TOP 5 cele mai bune telefoane VIVO în 2023

TOP cele mai bune telefoane mobile Vivo

Află care sunt cele mai bune și mai noi telefoane mobile Vivo în 2023. Păreri și recenzii TOP 5 telefoane mobile Vivo după calitate, preț și specificații.

Telefoanele mobile Vivo câștigă tot mai multă popularitate datorită faptului că au o ofertă de smartphone performante cu specificații de top la prețuri competitive. Vivo folosește componente hardware de calitate, camere excelente, mulți RAMI și suficient spațiu de stocare. Marea majoritate a telefoanelor Vivo sunt ieftine, iar în același timp sunt și foarte bune. Vivo are telefoane de calitate, fiabile și performante.

Telefoanele Vivo sunt o alegere foarte bună și o variantă demnă de luat în calcul dacă dorești să cumperi un smartphone nou. Deși flagshipul Vivo este un smartphone foarte performant cu un preț care se aliniază cu celelalte branduri consacrate, găsești în gama Vivo telefoane cu prețuri accesibile la o calitate deloc de neglijat.

TOP 5 cele mai bune telefoane mobile VIVO în 2023

Telefoanele Vivo noi care au fost lansate în anul 2023 sunt prezente în TOP 5 cele mai bune telefoane mobile Vivo. Fie că ai nevoie de un flagship, un telefon de o calitate medie sau un telefon ieftin și bun, Vivo are un model care să-ți satisfacă nevoile.

1. Cel mai bun telefon Vivo: Telefon mobil Vivo X90 PRO

Telefon mobil Vivo X90 Pro
Telefon mobil Vivo X90 Pro

Telefonul mobil Vivo X90 Pro este un smartphone flagship foarte performant și cel mai bun telefon Vivo. Vivo a pus pe X90 Pro cele mai bune componente de hardware de pe piață și tot ce este premium. Nu au făcut deloc rabat de la standardele de calitate pentru a face un smartphone care concurează în topul mondial ala telefoanelor. Vivo X90 Pro are un design elegant cu camere performante care sunt în colaborare cu Zeiss.

Telefonul Vivo X90 Pro folosește procesorul Mediatek Dimensity 9200 cu 8 nuclee și frecvență de 3,05 GHZ care este foarte performant pe piață la ora actuală. Are un ecran AMOLED mare de 6,78 inchi, cu o rezoluție de 2K, rata de refresh de 120 Hz și peste 1 miliard de culori. X80 Pro are o memorie RAM de 12 GB și un spațiu de stocare de 256 GB. Camera triplă cu tehnologie AI este dezvoltată împreună cu Zeiss și au realizat una foarte performantă. Camera principală este de 50 Mp, filmează 4K și 8K, iar camera frontală are rezoluție de 32 MP. Bateria are încărcare FlashCharge de 80W și FlashCharge wireless de 50W. Este o alegere premium care te va încânta pe deplin.


2. Telefonul Vivo alegere foarte bună: Telefon mobil Vivo V23

Telefon mobil Vivo V23
Telefon mobil Vivo V23

Telefonul mobil Vivo V23 este o alegere foarte bună dacă ai pretenții de la un smartphone și dorești un telefon calitativ cu specificații performante. V23 este un telefon mid-range bun, are un design elegant cu margini drepte care atrage atenția și la prima vedere se poate confunda cu un iPhone. În plus finisajul de pe spate are un strat de cristale care strălucește la lumină.

Telefonul Vivo V23 are un ecran AMOLED cu diagonală de 6,44 inchi și o rată de refresh de 90 Hz care este ok deși pe multe modele midrange găsești deja 120Hz. Camera de pe V23 este combinată cu tehnologia AI pentru a realiza poze excelente în orice condiții de lumină și pentru a reda cele mai fidele detalii de textură și culoare. Camera principală are 64 MP iar cea pentru selfie 50 MP. Bateria are capacitatea de 4200mAh și se încarcă rapid la 44W. Pe partea de hardware stă și aici destul de bine cu un procesor cu 8 nuclee de 2.5 GHz, 12 GB memorie RAM și 256 GB stocare. Per total clar este un telefon de luat în calcul dacă ești de genul pretențios și cu așteptări de la un smartphone.


