KIT gadgeturi pentru petreceri instant 2023

KIT gadgeturi pentru petreceri instant

Află ce gadgeturi sunt necesare pentru a fi pregătit în permanență pentru a da o petrecere imediat. KIT gadgeturi pentru petreceri pentru un party extraordinar.

Românii sunt un neam de petrecăreți și reușesc să facă o petrecere oriunde, oricând. Trebuie să recunoaștem că boxa portabilă este gadgetul nelipsit de la orice chef cu prietenii noaptea pe plajă sau dacă asculți singur în casă muzică lăutărească de jale. Chiar dacă este la mintea cocoșului, dacă îți cumperi o boxă portabilă mai ai nevoie de câteva gadgeturi pentru a fi sigur că petrecerea este mereu fierbinte, ai tot ce îți trebuie pentru ca aceasta să nu se întrerupă, iar toți care se adună la party se vor distra pe cinste.

Acest kit este necesar pentru a da startul unei petreceri oriunde, oricum, oricând: noaptea pe plajă dacă s-au închis cluburile și vrei să petreci până la răsărit, ziua pe plajă dacă pur și simplu asta ai chef să faci când e soarele sus, la cabana de la munte cu prietenii de familie, în autocar în drum spre mare sau spre munte că oricum stai în coloană bară la bară, pe stradă în cartier când nu ai chef să ieși în oraș, dacă rămâne nevasta gravidă, dacă se mărită amanta sau pur și simplu dacă ai chef să deranjezi vecinii la 2 noaptea cu un Michael Jackson (true story).


KIT pentru a da start instant unei petreceri în 2023

KIT pentru a da start unei petreceri instant oriunde
KIT pentru a da start unei petreceri instant oriunde

Iată gadgeturile necesare pentru a fi mereu pregătit să dai startul unei petreceri oricând dorești și oriunde ai fi.

Boxă portabilă Bluetooth cu microfon și luminițe

Boxă portabilă Bluetooth cu microfon și luminițe
Boxă portabilă Bluetooth cu microfon și luminițe

Noul trend de boxe portabile a crescut foarte mult printre români. Sunt foarte multe opțiuni de cumpărare când vine vorba de boxe portabile. Pentru a te asigura că muzica ta se aude pe toată plaja sau pe o distanță de 3 străzi, recomand să achiziționezi o boxă cât mai mare. Chiar dacă o boxă portabilă mică este mai ușor de transportat, riști să nu se mai audă nimic de la gălăgie dacă se adună foarte multă lume. Boxele portabile tip troler sunt mari, au un mâner ca la valizele pe roți și o poți plimba după tine foarte ușor. Poți totodată să alegi un sistem audio portabil care este o soluție completă pentru petreceri.

De asemenea, un lucru foarte important la boxele portabile este să aibă luminițe disco. Recunosc că nu se compară cu orgile de lumini din cluburi, însă ele vor anima atmosfera și îți vor da o senzație de club. Unele boxele portabile vin la pachet cu un microfon, pentru că ce este o petrecere fără să cânți peste melodie chiar dacă nu ai ureche muzicală și nu cunoști bine versurile. Microfonul este un element important la fiecare petrecere pentru că oricine din grup își poate lua rolul de MC sa mențină atmosfera.

Sfat pentru o durată de viață cât mai lungă a boxelor portabile:

  • nu o ridica pe umeri ca să se audă muzica mai tare la toată lumea. Poate ai băut și nu mai ai echilibrul perfect; o s-o scapi pe jos în mai multe cazuri decât crezi. Petrecerea se stinge instant dacă se strică boxa;
  • nu o folosi pe post de măsuță și să lași băuturile pe boxă; în 1 din 4 cazuri cineva o să dea peste boxă și nu vrei să facă scurt-circuit aiurea;
  • nu mergi cu ea prin Vama Veche pe Magheru în timp ce asculți manele. În Mamaia este acceptat, iar în Costinești este chiar recomandat!

