TOP 6 cele mai bune telefoane OPPO în 2024

TOP cele mai bune telefoane mobile Oppo

TOP 6 cele mai bune telefoane mobile Oppo în 2024 după performanță și preț. Cel mai bun smartphone Oppo de pe piață și cel mai bun telefon Oppo ieftin de buget.

Telefoanele mobile Oppo sunt foarte competitive din punct de vedere al prețurilor. Oppo oferă o gamă variată de telefoane, de la flagship cu cele mai performante specificații până la telefoane de buget pentru toate buzunarele. Totodată telefoanele Oppo oferă în general un bun raport de calitate și preț comparativ cu competitorii săi direcți.

Telefoanele Oppo au un design foarte plăcut și sunt fabricate din materiale premium pentru a avea cea mai bună experiență de utilizare și manevrare. Din punct de vedere al vânzărilor, Oppo a cunoscut succesul pentru prima dată în China și în scurt timp a devenit unul dintre marii jucători din lume. Telefoanele Oppo sunt acum în topul preferințelor la nivel mondial datorită calității și al performanțelor.

TOP 6 cele mai bune telefoane mobile OPPO în 2024

Din gama de telefoane mobile Oppo în 2024 am ales în TOP 6 pe cele mai bune după calitate, raport calitate-preț și cel mai bun dintre cele mai ieftin. Indiferent dacă ai un buget fără limită sau un buget redus, Oppo are varianta optimă pentru tine.

1. Cel mai bun telefon Oppo: Telefon mobil OPPO Find X5 Pro

Telefon mobil OPPO Find X5 Pro
Telefon mobil OPPO Find X5 Pro

Telefonul mobil Oppo Find X5 Pro este flagship-ul de la Oppo și este cel mai bun telefon al lor. Este telefonul Oppo în care s-a investit cel mai mult, are cele mai performante componente, dar în același timp este și cel mai scump. Find X5 Pro este un telefon premium cu specificații de top. Are un ecran AMOLED cu diagonală 6,7 inchi, rezoluție 3216 x 1440 pixeli și rata de refresh până la 120 Hz.

Telefonul Oppo Find X5 Pro folosește procesorul Snapdragon 8 Gen 1 cu 8 nuclee care este cel mai nou și mai performant de pe piață la ora actuală. Are 12 GB de memorie RAM și 256 spațiu de stocare. Find X5 Pro are o baterie de 5000 mAh cu încărcare super rapidă de 80W care duce bateria la 50% în 12 min și de 50W care duce bateria la 100% în 47 min. Are cameră triplă cu AI, cu maxim 50 MP, camera selfie de 32 MP și filmare 4K ce se descurcă foarte bine pe luminozitate scăzută.


2. Telefonul Oppo alegere foarte bună: Telefon mobil OPPO Reno10 Pro

Telefon mobil OPPO Reno10 Pro
Telefon mobil OPPO Reno10 Pro

Telefonul mobil Oppo Reno10 Pro este o alegere foarte bună pentru tine dacă vrei un telefon foarte bun și nu dorești să cheltui cât pe un flagship. Este un telefon performant cu specificații excelente care se vor ridica la nivelul așteptărilor tale. Este realizat din materiale de calitate, se mișcă excelent și are un design elegant. Telefonul arată foarte bine, are o baterie care te ține, iar pe partea de poze pot spune că ies foarte frumoase.

Telefonul Oppo Reno10 Pro are un ecran cu diagonală 6,7 inchi, 12 GB RAM și 256 GB stocare. Folosește un procesor Qualcomm Snapdragon 778G 5G cu 8 nuclee și frecvență 2,4 GHz. Camera are rezoluție 50 MP wide, filmează 4K, iar camera de selfie este de 32 MP. Este un telefon performant care combină perfect componentele hardware de top cu un soft fluid. Este o alegere care te va încânta pe deplin și investiția merită fiecare ban.


3. Telefonul Oppo cu cel mai bun raport calitate-preț: Telefon mobil OPPO Reno8

Telefon mobil Oppo Ren8
Telefon mobil Oppo Ren8

Telefonul mobil Oppo Reno8 este un smartphone cu un raport calitate-preț foarte bun. Este un telefon accesibil ca preț și de la care poți să ai cât de cât așteptări. Chiar dacă nu este un flagship, Oppo promovează modelul Reno tocmai pentru că este un smartphone bun cu specificații deloc de neglijat, este performant și fiabil. Reno8 este un telefon excelent care nu te va dezamăgi și nu prea ai ce să-i reproșezi pentru că se mișcă fără lag, are cameră care face poze foarte bune și are o baterie care te ține.

