TOP 5 cele mai bune telefoane Apple iPhone în 2023

TOP cele mai bune telefoane mobile Apple iPhone

Care este cel mai bun smartphone Apple iPhone în 2023? Clasamentul celor mai noi și mai bune telefoane mobile iPhone produse în funcție de performanță și buget.

Telefoane mobile Apple iPhone sunt cele mai bune telefoane din lume și nu prea ai cum să contești acest lucru. Fie că alegi un model basic sau un model Pro ai garanția că ai cumpărat un telefon performant, durabil și fiabil. Apple este primul producător care a lansat pe piață modelul de smartphone cu touchscreen în 2007 care a schimbat tot ce știam până atunci despre telefoane. An de an Apple a adus de fiecare dată inovație în noile modele lansate și de aceea iPhone este cel mai dorit și mai așteptat telefon din lume.

Telefoanele Apple iPhone sunt fabricate din materiale premium și au cele mai performante componente. iPhone are o experiență de utilizare mult mai ușoară și mai plăcută decât pe un telefon Android. iPhone are un design minimalist și foarte elegant care nu se demodează, iar împreună cu combinația simbiotică dintre hardware și software este una care plasează telefoanele Apple în topul mondial al preferințelor.

TOP 5 cele mai bune telefoane mobile Apple iPhone 2023

În principiu toate telefoanele Apple iPhone sunt bune sau foarte bune. Doar le-am așezat într-un clasament după specificații și performanță. Vei găsi în top varianta de iPhone 15 pentru că sunt cele mai noi și mai bune telefoane Apple de până acum. De ce ți-ai dori un model de acum 1 an sau chiar 2 precum iPhone 14 sau 13, dacă ai disponibilitatea să cumperi un model din gama de top? Plus că diferența de preț nu este foarte mare pentru modelele mai vechi.

1. Cel mai bun telefon Apple iPhone: Telefon mobil Apple iPhone 15 Pro Max

Telefon mobil Apple iPhone 15 Pro Max
Telefon mobil Apple iPhone 15 Pro Max

Telefonul mobil Apple iPhone 15 Pro Max este cel mai bun telefon pe care îl vei găsi pe piață. Acest model este cel mai performant smartphone Apple de până acum. iPhone 15 Pro Max este un telefon premium cu un design elegant prin simplitate, chiar dacă nu prea au fost modificări majore din punct de vedere al aspectului la ultimele modele. Marea îmbunătățire este carcasa din titan care este ultra rezistentă și este disponibil în variantele de culoare: negru, gri, albastru și alb.

Apple iPhone 15 Pro Max este un smartphone de top pe partea de hardware. 15 Pro Max are un procesor Apple A17 Pro Bionic cu 6 nuclee care este special dezvoltat pentru a satisface nevoile proprii ale Apple pe partea de performanță. În principiu acest procesor este cu 50% mai rapid decât celelalte care sunt pe piață. Procesorul are integrat un GPU cu 6 nuclee și împreună cu cei 8 GB de memorie RAM fac din acest telefon să fie unul foarte rapid. Este disponibil cu diferite capacități de stocare: 256 GB, 512 GB și 1 TB. Telefonul are un ecran OLED de 6,7 inchi cu rată de refresh 120Hz și 3 camere principale de 48 MP cu filmare 4K care sunt foarte performante pe partea de fotografii și video. Este o alegere premium care satisface și cele mai exigente așteptări.


2. Telefon Apple iPhone alegere foarte bună: Telefon mobil Apple iPhone 15 Pro

Telefon mobil Apple iPhone 15 Pro
Telefon mobil Apple iPhone 15 Pro

Telefonul mobil Apple iPhone 15 Pro este o alegere foarte bună pentru tine dacă dorești un smartphone performant dar cu un ecran mai mic. În principiu iPhone 15 Pro este similar cu 15 Pro Max din punct de vedere al specificațiilor și al performanțelor dar sunt mici diferențe. Principala diferență este că 15 Pro are un ecran OLED cu dimensiunea de 6,1 inchi cu rezoluție 2556 x 1179 pixeli și este ideal pentru cei care nu doresc un ecran imens. Implicit dimensiunile sale sunt cu aproximativ 1,5 cm mai mic pe lungime și aproximativ jumătate de cm pe lățime.

Telefonul iPhone 15 Pro cântărește 187g, față de 221g cât are Pro Max. În rest este cam același telefon pe partea de cameră, memorie RAM și variante de spațiu de stocare. De asemenea variantele de culoare disponibile pentru 15 Pro sunt: negru, gri, alb și albastru. Prețul mai este un factor diferențial evident, acest model fiind considerabil mai accesibil decât varianta Max. Este un telefon de top care este un upgrade considerabil dacă treci de la un model mai vechi.


