TOP 5 cele mai bune telefoane Huawei în 2024

TOP cele mai bune telefoane mobile Huawei

Care este cel mai bun telefon mobil Huawei și ce să alegi din gama Huawei de smartphone? Cele mai noi și mai performante telefoane mobile Huawei în 2024.

Telefoanele mobile Huawei au câștigat o foarte mare popularitate datorită calității pe care o oferă și a specificațiilor de invidiat. Huawei investește în inovație și este compania cu cel mai mare buget alocat pentru cercetare și dezvoltare. Astfel au reușit să dezvolte printre cele mai performante și competitive telefoane mobile de pe piață. În gama de pe piață vei găsi telefoane de top din categoria high-end, dar totodată și variante mid-range sau de buget.

Telefoanele Huawei sunt o opțiune foarte serioasă de luat în calcul atunci când vrei să-ți cumperi un smartphone nou. Acestea performează foarte bine pe partea de hardware, au camere foto-video foarte bune și un design modern. În plus, telefoanele Huawei sunt foarte competitive când vine vorba de prețuri și sunt foarte fiabile.

TOP 5 cele mai bune telefoane mobile Huawei în 2024

Din gama de smartphone produse de Huawei am ales pentru tine cele mai bune telefoane mobile pe care le poți alege în funcție de specificații și buget. Alege cel mai bun telefon Huawei care se potrivește nevoilor tale.

1. Cel mai bun telefon Huawei: Telefon mobil Huawei P60 Pro

Telefon mobil Huawei P60 Pro
Telefon mobil Huawei P60 Pro

Telefonul mobil Huawei P60 Pro este cel mai bun telefon produs de Huawei. Este cea mai bună alegere pentru tine dacă ai pretenții de la un telefon mobil. Este un smartphone flagship care concurează direct cu competitorii săi pe segmentul high-end. P60 Pro este un telefon performant cu procesor de top Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 cu 8 nuclee, 8 GB memorie RAM și 256 GB spațiu de stocare.

Telefonul Huawei Mate 50 Pro are un ecran OLED de 6,67 inchi cu o rezoluție de 2700 x 1220 pixeli. P600 Pro are 3 camere principale pe până la 48 MP, filmare 4K și camera pentru selfie de 13 MP. Per total cu siguranță vei aprecia calitatea și viteza acestui telefon de top. Este o alegere de calitate care te va încânta pe deplin din toate punctele de vedere.


2. Cel mai bun telefon pliabil Huawei: Telefon mobil Huawei Mate X3

Telefon mobil Huawei Mate X3
Telefon mobil Huawei Mate X3

Telefonul mobil Huawei Mate X3 este cel mai bun telefon cu ecran pliabil de la Huawei. Acest smartphone este la a treia generație și este o bijuterie de telefon. Beneficiezi de mai mult decât ți-ai fi putut imagina cum ar trebui să fie un smartphone. Designul și dimensiunea telefonului cu siguranță vor prezenta interes major din partea celor din jur. Mate X3 are un ecran OLED de 7.85 inchi cu rata de refresh 120 Hz, 12 GB memorie RAM și spațiu de stocare de 512 GB.

Telefonul pliabil Huawei Mate X3 are specificații de ultimă generație și folosește componente foarte performante. Huawei a insistat pentru X3 pe partea de rezistență și durabilitate a balamalei care este cea mai vulnerabilă la un astfel de telefon. În plus a fost crescută rezistența telefonului și mai ales a ecranului la cădere, impact și strivire. Are 3 camere principale de până la 50 MP, filmare 4K și camera de selfie cu 8 MP. Bateria de 4.800 mAh este foarte bună și are Huawei SuperCharge de 66 W. Cu acest telefon te poți delecta cu clipurile video preferate și cele mai performante jocuri pe un ecran fascinant.