Telefonul Oppo Reno8 are un procesor MediaTek Dimensity 1300 cu 8 nuclee și precvență 3,2 GHz, 8 GB memorie RAM și 256 spațiu de stocare. Ecranul de pe Reno8 este AMOLED cu diagonală de 6,43 inchi, rezoluție 1080 x 2400 pixeli și rata de refresh până la 90 Hz. Are o baterie mare de 4500mAh cu încărcare super rapidă de 80W, care se încarcă total în aproximativ 30 minute. Are o cameră triplă cu un maxim de 64 MP, camera pentru selfie de 32 MP și filmarea 4K. Este o alegere foarte convenabilă care te va încânta pe deplin


4. Recomandare telefon cu ecran pliabil Oppo: Telefon mobil Oppo Find N2 Flip

Telefon mobil Oppo Find N2 Flip
Telefon mobil Oppo Find N2 Flip

Telefonul mobil Oppo Find N2 Flip este recomandat dacă vrei un smartphone cu ecran pliabil. Este un telefon performant din gama premium cu un design modern și foarte practic. Telefonul pliabil Oppo este de tip flip și ocupă foarte puțin spațiu în geantă sau în buzunar. Este un competitor veritabil pentru celelalte modele din aceeași gamă deoarece are piese de hardware de top și specificații excelente.

Telefonul pliaibl Oppo Find N2 Flip are un ecran AMOLED cu dimensiunea de 6,8 inchi și un ecran secundar de 3,26 inchi pe care poți verifica notificările fără să-l deschizi. Procesorul MediaTek Dimensity 9000+ cu 8 nuclee și frecvență de 3,2 GHz împreună cu cei 8 GB îți asigură o funcționare impecabilă și o mișcare fluidă. Poți rula jocuri fără probleme și poți viziona clipuri video la o calitate de top. Se simte foarte bine în mână și îți dă senzația de o realizare premium. Este o alegere de calitate care te va încânta pe deplin din toate punctele de vedere.


5. Cel mai bun telefon Oppo de buget: Telefon mobil OPPO A98

Telefon mobil OPPO A98
Telefon mobil OPPO A98

Telefonul mobil Oppo A98 este cea mai bună variantă de smartphone pentru tine dacă ai un buget limitat. Oppo A98 este un telefon mid-range bun și este o alegere bună pentru tine dacă nu vrei să cheltui mulți bani pe un telefon nou, dar totuși ai nevoie de un pic de calitate. A98 folosește un procesor Snapdragon 695 cu frecvență de 2,2 GHz, care nu e cel mai de top, dar este în regulă. Telefonul are un ecran LCD cu dimensiunea de 6,7 inchi și rată de refresh 120 Hz.

Telefonul Oppo A98 are 8GB memorie RAM și 256 GB spațiu de stocare. Pe camere stă cel puțin decent cu 2 camere principale de până la 64 MP, camera de selfie 32 MP și filmare Full HD. Are o baterie de 5000 mAh și încărcare rapidă la 67W, adică ai acumulatul complet încărcat în 44 de minute. În concluzie este un telefon care se merită dacă nu ești genul care vrea să aibă cel mai de top dispozitiv de pe piață, dar vrei un smartphone cu performanțe.


6. Cel mai ieftin și bun telefon Oppo: Telefon mobil Oppo A78

Telefon mobil Oppo A78
Telefon mobil Oppo A78

Telefonul mobil Oppo A78 este cel mai bun și ieftin telefon mobil Oppo dintre cele de buget. Dacă ai nevoie de un telefon nou, nu ai prea mari pretenții de la un smartphone și nu dorești să cheltui prea mulți bani pe unul, atunci Oppo A78 e cea mai bună variantă pentru tine. A78 are un ecran cu dimensiunea de 6,56 inchi care este mai mult decât suficient cât să te uiți la clipuri pe YouTube fără probleme sau să te joci.

Telefonul Oppo A78 stă aproximativ decent pe partea de hardware, suficient cât să-ți faci treaba cu el. Are un procesor cu 8 nuclee, spațiu de stocare 128 GB și 4 GB de memorie RAM. Pe partea de camere foto are 2 principale cu maxim 50 MP, una de selfie cu 8 MP, iar pe video filmează la rezoluție Full HD. Bateria de 5000 mAh este durabilă și are fast charging cu 33W. Este o alegere de buget care nu te va dezamăgi deloc.


Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile OnePlus

Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile Huawei

Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile Xiaomi

Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile Honor

Engage!

Ovidiu

Blogger part-time pasionat de gadgeturi și tot ce înseamnă progresul tehnologic. Am experiență profesională de peste 10 ani în vânzări și studii de advertising, iar de aceea consider că am devenit un bun cumpărător. Aleg cu atenție produsele pe care le cumpăr în baza testelor efectuate și a recenziilor. Apoi împărtășesc cu tine concluziile, astfel încât și tu să poți face o achiziție corectă în baza nevoilor pe care le ai.

View all posts by Ovidiu →