TOP 7 cele mai bune telefoane Samsung în 2024

TOP cele mai bune telefoane mobile Samsung

TOP 7 cele mai noi și cele mai bune telefoane mobile Samsung în 2024. Păreri, recenzii și clasament telefoane mobile Samsung în funcție de calitate și preț.

Telefoanele Samsung sunt printre cele mai bune telefoane de pe piață și totodată printre cele mai populare. Combinația dintre performanță competitivă și fiabilitate este cea mai preferată printre cumpărători. Samsung oferă o gamă variată de telefoane pentru toate bugetele. De la telefoane flagship care concurează la cel mai bun telefon din lume, până la telefoane mid-range sau de buget. Datorită acestor aspecte, telefoanele Samsung sunt printre cele mai populare telefoane din lume.

TOP 7 cele mai bune telefoane mobile Samsung în 2024

Alege un telefon Samsung care îți satisface nevoile din punct de vedere al performanțelor și care se încadrează în bugetul alocat. Dacă dorești un telefon pentru business, pentru gaming sau doar să stai pe internet, Samsung are pentru fiecare câte un telefon potrivit. Samsung are o reputație excelentă pe partea de telefoane mobile și este unul dintre cei mai buni producători de smartphone.

1. Cel mai bun telefon Samsung: Telefon mobil Samsung Galaxy S23 Ultra

Telefon mobil Samsung Galaxy S23 Ultra
Telefon mobil Samsung Galaxy S23 Ultra

Telefonul mobil Samsung Galaxy S23 Ultra este smartphone din gama premium și se bate la locul 1 pentru cel mai bun telefon din lume. S23 Ultra are toate specificațiile date la maxim și este pentru cei mai pretențioși oameni când vine vorba de performantele unui telefon. Flagship-ul de la Samsung are toate calitățile pentru a fi un gadget foarte dorit. Telefonul se mișcă impecabil și se comportă excelent indiferent de provocări. Poate rula cele mai noi jocuri video și va rula excelent.

Telefonul Samsung Galaxy S23 Ultra are un ecran Dynamic AMOLED de 6.8 inch, rezoluție 3088 x 1440 pixeli și rata de refresh de 120 Hz. Camere foto-video sunt foarte performante, inclusiv cea pentru selfie. Face poze superbe și este foarte potrivit pentru filmări selfie. Samsung a folosit cele mai calitative și rezistente materiale. Configurația extraordinară a telefonului este dirijată de un S Pen ca să duci creativitatea la un alt nivel. Este o alegere premium care te va impresiona din toate punctele de vedere și vei face o achiziție de top.


2. Cea mai bună alegere de telefon Samsung: Telefon mobil Samsung Galaxy S23

Telefon mobil Samsung Galaxy S23
Telefon mobil Samsung Galaxy S23

Telefonul mobil Samsung Galaxy S23 este un smartphone din gama high-end și o alegere foarte bună din punct de vedere al performanțelor. Raportul de calitate este direct proporțional cu prețul și se plasează în topul preferințelor. Dacă dorești un telefon performant și calitatea este cel mai important lucru pentru tine, atunci acest telefon este ceea ce cauți.

Telefonul Samsung Galaxy S23 are un ecran Dynamic AMOLED cu dimensiunea de 6.1 inch, cu rezoluție de 2340 x 1080 pixeli și rata de refresh de până la 120 Hz. Procesorul performează la standarde maxime și memoria RAM este de 8 GB. Camerele foto/video sunt printre cele mai performante de pe un telefon și S23 este foarte căutat pentru calitatea cu care face poze și filmează. Este o alegere de top care te va încânta pe deplin.


3. Cel mai bun telefon pliabil Samsung: Telefon mobil Samsung Galaxy Z Fold5

Telefon mobil Samsung Galaxy Z Fold 5
Telefon mobil Samsung Galaxy Z Fold 5

Telefonul mobil Samsung Galaxy Z Fold5 este cel mai bun telefon cu ecran pliabil pe care îl poți găsi pe piață. Este cea mai nouă versiune a seriei Z Fold și este plin de upgrade-uri. Z Fold5 este un telefon excepțional datorită ecranului impresionant și foarte versatil pentru diferite activități. Este un gadget de care nu te poți dezlipi și simți cu adevărat avansul tehnologic. Are un design elegant potrivit pentru mediul business dar. Ecranul mare este potrivit pentru pentru gaming sau divertisment ori pentru productivitate.

Telefonul pliabil Samsung Galaxy Z Fold4 are un ecran principal AMOLED de 7,6 inchi, cu o rezoluție de 2176 x 1812 pixeli. Ecranul și balamaua de pliere au primit îmbunătățiri extra pe partea de rezistență. Procesorul Snapdragon 8 Gen 2 este unul performant și este completat de o memorie RAM de 12 GB. Z Fold5 este un gadget premium pe care sigur ți-l dorești.


