TOP 4 cele mai bune telefoane mobile Sony

TOP cele mai bune telefoane mobile Sony

Care sunt cele mai noi și mai bune telefoane mobile Sony Xperia în 2022 din lume? TOP 4 cele mai bune și foarte bune telefoane mobile Sony Xperia de pe piață.

Telefoanele mobile Sony Xperia sunt de o calitate excepțională și au specificații de top. Toate telefoanele Sony sunt bune sau foarte bune. În gama de telefoane Sony nu vei găsi un smartphone ieftin, ci maxim accesibil ca preț. Sony folosește cea mai avansată tehnologie pentru partea de hardware, au camere foto excepționale și un software excelent. Totodată au ecrane mari și performante, iar bateriile au o durabilitate îndelungată.

Telefoanele Sony Xperia au o reputație extraordinară în piață datorită calității și pentru că nu acceptă compromisuri. Sony este un producător de tehnologie cu renume și aceasta se regăsește și în gama lor de telefoane. Sony are totodată longevitate și reputație pe piața de telefoane mobile încă de pe vremea când aveau colaborare împreună cu Ericsson și erau printre liderii de piață. Din 2013 Sony Xperia este noul brand de telefoane de la Sony și promite cea mai bună experiență pe care o poți avea pe un smartphone.

TOP 4 cele mai bune telefoane mobile Sony Xperia în 2022

Telefoanele Sony sunt din categoria premium high-end și au prețuri destul de ridicate. Un smartphone Sony este destinat pentru cei care vânează cea mai avansată tehnologie. În gama de telefoane Sony nu vei găsi variante ieftine sau de buget.

1. Cel mai avansat telefon Sony: Telefon mobil Sony Xperia PRO-I

Telefon mobil Sony Xperia PRO-I
Telefon mobil Sony Xperia PRO-I

Telefonul mobil Sony Xperia PRO-I este cel mai probabil cel mai bun telefon Sony. Este un telefon premium cu un preț pe măsură. Este un telefon high-end pentru cei care sunt tech junkies. Sony Xperia PRO-I are posibil cea mai bună cameră foto de pe un smartphone și folosește componente de top. Are senzor de 1 inch pentru a captura imagini la cea mai înaltă calitate și un nivel redus de zgomot. Vei realiza fotografii superbe, cu texturi realiste și detalii fidele. Sony a pus în PRO-I toată expertiza și tehnologia pe care o au în materie de camere foto pentru a face fotografii de o calitate de profesionist. Camera are sistem optic Zeiss Tessar și 3 obiective pentru a realiza poze excelente în orice fel de condiții. Camera principală are 12 MP, cea pentru selfie are 8MP și filmează la rezoluție 4K.

Telefonul Sony Xperia PRO-I are un design elegant și robust, cu linii precise, iar camera care este poziționată pe centru va ieși cu siguranță în evidență. Ecranul OLED are diagonală de 6,5 inchi, rezoluție 4K și rată de refresh de 120 Hz. PRO-I folosește un procesor Snapdragon 888 cu o frecvență de 2,84 GHz, are o memorie RAM de 12 GB și un spațiu de stocare de 512 GB. Bateria are o capacitate de 4500 mAh și încărcare rapidă de 30 W. Sony Xperia PRO-I este un telefon complet. Are ca punct forte camera foto/video pentru a captura imagini ca un profesionist, iar în plus ai posibilitatea de a edita toate acestea direct de pe telefon.


2. Un telefon flagship Sony foarte bun: Telefon mobil Sony Xperia 1 IV

Telefon mobil Sony Xperia 1 IV
Telefon mobil Sony Xperia 1 IV

Telefonul mobil Sony Xperia 1 IV este un telefon foarte bun. Dacă PRO-I ți se pare prea scump, atunci 1 IV este aproximativ același telefon din punct de vedere al specificațiilor dar la un preț adecvat pentru un flagship. Designul pentru Sony Xperia 1 IV este elegant, cu margini drepte și este un pic mai subțire. Sony este un brand de nișă care își respectă clienții și a confirmat cu acest model de telefon superb. Este un smartphone must have care își găsește cu greu un competitor în piață.

Telefonul Sony Xperia 1 IV are un display OLED de 6,5 inchi cu rezoluție 4K și rată de reîmprospătare de 120 Hz. Procesorul este Snapdragon 8 Gen 1 cu frecvență de 3 GHz, memoria RAM este de 12 GB și spațiul de stocare este de 256 GB. Se mișcă foarte bine și este excelent pentru jocuri video. Camera cu sistem optic Zeiss este una avansată ce realizează fotografii și clipuri extraordinare, având rezoluție pe camera principală de 12 MP, filmare 4K și camera pentru selfie de 12 MP. Totodată are un sunet impresionant ce rar se întâmplă să găsești pe un telefon. Bateria cu capacitate 5000 mAh te ține chiar și până la 2 zile în condiții de utilizare intensă.


3. Telefonul Sony alegere foarte bună: Telefon mobil Sony Xperia 5 IV

Telefon mobil Sony Xperia 5 IV
Telefon mobil Sony Xperia 5 IV

Telefonul mobil Sony Xperia 5 IV este o alegere foarte bună dacă dorești să experimentezi calitatea Sony. Deși nu este un flagship, specificațiile și prețul acestuia sunt ca la un telefon high-end. Designul este unul elegant, fin, cu margini rotunjite și finisaje cu bun gust. Este un telefon care funcționează perfect și realizează fotografii de o calitate ridicată.

Telefon Sony Xperia 5 IV folosește un procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 cu frecvență de 3 GHz, memorie RAM de 8 GB și are spațiu de stocare de 128 GB. Sony Xperia 5 IV are un ecran OLED de 6,1 inchi cu rată de refresh de 120 Hz. Are dimensiuni compacte astfel încât poate fi manevrat cu o singură mână și în același timp să fie suficient de mare cât să te bucuri de rețelele sociale.


Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile Asus


4. Telefonul Sony cu cel mai bun raport calitate-preț: Telefon mobil Sony Xperia 10 IV

Telefon mobil Sony Xperia 10 IV
Telefon mobil Sony Xperia 10 IV

Telefonul mobil Sony Xperia 10 IV este cel mai accesibil ca preț smartphone din gama Sony. Are specificații excelente ce îl poziționează ca un telefon midrange cu un raport calitate-preț foarte bun. Păstrează ADN-ul Sony din punct de vedere al performanțelor, are un design plăcut și este la un preț permisibil.

Telefonul Sony Xperia 10 IV are un display OLED de 6 inchi cu rată de refresh de 120 Hz, procesor Snapdragon 695 de 2,2 GHz și o memorie RAM de 6 GB. Bateria de 5000 mAh te ține chiar și până la 2 zile. Funcționează perfect în jocuri video și poți viziona clipuri și filme la o calitate ridicată. Este un telefon care merită din toate punctele de vedere pentru că experiența de utilizare este de un rafinament care tinde către perfecțiune.


Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile Motorola

Orice vei achiziționa din gama de telefoane Sony vei face o alegere foarte bună pentru că sunt de o calitate excepțională și sunt fiabile. Sony nu face niciun compromis când vine vorba de performanțe și de specificații. Telefoanele Sony sunt echipate cu cele mai avansate și mai noi tehnologii pentru a avea cea mai plăcută experiență pe un smartphone.

Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile Nokia

Engage!

Ovidiu

Blogger part-time pasionat de gadgeturi și tot ce înseamnă progresul tehnologic. Part-time social media manager și digital marketer. Am experiență profesională de peste 10 ani în vânzări și studii de advertising.

View all posts by Ovidiu →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seven + two =