TOP 10 cele mai bune telefoane mid-range 2022

TOP cele mai bune telefoane mid-range

Care sunt telefoanele mobile cu cel mai bun raport calitate-preț în 2022? TOP 10 cele mai bune telefoane mobile mid-range cu buget de 1000-1500-2000 de lei.

Telefoanele mobile mid-range sunt o alegere foarte bună deoarece au un raport calitate-preț foarte bun. Au specificații excelente pentru un interval de prețuri cuprinse între 1000-2000 lei. De multe ori nu prea este convenabil să cheltui foarte mulți bani pe un telefon flagship când în această categorie ai parte de telefoane cu specificații foarte bune și sunt fiabile. Din punct de vedere al investiției într-un telefon nou, categoria mid-range este cea mai înțeleaptă alegere pentru că beneficiezi de o calitate ridicată la un buget rezonabil.

Telefoanele mid-range din prezent au avantajul că folosesc componente de calitate, sunt suficient de performante și sunt durabile în timp. În această categorie de preț găsești o varietate de modele și ai o ofertă diversă. Telefoanele din acest interval de preț au ecrane mari și performante, configurație de hardware foarte bună, camere cu mulți megapixeli care fac poze frumoase și baterii cu o capacitate foarte bună. Toate brandurile abordează acest interval pentru că au o foarte mare căutare. Telefoanele mid-range sunt cea mai bună investiție când vine vorba de achiziția unui smartphone nou.

TOP 10 cele mai bune telefoane mobile mid-range în 2022

Categoria de telefoane mid-range cu buget între 1000-2000 de lei este foarte populară datorită faptului că au un raport calitate-preț foarte bun. Dacă nu dorești cel mai ieftin telefon, ori să cheltui foarte mulți bani pe un flagship, atunci categoria mid-range este cea mai potrivită pentru tine.

1. Cel mai bun telefon mid-range în general: Telefon mobil Samsung Galaxy M53

Telefon mobil Samsung Galaxy M53
Telefon mobil Samsung Galaxy M53

Telefonul Samsung Galaxy M53 este cel mai bun telefon mid-range în general. Are un design plăcut, elegant și minimalist, iar din punct de vedere al specificațiilor este un telefon excelent. Ecranul Super AMOLED Plus este unul performant, are diagonală de 6,7 inchi și o rată de refresh de 120 Hz. Pe partea de hardware are un procesor cu frecvență de 2,4 GHz, memorie RAM de 6/8 GB și spațiu de stocare de 128/256GB. Face și poze excelente cu sistemul de camere quad cu camera principală de 108 MP, filmează 4K și camera pentru selfie are rezoluție 32MP. Pe total acest model de telefon Samsung are o configurație extraordinară pentru acest interval de preț și ai parte de un smartphone de calitate cu o performanță care te va ține vreme lungă.


2. Telefonul mid-range alegere foarte bună: Telefon mobil POCO X4 PRO

Telefon mobil POCO X4 PRO
Telefon mobil POCO X4 PRO

Telefonul Poco X4 Pro este o alegere foarte bună datorită faptului că are specificații excelente pentru acest interval de preț. Poco X4 Pro are un display AMOLED cu diagonală 6,67 inchi și rată de refresh de 120 Hz. Performează foarte bine pe jocuri și aplicații datorită configurației de top: procesor cu frecvență de 2,2 GHz, memorie RAM 6/8 GB și memorie internă de 128/256 GB. Camera principală de pe Poco X4 Pro are 108 MP și camera pentru selfie are 16 MP. Acest telefon te va mulțumi din toate punctele de vedere și va fi un gadget de încredere pe termen lung.


3. Telefonul mid-range cu un raport calitate-preț foarte bun: Telefon mobil Xiaomi Redmi Note 11 Pro

Telefon mobil Xiaomi Redmi Note 11 Pro
Telefon mobil Xiaomi Redmi Note 11 Pro

Telefonul Xiaomi Redmi Note 11 Pro are o configurație foarte bună și este disponibil la un preț rezonabil. Ecranul de pe acest telefon Xiaomi este Super AMOLED, are diagonală de 6,67 inchi și rată de refresh de 120 Hz. Îți va depăși așteptările din punct de vedere al performanțelor datorită procesorului de 2,05 GHz, a memoriei RAM de 8 GB și a memoriei interne de 128 GB. Redmi Note 11 Pro vei realiza niște poze excelente pentru social media cu camera principală ce are o rezoluție de 108 MP și camera de selfie cu 16 MP.


4. Telefonul mid-range cu cel mai mare ecran: Telefon mobil Honor Magic 4 Lite

Telefon mobil Honor Magic 4 Lite
Telefon mobil Honor Magic 4 Lite

Telefonul Honor Magic 4 Lite are cel mai mare display la un telefon mid-range. Diagonala ecranului LCD este de 6,81 inchi, rata de refresh de 120 Hz și o rație screen-to-body de 89.3%. Designul este unul minimalist și elegant, cu o cameră proeminentă cu aspect care iese în evidență. Acest telefon Honor are camera principală de 48MP și cea frontală de 16MP. Datorită procesorului Snapdragon 695 de 2,2 GHz și a memoriei RAM de 6 GB, telefonul se mișcă fluid în toate aplicațiile și combinat cu performanța ecranului vei avea o experiență excelentă pentru jocuri video.


