TOP 8 cele mai bune ebook readere în 2023

TOP cele mai bune ebook readere

Află care e cel mai bun ebook reader în general, cel mai bun ereader de buget și ebook reader-ul cu cel mai mare ecran. TOP 8 cele mai bune ebook readere 2023.

Ebook reader-ul este un gadget obligatoriu dacă ești pasionat de citit. Acestea sunt dispozitive special dezvoltate pentru a experimenta lectura în format digital precum este cea pe hârtie. Un ebook reader are tehnologia e-ink ceea ce înseamnă că simulează redarea textului precum o pagină de carte. Acestea sunt compacte, ușoare și au capacitatea de a stoca până la sute sau chiar mii de cărți digitale. În plus au ecrane care sunt non-glare pentru a putea citi cu ușurință la lumina zilei, fără a străluci la soare cum pățești la o tabletă. Un avantaj important de luat în calcul la achiziția unui ereader este și aspectul de ecologie întrucât vei salva multă hârtie. De cele mai multe ori după ce citești o carte va sta uitată și prăfuită în bibliotecă, iar doar dacă este vreuna foarte bună o mai scoți de acolo din când în când.

Ebook reader-ul este un dispozitiv de citit cărți digitale excelent. Poate că ești din categoria celor cărora mirosul unei pagini de carte face parte din experiența lecturii. Și eu sunt la fel, însă cu un ebook reader cititul parcă este mult mai distractiv și mai fluent. De când am descoperit cititul pe un ereader am realizat că o carte are dezavantajul că este grea, este greu să o ții deschisă dacă este groasă și cântărește mult prin bagaje. Un ebook reader este mult mai ușor de cărat, ai opțiuni de traducere a cuvintelor, este mult mai ușor de manevrat când citești pe canapea în poziții ciudate și „dai pagina” cu o simplă atingere pe ecran. Eu personal de când am un ebook reader am citit considerabil mai multe cărți decât pe hârtie.

TOP 8 cele mai bune ebook readere în 2023

Alege cel mai bun ebook reader pentru tine în funcție de calitate, dimensiunea ecranului sau de buget. Indiferent că dorești un ebook reader cu ecran mare, unul compact sau un ebook ieftin, există varianta cea mai bună pentru tine în oferta de ereadere. TOP 8 cele mai bune ebook readere în 2023 de la cei mai importanți producători de dispozitive pentru citit cărți digitale.

1. Cel mai bun ebook reader și cea mai bună alegere: Ebook reader Amazon Kindle Oasis

Ebook reader Amazon Kindle Oasis
Ebook reader Amazon Kindle Oasis

Ebook reader-ul Amazon Kindle Oasis este cea mai bună alegere pe care o poți face din oferta de ereadere. Amazon este primul producător de astfel de dispozitive și care a venit pe piață cu tehnologia e-ink. Kindle a devenit denumirea pentru un ebook reader la fel cum s-a întâmplat cu adidași sau xerox. Amazon a îmbunătățit ebook readerul cu fiecare generație și Kindle Oasis este cel mai bun de până acum. Amazon Kindle Oasis este cel mai bun ebook reader din toate punctele de vedere pe care îl poți cumpăra.

Ebook reader-ul Amazon Kindle Oasis are un ecran tactil de 7 inchi și este cel mai mare pe care îl poți găsi la un Kindle. Are o memorie internă de 8 GB ceea ce înseamnă ca poate stoca până la mii de cărți digitale. Citește orice fel de format de documente și este rezistent la apă. Are un design ergonomic plăcut, este subțire și prezintă pe lateral două butoane pentru a schimba paginile. Are lumină adaptivă automat și poți ajusta de la lumină albă la lumină caldă pentru o lectură mai relaxantă seara. Bateria are o autonomie foarte mare, undeva între 4 și 8 săptămâni, în funcție de luminozitate sau conectarea la Wi-Fi.


2. Ebook reader alegere foarte bună: Ebook reader Kobo Libra 2

Ebook reader Kobo Libra 2
Ebook reader Kobo Libra 2

Ebookul reader Kobo Libra 2 este un ereader cu ecran de 7 inchi alegere foarte bună. Kobo produce ebook readere de multă vreme și este un competitor serios pentru Kindle. Are o calitate foarte bună, un design asemănător cu Kindle Oasis, dar are avantajul unui preț mai bun. Kobo Libra 2 are un spațiu de stocare de 32 GB pe care cel mai probabil nu vei reuși să-l umpli și citește orice fel de format document. Ai parte de reglare a luminozității și de opțiunea de a reduce lumina albastră pentru un confort al ochilor. Bateria are o autonomie de până la 2 săptămâni în funcție de modul de utilizare. Kobo Libra 2 este un ebook reader foarte bun și este o variantă de luat în calcul pentru pasiunea ta de a citi.


