TOP 7 cele mai bune imprimante multifuncționale în 2024

TOP cele mai bune imprimante multifuncționale

Care este cea mai bună imprimantă multifuncțională? Află din TOP 7 cele mai bune imprimante multifuncționale în 2024 cu păreri, recenzii și recomandări.

Imprimantele multifuncționale sunt aparate de nelipsit într-un birou deoarece ai parte de trei dispozitive într-unul singur. Imprimantele multifuncționale sunt de ajutor și pentru uzul personal datorită faptului că ocupă puțin spațiu și ai mereu la dispoziție un aparat pentru documentele tale. Imprimantele multifuncționale pot printa, scana sau copia documente, iar aparatele sunt simplu de utilizat. Îți salvează timp, poți totodată să gestionezi costurile, iar în general aparatele sunt destul de fiabile. Multifuncționalele sunt accesibile din punct de vedere al prețului și îți oferă performanțe remarcabile din punct de vedere al rezultatelor.

TOP 7 cele mai bune imprimante multifuncționale în 2024

Alege o imprimantă multifuncțională de calitate pentru a putea gestiona documentele tale. O alegere de calitate îți asigură o funcționare impecabilă și ai garanția că ai parte de un aparat fiabil iar investiția este una pe termen lung. Alege imprimanta multifuncțională care se potrivește cel mai bine nevoilor tale și care se încadrează perfect în bugetul tău.

1. Cea mai bună imprimantă multifuncțională în general: Multifuncțional inkjet Brother DCP-T520W

Imprimantă multifuncțională Brother DCP-T520W
Imprimantă multifuncțională Brother DCP-T520W

Imprimanta multifuncțională Brother DCP-T520W este în general cea mai bună alegere pe care o poți face de pe piață. Este o multifuncțională de calitate cu performanțe remarcabile și se încadrează într-o categorie de preț care nu este exagerată. Imprimanta multifuncțională funcționează cu jet de cerneală, are conexiune wireless sau USB și are funcții de printare, scanare și copiere.

Multifuncționala Brother este cea mai bună imprimantă inkjet pe care o poți achiziționa. are viteză de printare color de 9,5 pagini/minut și 17 pagini/minut monocrom. Este rapidă, fiabilă, funcționează impecabil și oferă rezultate exact cum te aștepți. Lucrează silențios, calitatea paginilor imprimate este excelentă iar scanarea oferă o definiție foarte bună. Se instalează ușor, este simplu de folosit și nu ocupă prea mult spațiu. Este o alegere excelentă din toate punctele de vedere, iar achiziția se va ridica la nivelul așteptărilor tale.


2. Imprimantă multifuncțională alegere foarte bună: Multifuncțional Inkjet color Epson L3250 EcoTank

Imprimantă multifuncțională Epson L3250 EcoTank
Imprimantă multifuncțională Epson L3250 EcoTank

Imprimanta multifuncțională Epson L3250 EcoTank este o alegere foarte bună din punct de vedere al calității și al performanțelor. Este o multifuncțională inkjet color cu funcții de print, scan și copiere, iar conexiunea este wireless. Poți printa documente direct din telefon sau tabletă și este foarte convenabil. Recipientele cu cerneală au o capacitate mare, iar viteza de printare color este de 5 ppm pe când cea monocrom este 10 ppm.

Multifuncționala Epson are o eficiență foarte bună la printare și oferă un randament bun. Funcționează remarcabil, este fiabilă și oferă rezultate satisfăcătoare. Este simplu de folosit, ușor de instalat și conectarea wifi este foarte convenabilă. Este o multifuncțională ideală pentru acasă și potrivită pentru un birou mic. Este o alegere care te va mulțumi pe deplin și investiția este una care merită.


3. Imprimantă multifuncțională variantă bună: Multifuncțional inkjet CISS Canon PIXMA G2411

Imprimantă multifuncțională Canon PIXMA G2411
Imprimantă multifuncțională Canon PIXMA G2411

Imprimanta multifuncțională Canon PIXMA G2411 este o variantă foarte bună de luat în calcul deoarece este fiabilă și oferă rezultate remarcabile. Multifuncționala are conexiune USB, funcționează cu rezervoare de cerneală și are funcții de printare, scanare și copiere. Viteza de printare color este de 5 ppm, iar cea monocrom este 8,8.

Multifuncționala Canon are un randament bun și este foarte eficientă. Capacitatea rezervoarelor de cerneală este bună, imprimarea este de calitate și este un aparat fiabil. Funcționează perfect și este ușor de folosit. Face o treabă bună care îți va îndeplini toate nevoile și achiziția te va încânta din plin.