5. Telefonul mid-range cu cel mai bun preț: Telefon mobil Huawei Nova 9

Telefon mobil Huawei Nova 9
Telefon mobil Huawei Nova 9

Telefonul Huawei Nova 9 are cel mai accesibil preț dintre telefoanele din intervalul mid-range. Deși are cel mai mic preț dintre aceste telefoane, te poți baza pe Nova 9 și îți va îndeplini orice așteptare ai din punct de vedere al performanțelor. Acest telefon Huawei are diplay OLED cu diagonală de 6,57 inchi și rată de refresh de 120 Hz. Procesorul cu frecvență de 2,4 GHz este rapid, iar cu cei 8 GB de memorie RAM telefonul îți va funcționa fără probleme. Filmează la o rezoluție 4K și bateria are încărcare rapidă de 66W.


6. Telefonul mid-range cu cea mai mare memorie RAM: Telefon mobil Vivo V23

Telefon mobil Vivo V23
Telefon mobil Vivo V23

Telefonul Vivo V23 are 12GB memorie RAM care este cea mai mare dintre telefoanele mid-range și un procesor rapid cu 2,5 GHz. Acest telefon Vivo are un design elegant cu margini drepte și se află la limita superioară a acestui interval de preț. Ecranul AMOLED are 6,44 inchi și are un sistem de camere de calitate. Camera principală are 64MP, filmează 4K și camera frontală are 50MP. Performează din toate punctele de vedere și este o alegere foarte bună.


7. Telefonul mid-range cu cel mai bun procesor: Telefon mobil Motorola Edge 30

Telefon mobil Motorola Edge 30
Telefon mobil Motorola Edge 30

Telefonul Motorola Edge 30 folosește procesorul Snapdragon 778G+ cu frecvență de 2,5 GHz și este cel mai performant chip dintre telefoanele mid-range prezentate. Împreună cu memoria RAM de 8 GB face ca să funcționeze excelent în orice aplicație sau joc. Ecranul AMOLED are diagonală de 6,5 inchi și 144 Hz care cea mai mare rată de refresh la un telefon din acest interval. Camera este un element important pe acest telefon Motorola care merită să fie menționat, cu 50 MP pe camera principală, filmare 4K și camera de selfie de 32 MP.


Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane ieftine


8. Telefonul mid-range cu potențial foarte bun: Telefon mobil Realme 9 Pro

Telefon mobil Realme 9 Pro
Telefon mobil Realme 9 Pro

Telefonul Realme 9 Pro are o configurație bună pentru un telefon mid-range. Are specificații bune pentru a funcționa fluid în orice aplicație, face poze bune și în general nu prea ai ce să-i reproșezi. Realme 9 Pro are un ecran LCD de 6,6 inchi, un procesor de 2,2 GHz și memorie RAM de 8 GB. Camera principală are 64 MP și camera pentru selfie are rezoluție de 16 MP. Acest telefon Realme este o alegere bună care te va surprinde plăcut.


Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile


9. Telefonul mid-range alternativă foarte bună: Telefon mobil OPPO A96

Telefon mobil OPPO A96
Telefon mobil OPPO A96

Telefonul OPPO A96 este o alternativă foarte bună din intervalul mid-range. Acest model de telefon Oppo are un preț competitiv și are specificații excelente pentru un buget limitat. Ecranul are diagonală de 6,59 inchi și rată de reîmprospătare de 90 Hz, procesorul are frecvență de 2,4 GHz și memoria RAM este de 8 GB. Totodată face poze bune cu camera principală de 50MP și camera de selfie 16MP. Este un telefon care performează din toate punctele de vedere și este o alegere bună.


Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane cu ecran pliabil


10. Telefonul mid-range bun de luat în calcul: Telefon mobil OnePlus Nord CE 2 Lite

Telefon mobil OnePlus Nord CE 2 Lite
Telefon mobil OnePlus Nord CE 2 Lite

Telefonul OnePlus Nord CE 2 Lite este un smartphone care merită să fie luat în calcul pentru că are specificații foarte bune. Ecranul de pe acest telefon OnePlus are diagonală de 6,59 inchi și rată de refresh de 120 Hz, procesorul are frecvență de 2,2 GHz, iar memoria RAM este de 6/8 GB. Camera are tehnologie AI implementată și face poze bune cu rezoluția de 64 MP pe camera principală. Are o configurație demnă de un telefon de calitate și are un preț competitiv.


Vinde-ți telefonul la un preț corect!

Dacă dorești să-ți vinzi telefonul, dar nu știi cât să ceri pe el sau cât valorează, atunci flip.ro este soluția pentru tine. Cei de la flip.ro îți vor face o evaluare corectă a telefonului în funcție de starea în care se află. Dacă prețul este convenabil pentru tine ei se vor ocupa de vânzarea telefonului. La sfârșitul tranzacției vei primi garantat banii imediat și astfel poți face rost de bani pentru achiziția unui telefon nou și performant. Este un mod foarte sigur, corect și eficient de a-ți vinde telefonul.


Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane de gaming

Engage!

Ovidiu

Blogger part-time pasionat de gadgeturi și tot ce înseamnă progresul tehnologic. Part-time social media manager și digital marketer. Am experiență profesională de peste 10 ani în vânzări și studii de advertising.

View all posts by Ovidiu →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − ten =