TOP 7 cele mai bune telefoane mobile Samsung

TOP cele mai bune telefoane mobile Samsung

TOP 7 cele mai noi și cele mai bune telefoane mobile Samsung în 2022. Păreri, recenzii și clasament telefoane mobile Samsung în funcție de calitate și preț.

Telefoanele Samsung sunt printre cele mai bune telefoane de pe piață. Combinația dintre performanță competitivă și fiabilitate este cea mai preferată printre cumpărători. Samsung oferă o gamă variată de telefoane pentru toate bugetele. De la telefoane flagship care concurează la cel mai bun telefon din lume, până la telefoane mid-range sau de buget. Datorită acestor aspecte, telefoanele Samsung sunt printre cele mai populare telefoane din lume.

Alege un telefon Samsung care îți satisface nevoile din punct de vedere al performanțelor și care se încadrează în bugetul alocat. Dacă dorești un telefon pentru business, pentru gaming sau doar să stai pe internet, Samsung are pentru fiecare câte un telefon potrivit. Samsung are o reputație excelentă pe partea de telefoane mobile și este unul dintre cei mai buni producători de smartphone.

TOP 7 cele mai bune telefoane mobile Samsung în 2022

1. Cel mai bun telefon Samsung: Telefon mobil Samsung Galaxy S22 Ultra

Telefon mobil Samsung Galaxy S22 Ultra
Telefon mobil Samsung Galaxy S22 Ultra

Telefonul mobil Samsung Galaxy S22 Ultra este smartphone din gama premium și se bate la locul 1 pentru cel mai bun telefon din lume. S22 Ultra are toate specificațiile date la maxim și este pentru cei mai pretențioși oameni când vine vorba de performantele unui telefon. Flagship-ul de la Samsung are toate calitățile pentru a fi un gadget foarte dorit.

Telefonul Samsung Galaxy S22 Ultra are un ecran Dynamic AMOLED de 6.8 inch, rezoluție 3088 x 1440 pixeli și rata de refresh de 120 Hz. Camere foto-video sunt foarte performante, inclusiv cea pentru selfie care are 40 MP. Face poze superbe și este foarte potrivit pentru filmări selfie. Samsung a folosit cele mai calitative și rezistente materiale. Configurația extraordinară a telefonului este dirijată de un S Pen ca să duci creativitatea la un alt nivel.


2. Cea mai bună alegere de telefon Samsung: Telefon mobil Samsung Galaxy S22

Telefon mobil Samsung Galaxy S22
Telefon mobil Samsung Galaxy S22

Telefonul mobil Samsung Galaxy S22 este un smartphone din gama high-end și o alegere foarte bună din punct de vedere al performanțelor. Raportul de calitate este direct proporțional cu prețul și se plasează în topul preferințelor. Dacă dorești un telefon performant și calitatea este cel mai important lucru pentru tine, atunci acest telefon este ceea ce cauți.

Telefonul Samsung Galaxy S22 are un ecran Dynamic AMOLED cu dimensiunea de 6.1 inch, cu rezoluție de 2340 x 1080 pixeli și rata de refresh de până la 120 Hz. Procesorul performează la standarde maxime și memoria RAM este de 8 GB. Camerele foto/video sunt printre cele mai performante de pe un telefon și S22 este foarte căutat pentru calitatea cu care face poze și filmează.


3. Cel mai bun telefon pliabil Samsung: Telefon mobil Samsung Galaxy Z Fold4

Telefon mobil Samsung Galaxy Z Fold4
Telefon mobil Samsung Galaxy Z Fold4

Telefonul mobil Samsung Galaxy Z Fold4 este cel mai bun telefon cu ecran pliabil pe care îl poți găsi pe piață. Este cea mai nouă versiune a seriei Z Fold și este plin de upgrade-uri. Z Fold4 este un telefon excepțional datorită ecranului impresionant. Este un gadget adevărat de care nu te poți dezlipi. Are un design elegant și compact, potrivit pentru mediul business dar și pentru gaming.

Telefonul pliabil Samsung Galaxy Z Fold4 are un ecran principal AMOLED de 7,6 inchi, cu o rezoluție de 2176 x 1812 pixeli. Ecranul și balamaua de pliere au primit îmbunătățiri extra pe partea de rezistență. Procesorul Snapdragon 8 Gen 1 este unul performant și este completat de o memorie RAM de 12 GB. Z Fold4 este un gadget premium pe care sigur ți-l dorești.


