Idei de cadouri: Ce gadget să faci cadou în funcţie de zodie?

Idei de cadouri: Ce gadget să faci cadou în funcţie de zodie?

Idei de gadgeturi cadou pentru barbaţi şi femei în funcţie de zodie. Găseşte cel mai potrivit gadget cadou pentru orice ocazie raportat la zodii.

Pentru a te asigura că vei oferi cel mai potrivit gadget cadou indiferent de ocazie (aniversare, Crăciun sau de casă nouă), trebuie să te raportezi la zodiac şi implicit la trăsăturile zodiilor. Am consultat o astroloagă cu experienţă de peste 10 ani în horoscop şi citirea astrelor pentru a alege cel mai potrivit gadget pe care să-l faci cadou în funcţie de zodie. Întrucât fiecare zodie are anumite particularităţi şi anumite afinităţi asupra unor dispozitive, am ales gadgetul perfect pentru fiecare zodie în funcţie de trăsăturile acestora.

Gadgetul pe care îl oferi drept cadou în funcţie de trăsăturile zodiei este potrivit indiferent dacă este pentru un bărbat sau o femeie. Când alegi să oferi un gadget cadou în funcţie de zodiac, vei şti cu siguranţă că se va bucura pentru că se va potrivi pentru orice ocazie. Un gadget cadou este util şi la îndemână pentru orice ocazie: aniversări, de Crăciun, de Moş Nicolae, de casă noua sau de Paşte.


Idei de cadouri pentru fiecare zodie. Care este cel mai bun şi mai potrivit gadget pe care să-l faci cadou în funcţie de zodii?

Am ales gadgeturi pentru fiecare zodie astfel încât sa faci cadoul perfect. În funcţie de trăsăturile fiecărei zodii vei găsi gadgetul potrivit pentru a-l oferi cadou.


Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Berbec: Smartwatch sau GoPro Action Camera

Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Berbec
Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Berbec

Nativii din zodia Berbec sunt firi pasionale, pline de viaţă şi întotdeauna pregătiţi pentru o nouă aventură. Adrenalina joacă un rol foarte important în vieţile lor şi nu se dau niciodată înapoi din faţa unei provocări. De aceea cel mai potrivit cadou pentru cei născuti sub semnul Berbecului este un gadget care să le permita să îşi monitorizeze activităţile şi să înregistreze amintiri care să dureze o viaţă.

Pentru Berbec, cele mai bune gadgeturi cadou sunt: un Smartwatch pentru a-şi monitoriza activităţile din toate punctele de vedere şi un Action Camera (de preferat un GoPro) pentru a păstra ca amintire toate acele activităti care implică adrenalina


Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Taur: Aparat foto DSLR sau Frigider smart Samsung

Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Taur
Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Taur

Cei născuti în zodia Taur sunt persoane care reuşesc să tină în echilibru aspectele materiale ale vieţii cu cele emotionale. Nu pun pret pe sentimente, dar stiu exact cât valorează oamenii din vieţile lor. Sunt firi artistice, sensibile la frumos, dar surpinzător de realiste. Această echitate între material, palpabil si emoţional, senzorial, artistic se găseşte cel mai bine în pasiunea legendară a Taurilor pentru arta gastronomică.

Prin urmare gadgeturile ideale pe care să le faci cadou unui Taur sunt: Aparat Foto DSLR pentru a-şi exprima sensibilitatea artistică sau un Frigider Smart Samsung pentru a rămâne conectaţi la social media în timp ce îşi savurează mâncarea preferată.


Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Gemeni: Telefon mobil, Boxă portabilă sau Tabletă grafică

Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Gemeni
Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Gemeni

Gemenii sunt persoane curioase şi creative. Mai mult de atât, sunt foarte abili în arta negocierii, surpinzător de diplomaţi atunci când situaţia o cere şi au o perspectivă asupra vieţii. De cele mai multe ori, nativii zodiei Gemeni sunt sufletul petrecerii şi găsesc întotdeauna modalităţi de a-şi depăşi propriile limite. Comunică foarte uşor, sunt lideri carismatici şi au talentul de a inspira pe ceilalţi.

