Ce gadget să faci cadou în funcție de zodie în 2023?

Idei de cadouri: Ce gadget să faci cadou în funcție de zodie?

Idei de gadgeturi cadou pentru bărbați și femei în funcție de zodie în 2023. Găsește cel mai potrivit gadget cadou pentru orice ocazie raportat la zodii.

Pentru a te asigura că vei oferi cel mai potrivit gadget cadou indiferent de ocazie (aniversare, Crăciun sau de casă nouă), trebuie să te raportezi la zodiac și implicit la trăsăturile zodiilor. Am consultat-o pe @grauroaica, care este o astroloagă cu experiență de peste 10 ani în horoscop și citirea astrelor, pentru a alege cel mai potrivit gadget pe care să-l faci cadou în funcție de zodie. Întrucât fiecare zodie are anumite particularități și anumite afinități asupra unor dispozitive, am ales gadgetul perfect pentru fiecare zodie în funcție de trăsăturile acestora.

Gadgetul pe care îl oferi drept cadou în funcție de trăsăturile zodiei este potrivit indiferent dacă este pentru un bărbat sau o femeie. Când alegi să oferi un gadget cadou în funcție de zodiac, vei ști cu siguranță că se va bucura pentru că se va potrivi pentru orice ocazie. Un gadget cadou este util și la îndemână pentru orice ocazie: aniversări, de Crăciun, de Moș Nicolae, de casă noua sau de Paște.


Idei de cadouri pentru fiecare zodie. Care este cel mai bun și mai potrivit gadget pe care să-l faci cadou în funcție de zodii în 2023?

Am ales gadgeturi pentru fiecare zodie astfel încât sa faci cadoul perfect. În funcție de trăsăturile fiecărei zodii vei găsi gadgetul potrivit pentru a-l oferi cadou.


Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Berbec: Smartwatch sau GoPro Action Camera

Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Berbec
Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Berbec

Nativii din zodia Berbec sunt firi pasionale, pline de viață și întotdeauna pregătiți pentru o nouă aventură. Adrenalina joacă un rol foarte important în viețile lor și nu se dau niciodată înapoi din fața unei provocări. De aceea cel mai potrivit cadou pentru cei născuți sub semnul Berbecului este un gadget care să le permită să își monitorizeze activitățile și să înregistreze amintiri care să dureze o viață.

Pentru Berbec, cele mai bune gadgeturi cadou sunt: un Smartwatch pentru a-și monitoriza activitățile din toate punctele de vedere și un Action Camera (de preferat un GoPro) pentru a păstra ca amintire toate acele activități care implică adrenalina.


Vezi și articolul: TOP Cele mai bune smartwatch-uri


Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Taur: Aparat foto sau Frigider smart Samsung

Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Taur
Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Taur

Cei născuți în zodia Taur sunt persoane care reușesc să țină în echilibru aspectele materiale ale vieții cu cele emoționale. Nu pun preț pe sentimente, dar știu exact cât valorează oamenii din viețile lor. Sunt firi artistice, sensibile la frumos, dar surpinzător de realiste. Această echitate între material, palpabil și emoțional, senzorial, artistic se găsește cel mai bine în pasiunea legendară a Taurilor pentru arta gastronomică.

Prin urmare gadgeturile ideale pe care să le faci cadou unui Taur sunt: Aparat Foto pentru a-și exprima sensibilitatea artistică sau un Frigider Smart Samsung pentru a rămâne conectați la social media în timp ce își savurează mâncarea preferată.


Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Gemeni: Telefon mobil, Boxă portabilă sau Tabletă grafică

Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Gemeni
Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Gemeni

Gemenii sunt persoane curioase și creative. Mai mult de atât, sunt foarte abili în arta negocierii, surpinzător de diplomați atunci când situația o cere și au o perspectivă asupra vieții. De cele mai multe ori, nativii din zodia Gemeni sunt sufletul petrecerii și găsesc întotdeauna modalități de a-și depăși propriile limite. Comunică foarte ușor, sunt lideri carismatici și au talentul de a inspira pe ceilalți.

Pentru Gemeni, cele mai bune gadgeturi pe care să le poți oferi cadou sunt: un Telefon Smartphone pentru a rămâne conectat cu prietenii săi, o Boxă Portabilă pentru a își hrăni nevoia de muzică și de a petrece sau o Tabletă Grafică pentru a-și exprima creativitatea.


Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Rac: Espressor automat, Google Nest sau Aspirator robot

Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Rac
Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Rac

Racii sunt familiștii zodiacului. Indiferent de succesul profesional adevăratele lor satisfacții vin din sfera personală. Sunt sufletul casei, grijulii cu toți cei din jurul lor și capabili de sacrificii pe care alți nativi nu sunt capabili să le facă. Se simt cel mai bine în spațiul domestic și au nevoie să își construiască un cuibușor al lor.

Pentru cei din zodia Rac, cele mai bune gadgeturi cadou sunt legate de confortul casei: Espressor Automat pe care îl pornești de pe aplicație direct din pat ca să facă toate tipurile de cafea, un asistent personal digital precum Google Nest pentru a-i facilita treburile prin casă sau un Aspirator Robot pentru a-i elibera din timp astfel încât sa fie mai eficienți.


Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Leu: Fitbit (Brățară fitness) sau Dronă

Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Leu
Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Leu

Născuți sub semnul Soarelui, Leii se simt cel mai bine în centrul atenției. Sunt oameni orgolioși, profund demonstrativi, hotărâți și autoritari. Deși au o latură surpinzător de sensibilă, o țin foarte bine ascunsă, deși realist vorbind le influențează mereu deciziile. Pentru cei din zodia Leu cea mai bună metodă de relaxare implică și o doză sănătoasă de adrenalină.

Gadgeturile cadou cele mai potrivite pentru Lei sunt: o Brățară Fitness (Fitbit) pentru a-și monitoriza activitățile și pentru a-și îmbunătăți performanțele sau o Dronă pentru că este destul de cool să deții un gadget de genul ăsta.


Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Fecioară: Telefon iPhone 14 Pro Max sau Tabletă iPad Pro

Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Fecioară
Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Fecioară

Dintre toate semnele zodiacului, nativii în zodia Fecioară sunt de departe cei mai buni în ceea ce privește organizarea. Fecioarele știu exact ce vor să facă cu viețile lor și cum să își atingă scopurile. Sunt perfecționiști, poate chiar chițibușari și sunt atât de bine pregătiți pentru orice le rezervă viața încât nu pot fi luați niciodată prin surprindere.

Gadgeturile pe care să le faci cadou unei Fecioare sunt: un Telefon iPhone 14 Pro Max care este cel mai bun smartphone de pe piață sau o Tabletă iPad Pro pentru a-și organiza și mai bine listele și tabelele în Excel.


Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile


Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Balanță: Telefon Samsung Galaxy Z Fold 4 sau Telefon Samsung Galaxy Z Flip 4

Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Balanță
Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Balanță

Nativii în zodia Balanță sunt arbitrii eleganței din zodiac. Au o sensibilitate aparte la stimuli vizuali, la artă și la modă ca art artistic. Au prezențe elegante și se fac remarcați prin atitudinile care emană o formă discretă de putere. Balanțele sunt la curent cu tot ce e nou și își satisfac orgoliile personale prin deținerea celor mai neobișnuite gadgeturi și device-uri.

Pentru Balanțe, cele mai bune gadgeturi pe care să le oferi cadou sunt Telefon Samsung Galaxy Z Fold 4 sau Telefon Samsung Galaxy Z Flip 4 deoarece sunt gadgeturile care ies cel mai mult în evidență și sunt printre cele mai noi gadgeturi de pe piață.


Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane cu ecran pliabil


Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Scorpion: Amazon Kindle sau alt E-book reader

Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Scorpion
Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Scorpion

Scorpionii sunt, fără îndoială, misterioșii zodiacului. Nativii acestei zodii sunt foarte greu de citit și își ascund laturi ale personalității până și de cei mai apropiați oameni din teama de a fi neînțeleși sau judecați. Pe de cealaltă parte cei din zodia Scorpion sunt fini cunoscători ai psihologiei umane, motiv pentru care sunt aproape imposibil de mințit.

Gadgetul cadou cel mai potrivit pentru Scorpion este un Amazon Kindle sau oricare alt E-book reader pentru a-și putea hrăni latura misterioasă.


Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Săgetător: Consolă jocuri Sony Play Station 5, Consolă jocuri XBOX sau Telescop

Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Săgetător
Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Săgetător

Filozofi și exploratori, visul comun al tuturor din zodia Săgetător este să vadă toată lumea de la un capăt la celălalt, dacă se poate de două ori. Sunt ahtiați după călătorie, după cunoaștere, după aventură ăi experimente. Prin urmare cadourile ideale pentru Săgetători sunt instrumente care le permit să exploreze de la universuri virtuale la spațiul cosmic.

Pentru Săgetători, gadgeturile cadou pe care le poți oferi sunt: Consolă de jocuri Sony PS5 sau Consolă XBOX deoarece astfel au posibilitatea de a explora virtual o infinitate de universuri, ori un Telescop pentru a explora Universul în care suntem.


Vezi și articolul: KIT pentru a da start unei petreceri instant

Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Capricorn: Laptop sau Fotoliu de masaj

Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Capricorn
Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Capricorn

Dintre toate semnele zodiacului, nativii în zodia Capricorn sunt cei mai ambițioși și cei mai determinați să își atingă scopurile. Munca este cea mai mare pasiune a lor și de multe ori cea mai importantă prioritate. De aceea cadourile potrivite Capricornilor sunt practice și menite să ii ajute să își atingă scopurile și să fie mai productivi.

Gadgeturile cadou cele mai potrivite pentru zodia Capricorn sunt un Laptop cât mai performant pentru a lucra cât mai eficient în mediul digital sau un Fotoliu de Masaj pentru a-și încărca bateriile după muncă sau de ce nu, chiar în timp ce lucrează.


Vezi și articolul: TOP cele mai bune laptopuri

Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Vărsător: Ochelari VR HTC Vive Pro sau Hologramă LED 3D

Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Vărsător
Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Vărsător

Vărsătorii sunt întotdeauna cu un picior în viitor. Sunt vizionari și progresiști, adepți ai noului și mereu în schimbare. Se adaptează rapid în orice situație și știu cum să se facă plăcuți. De aceea, de multe ori nativii în zodia Vărsător trăiesc în propria lor definiție a realității, iar cadourile potrivite pentru ei trebuie să fie desprinse din această viziune a lor asupra viitorului.

Cel mai avansat gadget cadou pentru Vărsători sunt Ochelarii VR HTC Vive Pro și cu siguranță vor fi fericiți întrucât vor explora universuri digitale precum noul Metaverse. Tot pentru Vărsători poți face cadou o Hologramă LED 3D cu care poți proiecta orice dorești și trebuie să recunoaștem că este ceva destul de cool.


Vezi și articolul: KIT gadgeturi pentru supraviețuire

Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Pești: Căști Apple AirPods, Pickup sau Videoproiector

Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Pești
Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Pești

Nativii în zodia Pești sunt cei mai sensibili oameni din zodiac. Sunt empatici și întotdeauna conștienți de nevoile oamenilor de lângă ei, din care fac de multe ori o prioritate. Totuși, compasiunea lor nelimitată poate fi epuizantă pentru ei și au nevoie să se refugieze într-un univers doar al lor pentru a-și încărca bateriile. Acest univers interior în care se refugiază Peștii este un spațiu plin de căldură, de lumină și de muzică.

Pentru Pești poți face cadou un gadget care să își alimenteze sensibilitățile: Căști audio Apple AirPods pentru a sta conectați mereu la muzica preferată, un Pickup astfel încât să se delecteze cu muzică pe stilul retro sau un Videoproiector pentru a trăi emoția alături de personajele din filmele și serialele favorite.


Fie ca aceste gadgeturi să bucure pe cei care le primesc cadou!

Urmărește pe @grauroaica pe Instagram pentru horoscop out of the box și alte informații utile despre zodii.

Engage!

Ovidiu

Blogger part-time pasionat de gadgeturi și tot ce înseamnă progresul tehnologic. Am experiență profesională de peste 10 ani în vânzări și studii de advertising, iar de aceea consider că am devenit un bun cumpărător. Aleg cu atenție produsele pe care le cumpăr în baza testelor efectuate și a recenziilor. Apoi împărtășesc cu tine concluziile, astfel încât și tu să poți face o achiziție corectă în baza nevoilor pe care le ai.

View all posts by Ovidiu →