3. Telefon Apple iPhone alternativă foarte bună: Telefon mobil Apple iPhone 15 Plus

Telefon mobil Apple iPhone 15 Plus
Telefon mobil Apple iPhone 15 Plus

Telefonul mobil Apple iPhone 15 Plus este o variantă optimă între varianta de iPhone 15 și iPhone 15 Pro Max. Adică are specificații de iPhone 15 cu ecran de 6,7 inchi precum Pro Max. Este o alegere foarte bună dacă dorești un iPhone cu ecran mare dar nu ai nevoie de cea mai de top performanță. În orice caz ai garanția că va funcționa perfect deoarece este un iPhone. Varianta Plus este un model nou în gama Apple care a venit de la modelul 14 și practic este un iPhone 15 cu ecran mare.

Telefonul Apple iPhone 15 Plus folosește un procesor Apple A16 Bionic cu 6 nuclee, are 6 GB de memorie RAM și ai ca spațiu de stocare de ales între 128, 256 și 512 GB. Pe partea de culori este disponibil în mai multe variante și ai de ales dintre negru, verde, roz, galben și albastru. Este un telefon excelent, iar alegerea te va mulțumi din toate punctele de vedere.


4. Telefonul Apple iPhone cu cel mai bun raport calitate-preț: Telefon mobil Apple iPhone 15

Telefon mobil Apple iPhone 15
Telefon mobil Apple iPhone 15

Telefonul mobil Apple iPhone 15 este unul dintre cele mai dorite modele din lume și din punct de vedere al calității și al prețului are un raport foarte bun. Raportat la calitatea Apple, iPhone 15 este un telefon excelent și pentru o variantă cu 128 GB stocare vei achita un preț destul de decent. Are un ecran OLED de 6,1 inchi cu rezoluție de 2532 x 1170 pixeli. iPhone 15 păstrează același design elegant și ai ca opțiuni de a alege între variantele de culoare: negru, albastru, roz, verde și galben.

Telefonul Apple iPhone 15 are procesor Apple A16 Bionic cu 6 nuclee, 6 GB memorie RAM și este disponibil cu variantele de spațiu de stocare de 128 GB, 256 GB și 512 GB. De precizat că memoria RAM este mai puțin importantă datorită faptului că procesorul Apple este conceput astfel încât să nu necesite foarte multe resurse și de aceea 6 GB RAM sunt mai mult decât suficienți. iPhone 15 are 2 camere principale de 48 MP și 12 MP, una pentru selfie de 12 MP și filmare la calitate 4K. Orice utilizator care a achiziționat un iPhone 15 are doar cuvinte de laudă și sunt foarte mulțumiți de telefon. De aceea are doar recenzii pozitive și o nota mare din partea clienților. Și eu prefer acest model deoarece îmi oferă tot ce am nevoie din punct de vedere al performanțelor, al calității foto-video și al fiabilității, toate acestea la un preț corect.


5. Telefonul Apple iPhone de buget: Telefon mobil Apple iPhone SE 3

Telefon mobil Apple iPhone SE 3
Telefon mobil Apple iPhone SE 3

Telefonul mobil Apple iPhone SE 3 este varianta de compromis dacă îți dorești un iPhone dar ai un buget limitat. Este cumva o variantă de compromis dacă aspiri la calitatea Apple dar nu dorești să cheltui foarte mulți bani. Este un telefon compact cu un ecran de 4,7 inchi, dar din punct de vedere al performanțelor nu lasă de dorit. Are același procesor A15, 4 GB memorie RAM și variante de stocare de 64 GB, 128 GB și 256 GB.

Telefonul Apple iPhone SE 3 este o variantă foarte bună de luat în calcul datorită faptului că poate fi manevrat cu o singură mână și este ideal pentru cei care au mâini mici ori pentru adolescenți. Are 2 camere principale foarte performante, o cameră de selfie de 12 MP și filmează 4K. Variantele de culoare disponibile sunt: negru, alb și roșu.


Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile Samsung

Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile Google Pixel

Dacă ești fan iPhone cunoști deja că telefoanele Apple sunt incontestabil cele mai bune din ce există pe piață. Dacă ai fost pe Android până acum încearcă să faci trecerea pe iPhone. Chiar dacă ți se va părea un pic peste mână atunci când faci trecerea de pe un Android pe un iPhone, în scurt timp vei aprecia sistemul de operare iOS care funcționează mult mai ușor și mult mai rapid. Dacă nu ai avut ocazia să iei contact cu un telefon Apple, măcar încearcă-l că nu vei fi dezamăgit. Ulterior nu vei mai dori să auzi de alt telefon.

Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune telefoane mobile Motorola

Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile Sony

Engage!

Ovidiu

Blogger part-time pasionat de gadgeturi și tot ce înseamnă progresul tehnologic. Am experiență profesională de peste 10 ani în vânzări și studii de advertising, iar de aceea consider că am devenit un bun cumpărător. Aleg cu atenție produsele pe care le cumpăr în baza testelor efectuate și a recenziilor. Apoi împărtășesc cu tine concluziile, astfel încât și tu să poți face o achiziție corectă în baza nevoilor pe care le ai.

View all posts by Ovidiu →