TOP 8 cele mai bune tablete pentru copii în 2023

TOP cele mai bune tablete pentru copii

Care este cea mai bună tabletă educativă și de desenat pentru copii? Află din TOP 8 cele mai bune tablete pentru copii în 2023 cu păreri, recenzii și recomandări.

Tabletele pentru copii sunt o alegere foarte bună deoarece sunt special realizate pentru ei din punct de vedere al configurației și al designului. Tabletele pentru copii au un aspect atractiv pentru ei și vor adora și mai mult aceste gadgeturi. Tabletele pentru copii sunt o alegere de calitate pentru că sunt o soluție educativă și interactivă. Copiii pot învăța lucruri noi și totodată ai acces la o multitudine de jocuri distractive. Aplicațiile educaționale sunt de multe ori preinstalate și vin într-o varietate mare. Totodată ai control parental și poți adăga aplicații noi cu care copilul tău se poate distra la maxim.

TOP 8 cele mai bune tablete pentru copii în 2023

Alege o tabletă de calitate pentru copilul tău pentru a învăța lucruri noi și pentru a se juca. O tabletă este o achiziție importantă și este important ca banii investiți să merite pe deplin. Alege tableta care se potrivește cel mai bine pentru copilul tău și care se încadrează perfect în bugetul pe care-l ai.

1. Cea mai bună tabletă pentru copii în general: Tabletă SMART TabbyBoo EduLearn TOP

Tabletă pentru copii SMART TabbyBoo EduLearn TOP
Tabletă pentru copii SMART TabbyBoo EduLearn TOP

Tableta SMART TabbyBoo EduLearn TOP este cea mai bună alegere în general pentru copii. Este o tabletă special concepută pentru copii și este o variantă îmbunătățită a unui model mai vechi foarte popular. Tableta pentru copii este echipată cu o configurație de top și are specificații performante. Are un ecran mare de 10,1 inchi, procesor de 1,6 GHz cu 8 nuclee și memorie ram 3GB. Spațiul de stocare este de 32 GB și poate fi adăugat un slot de memorie de maxim 128 GB. Are 2 camere foto, cea principală de 5 MP și cea frontală pentru selfie de 2 MP.

Tableta SMART TabbyBoo EduLearn se mișcă foarte bine și toți copiii o adoră. Are jocuri educative și interactive care sunt preinstalate, dar poți de asemenea să adaugi aplicații noi. Tableta rulează pe sistemul de operare Android 10 și este simplu de adăugat jocuri noi sau aplicații cu scop educațional. Un lucru important de menționat este că tableta are control parental și astfel vei putea restricționa accesul copilului la conținut nepotrivit. Tableta este excelentă pentru toate vârstele și cu siguranță copilul tău nu se va plictisi cu ea. Este o alegere de top care îi va încânta pe deplin pe copii.


2. Tabletă pentru copii alegere foarte bună: Tabletă SMART TabbyBoo EduSTAR

Tabletă pentru copii SMART TabbyBoo EduSTAR
Tabletă pentru copii SMART TabbyBoo EduSTAR

Tableta SMART TabbyBoo EduSTAR este o alegere premium care este foarte bună pentru copii. Tableta este un model superior față de modelul EduLearn și este o alegere care ține strict de preferințe. Are un ecran de 10,1 inchi, memorie RAM 3 GB și spațiu de stocare de 64 GB care poate fi extins cu un card de memorie de 128 GB. Camerele sunt de 8MP și respectiv 2 MP. Este o tabletă performantă care se mișcă foarte bine și arată frumos. Poți alege variante de culoare mov, verde, albastru sau roz.

Tableta SMART TabbyBoo EduSTAR este echipată cu aplicații educative preinstalate și sunt foarte interactive și distractive. Tableta rulează pe sistem de operare Android 12 și poți instala aplicații sau jocuri noi. Are control parental și poți controla ce conținut accesează copilul tău și pentru a-l știi mereu în siguranță. Tableta se mișcă bine și are specificații mai mult decât suficiente pentru a avea o funcționare impecabilă. Este o alegere de top pe care copilul tău o va adora.


3. Tabletă pentru copii variantă bună: Tabletă SMART TabbyBoo Kitty

Tabletă pentru copii SMART TabbyBoo Kitty
Tabletă pentru copii SMART TabbyBoo Kitty

Tableta SMART TabbyBoo Kitty este o variantă foarte bună de luat în calcul deoarece are o configurație bună și este de calitate. Tableta are dimensiuni compacte și este ideală pentru copii mai mici. Are huse de cauciuc colorate și haioase care o fac să fie mai îndrăgită. Din punct de vedere al specificațiilor are o configurație decentă pentru jocuri și aplicații interactive. Are un ecran de 7 inchi, memorie RAM de 2 GB și un spațiu de stocare de 32 GB. Este prevăzută și cu camere foto care nu sunt cele mai performante, dar cu siguranță pe copii îi va distra.