Vezi și articolul: TOP 6 cele mai bune boxe portabile tip troler

Vezi și articolul: TOP 10 cele mai bune boxe portabile Bluetooth


Microfon de karaoke cu ecou pentru dedicații ca la lăutari

Microfon de karaoke cu ecou pentru dedicații ca la lăutari
Microfon de karaoke cu ecou pentru dedicații ca la lăutari

Acest gadget este unul dintre cele mai distractive pentru astfel de petreceri. Chiar dacă ai deja un microfon la care cânți fără să ai voce, acest microfon cu ecou distrează pe toată lumea și poți să dai o dedicație până se încarcă reclama de la YouTube. Este un gadget complet pentru că are o boxă incorporată, se conectează la orice fel de device și are funcții de ajustare înalte, bași, etc.


Vezi și articolul: TOP 8 cel mai bune microfoane


Telefon mobil – recomandarea gadgetize: Telefon mobil Apple iPhone 14

Telefon mobil Apple iPhone 14
Telefon mobil Apple iPhone 14

Un telefon are oricine la el, dar trebuie să fie menționat că este necesar ca să ai kitul complet pentru petrecerea instant. De pe telefon vei reda muzica pentru petrecere și vei avea rolul de DJ pentru party. Eu recomand un telefon mai bun din 2 motive: datorită faptului că este mult mai calitativ nu face buffer în timp ce schimbi melodiile și flexezi la prietenii tăi cu un telefon de valoare. Cu un telefon mid-range îți faci treaba foarte bine, iar cu un telefon ieftin nu ai grijă că se strică.

Totuși este și reversul dacă dai bani mulți pe un telefon. Din cauză că la astfel de petreceri spontane este multă agitație, trebuie să ai grijă să îl manevrezi cu grijă când schimbi melodiile. Nu vrei să scapi telefonul scump pe asfalt sau în piscină; dar chiar dacă se întâmplă vreun accident, găsești repede la prieteni un telefon de pe care să dai play în continuare.

Telefonul mobil iPhone 14 are un raport calitate-preț de top și este foarte potrivit pentru petreceri instant. Ai garanția că atrage toate privirile și ai siguranța că va funcționa impecabil. Este o alegere performantă care te va încânta pe deplin.


Husă din cauciuc pentru protecție telefon

Exact cum menționam mai sus, la petreceri este multă agitație și pentru a proteja telefonul mobil îți recomand o husă de telefon din cauciuc. Mai bine să previi decât să-ți pară rău.


Baterie externă să nu te lase telefonul

Baterie externă Hama
Baterie externă

La petrecerile în aer liber este necesar să iei în considerare că nu ai nicio priză prin preajmă și există posibilitatea ca la un moment dat să rămâi fără baterie. Mai ales dacă asculți muzică pe YouTube și nu ai premium, că va trebui să stai cu ecranul mereu aprins și va consuma rapid bateria. Recomand un raport calitate/preţ bun și cu posibilitatea de multiple încărcări.


Abonament nelimitat la internet sau cu mulți giga:

Ai nevoie de cel mai bun abonament la internet la cel mai bun preț. Cel mai neplăcut moment în timpul petrecerii este buffering-ul, ori că ai depășit limita de internet. Pe vremuri când se ascultau mp3-uri nu era această problemă, însă acum poate fi adevărată provocare.


Sper că ți-ai completat stocul de gadgeturi pentru petrecere. Totuși recomand desfășurarea petrecerilor în limita bunului simț pentru a nu deranja pe cei din jur care poate vor să doarmă.

Vezi și articolul: KIT gadgeturi pentru supraviețuire

Vezi și articolul: Idei de cadouri: Ce gadget să faci cadou în funcție de zodie?

Vezi și articolul: Cel mai bun echipament pentru podcast

Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile

Engage and Party ON!

Sursa foto și specificații tehnice: eMAG, CEL, evoMAG.