TOP 5 cele mai bune telefoane Xiaomi în 2023

TOP cele mai bune telefoane mobile Xiaomi

TOP cele mai bune și mai noi telefoane mobile Xiaomi în 2023: Mi, Poco și Redmi. Gama de smartphone produse de Xiaomi performante și de buget.

Telefoanele mobile Xiaomi sunt o alegere foarte bună dacă dorești să-ți cumperi un smartphone nou. În oferta de telefoane Xiaomi vei găsi o gamă foarte variată de produse pentru toate bugetele. Ai opțiuni de la un flagship din categoria premium, până la cele mai accesibile telefoane pentru cine nu are foarte mari pretenții de la un telefon.

Telefoanele Xiaomi sunt accesibile ca preț, deoarece Xiaomi și-a propus ca telefoanele produse de ei să fie in categoria affordable luxury. Cu excepția flagshipului, restul modelelor sunt în intervalele de preț mid-range sau de buget. Xiaomi a dezvoltat o gamă de telefoane foarte performante, iar specificațiile pe care le găsești la un smartphone Xiaomi le vei găsi la competitorii săi la prețuri chiar și duble.

TOP 5 cele mai bune telefoane mobile Xiaomi în 2023

Telefoanele Xiaomi sunt împărțite în 3 sub-branduri care fiecare sunt în categorii diferite de calitate și preț: Xiaomi Mi, Poco și Redmi. Xiaomi Mi ori simplu Xiaomi sunt telefoanele flagship din categoria premium cu design și aspect mult mai plăcut, au cele mai bune camere și cel mai bun hardware. Telefoanele Poco sunt în categoria mid-range și tind să concureze direct și cu telefoanele premium. Telefoanele mobile Redmi sunt în categoria mid-range și de buget, adică smartphone bune, ieftine și accesibile ca preț.

1. Cel mai bun telefon Xiaomi: Telefon mobil Xiaomi 13T Pro

Telefon mobil Xiaomi 13T Pro
Telefon mobil Xiaomi 13T Pro

Telefonul mobil Xiaomi 13T Pro este telefonul flagship produs de Xiaomi și este cel mai bun telefon al lor. Este un smartphone premium care concurează direct cu competitorii săi pe acest segment. Are un procesor MediaTek Dimensity 9200+ cu 8 nuclee și frecvență de până la 3,35 GHz, care este unul foarte avansat din punct de vedere al performanțelor. Ecranul AMOLED are 6,67 inchi, rezoluție 1220 x 2712 și rata de reîmprospătare de până la 144 Hz.

Telefonul Xiaomi 13T Pro are un procesor rapid care împreună cu cei 16 GB de memorie RAM fac ca acest telefon să fie unul foarte performant. Bateria are capacitatea de 5000 mAh și se încarcă foarte rapid în maxim 19 minute datorită Xiaomi HyperCharge inteligent de 120 W. Are 4 camere principale de 50 MP cu multiple funcții și AI, filmează până la 8K și camera pentru selfie are 20 MP. Este cea mai bună alegere de telefon din gama Xiaomi dacă ai așteptări serioase de la un smartphone și în același timp ai disponibil un buget pe măsura așteptărilor.


2. Cel mai bun telefon Poco: Telefon mobil POCO F5 Pro

Telefon mobil POCO F5 PRO
Telefon mobil POCO F5 PRO

Telefonul mobil Poco F5 Pro este cel mai bun telefon Xiaomi Poco și este o alegere foarte bună datorită prețului avantajos în raport cu specificațiile sale. Este printre cel mai bune telefoane în categoria mid-range cu prețul cel mai bun și totodată este un telefon bun pentru gaming. Are un ecran AMOLED de 6,67 inchi cu rata de refresh de 120 Hz și un procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 cu 8 nuclee și frecvență de până la 3 GHz.

