TOP 6 cele mai bune smartwatch-uri în 2024

TOP Cele mai bune smartwatch-uri

TOP 6 cel mai bune smartwatch-uri de pe piață în anul 2024. Cel mai avantajos ceas inteligent în raport preț/calitate. Cel mai bun smartwatch din lume.

Smartwatch-ul este un gadget care pentru mulți a devenit un accesoriu indispensabil. Acest gadget este extrem de util datorită faptului ca te ajută să îți îmbunătățești ori să îți menții sănătatea. Smartwatch-urile de pe piață la ora actuală au trecut prin multiple generații și au devenit foarte complexe.

Smartwatch-ul are multiple întrebuințări și beneficii, însă cele mai importante caracteristici sunt legate de monitorizarea activităților sportive și a funcțiilor vitale de sănătate. De asemenea, ceasurile inteligente sunt ca o extensie a telefonului mobil astfel încât să poți verifica mai rapid notificările telefonului, să răspunzi la apeluri sau să le respingi, să dai drumu la muzică sau să-l folosești pentru navigație. Printre cele mai utile funcționalități trebuie menționat și plata la POS cu ceasul care vine cu un pas de eficiență și comoditate peste plata cu telefonul sau cu cardul.


TOP 6 cele mai bune smartwatch-uri în 2024

TOP 6 cele mai bune smartwatch-uri
TOP 6 cele mai bune smartwatch-uri

Am ales cele mai bune smartwatch-uri de pe piața din România în anul 2024 pentru a-ți ușura decizia de achiziție. Deși cele mai ieftine smartwatch-uri pornesc de la prețuri de 50-100 lei, nu am recomanda așa ceva decât ca o jucărie pentru copii și să nu ai pretenții de performanțe sau de o durată de viață prea lungă. Cele mai bune smartwatch-uri de la care să ai ceva așteptări, se situează la prețuri între 1000-2000 lei, iar cele mai performante și profesionale pot ajunge la peste 3000 lei.


1. Cel mai bun smartwatch în general: Ceas Smartwatch Garmin Fenix 7 Solar

Ceas Smartwatch Garmin Fenix 7 Solar
Ceas Smartwatch Garmin Fenix 7 Solar

Smartwatch-ul Garmin Fenix 7 este cel mai bun smartwatch de pe piață datorită faptului că este un ceas inteligent complet și cu performanțe de neegalat. Are multiple funcționalități pentru toate tipurile de activități sportive. Monitorizează performanțele din sport, somn, mers, respirație, puls și distanță. Are un GPS de acuratețe, busolă și altimetru.

Transformă efortul în euforie.

Garmin Fenix 7 are un design casual, un ecran MIP de 1,3 inchi și capacitate de stocare de 16GB. Durata de viață a bateriei în modul de ceas inteligent este între 18-22 zile cu funcția de încărcare solară. Are un design plăcut, se simte foarte bine la mână și satisface chiar și cele mai exigente așteptări. Acest ceas este perfect pentru cei care fac sport constant și doresc un gadget profesional.


2. Smartwatch alegere excelentă: Ceas smartwatch Samsung Galaxy Watch 6 Classic

Ceas smartwatch Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Ceas smartwatch Samsung Galaxy Watch 6 Classic

Smartwatch-ul Samsung Galaxy Watch 6 Classic este un ceas smart excelent care satisface toate nevoile și se ridică la nivelul așteptărilor tale. Galaxy Watch 6 Classic are un design plăcut și are un aspect rafinat și atemporal. Ceasul se comportă foarte bine, este ușor, arată foarte frumos și funcțiile de sănătate funcționează excelent.

Arată cel mai bine. Fă mai mult. Acesta este visul.

Samsung Galaxy Watch 6 Classic un ecran de 47 mm, capacitate de stocare de 16 GB și memorie RAM 2 GB. Ca funcționalități are cam tot ce îți trebuie pe un smartwatch și monitorizează multiple tipuri de antrenament. Durata de autonomie a bateriei a acestui gadget de la Samsung este de aproximativ 3 zile în condiții normale de utilizare. Per total este extrem de util și performant.


3. Smartwatch alegere foarte bună: Ceas smartwatch Huawei Watch 4 Pro

Ceas smartwatch Huawei Watch 4 Pro
Ceas smartwatch Huawei Watch 4 Pro

Smartwatch-ul Huawei Watch 4 Pro este un ceas cu un potențial foarte bun și care nu dezamăgește. Funcțiile sale monitorizează peste 100 de moduri de exerciții fizice și funcții vitale precum pași, distanță, somn, ritm cardiac, etc. Măsoară totul cu precizie și ai toate informațiile necesare pe acest gadget. Este o bijuterie de gadget care arată elegant și are performanțe extraordinare.