4. Cel mai bun telefon Samsung mid-range: Telefon mobil Samsung Galaxy A54

Telefon mobil Samsung Galaxy A54
Telefon mobil Samsung Galaxy A54

Telefonul mobil Samsung Galaxy A54 este o alegere foarte bună dacă vrei un telefon din categoria medie. Acest telefon este potrivit pentru tine dacă ai ceva pretenții de la un smartphone și să plătești prețul corect. Este un telefon mid-range foarte bun din gama de telefoane Samsung. Se mișcă foarte bine în meniu, iar jocurile rulează remarcabil.

Telefonul Samsung Galaxy A54 are un ecran Super AMOLED de 6.4 inch, cu rata de refresh de până în 120 Hz. Procesorul cu 8 nuclee de 2,4 GHz împreună cu memoria RAM de 8 GB îl poziționează ca un telefon performant din clasa medie. Are 3 camere, dintre care cea principală are 50 MP, camera pentru selfie 32 MP și filmează 4K. Este cea mai bună alegere dacă vrei un telefon Samsung performant, dar să nu investești un buget enorm.


5. Telefonul Samsung cu cel mai bun raport calitate-preț: Telefon mobil Samsung Galaxy A34

Telefon mobil Samsung Galaxy A34
Telefon mobil Samsung Galaxy A34

Telefonul mobil Samsung Galaxy A34 este o alegere convenabilă din punct de vedere al raportului calitate-preț. Are un preț rezonabil și îți poți face treaba pe el foarte bine fără a avea grija că după 1 an începe să sacadeze. Dacă ai puține pretenții de la un telefon mobil, atunci acesta este potrivit pentru tine. Este un produs calitativ pe care să nu cheltui o avere, dar care totuși te va surprinde plăcut.

Telefonul Samsung Galaxy A34 are un ecran 6.6 inch cu o rezoluție de 1080 x 2340 pixeli și rata de până la reîmprospătare de 120 Hz. Asta înseamnă că te poți bucura de jocuri video sau de clipuri pe Youtube la o calitate decentă. Plus că are memorie internă de 128/256 GB, memorie RAM de 6 GB și face poze bune. Este o achiziție care să nu-ți afecteze bugetul și cu care să te descurci fără probleme.


6. Cel mai ieftin și bun telefon Samsung: Telefon mobil Samsung Galaxy A04s

Telefon mobil Samsung Galaxy A04s
Telefon mobil Samsung Galaxy A04s

Telefonul mobil Samsung Galaxy A04s este cel mai bun telefon ieftin din oferta de smartphone de la Samsung. Nu este deloc o alegere de compromis, ci doar o alegere dacă ai un buget minim, dar dorești un telefon de la un brand care promite calitate. Samsung Galaxy A04s satisface nevoile pe care ai în privința navigării pe social media și nu te va lăsa pe dinafară.

Telefonul Samsung Galaxy A04s are un ecran de 6.6 inch, 3 GB de memorie RAM și un procesor cu o frecvență de până la 2 GHz. Camera principală are 50 MP și camera pentru seflie 5 MP, adică suficient cât să faci niște poze decente pentru Instagram sau pentru un video call de plictiseală. A04s este un telefon acceptabil și vei fi mulțumit de el. Este un telefon ieftin și bun la preț de chilipir cu care să-ți faci treaba fără probleme.


7. Cel mai elegant telefon Samsung: Telefon mobil Samsung Galaxy Z Flip5

Telefon mobil Samsung Galaxy Z Flip 5
Telefon mobil Samsung Galaxy Z Flip 5

Telefonul mobil Samsung Galaxy Z Flip5 este un smartphone foarte elegant și compact. Acest gadget cu ecran pliabil este mai mult preferat de tineri sau de femei. Ocupă puțin spațiu, este foarte performant și are un design plăcut. Z Flip5 este ca o jucărie pentru distracție digitală și nu ocupă mult spațiu.

Telefonul pliabil Samsung Galaxy Z Flip5 folosește cele mai calitative materiale și cele mai performante componente. Are un ecran AMOLED de 6,7 inchi și 4 variante de culori. Acest telefon este mereu la îndemână să alungi plictiseala și să atragi distracția.


Reputația telefoanelor este excelentă! Samsung este un dezvoltator longeviv de smartphone care inovează cu fiecare model nou.

Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile Google Pixel

Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile Apple iPhone

Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile Sony

Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune telefoane mobile Motorola

Engage!

Ovidiu

Blogger part-time pasionat de gadgeturi și tot ce înseamnă progresul tehnologic. Am experiență profesională de peste 10 ani în vânzări și studii de advertising, iar de aceea consider că am devenit un bun cumpărător. Aleg cu atenție produsele pe care le cumpăr în baza testelor efectuate și a recenziilor. Apoi împărtășesc cu tine concluziile, astfel încât și tu să poți face o achiziție corectă în baza nevoilor pe care le ai.

View all posts by Ovidiu →