TOP 5 cele mai bune telefoane Realme în 2023

TOP cele mai bune telefoane mobile Realme

Cel mai bun telefon flagship Realme, telefonul cu cel mai bun raport calitate-preț și cel mai bun telefon ieftin. TOP 5 cele mai bune telefoane Realme în 2023.

Telefoanele mobile Realme sunt o alegere foarte bună deoarece au specificații de top. Telefoanele Realme au configurații foarte bune, folosesc componente de hardware performante și sunt foarte competitive din punct de vedere al prețurilor. Realme folosește pe telefoanele sale ecrane mari, baterii cu încărcare rapidă și au un raport calitate-preț excelent.

Telefoanele Realme nu au o încă popularitate foarte mare, însă câștigă foarte mult teren datorită faptului că oferă o calitate ridicată la prețuri accesibile și competitive. Realme este o companie relativ nouă, fondată în 2018, care a cunoscut succesul pentru prima dată în țările din Asia. În scurt timp au pătruns în piețele din restul lumii și au devenit ușor ușor un brand cu cerere și o gamă diversificată de telefoane mobile.

TOP 5 cele mai bune telefoane mobile Realme în 2023

Află ce smartphone să-ți cumperi din gama de telefoane mobile de la Realme. Vei găsi în oferta Realme câte un model pentru toate bugetele. Fie că dorești un flagship sau un telefon ieftin și bun, Realme are modelul perfect pentru tine.

1. Cel mai bun telefon Realme: Telefon mobil Realme GT2 PRO

Telefon mobil Realme GT2 PRO
Telefon mobil Realme GT2 PRO

Telefonul mobil Realme GT2 Pro este cel mai bun telefon mobil din gama de produse Realme. Pentru GT2 Pro s-au folosit cele mai performante componente de hardware, are un ecran mare de cea mai bună calitate și o cameră excelentă. Este un flagship care merită achiziționat mai ales că în comparație cu un alt brand cu aceeași configurație, plătești un preț mult mai bun. GT2 Pro are un design vizual care imită hârtia și este fabricat din biopolimer derivat din resurse regenerabile și este disponibil în culorile negru, verde și alb.

Telefonul Realme GT2 Pro are un ecran AMOLED 2K luminos cu diagonală de 6,7 inchi, rată de refresh de 120 Hz și este rezistent la căzături și zgârieturi datorită protecției Corning Gorilla Glass Victus. Folosește procesorul Snapdragon 8 Gen 1 cu 8 nuclee și frecvență de 3 GHz, care este cel mai avansat chip de pe piață. Performanța de hardware este completată de memoria RAM de 12GB și cei 256 GB pentru stocare. Astfel este un telefon foarte rapid care poate rula fără niciun fel de problemă cele mai noi jocuri video.

Realme GT2 Pro are un sistem de camere quad cu tehnologie AI, cu camera principală de 50 MP, camera pentru selfie de 32 MP și poate filma la o rezoluție de până la 8K. Bateria de pe GT2 Pro are o capacitate de 5000 mAh care poate reda până la 21 de ore de streaming și are încărcare rapidă SuperDart de 65 W care duce bateria la 100% în doar 33 de minute. În plus are difuzoare duble și redau sunetul la o calitate de fidelitate ridicată. Per total este un telefon care oferă o experiență plăcută din toate unghiurile, dar mai ales pe partea de performanță, durata bateriei și calitatea display-ului.


2. Telefonul Realme alegere foarte bună: Telefon mobil Realme 11 Pro+

Telefon mobil Realme 11 Pro+
Telefon mobil Realme 11 Pro+

Telefonul mobil Realme 11 Pro+ este o alegere foarte bună dacă dorești un telefon de top la un preț rezonabil. Realme 11 Pro+ are componente performante și specificații excelente. Este un telefon de care vei fi mulțumit datorită faptului că ai parte de o performanță premium la un preț decent. Ai parte de un telefon la superlativ care se mișcă bine, are un ecran excelent și per total te va surprinde plăcut. Este disponibil în culorile negru, verde și alb.

