TOP 10 cele mai ieftine și bune telefoane în 2024

TOP cele mai ieftine și bune telefoane mobile

Care sunt cele mai bune telefoane mobile ieftine? Cel mai bun telefon mobil cu buget de maxim 1000 lei. TOP 10 telefoane mobile ieftine și bune în 2024.

Telefoanele mobile ieftine în anul 2024 sunt de o calitate bună și au performanțe excelente ținând cont că au preț de până în 1000 lei. Majoritatea producătorilor abordează segmentul de buget pentru că mulți cumpărători nu doresc să cheltuie foarte mulți bani pe un telefon. Oferta de telefoane ieftine este suficient de cuprinzătoare și alegerea ta depinde de gusturi. Din experiența mea cu telefoanele mobile, am fost plăcut surprins de anumite modele din categoria de buget care au funcționat excelent și totodată au fost fiabile.

Telefoanele ieftine până în 1000 lei au specificații rezonabile și îți faci treaba foarte bine cu ele. A apus vremea când un telefon ieftin era echivalentul cu faptul că se strică repede. Acum poți avea o calitate bună la un telefon care se află în limita de buget de 1000 lei și să te țină vreme îndelungată fără să ai probleme. Telefoanele ieftine sunt o alegere deloc de compromis și sunt achiziții la preț de chilipir care nu te vor dezamăgi.

TOP 10 cele mai ieftine și bune telefoane mobile în 2024

Pentru clasamentul telefoanelor ieftine am ales modelele de la fiecare producător care abordează acest segment. Topul telefoanelor cu buget de până în 1000 lei cuprinde cuprinde modelele noi apărute pe care te poți baza. Noile tehnologii sunt cele mai importante atunci când achiziționezi un telefon ieftin ca să nu riști ca în maxim 1 an să fie deja depășit.

1. Cel mai bun telefon ieftin în general: Telefon mobil Samsung Galaxy A14

Telefon mobil Samsung Galaxy A14
Telefon mobil Samsung Galaxy A14

Telefonul Samsung Galaxy A14 este în principiu cam cea mai bună alegere pe care o poți face dintre telefoanele de buget. Samsung are cea mai bună reputație pe piața de telefoane și produce modele de calitate. Samsung Galaxy A14 se află la limita de buget de 1000 de lei, dar în general este cel mai bun dintre cele ieftine și cu siguranță te va mulțumi din toate punctele de vedere. A14 are un ecran de 6,6 inchi, procesor de 2 GHz și 4 GB memorie RAM. Este un telefon care merită și este cea mai bună investiție pentru că se mișcă foarte bine, face poze excelente și este fiabil. Este o alegere de calitate, iar achiziția merită fiecare ban investit.


2. Telefonul de buget cu cel mai mare ecran: Telefon mobil Huawei Nova Y70

Telefon mobil Huawei Nova Y70
Telefon mobil Huawei Nova Y70

Telefonul Huawei Nova Y70 are un display cu diagonala de 6,75 inchi care este cel mai mare ecran pe care îl poți găsi printre telefoanele ieftine. Totodată, acumulatorul de 6000 mAh este cea mai mare capacitate a bateriei pe care o vei întâlni la telefoanele de buget și te va ține chiar și până la 4 zile în funcție de intensitatea utilizării. Camera triplă cu AI face poze excelente chiar și cu zoom. Acest model de telefon Huawei este excelent și îți va satisface așteptările pe care le poți avea de la un smartphone cu preț mic.


3. Cel mai ieftin și bun telefon Xiaomi: Telefon mobil Xiaomi Redmi 12C

Telefon mobil Xiaomi Redmi 12C
Telefon mobil Xiaomi Redmi 12C

Telefonul Xiaomi Redmi 12C este o alegere excelentă dintre modelele de buget datorită faptului că este ieftin și accesibil ca preț pentru oricine. Are un display de 6,71 inchi care este al doilea ca mărime din clasament și folosește procesorul Mediatek cu 2 GHz care este cel mai avansat și mai performant. Redmi 12C are 64 GB spațiu de stocare, memorie RAM de 3 GB și o cameră foto principală de 50 MP. Acest model de telefon Xiaomi se mișcă bine, te poți juca lejer pe el și face poze clare și luminoase. Este o alegere de buget foarte limitat cu care să-ți faci treaba.


4. Cel mai ieftin și bun telefon Motorola: Telefon mobil Motorola Moto E32

Telefon mobil Motorola Moto E32
Telefon mobil Motorola Moto E32

Telefonul Motorola Moto E32 este printre cele accesibile smartphone ca preț dintre cele ieftine. Moto E32 se mișcă bine pentru acest preț și face poze frumoase. Acest model de telefon Motorola are un design elegant și subțire, iar ecranul cu rata de refresh de 90 Hz are o diagonală de 6,53 inchi. Face poze suficient de bune și are o baterie de 5000 mAh cu autonomie mare. Pe partea de performanță se mișcă bine pentru un telefon de buget și are specificații de hardware pentru o bună funcționare pe aplicații de social media sau video. Este o alegere de buget cu o calitate care nu te va dezamăgi.