4. Imprimanta multifuncțională cu cel mai bun raport calitate-preț: Multifuncțional inkjet color Canon PIXMA TS5150

Imprimantă multifuncțională Canon PIXMA TS5150
Imprimantă multifuncțională Canon PIXMA TS5150

Imprimanta multifuncțională Canon PIXMA TS5150 este o alegere convenabilă din punct de vedere al raportului calitate-preț. Este o multifuncțională care funcționează perfect dacă nu ai cerințe extraordinare și oferă rezultate mulțumitoare. Multifuncționala are tehnologia de printare inkjet, funcționează wireless și este un aparat fiabil.

Multifuncționala Canon are funcție de printare, scanare și copiere, are dimensiuni compacte și este un aparat ideal pentru utilizarea personală. Are viteza de printare de 6,8 pagini/minut color și 13 pagini/minut monocrom. Este o multifuncțională care merge foarte bine, îți faci treaba fără probleme și achiziția te va mulțumi. Mai mult decât atât este o investiție avantajoasă din punct de vedere al costurilor.


5. Cea mai ieftină și bună imprimantă multifuncțională: Multifuncțional inkjet color HP Deskjet 2320 All-in-One

Imprimanta multifuncțională HP Deskjet 2320 All-in-One
Imprimantă multifuncțională HP Deskjet 2320 All-in-One

Imprimanta multifuncțională HP Deskjet 2320 All-in-One este cea mai bună alegere dacă ai un buget limitat. Este o multifuncțională ieftină și bună cu care să-ți faci treaba la un preț de chilipir. Este ideală pentru utilizarea acasă, folosește tehnologia inkjet și are dimensiuni compacte.

Multifuncționala HP are o viteză de printare relativ mică și nici capacitatea cartușelor de cerneală nu este extraordinară. Totuși, specificațiile pe care le are multifuncționala sunt perfecte pentru uzul personal și o fac să fie o alegere bună dacă nu ai nevoie de volume prea mari. Este o alegere de buget care îți va satisface nevoile de bază și imprimanta inkjet nu te va dezamăgi niciun pic.


6. Imprimantă multifuncțională monocrom alegere excelentă: Multifuncțional laser monocrom Brother MFC-L2712DW

Imprimanta multifuncțională Brother MFC-L2712DW
Imprimanta multifuncțională Brother MFC-L2712DW

Imprimanta multifuncțională Brother MFC-L2712DW este o alegere excelentă dintre variantele laser cu printare monocrom. Are o viteză de imprimare de 30 de pagini pe minut, tonerul are capacitate de 2000 de pagini și are conexiune wireless. Este ideală pentru birou și totodată potrivită pentru utilizarea domestică.

Multifuncționala Brother funcționează silențios are un randament bun și este un aparat fiabil. Este o multifuncțională laser de o calitate excelentă care este eficientă și oferă rezultate perfecte. Este printre cele mai bune imprimante laser și achiziția te va încânta din plin.


7. Imprimantă multifuncțională monocrom alegere foarte bună: Multifuncțional laser monocrom Xerox WorkCentre 3025BI

Imprimantă multifuncțională Xerox WorkCentre 3025BI
Imprimantă multifuncțională Xerox WorkCentre 3025BI

Imprimanta multifuncțională Xerox WorkCentre 3025BI este o alegere foarte bună dintre variantele laser cu printare monocrom. Funcționează wireless, are viteză de printare de 20 de pagini pe minut și are funcții de printare, copiere și scanare. Este un aparat ideal pentru birou și totodată potrivit pentru acasă.

Multifuncționala Xerox se instalează ușor și utilizarea este foarte simplă. Este fiabilă și are un randament foarte bun. Multifuncționala îndeplinește toate criteriile de performanță și satisface toate nevoile tale. Imprimanta laser este o alegere de calitate care te va mulțumi din toate punctele de vedere.


Vezi și articolul: TOP 7 cele mai bune imprimante laser

Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune imprimante inkjet

Vezi și articolul: TOP 6 cele mai bune scannere de documente

Vezi și articolul: TOP 6 cele mai bune imprimante 3D

Engage!

Ovidiu

Blogger part-time pasionat de gadgeturi și tot ce înseamnă progresul tehnologic. Am experiență profesională de peste 10 ani în vânzări și studii de advertising, iar de aceea consider că am devenit un bun cumpărător. Aleg cu atenție produsele pe care le cumpăr în baza testelor efectuate și a recenziilor. Apoi împărtășesc cu tine concluziile, astfel încât și tu să poți face o achiziție corectă în baza nevoilor pe care le ai.

View all posts by Ovidiu →