3. Telefonul Vivo cu cel mai bun raport calitate-preț: Telefon mobil Vivo Y35

Telefon mobil Vivo Y35
Telefon mobil Vivo Y35

Telefonul mobil Vivo Y35 este un smartphone excelent cu un raport calitate-preț foarte bun. Este un super telefon de care vei fi mulțumit pentru că este practic, se mișcă fără probleme și când iei în calcul prețul acestuia vei realiza cu siguranță că merită investiția. Deși este un telefon de buget, Y35 are un aspect modern și elegant, iar pe partea de specificații este un smartphone care merită să fie luat în calcul. Vivo a folosit componente performante care dacă le găsești pe un brand consacrat prețul acelui telefon va fi cel puțin dublu.

Telefonul Vivo Y35 are un ecran LCD cu diagonală de 6,58 inchi ce redă culori intense și culori vii, 8 GB memorie RAM și spațiu de stocare 265 GB. Vivo Y35 are o cameră foarte bună cu 50 MP și camera frontală de 16 MP care promite selfie-uri de calitate și pe timp de noapte. Bateria are o capacitate de 5000 mAh ce înseamnă că te va ține aproximativ toată ziua, iar când se descarcă ai încărcare rapidă de 44 W.


4. Cel mai bun telefon Vivo de buget: Telefon mobil Vivo Y16

Telefon mobil Vivo Y16
Telefon mobil Vivo Y16

Telefonul mobil Vivo Y16 este cea mai bună alegere dacă ai un buget limitat. Este un telefon ieftin și bun cu care să-ți faci treaba excelent. Are o configurație rezonabilă cu care să te descurci pe aplicațiile de social media sau pentru vizionarea de clipuri video. Face poze rezonabile dar nu spectaculoase. Are o cameră principală de 13 MP și cea de selfie de 5 MP, așa că nu trebuie să ai prea multe așteptări.

Telefon Vivo Y16 este perfect pentru a comunica telefonic sau online. Specificațiile telefonului nu te vor lăsa la greu și vei fi mereu la zi cu știrile importante. Este o achiziție de buget pe care să nu cheltui foarte mulți bani și cu care săți faci treaba pe internet.


5. Cel mai bun și ieftin telefon Vivo: Telefon mobil Vivo Y01

Telefon mobil Vivo Y01
Telefon mobil Vivo Y01

Telefonul mobil Vivo Y01 este un smartphone entry-level cu care îți vei face treaba foarte bine dacă nu ai pretenții de la un telefon. Acest model de la Vivo este cel mai bun telefon ieftin din oferta lor. Dacă ai un buget mic pentru a cheltui pe un smartphone nou, atunci acest model este cea mai bună variantă pentru tine. Are o configurație suficient cât să te destinzi pe social media ori vizionând clipuri video.

Telefonul Vivo Y01 are un ecran de 6,51 inchi FullView, un design slim elegant și o baterie de 5000 mAh cât să te țină toată ziua. Vivo Y01 are un procesor cu 8 nuclee și frecvență de 2.35 GHz, 3 GB de memorie RAM și 32 GB spațiu de stocare internă dar poți adăuga un card de memorie până la 1TB. Camera de pe Y01 are 13 MP și cea de selfie 5 MP; nu este extraordinară dar suficient cât să faci câteva poze pentru a le posta. Vivo Y01 este un telefon de la care nu ai așteptări extraordinare, însă te va surprinde plăcut.


Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile Asus

Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile Realme

Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile Nokia

Engage!

Ovidiu

Blogger part-time pasionat de gadgeturi și tot ce înseamnă progresul tehnologic. Am experiență profesională de peste 10 ani în vânzări și studii de advertising, iar de aceea consider că am devenit un bun cumpărător. Aleg cu atenție produsele pe care le cumpăr în baza testelor efectuate și a recenziilor. Apoi împărtășesc cu tine concluziile, astfel încât și tu să poți face o achiziție corectă în baza nevoilor pe care le ai.

View all posts by Ovidiu →