TOP 5 cele mai bune aspiratoare robot în 2022

TOP cele mai bune aspiratoare robot

Cele mai bune aspiratoare robot de pe piață pe care le poți cumpăra în 2022. Cel mai bun robot de aspirare pentru tine. Aspirator robot bun pentru casa ta.

Aspiratoarele robot sunt printre cele mai utile gadgeturi pe care le poți cumpăra pentru casă. În rândul electrocasnicelor nu prea vei găsi prea multă inovație în avansul tehnologic. Cu toate acestea, aspiratoarele robot au rezolvat o nevoie foarte importantă. Nimănui nu-i place să stea să piardă timpul cu făcutul de curat prin casă, iar când vine vorba de dat cu aspiratorul, nici atât. Aspiratoarele robot salvează foarte multe persoane care nu vor, nu le place sau nu au timp să facă curat.

Aspiratoarele robot te scutesc de un efort suplimentar când vine vorba de făcut curat prin casă și astfel îți poți folosi timpul salvat într-o altă activitate utilă. Acum trebuie să fim realiști. Cel mai probabil nu vei folosi deloc util acel timp salvat și vei sta să te uiți la televizor sau vei dormi. Munca e pentru roboți, nu pentru oameni.


TOP 5 cele mai bune aspiratoare robot în 2022

TOP cele mai bune aspiratoare robot
TOP cele mai bune aspiratoare robot

Din oferta foarte variată de aspiratoare robot am ales 5 cele mai bune aspiratoare robot pe care le poți cumpăra. Robotul de aspirare cel mai bun trebuie să aibă câte puțin din toate: putere, capacitate de colectare praf și o autonomie bună a bateriei. Iată mai jos TOP 5 cele mai bune aspiratoare robot care îndeplinesc aceste criterii.


1. Cel mai bun aspirator robot: Aspirator robot iRobot Roomba S9

Aspirator robot iRobot Roomba S9
Aspirator robot iRobot Roomba S9

Aspiratorul robot iRobot Roomba S9 este cel mai bun robot de aspirare pe care-l poți cumpăra. De fapt, cam toate modelele produse de iRobot sunt gama de top în materie de aspiratoare robot. Deși primul robot de aspirare a fost fabricat de Electrolux prin 1996, acesta avea probleme și nu au continuat producția. iRobot a fost prima companie care a produs un robot de aspirare performant, iar ulterior denumirea Roomba a devenit general valabilă pentru toate aspiratoarele robot, așa cum s-a întâmplat cu adidași, nes ori xerox.

Aspirator robot iRobot Roomba S9

Robotul de aspirare iRobot Roomba S9 este un aspirator deștept care este fabricat din cele mai bune și calitative materiale. Mapează foarte bine zona de aspirare și se adaptează configurației casei. Se descurcă excelent la colțurile încăperii datorită periilor speciale. Aspiră cu succes covoarele și te scapă inclusiv de părul de la animalele de companie. Este silențios astfel încât să-ți poți desfășura alte activități prin casă.


2. Aspiratorul robot cu cel mai bun raport calitate preț: Aspirator robot Roborock S7

Aspirator robot Roborock S7
Aspirator robot Roborock S7
Aspirator robot iRobot Roomba S9

Aspiratorul robot Roborock S7 este aspiratorul cu cel mai bun raport calitate/preț. Pentru prețul său primești un aspirator care îți va satisface toate nevoile. Mapează foarte bine încăperea și recunoaște obstacolele sau covoarele. Aspiră excelent și cu mopul inclus, aduce casa la curățenia pe care ți-o dorești. Are o anduranță foarte bună și este foarte fiabil. Toți cei care l-au achiziționat sunt foarte mulțumiți de performanțele sale și de timpul pe care l-au scutit folosind un robot pentru aspirare.


3. Aspiratorul robot recomandare gadgetize: Aspirator robot Xiaomi Mi Mop 2 Ultra

Aspirator robot Xiaomi Mi Mop 2 Ultra
Aspirator robot Xiaomi Mi Mop 2 Ultra

Aspiratorul robot Xiaomi Mi Mop 2 Ultra este recomandarea gadgetize.ro datorită faptului că este un aspirator foarte bun pentru un buget rezonabil. Este un aspirator performant care își face treaba foarte bine, în timp ce tu poți să te ocupi cu alte activități prin casă. Este silențios astfel încât să nu te deranjeze dacă te odihnești sau te uiți la film. Aspiratorul Xiaomi urcă pe covoare normale și trece peste pragurile de la ușă. Marea majoritate a utilizatorilor au cuvinte de laudă și se bucură de timpul economisit.


4. Cel mai bun aspirator robot de buget: Aspirator robot amXea E30

Aspirator robot amXea E30
Aspirator robot amXea E30

Aspiratorul robot amXea E30 este cel mai bun aspirator pe care îl poți achiziționa dacă ai un buget limitat. Pentru un buget limitat, acest aspirator își face treaba foarte bine și poate chiar să depășească așteptările. Aspiră cu ușurință suprafețe rezonabile și încă mai rămâne cu ceva baterie.


Vezi și articolul: TOP cele mai bune televizoare


5. Aspiratorul robot care este o alegere foarte bună: Aspirator robot Rowenta X-Plorer Serie 95

Aspirator robot Rowenta X-Plorer Serie 95
Aspirator robot Rowenta X-Plorer Serie 95
Aspirator robot Rowenta X-Plorer Serie 95

Aspiratorul robot Rowenta X-Plorer Serie 95 este o altă alegere foarte bună dacă intenționezi să achiziționezi un robot pentru aspirare. Ajută enorm la curățenia casei datorită puterii foarte mare de aspirare. Mopul inclus face ca podelele să lucească după ce își face treaba. Trece ușor peste praguri și curăță eficient covoarele, inclusiv părul de la animalele de companie. Utilizatorii care folosesc Rowenta X-Plorer Serie 95 au doar cuvinte de laudă și sunt extrem de mulțumiți de achiziție.


Vezi și articolul: TOP cei mai buni roboți de tuns iarba

Vezi și articolul: TOP cele mai bune espressoare automate de cafea

Vezi și articolul: TOP 7 cele mai bune purificatoare de aer

Engage!

Ovidiu

Blogger part-time pasionat de gadgeturi și tot ce înseamnă progresul tehnologic. Part-time social media manager și digital marketer. Am experiență profesională de peste 10 ani în vânzări și studii de advertising.

View all posts by Ovidiu →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − 6 =