TOP 3 cele mai bune telefoane mobile OnePlus

TOP cele mai bune telefoane mobile OnePlus

Care este cel mai bun telefon flagship OnePlus și cel mai bun telefon mobil OnePlus de buget? Top 3 cele mai bune telefoane mobile OnePlus noi apărute în 2022.

Telefoanele mobile OnePlus sunt performante și confirmă constant acest lucru cu fiecare model nou lansat pe piață. Telefoanele OnePlus folosesc cele mai bune și mai calitative piese de hardware, iar acest lucru face ca aceste gadgeturi să fie competitive cu restul producătorilor din piață. Chiar dacă au configurații de top, vei descoperi că din punct de vedere al prețurilor sunt mult mai atractive și accesibile față de competitorii săi. În anumite aspecte, telefoanele OnePlus pot chiar să depășească anumite modele de smartphone care sunt foarte scumpe.

Telefoanele OnePlus au o foarte mare popularitate în Asia și câștigă teren ușor ușor și în Europa sau America. Acest lucru se datorează faptului că OnePlus oferă pentru telefoanele sale o calitate excelentă la prețuri tentante. De multe ori un preț mai mic este asociat cu o calitate inferioară dar în cazul telefoanelor OnePlus nu încape discuție de așa ceva. OnePlus s-a poziționat în piața de smartphone ca fiind „flagship killers” și s-au ținut de cuvânt demonstrând acest lucru cu fiecare model nou lansat. Acest lucru se datorează faptului că au configurații, performanțe și design similare cu telefoanele premium care sunt foarte scumpe, dar OnePlus ține prețurile jos.

TOP 3 cele mai bune telefoane mobile OnePlus în 2022

Orice telefon OnePlus alegi vei fi câștigat. Totul depinde de preferințele tale în privința configurației pe care ți-o dorești pe telefonul tău și de bugetul de care dispui pentru achiziția unui smartphone nou.

1. Cel mai bun telefon OnePlus: Telefon mobil OnePlus 10 Pro

Telefon mobil OnePlus 10 Pro
Telefon mobil OnePlus 10 Pro

Telefonul mobil OnePlus 10 Pro este cel mai bun telefon produs de OnePlus. OnePlus 10 Pro este un flaghsip cu specificații de top, motiv pentru care este un smartphone care concurează cu celelalte branduri cu modele de telefoane premium. 10 Pro este un telefon la superlativ căruia nu prea ai ce să-i reproșezi. Per total vei avea o experiență plăcută și datorită designului vei simți cu adevărat că este un smartphone premium.

Telefonul OnePlus 10 Pro are un software care se mișcă foarte fluid și vei beneficia de multe caracteristici și opțiuni de personalizare. Procesorul este Snapdragon 8 Gen 1, memoria RAM are 12GB și spațiul de stocare 256GB. Pe partea de gaming se mișcă excelent și nu vei avea probleme de sacadare sau întreruperi. Ecranul AMOLED are o diagonală de 6,7 inchi și rata de reîmprospătare de până la 120 Hz.

OnePlus 10 Pro are o cameră triplă care este dezvoltată în colaborare cu Hasselblad. Beneficiezi de o calitate excelentă cu care vei realiza fotografii superbe și clare indiferent de luminozitate. Camera principală are 48 MP, camera de selfie 32MP și filmează la o rezoluție de până la 8K. Bateria de 5000 mAh este durabilă și te va ține până la 2 zile chiar și cu o utilizare intensă. Iar dacă rămâi fără baterie ai încărcare foarte rapidă de 80W astfel încât să poți relua activitatea.