3. Telefonul Huawei cu cel mai bun raport calitate-preț: Telefon mobil Huawei Nova 11

Telefon mobil Huawei Nova 11
Telefon mobil Huawei Nova 11

Telefonul mobil Huawei Nova 11 este o alegere foarte bună deoarece are un raport calitate-preț foarte bun. Dacă ai ceva așteptări de la un smartphone și în același timp vrei să plătești un preț corect, atunci Nova 11 este pentru tine. Nova 11 are un ecran OLED de 6,7 inchi cu rata de refresh de până la 120 Hz, 8 GB memorie RAM și 256 GB spațiu de stocare. Folosește sistemul de operare EMUI 13, iar aplicațiile preferate le găsești pe toate în AppGallery.

Telefonul Huawei Nova 11 are o baterie bună de 4500 mAh cu încărcare foarte rapidă SuperCharge de 66W, adică se încarcă 100% în 31 de minute și 60% în doar 18 minute dacă ești pe grabă. Are 3 camere de până la 50 MP, filmează 4K și camera de selfie are 60 MP. Este un telefon mid range bun care este performant și care se comportă remarcabil. În concluzie ai tot ce este necesar pentru ca acest telefon să-ți satisfacă nevoile și plăcerile, nu te va dezamăgi și vei fi mulțumit de performanțele sale.


4. Cel mai ieftin și bun telefon Huawei: Telefon mobil Huawei Nova Y90

Telefon mobil Huawei Nova Y90
Telefon mobil Huawei Nova Y90

Telefonul mobil Huawei Nova Y90 este cel mai bun și ieftin telefon produs de Huawei. Chiar dacă pe piață vei găsi telefoane și mai ieftine decât acest smartphone, totuși este o alegere foarte bună dacă ai un buget limitat. Nova Y90 are un ecran full view de 6,7 inchi, 6 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare. Folosește sistemul de operare EMUI și ai toate aplicațiile dorite in AppGallery de la Huawei.

Telefonul Huawei Nova Y90 are baterie cu capacitatea de 5000 mAh și este durabilă, iar încărcarea rapidă de 22.5W duce bateria la 100% cam în 1,5 ore. Camera triplă AI de 50 MP care face poze foarte bune pe timp de zi și decente pe timp de noapte. Concluzia este că pentru prețul plătit ai un smartphone excelent și nu vei avea vreo dezamăgire dacă nu dorești să cheltui foarte mulți bani pe un telefon.


5. Cel mai elegant telefon Huawei: Telefon mobil Huawei P50 Pocket

Telefon mobil Huawei P50 Pocket
Telefon mobil Huawei P50 Pocket

Telefonul mobil Huawei P50 Pocket este un smartphone cu ecran pliabil foarte elegant de tip Flip. Huawei penetrează piața de telefoane pliabile cu acest model superb, care în principiu ai crede că este un P50 Pro care se pliază însă în realitate P50 Pocket are un ecran mai mare de 6,9 inchi față de 6,6 inchi. Partea care atrage cel mai mult la acest telefon este designul luxos pentru cei cu gusturi fine și sofisticate.

Telefonul pliabil Huawei P50 Pocket are camera principală de 40 MP care filmează 4K, iar camera frontală are 10,7 MP. P50 Pocket folosește sistemul de operare EMUI care este dezvoltat de Huawei. Cu 8 GB de memorie RAM, spațiu de 256 GB și procesorul Snapdragon 888 cu 8 nuclee ai garanția că vei rula fără probleme orice aplicație sau joc.


Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile Xiaomi

Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile Honor

Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile OPPO

Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile OnePlus

Engage!

Ovidiu

Blogger part-time pasionat de gadgeturi și tot ce înseamnă progresul tehnologic. Am experiență profesională de peste 10 ani în vânzări și studii de advertising, iar de aceea consider că am devenit un bun cumpărător. Aleg cu atenție produsele pe care le cumpăr în baza testelor efectuate și a recenziilor. Apoi împărtășesc cu tine concluziile, astfel încât și tu să poți face o achiziție corectă în baza nevoilor pe care le ai.

View all posts by Ovidiu →