Pentru Gemeni, cele mai bune gadgeturi pe care să le poti oferi cadou sunt: un Telefon Smartphone pentru a rămâne conectat cu prietenii săi, o Boxă Portabilă pentru a îşi hrăni nevoia de muzică si de a petrece sau o Tabletă Grafică pentru a-şi exprima creativitatea.


Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Rac: Espressor automat, Google Nest sau Aspirator robot

Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Rac
Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Rac

Racii sunt familiştii zodiacului. Indiferent de succesul profesional adevaratele lor satisfacţii vin din sfera personală. Sunt sufletul casei, grijulii cu toţi cei din jurul lor şi capabili de sacrificii pe care alţi nativi nu sunt capabili să le facă. Se simt cel mai bine în spaţiul domestic şi au nevoie să îşi construiască un cuibuşor al lor.

Pentru Raci, cele mai bune gadgeturi cadou sunt legate de confortul casei: Espressor Automat pe care îl porneşti de pe aplicaţie direct din pat ca să facă toate tipurile de cafea, un asistent personal digital precum Google Nest pentru a-i facilita treburile prin casă sau un Aspirator Robot pentru a-i elibera din timp astfel încât sa fie mai eficienţi.


Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Leu: Fitbit (Brăţară fitness) sau Dronă

Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Leu
Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Leu

Născuţi sub semnul Soarelui, Leii se simt cel mai bine în centrul atenţiei. Sunt oameni orgolioşi, profund demonstrativi, hotărâţi şi autoritari. Deşi au o latură surpinzător de sensibilă, o ţin foarte bine ascunsă, deşi realist vorbind le influenţează mereu deciziile. Pentru Lei cea mai bună metodă de relaxare implică şi o doză sanatoasă de adrenalină.

Gadgeturile cadou cele mai potrivite pentru Lei sunt: o Brăţară Fitness (Fitbit) pentru a-şi monitoriza activitătile şi pentru a-şi îmbunătăţi performanţele sau o Dronă pentru că este destul de cool să deţii un gadget de genul ăsta.


Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Fecioară: Telefon iPhone 13 Pro Max sau Tabletă iPad Pro

Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Fecioară
Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Fecioară

Dintre toate semnele zodiacului, nativii în Fecioară sunt de departe cei mai buni în ceea ce priveşte organizarea. Fecioarele ştiu exact ce vor să facă cu vieţile lor şi cum să îşi atingă scopurile. Sunt perfecţionişti, poate chiar chiţibuşari şi sunt atât de bine pregătiţi pentru orice le rezervă viaţa încât nu pot fi luaţi niciodată prin surprindere.

Gadgeturile pe care să le faci cadou unei Fecioare sunt: un Telefon iPhone 13 Pro Max care este cel mai bun smartphone de pe piaţă sau o Tabletă iPad Pro pentru a-şi organiza şi mai bine listele şi tabelurile in Excel.


Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Balanţă: Telefon Samsung Galaxy Z Fold 3 sau Telefon Samsung Galaxy Z Flip 3

Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Balanţă
Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Balanţă

Nativii în Balanţă sunt arbitrii eleganţei din zodiac. Au o sensibilitate aparte la stimuli vizuali, la artă si la modă ca art artistic. Au prezenţe elegante şi se fac remarcaţi prin atitudinile care emană o formă discretă de putere. Balanţele sunt la curent cu tot ce e nou şi îşi satisfac orgoliile personale prin deţinerea celor mai neobişnuite gadgeturi şi device-uri.

Pentru Balanţe, cele mai bune gadgeturi pe care să le oferi cadou sunt Telefon Samsung Galaxy Z Fold 3 sau Telefon Samsung Galaxy Z Flip 3 deoarece sunt gadgeturile care ies cel mai mult în evidenţă şi sunt printre cele mai noi gadgeturi de pe piaţă.


Vezi şi articolul: KIT pentru a da start unei petreceri instant


Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Scorpion: Amazon Kindle sau alt E-book reader

Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Scorpion
Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Scorpion

Scorpionii sunt, fără îndoială, misterioşii zodiacului. Nativii acestei zodii sunt foarte greu de citit şi îşi ascund laturi ale personalităţii până şi de cei mai apropiaţi oameni din teama de a fi neînţeleşi sau judecaţi. Pe de cealaltă parte Scorpionii sunt fini cunoscători ai psihologiei umane, motiv pentru care sunt aproape imposibil de minţit.