2. Telefonul OnePlus cu cel mai bun raport calitate-preț: Telefon mobil OnePlus Nord 2T

Telefon mobil OnePlus Nord 2T
Telefon mobil OnePlus Nord 2T

Telefonul mobil OnePlus Nord 2T este un smartphone OnePlus care oferă un raport foarte bun din punct de vedere calitate-preț. Dacă dorești un telefon nou de la care ai așteptări din punct de vedere al performanțelor, dar nu ai un buget de un smartphone flagship, atunci Nord 2T este varianta cea mai optimă pentru tine. Din gama de telefoane OnePlus acest model are o configurație excelentă, iar pentru aceasta vei plăti un preț corect. Nord 2T este un telefon din categoria midrange care este foarte performant și are specificații excelente. Nord 2T este fratele mai mic al lui 10 Pro și se apropie destul de mult din punct de vedere al configurației.

Telefonul OnePlus Nord 2T are un display AMOLED cu diagonală de 6,43 inchi și rată de reîmprospătare de 90 Hz. Ecranul cu HDR10+ se mișcă perfect și ai parte de culori vii cu contrast puternic pe clipurile pe care le vizionezi. Bateria de 4500 mAh este durabilă, iar cu încărcarea super rapidă de 80W poți să alimentezi în 15 minute suficient cât să te țină toată ziua. Nord 2T are o cameră triplă, cu o rezoluție de 50MP pe camera principală și 32MP pe camera frontală care împreună cu un algoritm de inteligență artificială vei realiza selfie-uri excelente.

OnePlus Nord 2T folosește un procesor MediaTek Dimensity 1300 cu frecvență de până la 3 GHz care amplifică experiența în jocuri video, la performanța grafică și la viteza de deschidere a aplicațiilor. Toată performanța de hardware este completată de memoria RAM de 12 GB și de spațiu de stocare de 256 GB. Este un telefon excelent pe care cu siguranță îl dorești.


Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile Oppo


3. Cel mai bun telefon de buget OnePlus: Telefon mobil OnePlus Nord CE 2 Lite

Telefon mobil OnePlus Nord CE 2 Lite
Telefon mobil OnePlus Nord CE 2 Lite

Telefonul mobil OnePlus Nord CE 2 Lite este cel mai bun telefon OnePlus pentru tine dacă ai un buget limitat pentru achiziția unui smartphone nou. Deși are prețul cel mai mic din gama de telefoane OnePlus, nu înseamnă deloc că este un smartphone care neglijează specificațiile performante. Nu este un telefon de compromis pentru că beneficiezi de o calitate excelentă cu niște caracteristici extraordinare. Nord CE 2 Lite e un telefon mid-range bun și este o alegere înțeleaptă dacă nu dorești să cheltui foarte mulți bani pe un telefon smart.

Telefonul OnePlus Nord CE 2 Lite are un ecran IPS de 6,59 inchi cu o rată de refresh de 120 Hz, care este suficient de mare și este excelent pentru acest interval de preț. Partea de hardware este surprinzătoare cu un procesorul Snapdragon 695 de 2,2 GHz, memoria RAM de 8 sau 6 GB și spațiul de stocare de 128 GB. Camera principală are 64 MP și cea pentru selfie are 16 MP, adică mai mult decât suficient pentru a surprinde la o calitate foarte bună orice moment important pentru tine. Toate aceste specificații excelente vin la un preț accesibil de buget.


Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile Realme

Telefoanele OnePlus oferă o calitate foarte bună pe care o vei întâlni de regulă la alte telefoane dintr-o gamă superioară. Telefoanele OnePlus au un design elegant, au camere performante care fac poze excelente, au specificații de top pe partea de hardware și sunt fiabile. Pe deasupra sunt foarte competitive din punct de vedere al prețurilor. Ai toate motivele să alegi un telefon OnePlus și să beneficiezi de o experiență premium.

Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile VIVO

Engage!

Ovidiu

Blogger part-time pasionat de gadgeturi și tot ce înseamnă progresul tehnologic. Part-time social media manager și digital marketer. Am experiență profesională de peste 10 ani în vânzări și studii de advertising.

View all posts by Ovidiu →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve − 3 =