TOP 5 cele mai bune telefoane mobile OPPO

TOP cele mai bune telefoane mobile Oppo

TOP 5 cele mai bune telefoane mobile Oppo în 2022 după performanță și preț. Cel mai bun smartphone Oppo de pe piață și cel mai bun telefon Oppo ieftin/buget.

Telefoanele mobile Oppo sunt foarte competitive din punct de vedere al prețurilor. Oppo oferă o gamă variată de telefoane, de la flagship cu cele mai performante specificații până la telefoane de buget pentru toate buzunarele. Totodată telefoanele Oppo oferă în general un bun raport de calitate și preț comparativ cu competitorii săi direcți.

Telefoanele Oppo au un design foarte plăcut și sunt fabricate din materiale premium pentru a avea cea mai bună experiență de utilizare și manevrare. Din punct de vedere al vânzărilor, Oppo a cunoscut succesul pentru prima dată în China și în scurt timp a devenit unul dintre marii jucători din lume. Telefoanele Oppo sunt acum în topul preferințelor la nivel mondial datorită calității și al performanțelor.

TOP 5 cele mai bune telefoane mobile OPPO în 2022

Din gama de telefoane mobile Oppo în 2022 am ales în TOP 5 pe cele mai bune după calitate, raport calitate-preț și cel mai bun dintre cele mai ieftin. Indiferent dacă ai un buget fără limită sau un buget redus, Oppo are varianta optimă pentru tine.

1. Cel mai bun telefon Oppo: Telefon mobil OPPO Find X5 Pro

Telefon mobil OPPO Find X5 Pro
Telefon mobil OPPO Find X5 Pro

Telefonul mobil Oppo Find X5 Pro este flagship-ul de la Oppo și este cel mai bun telefon al lor. Este telefonul Oppo în care s-a investit cel mai mult, are cele mai performante componente, dar în același timp este și cel mai scump. Find X5 Pro este un telefon premium cu specificații de top. Are un ecran AMOLED cu diagonală 6,7 inchi, rezoluție 3216 x 1440 pixeli și rata de refresh până la 120 Hz.

Telefonul Oppo Find X5 Pro folosește procesorul Snapdragon 8 Gen 1 cu 8 nuclee care este cel mai nou și mai performant de pe piață la ora actuală. Are 12 GB de memorie RAM și 256 spațiu de stocare. Find X5 Pro are o baterie de 5000 mAh cu încărcare super rapidă de 80W care duce bateria la 50% în 12 min și de 50W care duce bateria la 100% în 47 min. Are cameră triplă cu AI, cu maxim 50 MP, camera selfie de 32 MP și filmare 4K ce se descurcă foarte bine pe luminozitate scăzută.


2. Telefonul Oppo alegere foarte bună: Telefon mobil OPPO Find X5

Telefon mobil OPPO Find X5
Telefon mobil OPPO Find X5

Telefonul mobil Oppo Find X5 este o alegere foarte bună pentru tine dacă vrei un telefon foarte bun și nu dorești să cheltui cât pe un Pro. La Oppo Find X5 ai aproximativ aceeași calitate ca pe un Pro, dar la un preț mult mai accesibil. Este cam cu 40% mai ieftin decât un Pro dar calitativ este cam tot pe acolo.

Telefonul Oppo Find X5 are un ecran cu diagonală 6,55 inchi, 8 GB RAM și 256 GB stocare. Folosește un procesor Snapdragon 888 cu 8 nuclee, iar camera are cam aceleași specificații ca la X5 Pro.


3. Telefonul Oppo cu cel mai bun raport calitate-preț: Telefon mobil OPPO Reno7

Telefon mobil OPPO Reno7
Telefon mobil OPPO Reno7

Telefonul mobil Oppo Reno7 este un smartphone cu un raport calitate-preț foarte bun. Este un telefon accesibil ca preț și de la care poți să ai cât de cât așteptări. Chiar dacă nu este un flagship, Oppo promovează modelul Reno tocmai pentru că este un smartphone bun cu specificații deloc de neglijat, este performant și fiabil. Reno7 este un telefon excelent care nu te va dezamăgi și nu prea ai ce să-i reproșezi pentru că se mișcă fără lag, are cameră care face poze foarte bune și are o baterie care te ține.

Telefonul Oppo Reno7 are un procesor cu 8 nuclee, 8 GB memorie RAM și 256 spațiu de stocare. Ecranul de pe Ren7 este AMOLED cu diagonală de 6,43 inchi, rezoluție 1080 x 2400 pixeli și rata de refresh până la 90 Hz. Are o baterie mare de 4500mAh cu încărcare super rapidă de 65W, care se încarcă total în aproximativ 30 minute. Are o cameră triplă cu un maxim de 64 MP, camera pentru selfie de 32 MP și filmarea 4K.


Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile OnePlus


4. Cel mai bun telefon Oppo de buget: Telefon mobil OPPO A96

Telefon mobil OPPO A96
Telefon mobil OPPO A96

Telefonul mobil Oppo A96 este cea mai bună variantă de smartphone pentru tine dacă ai un buget limitat. Oppo A96 este un telefon mid-range bun și este o alegere bună pentru tine dacă nu vrei să cheltui mulți bani pe un telefon nou, dar totuși ai nevoie de un pic de calitate. A96 folosește un procesor Snapdragon 680 cu frecvență de 2,4 GHz, care nu e cel mai de top, dar este în regulă. Telefonul are un ecran IPS care este un LCD mai bun cu dimensiunea de 6,59 inchi.

Telefonul Oppo A96 are 8GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare. Pe camere stă acceptabil cu 2 camere principale de până la 50MP, camera de selfie 16MP și filmare Full HD. Are o baterie decentă de 5000 mAh și încărcare rapidă la 33W. În concluzie este un telefon care se merită dacă nu ești genul care vrea să aibă cel mai de top dispozitiv de pe piață.


Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile Realme


5. Cel mai ieftin și bun telefon Oppo: Telefon mobil Oppo A76

Telefon mobil Oppo A76
Telefon mobil Oppo A76

Telefonul mobil Oppo A76 este cel mai bun și ieftin telefon mobil Oppo dintre cele de buget. Dacă ai nevoie de un telefon nou, nu ai prea mari pretenții de la un smartphone și nu dorești să cheltui prea mulți bani pe unul, atunci Oppo A76 e cea mai bună variantă pentru tine. A76 are un ecran cu dimensiunea de 6,56 inchi care este mai mult decât suficient cât să te uiți la clipuri pe YouTube fără probleme sau să te joci.

Telefonul Oppo A76 stă aproximativ decent pe partea de hardware, suficient cât să-ți faci treaba cu el. Are un procesor cu 8 nuclee, spațiu de stocare 128 GB și 4 GB de memorie RAM. Pe partea de camere foto are 2 principale cu maxim 13 MP, una de selfie cu 8MP, iar pe filmare face doar Full HD. Bateria de 5000 mAh este durabilă și are fast charging cu 33W.


Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile Vivo

Engage!

Ovidiu

Blogger part-time pasionat de gadgeturi și tot ce înseamnă progresul tehnologic. Part-time social media manager și digital marketer. Am experiență profesională de peste 10 ani în vânzări și studii de advertising.

View all posts by Ovidiu →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 − three =