TOP 4 cele mai bune telefoane Google Pixel 2023

TOP cele mai bune telefoane mobile Google Pixel

Care este cel mai bun telefon mobil Google Pixel în 2023? TOP 4 cele mai bune telefoane Google Pixel din punct de vedere al performanțelor și al calității.

Telefoanele mobile Google Pixel sunt printre cele mai bune telefoane Android. Google a dezvoltat telefoanele Pixel pentru a beneficia de cea mai bună experiență pe care o poți avea pe sistemul de operare Android. Google a înțeles că telefonul mobil este cel mai personal gadget din viața oamenilor și de aceea Pixel se bazează pe experiența de extensie a utilizatorului. Google Pixel folosește hardware de ultimă generație și o experiență de utilizare asistată de inteligența artificială pentru a te bucura pe deplin de tehnologia care îți îmbunătățește viața.

Telefoanele Google Pixel nu au o popularitate foarte mare printre utilizatorii obișnuiți, dar sunt foarte căutate printre tech junkies. Google Tensor Chip este un procesor dezvoltat special pentru telefoanele Pixel pentru a împlini dorințele Google din punct de vedere al performanței și pentru a intensifica experiența pe un smartphone Android. În același timp Google insistă pentru siguranță și intimitate pentru telefoanele Pixel.

TOP 4 cele mai bune telefoane mobile Google Pixel în 2023

Seria de telefoane mobile Google Pixel este destul de restrânsă dar vei găsi modele premium cu specificații de top. Telefoanele Google Pixel sunt la a șaptea generație și au ajuns la o performanță excelentă care merită să fie luată în calcul. Configurația dezvoltată de Google pentru telefoanele Pixel este perfectă pentru a utiliza la maxim experiența pe un smartphone Android.

1. Cel mai bun telefon Google Pixel: Telefon mobil Google Pixel 8 Pro

Telefon mobil Google Pixel 8 Pro
Telefon mobil Google Pixel 8 Pro

Telefonul mobil Google Pixel 8 Pro este cel mai bun telefon dezvoltat de Google și este flaghship-ul din seria Pixel. Este un smartphone premium cu caracteristici de top și o configurație excelentă. Procesorul Google Tensor G3 cu 8 nuclee și frecvență de până la 3 GHz are implementat un sistem de securitate care îți protejează suplimentar telefonul de atacuri. Procesorul împreună cu memoria RAM de 12 GB fac din Pixel 8 Pro un smartphone rapid care se descurcă fără probleme în toate aplicațiile și jocurile video.

Telefonul Google Pixel 8 Pro are un display AMOLED cu diagonală de 6,7 inchi și rată de refresh de 120 Hz, care este ranforsat și rezistent la zgârieturi. Ecranul are protecție la stropi de apă și praf. Are cea mai avansată cameră de pe un Pixel, folosește AI pentru pentru diferite efecte de editare și captează cele mai strălucitoare culori cu detalii excelente. Camera principală are o rezoluție de 50MP, filmează 4K, iar camera pentru selfie are 10,5 MP. Are o baterie durabilă de 5050 mAh cu încărcare rapidă și wireless. Pentru memoria internă ai disponibili 128 GB.

Google Pixel 8 Pro este un smartphone care este recomandat să-l alegi dacă dorești un telefon premium. Face poze superbe, are un ecran luminos și bateria te va ține toată ziua cu utilizare intensă. Este un telefon perfect cu un design unic și inedit, iar în final nu vei regreta nicio secundă pentru alegerea făcută.


2. Telefonul Google Pixel alegere foarte bună: Telefon mobil Google Pixel 8

Telefon mobil Google Pixel 8
Telefon mobil Google Pixel 8

Telefonul mobil Google Pixel 8 este varianta standard a seriei pe care o oferă Google pentru smartphone-urile sale. Este un model cu o configurație excelentă și este o alegere foarte potrivită pentru performanțele oferite. Pixel 8 are specificații foarte bune care sunt apropiate de varianta Pro, iar dacă flagship-ul și se pare inaccesibil ca preț atunci acest model este ce ai nevoie. Telefonul are același procesor Google Tensor G3 cu 8 nuclee și frecvență de 3 GHz, iar memoria RAM este de 8 GB. Spațiul de stocare este de 128 GB.