Estetică futuristică

Ceasul Huawei Watch 4 Pro are un display AMOLED de 1,5 inch, 32 GB capacitate de stocare și 2 GB RAM. Se mișcă foarte bine și arată excelent la mână. Durata de viață a bateriei este chiar și până la 8-9 zile, iar in modul smart cu toate pornite undeva la 3-4 zile. Iar partea bună este că ceasul Huawei are compatibilitate cu iOS și Android. Este o alegere care te va mulțumi din toate punctele de vedere.


4. Smartwatch-ul recomandat de gadgetize: Ceas smartwatch Apple Watch 9

Ceas smartwatch Apple Watch 9
Ceas smartwatch Apple Watch 9

Smartwatch-ul Apple Watch 9 un upgrade premium și este pur și simplu un gadget perfect și elegant. Are un design minimalist care impresionează prin simplitate. Are un hardware puternic, rapid și se mișcă excelent fără nicio întrerupere. Îl poți personaliza după bunul plac cu o curea clasică sau una sport. Monitorizează zeci de activități fizice și multiple funcții vitale ale corpului, poți efectua apeluri sau să plătești cumpărăturile.

Mai inteligent. Mai luminos. Mai puternic.

Ceasul Apple Watch 9 are display Always-On Retina cu dimensiunea de 1.9/1.69 inch. Bateria sa are fast charging care încarcă 100% în aproximativ o oră și durata de viață a bateriei este de 2 zile. Singurul dezavantaj dar și cel mai mare de altfel, este costul ridicat de achiziție dar este acesta este prețul plătit pentru un gadget din gama high-end. Este perfect pentru cei care sunt în ecosistemul Apple și vor să completeze gama de gadgeturi.


5. Smartwatch-ul cu cel mai bun raport calitate-preț: Ceas smartwatch Fitbit Sense 2

Ceas smartwatch Fitbit Sense 2
Ceas smartwatch Fitbit Sense 2

Smartwatch-ul Fitbit Sense 2 este potrivit dacă ai un buget limitat dar totuși dorești un ceas inteligent de calitate. Are un raport calitate-preț perfect pentru tine și cu siguranță performanțele sale se ridică la nivelul așteptărilor tale. Compania americană Fitbit este deținută în prezent de către Google, care a dorit să completeze gama de gadgeturi Android pe care le produc.

Conectează-te mai bine la corpul tău!

Ceasul Fitbit Sense 2 are un ecran AMOLED de 1,58 inchi iar autonomia bateriei este de aproximativ 5-6 zile utilizat în modul smart. Are multiple funcționalități pentru monitorizarea activităților fizice, plus măsurarea funcțiilor vitale, iar pentru un ceas inteligent mid-range este printre cele mai apreciate.


Vezi și articolul: TOP 6 cele mai bune căști in-ear

Vezi și articolul: TOP 7 cele mai bune brățări fitness


6. Cel mai bun și ieftin smartwatch: Ceas smartwatch Xiaomi Mi Watch

Ceas smartwatch Xiaomi Mi Watch
Ceas smartwatch Xiaomi Mi Watch

Smartwatch-ul Xiaomi Mi Watch este ceasul cel mai bun dintre cele mai ieftine. Evident că pot fi și alte modele mai ieftine, însă de majoritatea brandurilor nu a auzit nimeni și nu are rost să fie menționate. În bugetul de 500 de lei primești un gadget smart entry-level cu care îți faci treaba foarte bine.

Ceasul Xiaomi Mi Watch are un display digital AMOLED de 1,39 inchi și o autonomie foarte mare a bateriei care durează aproximativ 16 zile. Suportă peste 100 tipuri de activități fizice plus pași, distanță parcursă, ritm cardiac sau nivel de stres. Ceasul Xiaomi nu te dezamăgește!


Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile

Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune camere video sport

Pentru mulți, ceasul clasic este un fashion statement și completează o ținută elegantă. În același timp, pentru generațiile mai tinere, purtatul unui dispozitiv la mână care doar arată ora exactă pare o inutilitate. Când vine vorba despre un smartwatch, părerile se împart tot în două categorii. Pentru unii este un gadget indispensabil, pentru alții este o cheltuială inutilă. Dacă pentru unii pare că este doar un moft, în realitate este vorba despre un ceas inteligent care te asistă în toate activitățile.

Engage!

Imagini: eMAG, evoMAG, Pexels.

Ovidiu

Blogger part-time pasionat de gadgeturi și tot ce înseamnă progresul tehnologic. Am experiență profesională de peste 10 ani în vânzări și studii de advertising, iar de aceea consider că am devenit un bun cumpărător. Aleg cu atenție produsele pe care le cumpăr în baza testelor efectuate și a recenziilor. Apoi împărtășesc cu tine concluziile, astfel încât și tu să poți face o achiziție corectă în baza nevoilor pe care le ai.

View all posts by Ovidiu →