3. Ebook reader variantă foarte bună: Ebook reader PocketBook Era

Ebook reader PocketBook Era
Ebook reader PocketBook Era

Ebook reader-ul PocketBook Era este un ereader cu ecran de 7 inchi de calitate și este o alternativă foarte bună la Kindle Oasis sau Kobo Libra. Este un ebook reader cu design slim, elegant cu forme ergonomice și este rezistent la apă. Are un spațiu de stocare de 16 sau 64 GB și citește 23 formate de document. Are luminozitate reglabilă și poți ajusta nivelul de temperatură a luminii pentru o lectură confortabilă. Bateria are o autonomie de până la 4 săptămâni care depinde de intensitatea utilizării. PocketBook Era este un ebook reader care poate fi un partener foarte bun pentru lecturile tale.


4. Ebook reader-ul cu cel mai mare ecran: Ebook reader PocketBook Inkpad Lite

Ebook reader PocketBook Inkpad Lite
Ebook reader PocketBook Inkpad Lite

Ebook reader-ul PocketBook Inkpad Lite este cea mai bună alegere pentru tine dacă ai nevoie de un ereader cu ecran foarte mare. Are un design extrem de elegant, iar în același timp este competitiv ca preț. PocketBook Inkpad Lite are un ecran e-ink de 9,7 inchi care îmbunătățește considerabil experiența cititului și beneficiezi de un device extraordinar la un preț corect. Ai posibilitatea de reglare a luminozității ecranului și a temperaturii de culoare, are capacitate de stocare de 8 GB și este compatibil cu 23 de formate de text și imagini. Autonomia acumulatorului depinde de intensitatea folosirii, dar poate duce până la 4 săptămâni. Este o achiziție excelentă ținând cont de faptul că un Kindle de 7 inchi costă cam la fel.


5. Ebook reader cu cel mai bun raport calitate-preț: Ebook reader Amazon Kindle Paperwhite

Ebook reader Amazon Kindle Paperwhite
Ebook reader Amazon Kindle Paperwhite

Ebook reader-ul Amazon Kindle Paperwhite este ereader-ul cu cel mai bun raport calitate-preț. Are un cost accesibil, este calitativ și fiabil. Are un ecran e-ink tactil cu diagonală de 6,8 inchi, cu lumină ajustabilă și rezistent la apă. Spațiu de stocare este de 8 GB și este compatibil cu formatele populare de cărți. Este varianta cea mai bună dacă dorești să plătești un preț corect pentru un ebook reader. Kindle Paperwhite este partenerul perfect pentru a te însoți în lecturile tale și pentru a putea evada în imaginație.


6. Cel mai bun ebook reader de buget: Ebook reader Amazon Kindle 6″

Ebook reader Amazon Kindle 6"
Ebook reader Amazon Kindle 6″

Ebook readerul Amazon Kindle este un ereader cu ecran de 6 inchi și este ce mai bună alegere pentru tine dacă ai un buget limitat. Este cel mai bun ebook reader dintre cele ieftine și are un preț foarte accesibil. Are dimensiuni compacte și este ideal dacă nu dorești să cheltui foarte multi bani pentru cititul cărților digitale. Are capacitatea de stocare de 16 GB, lumină pentru a citi pe timp de noapte și o baterie care durează mult. Este un ebook reader entry-level pentru a te iniția în astfel de dispozitive și se poate potrivi foarte bine pentru copii. Ai garanția calității a unui Kindle care te va mulțumi din toate punctele de vedere pentru un buget mic.


7. Ebook reader de buget alegere foarte bună: Ebook reader Kobo Clara 2E

Ebook reader Kobo Clara 2E
Ebook reader Kobo Clara 2E

Ebook reader-ul Kobo Clara 2E este un ereader compact entry-level care este o alternativă bună pentru un buget limitat. Este un ebook reader de calitate cu un ecran de 6 inchi, rezistent la apă, culoarea luminozității ajustabilă, o capacitate de stocare de 16 GB și baterie cu o autonomie foarte mare. Per total este un ebook reader excelent dacă nu dorești un ecran foarte mare.


8. Ebook reader de buget variantă foarte bună: Ebook reader PocketBook Touch Lux 5

Ebook reader PocketBook Touch Lux 5
Ebook reader PocketBook Touch Lux 5

Ebook reader-ul PocketBook Touch Lux 5 este o variantă bună de luat în calcul pentru un ereader de buget. PocketBook Touch Lux 5 este un ebook reader compact cu ecran e-ink de 6 inchi, cu posibilitatea de reglare a luminozității și a temperaturii cromatice. Este compatibil cu 19 formate de cărți electronice și are o capacitate de stocare de 8 GB. Este un ebook reader entry-level excelent, cu aspect plăcut și te va mulțumi plăcut.


Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune tablete e-ink

Vezi și articolul: TOP cele mai bune tablete

Vezi și articolul: TOP cele mai bune tablete ieftine

Engage!