Telefonul Poco X5 Pro are ca variante de memorie RAM 8 sau 12 GB și spațiu de stocare 256 sau 512 GB. Evident ca în funcție de alegere prețul va fi influențat. Variantele de culori disponibile sunt: negru și alb. Poco F5 Pro are 4 camere principale cu până la 64MP, iar camera pentru selfie are 16 MP. Are un desing elegant și plăcut, cu margini drepte care se simt foarte bine în mână. Este o alegere din categoria premium la preț de mid-range.


3. Telefonul Poco cu cel mai bun raport calitate-preț: Telefon mobil POCO M4 PRO

Telefon mobil POCO M4 PRO
Telefon mobil POCO M4 PRO

Telefon mobil Poco M4 Pro este telefonul Xiaomi Poco cu cel mai bun raport calitate-preț. Poco M4 Pro este cea mai bună alegere pentru tine dacă ai un buget limitat și ai nevoie de un telefon mid range bun. Este un telefon performant cu un procesor cu 8 nuclee și frecvență de 2.4 GHz. Are un ecran LCD cu dimensiunea de 6,5 inchi și o rezoluție 2400 x 1080 pixeli. Variantele de culoare disponibile sunt: negru, albastru și galben.

Telefonul Poco M4 Pro vine cu 4, 6 sau 8 GB memorie RAM și 64 sau 128 GB memorie de stocare. Are 4 camere principale de până la 50 MP, filmează Full HD și camera pentru selfie are 16 MP. Bateria de 5000 mAh este suficientă pentru a utiliza intens telefonul o zi întreagă și se încarcă 100% într-o oră cu sistemul de 33W Pro Fast Charge. Acest telefon te va satisface din foarte multe puncte de vedere și per total vei fi mulțumit de el.


4. Cel mai bun telefon Xiaomi Redmi: Telefon mobil Xiaomi Redmi Note 12 Pro

Telefon mobil Xiaomi Redmi Note 12 Pro
Telefon mobil Xiaomi Redmi Note 12 Pro

Telefonul mobil Xiaomi Redmi Note 12 Pro este cel mai bun telefon Redmi. Deși Xiaomi și-a dorit de la sub-brandul Redmi să-l încadreze în categoria de telefoane de buget, Note 12 Pro se regăsește în intervalul mid-range și este peste așteptări deoarece se bate cu variantele high-end. Are un design elegant și este destul de performant din punct de vedere al specificaților. Este un smartphone care promite multe și se ține de cuvânt.

Telefonul Xiaomi Redmi Note 12 Pro are 6 sau 8 GB memorie RAM și 128 GB sau 256 GB spațiu de stocare. Are 3 camere principale cu până la 50 MP cu filmare 4K, iar camera frontală are 16 MP. Are un ecran Super AMOLED de 6,67 inchi, cu o rezoluție de 1080 x 2400 pixeli și rata de refresh de până la 120 Hz. Variantele de culoare sunt: alb, negru și albastru. Face poze excelente, iar bateria ține suficient. Este o alegere foarte avantajoasă din punct de vedere al raportului calitate-preț.


5. Cel mai bun telefon de buget Xiaomi Redmi: Telefon mobil Xiaomi Redmi 12C

Telefon mobil Xiaomi Redmi 12C
Telefon mobil Xiaomi Redmi 12C

Telefonul mobil Xiaomi Redmi 12C este cel mai bun smartphone pentru tine dacă ai un buget limitat și nu dorești să cheltui foarte mulți bani pe un telefon. Este un telefon ieftin și bun, care este potrivit pentru tine dacă nu ai așteptări foarte mari de la un smartphone de buget. Dar cu toate acestea așteptările tale pot fi depășite de acest model care promite.

Telefonul Xiaomi Redmi 12C are un ecran LCD de 6,7 inchi, memorie internă de 32/64/128 GB și 3/4 GB RAM. Variantele de culoare disponibile sunt: gri, albastru și verde. Are 2 camere principale cu un maxim de 50 MP, filmează Full HD și camera frontală are 5 MP. Telefonul se mișcă bine și rulează jocurile fără probleme. Per total dacă ai pretenții puține de la un telefon îți va depăși așteptările.


Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile Huawei

Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile Honor

Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile OPPO

Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile OnePlus

Engage!