4. Telefonul Samsung cu cel mai bun raport calitate-preț: Telefon mobil Samsung Galaxy M53

Telefon mobil Samsung Galaxy M53
Telefon mobil Samsung Galaxy M53

Telefonul mobil Samsung Galaxy M53 are un raport calitate-preț foarte bun și acest smartphone este o alegere foarte convenabilă. Acest telefon este potrivit pentru tine dacă ai ceva pretenții de la un smartphone și să plătești prețul corect. Este un telefon mid-range foarte bun din gama de telefoane Samsung.

Telefonul Samsung Galaxy M53 are un ecran Super AMOLED Plus de 6.7 inch, cu rata de refresh de până în 120 Hz. Procesorul cu 8 nuclee de 2,4 GHz împreună cu memoria RAM de 6 GB îl poziționează ca un telefon performant din clasa medie. Are 5 camere, dintre care cea principală are 108 MP, camera pentru selfie 32 MP și filmează 4K.


5. Cel mai bun telefon Samsung de buget: Telefon mobil Samsung Galaxy A22

Telefon mobil Samsung Galaxy A22
Telefon mobil Samsung Galaxy A22

Telefonul mobil Samsung Galaxy A22 este cel mai bun smartphone de buget. Are un preț rezonabil și îți poți face treaba pe el foarte bine fără a avea grija că după 1 an începe să sacadeze. Dacă ai puține pretenții de la un telefon mobil, atunci acesta este potrivit pentru tine. Este un produs calitativ pe care să nu cheltui o avere.

Telefonul Samsung Galaxy A22 are un ecran 6.6 inch cu o rezoluție de 2408 x 1080 pixeli și rata de până la reîmprospătare de 90 Hz. Asta înseamnă că te poți bucura de jocuri video sau de clipuri pe Youtube la o calitate decentă. Plus că are memorie internă de 64 GB, memorie RAM de 4 GB și face poze bune.


6. Cel mai ieftin și bun telefon Samsung: Telefon mobil Samsung Galaxy A13

Telefon mobil Samsung Galaxy A13
Telefon mobil Samsung Galaxy A13

Telefonul mobil Samsung Galaxy A13 este cel mai bun telefon ieftin din oferta de smartphone de la Samsung. Nu este deloc o alegere de compromis, ci doar o alegere dacă ai un buget minim, dar dorești un telefon de la un brand care promite calitate. Samsung Galaxy A13 satisface nevoile pe care ai în privința navigării pe social media și nu te va lăsa pe dinafară.

Telefonul Samsung Galaxy A13 are un ecran de 6.6 inch, 3 GB de memorie RAM și un procesor cu o frecvență de până la 2 GHz. Camera principală are 50 MP și camera pentru seflie 8 MP, adică suficient cât să faci niște poze decente pentru Instagram sau pentru un video call de plictiseală. A13 este un telefon acceptabil și vei fi mulțumit de el.


Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile Apple iPhone


7. Cel mai elegant telefon Samsung: Telefon mobil Samsung Galaxy Z Flip4

Telefon mobil Samsung Galaxy Z Flip4
Telefon mobil Samsung Galaxy Z Flip4

Telefonul mobil Samsung Galaxy Z Flip4 este un smartphone foarte elegant și compact. Acest gadget cu ecran pliabil este mai mult preferat de tineri sau de femei. Ocupă puțin spațiu, este foarte performant și are un design plăcut. Z Flip4 este ca o jucărie care te ține distrat și nu ocupă mult spațiu.

Telefonul pliabil Samsung Galaxy Z Flip4 folosește cele mai calitative materiale și cele mai performante componente. Are un ecran AMOLED de 6,7 inchi și 4 variante de culori. Acest telefon este mereu la îndemână să alungi plictiseala și să atragi distracția.


Reputația telefoanelor este excelentă! Samsung este un dezvoltator longeviv de smartphone care inovează cu fiecare model nou.

Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile Google Pixel

Engage!

Ovidiu

Blogger part-time pasionat de gadgeturi și tot ce înseamnă progresul tehnologic. Part-time social media manager și digital marketer. Am experiență profesională de peste 10 ani în vânzări și studii de advertising.

View all posts by Ovidiu →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × 5 =