Telefonul Google Pixel 8 are un ecran AMOLED cu diagonală 6,2 inchi și rata de refresh de 120 Hz. Are o rație body to screen foarte bună, iar ca dimensiune și refresh este suficient cât să te poți delecta cu jocurile preferate ori cu un video util. Camera are filmare 4K, cea principală are rezoluție de 50 MP și camera de selfie are 10,5 MP. Vei beneficia de o calitate foarte bună în ceea ce privește calitatea pozelor și a filmărilor. Per total telefonul se mișcă excelent și nu ai ce să contești în privința aceasta. Toate aspectele telefonului privind ecranul, camera sau baterie sunt impecabile. E un telefon care merită toți banii și investiția te va impresiona din toate punctele de vedere.


3. Cel mai bun telefon pliabil Google Pixel: Telefon mobil Google Pixel Fold

Telefon mobil Google Pixel Fold
Telefon mobil Google Pixel Fold

Telefonul mobil Google Pixel Fold este o opțiune premium și este un telefon pliabil foarte bun. Google intră pe segmentul telefoanelor pliabile și aduce Pixel Fold pentru a putea avea o experiență excelentă pe un Android. Este un smartphone superb care concurează cu celelalte modele din acest segment. Are un ecran principal OLED cu diagonală 6,7 inchi, iar cel secundar de 5,8 inchi. Partea de hardware este performantă și Pixel Fold are procesor Google Tensor de 2,85 GHz, memorie RAM 12 GB și și spațiu de stocare 256 GB. Este o alegere de top pentru productivitate și pentru a beneficia la maxim pe partea de entertainment la vizionarea de filme sau pentru jocuri video.


4. Telefonul Google Pixel cu cel mai bun raport calitate-preț: Telefon mobil Google Pixel 7a

Telefon mobil Google Pixel 7a
Telefon mobil Google Pixel 7a

Telefonul mobil Google Pixel 7a este cel mai accesibil smartphone Google din punct de vedere al prețului. Pixel 7a este varianta light a seriei anterioare dar păstrează ADN-ul dezvoltat de Google pentru acest model. Dacă te interesează calitatea oferită de Google pentru telefoanele sale dar nu vrei să cheltui foarte mulți bani, modelul Pixel 7a este o opțiune foarte bună de luat în calcul. Pixel 7a este o opțiune bună don categoria de telefoane mid-range și este mult mai rezonabil din punct de vedere al bugetului. Vei beneficia de un model foarte calitativ mai degrabă în categoria mid range cu specificații care te vor mulțumi.

Telefonul Google Pixel 7a are un display OLED cu diagonala de 6,1 inchi care este rezistent la picături de apă și particule de praf. Este un telefon mai compact și mai ușor dar care păstrează calitatea promisă de Google. Pixel 7a folosește același procesor Google Tensor cu 8 nuclee și frecvență de 2,85 GHz. Are o memorie RAM de 8 GB și spațiu de stocare de 128 GB. Partea de hardware este mai mult decât suficientă cât să-ți garanteze că va funcționa fluent, fără sacadări și fără alte probleme. Rezoluția camerei este de 64 MP, filmează 4K și camera frontală are 13MP. Totuși, cu ajutorul tehnologiei dezvoltată de Google împreună cu inteligența artificială, Pixel 7a promite fotografii cu o calitate precisă cu detalii fidele și autentice.


Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile Samsung

Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile Apple iPhone

Dacă alegi să achiziționezi un telefon mobil Google Pixel vei face o alegere foarte bună deoarece acestea au o configurație de top, camere de calitate și sunt fiabile. Telefoanele Google Pixel sunt o variantă foarte bună de luat în calcul datorită faptului că vei avea cea mai bună experiență pe care o poți întâlni pe un smartphone Android. Orice așteptare pe care o vei avea în privința unui Pixel cu siguranță va fi depășită.

Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune telefoane mobile Motorola

Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile Sony

Engage!