5. Cel mai ieftin și bun telefon Vivo: Telefon mobil Vivo Y16

Telefon mobil Vivo Y16
Telefon mobil Vivo Y16

Telefonul Vivo Y16 cea mai bună alegere de buget din gama Vivo. Acest model ieftin de telefon Vivo are 16MP pe camera frontală și este cea mai bună rezoluție la camera de selfie dintre telefoanele ieftine. Vivo Y16 are un ecran mare de 6,51 inchi, baterie de 5000 mAh cu autonomie foarte bună și o cameră principală de 13 MP. Este un telefon cu un design plăcut și te va mulțumi din punct de vedere al performanțelor pentru că se mișcă bine în aplicații și jocuri.


6. Telefonul de buget alegere foarte bună: Telefon mobil Oppo A76

Telefon mobil Oppo A76
Telefon mobil Oppo A76

Telefonul Oppo A76 este o alegere foarte bună pentru că folosește cipul Snapdragon 680 cu frecvență de 2,4 GHz care este cel mai avansat procesor de la telefoanele ieftine și are o baterie cu autonomie de lungă durată. Acest model de telefon Oppo are un ecran performant cu diagonală de 6,56 inchi și rată de reîmprospătare de 90Hz. A76 are o memorie RAM de 4 GB și un spațiu de stocare de 128 GB. Pe partea de camere realizează poze clare, naturale și luminoase.


7. Telefonul de buget alternativă foarte bună: Telefon mobil Realme C33

Telefon mobil Realme C33
Telefon mobil Realme C33

Telefonul Realme C33 este o alegere bună din oferta de telefoane ieftine. Acest model de telefon Realme are o configurație excelentă pentru un telefon de buget. Are un ecran mare cu diagonală de 6,5 inchi și un design plăcut cu margini drepte. Are performanțe bune în orice fel de aplicație datorită specificațiilor de hardware cu procesor cu frecvență de 1,82 GHz, 4 GB memorie RAM, 64 GB memorie internă și baterie cu capacitatea de 5000 mAh. Este un model echilibrat pentru un telefon ieftin și este o variantă bună de luat în calcul.


8. Cel mai ieftin și bun telefon Honor: Telefon mobil Honor X6

Telefon mobil Honor X6
Telefon mobil Honor X6

Telefonul mobil Honor X6 este o alegere de calitate cu care să-ți faci treaba fără să cheltui foarte mulți bani. Este un telefon ieftin și bun care funcționează remarcabil și are specificații decente. Telefonul Honor are ecran de 6,5 inchi, memorie 4 GB de RAM și cameră principală de 50 MP. Este o alegere care să nu-ți afecteze bugetul și cu care să te folosești pentru comunicare și pentru navigare pe internet.


9. Cel mai bun telefon Samsung dintre cele ieftine: Telefon mobil Samsung Galaxy A04s

Telefon mobil Samsung Galaxy A04s
Telefon mobil Samsung Galaxy A04s

Telefon Samsung Galaxy A04s este un smartphone bun cu preț accesibil. Acest model de telefon Samsung are o configurație bună pentru un telefon ieftin. Probabil vei găsi în oferta Samsung un telefon și mai ieftin, însă acesta are specificații suficient cât să funcționeze bine pe toate aplicațiile. Ecranul are diagonala de 6,6 inchi, un procesor cu frecvență de 2 GHz, 3 GB memorie RAM și o cameră principală de 50 MP. Este un telefon care merge excelent, arată bine, se simte excelent în mână și per total te va mulțumi.


10. Cel mai ieftin și bun telefon Nokia: Telefon mobil Nokia G22

Telefon mobil Nokia G22
Telefon mobil Nokia G22

Telefonul Nokia G22 este cel mai bun telefon de buget din oferta de modele produse de Nokia. Dacă alegi sa-ți cumperi un telefon Nokia ieftin, atunci acest model are cea mai bună configurație. Are un ecran cu diagonală de 6,5 inchi și rată de refresh de 90 Hz, o baterie de 5050 mAh care te poate ține până la 3 zile și o rezoluție de 50 MP pe camera principală. Este un telefon care se mișcă bine pe aplicațiile de social media și are un ecran suficient pentru a privi clipuri video.


Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile

Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mid-range


Vinde-ți telefonul pentru a avea buget pentru unul nou!

Dacă vrei să-ți vinzi telefonul, dar nu știi cât să ceri pe el sau cât valorează, atunci flip este soluția pentru tine. Ei îți vor face o evaluare corectă a telefonului în funcție de starea în care se află. Dacă prețul este convenabil pentru tine ei se vor ocupa de vânzarea telefonului. La sfârșitul tranzacției vei primi garantat banii imediat și astfel poți face rost de bani pentru achiziția unui telefon nou și performant. Este un mod foarte sigur, corect și eficient de a-ți vinde telefonul.


Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane cu ecran pliabil

Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane de gaming

Vezi și articolul: TOP 10 cele mai bune telefoane fixe

Engage!