Telefonul Realme 11 Pro+ are un display AMOLED luminos și rezistent, cu diagonală de 6,7 inchi și rată de reîmprospătare de 120 Hz. Realme 11 Pro+ are un procesor MediaTek Dimensity 7050 cu 8 nuclee și frecvență de 2,6 GHz, 12 GB memorie RAM și un spațiu de stocare de 512 GB. Camera principală de pe 11 Pro+ are 200 MP, filmează 4K și camera pentru selfie are 32 MP. Bateria cu capacitate de 5000 mAh are încărcare rapidă de 65W și încarcă 100% în 33 de minute.


3. Telefonul Realme cu cel mai bun raport calitate-preț: Telefon mobil Realme 10

Telefon mobil Realme 10 Pro
Telefon mobil Realme 10

Telefonul mobil Realme 10 este un smartphone cu cel mai bun raport calitate-preț de la Realme. Dacă dorești să cumperi un telefon nou și ai nevoie cât de cât de o calitate, atunci acest model este pentru tine deoarece este un telefon mid-range foarte bun. Are un preț accesibil și ai parte de un telefon cu specificații foarte bune. Realme 10 se mișcă foarte bine în toate aplicațiile, face poze frumoase și ținând cont de costul acestuia nu prea ai ce să-i reproșezi. Are un design plăcut, este subțire și se simte bine în mână.

Telefonul Realme 10 are un ecran de 6,72 inchi cu rată de reîmprospătare de până la 120 Hz. Procesorul este MediaTek Helio G99 cu frecvență de până la 2,2 GHz, are memorie RAM de 8 GB și spațiu de stocare de 256 GB. Face fotografii frumoase cu camera principală de 108 MP și filmează HD, iar camera pentru selfie are 16 MP. Acumulatorul este unul mare de 5000 mAh suficient cât să te țină toată ziua.


4. Cel mai bun telefon de buget Realme: Telefon mobil Realme C55

Telefon mobil Realme C55
Telefon mobil Realme C55

Telefon mobil Realme C55 este un telefon surpinzător pentru categoria de buget. Are o configurație excelentă și este o variantă foarte bună dacă nu vrei să cheltui foarte mulți bani pe un telefon nou. Telefonul are procesor de 2 GHz, memorie RAM 6 sau 8 GB și spațiu de stocare de 128 GB. Se mișcă surpinzător de bine și are o cameră decentă. Ecranul de 6,72 inchi este generos și se vede excelent. Este un telefon pentru toate gusturile și cu siguranță te va mulțumi fără să-ți afecteze bugetul.


5. Cel mai ieftin și bun telefon Realme: Telefon mobil Realme C33

Telefon mobil Realme C33
Telefon mobil Realme C33

Telefonul mobil Realme C33 este cel mai bun telefon ieftin de la Realme. Este o alegere foarte bună dacă ai un buget limitat pentru achiziția unui telefon nou. Realme C33 are un design minimalist și precis, are margini drepte și oferă un sentiment plăcut atunci când îl ai în mână.

Telefonul Realme C33 are o configurație excelentă pentru prețul plătit și te va mulțumi dacă îl utilizezi pentru social media. Realme C33 are un ecran de 6,5 inchi, un procesor cu frecvență de 1,82 GHz, 4 GB memorie RAM și memorie internă de 64 GB. Camera principală are 50MP, filmează HD și camera frontală are 5 MP. Este un telefon la preț de chilipir cu care să-ți faci treaba.


Dacă alegi un telefon Realme vei face o alegere foarte bună deoarece vei beneficia de o calitate extraordinară la un preț corect. Fie că țintești pentru un flagship sau ai nevoie doar de un telefon de buget, ai parte de un smartphone performant la un preț rezonabil. Achiziția unui telefon Realme este o alegere deșteaptă din toate punctele de vedere.

Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile VIVO

Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile OPPO

Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile Asus

Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile Nokia

Engage!