Tableta SMART TabbyBoo Kitty este ideală pentru copii cu vărste între 3-7 ani deoarece are o dimensiune potrivită pentru ochii lor. Tableta are preinstalate aplicații și jocuri educative care îi vor ține ocupați și în același timp vor învăța lucruri noi. Rulează pe sistemul de operare Android și poți instala aplicații suplimentare. Are inclusiv control parental pentru a putea restricționa accesul la conținut nepotrivit. Funcționează remarcabil și este tot ce ai nevoie pentru un copil. Mai mult decât atât, are un preț accesibil oricui și este o alegere avantajoasă din acest punct de vedere. Toți clienții care au deja acest model de tabletă, o recomandă cu drag și menționează că este adorată de copii.


4. Tableta pentru copii cu cel mai bun raport calitate-preț: Tabletă Pritom 8

Tabletă pentru copii Pritom 8
Tabletă pentru copii Pritom 8

Tableta Pritom 8 este o alegere convenabilă din punct de vedere al raportului calitate-preț avantajos. Este o tabletă cu ecran de 8 inchi, are memorie RAM de 2 GB și spațiu de stocare de 32 GB. Este o alternativă foarte bună la modelele TabbyBoo și are un preț un pic mai accesibil. Are un procesor bun de 2,4 GHz și se mișcă destul de bine. Rulează pe sistem de operare Android și poți instala orice aplicație sau joc dorești. Are în dotare și camere foto cu cea principală de 8 MP și cea pentru selfie 2 MP. Dacă dorești o alternativă bună la un preț avantajos, acesta este modelul de tabletă pentru copii pe care îl cauți.


5. Cea mai ieftină și bună tabletă pentru copii: Tabletă Y-Pad

Tabletă pentru copii Y-Pad
Tabletă pentru copii Y-Pad

Tableta Y-Pad este cea mai bună alegere pentru un buget mic. Este o tabletă ieftină și bună, ideală pentru copii mici. Tableta nu este ceva performant, dar este o alegere de buget cu care să-ți faci treaba. Este o tabletă educațională cu pronunție în limba engleză. Are funcționalități care sunt interactive și educative: pronunțarea numerelor, pronunțarea alfabetului și mod quiz în care copilul trebuie să răspundă la întrebările adresate prin atingerea ecranului. Este o tabletă la preț de chilipir care va ține copilul distrat o perioadă de timp.


6. Cea mai bună tabletă de desenat pentru copii: Tabletă Techone

Tabletă de desenat pentru copii Techone
Tabletă de desenat pentru copii Techone

Tableta Techone este o soluție excelentă pentru copii deoarece este ideală pentru desen și scris. Este o alegere care înlocuiește hârtia și creionul într-un format digital. Este totodată este o alternativă mai sănătoasă pentru ochii copiilor deoarece are un ecran fără lumină albastră care nu afectează vederea. Tableta are un ecran LCD și poți alege dintre dimensiunile 6,5 inchi, 9,5 inchi sau 11,5 inchi. Vine cu un stilou pentru desen cu suport magnetic care se simte foarte plăcut la desen. Copilul poate desena sau să scrie și astfel îi va dezvolta abilitățile într-un mod digital. Este o tabletă practică, portabilă și distractivă care îi va încânta pe copii.


7. Tabletă de desenat pentru copii alegere foarte bună: Tabletă Vonino Doodle 8

Tabletă de desenat pentru copii Vonino Doodle 8
Tabletă de desenat pentru copii Vonino Doodle 8

Tableta Vonino Doodle 8 este o alegere bună dintre variantele pentru desen și scris. Este o tabletă pentru copii perfectă pentru a-și dezvolta abilitățile de desen și pentru a învăța să scrie. Tableta are un ecran LCD de 8,5 inchi care este sensibil la presiune și poți scrie cu ajutorul stiloului din dotare. Este subțire, ușoară și poate fi cărată cu ușurință în ghiozdan. Este o tabletă de calitate care este foarte simplu de folosit și interactivă pentru copii.


Vezi și articolul: TOP 7 cele mai bune tablete

Vezi și articolul: TOP 7 cele mai bune tablete ieftine

Vezi și articolul: Cele mai bune tablete pentru școală


8. Cea mai ieftină și bună tabletă de desenat pentru copii: Tabletă HowShow

Tabletă de desenat pentru copii HowShow
Tabletă de desenat pentru copii HowShow

Tableta HowShow este cea mai ieftină variantă dintre modelele pentru scris și desen. Este o tabletă de buget cu care să-și faci treaba fără probleme. Are un ecran LCD de 12 inchi și vine echipată împreună cu un stilou cu prindere magnetică. Pentru prețul plătit vei face o achiziție avantajoasă, însă nu trebuie să te așteptți la o calitate premium. Este o soluție la preț de chilipir cu care copilul tău poate să învețe să scrie și să deseneze fără a face risipă de hărtie.


Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune tablete Apple iPad

Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune tablete Samsung

Vezi și articolul: TOP 8 cele mai bune tablete grafice

Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune tablete e-ink / paper

Engage!

Ovidiu

Blogger part-time pasionat de gadgeturi și tot ce înseamnă progresul tehnologic. Am experiență profesională de peste 10 ani în vânzări și studii de advertising, iar de aceea consider că am devenit un bun cumpărător. Aleg cu atenție produsele pe care le cumpăr în baza testelor efectuate și a recenziilor. Apoi împărtășesc cu tine concluziile, astfel încât și tu să poți face o achiziție corectă în baza nevoilor pe care le ai.

View all posts by Ovidiu →