Gadgetul cadou cel mai potrivit pentru Scorpion este un Amazon Kindle sau oricare alt E-book reader pentru a-şi putea hrăni latura misterioasă.


Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Săgetator: Consolă jocuri Sony Play Station 5, Consolă jocuri XBOX sau Telescop

Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Săgetator
Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Săgetator

Filozofi şi exploratori, visul comun al tuturor Săgetătorilor este să vadă toată lumea de la un capăt la celălalt, dacă se poate de două ori. Sunt ahtiati după călătorie, după cunoastere, după aventură şi experimente. Prin urmare cadourile ideale pentru Săgetători sunt instrumente care le permit să exploreze de la universuri virtuale la spaţiul cosmic.

Pentru Săgetatori, gadgeturile cadou pe care le poţi oferi sunt: Consolă de jocuri Sony PS5 sau Consolă XBOX deoarece astfel au posibilitatea de a explora virtual o infinitate de universuri, ori un Telescop pentru a explora Universul în care suntem.


Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Capricorn: Laptop sau Fotoliu de masaj

Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Capricorn
Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Capricorn

Dintre toate semnele zodiacului, nativii în Capricorn sunt cei mai ambiţioşi şi cei mai determinati să îşi atingă scopurile. Munca este cea mai mare pasiune a lor şi de multe ori cea mai importantă prioritate. De aceea cadourile potrivite Capricornilor sunt practice şi menite să ii ajute să îşi atingă scopurile şi să fie mai productivi.

Gadgeturile cadou cele mai potrivite pentru zodia Capricorn sunt un Laptop cât mai performant pentru a lucra cât mai eficient in mediul digital sau un Fotoliu de Masaj pentru a-şi încărca bateriile după muncă sau de ce nu, chiar în timp ce lucrează.


Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Vărsator: Ochelari VR HTC Vive Pro sau Hologramă LED 3D

Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Vărsator
Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Vărsator

Vărsătorii sunt întotdeauna cu un picior în viitor. Sunt vizionari şi progresişti, adepţi ai noului şi mereu în schimbare. Se adaptează rapid în orice situaţie şi stiu cum să se facă plăcuti. De aceea, de multe ori Vărsătorii trăiesc în propria lor definiţie a realităţii, iar cadourile potrivite pentru ei trebuie să fie desprinse din această viziune a lor asupra viitorului.

Cel mai avansat gadget cadou pentru Varsatori sunt Ochelarii VR HTC Vive Pro şi cu siguranţă vor fi fericiţi întrucât vor explora universuri digitale precum noul Metaverse. Tot pentru Vărsători poţi face cadou o Hologramă LED 3D cu care poţi proiecta orice doreşti şi trebuie să recunoaştem că este ceva destul de cool.


Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Peşti: Căsti Apple AirPods, Pickup sau Videoproiector

Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Peşti
Cele mai bune idei de gadgeturi cadou pentru zodia Peşti

Nativii in Peşti sunt cei mai sensibili oameni din zodiac. Sunt empatici şi întotdeauna conştienţi de nevoile oamenilor de lângă ei, din care fac de multe ori o prioritate. Totuşi, compasiunea lor nelimitată poate fi epuizantă pentru ei şi au nevoie să se refugieze într-un univers doar al lor pentru a-şi încărca bateriile. Acest univers interior în care se refugiază Peştii este un spatiu plin de caldură, de lumină şi de muzică.

Pentru Peşti poţi face cadou un gadget care să îşi alimenteze sensibilităţile: Căşti audio Apple AirPods pentru a sta conectaţi mereu la muzica preferată, un Pickup astfel încât să se delecteze cu muzică pe stilul retro sau un Videoproiector pentru a trăi emoţia alături de personajele din filmele şi serialele favorite.


Urmăreşte pe @grauroaica pe instagram pentru horoscop out of the box şi alte informaţii utile despre zodii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.