TOP 3 cele mai bune telefoane Asus în 2023

TOP cele mai bune telefoane mobile Asus

Asus are cel mai bun telefon mobil pentru gaming, află care este acesta! TOP 3 cele mai bune, cele mai noi și cele mai performante telefoane mobile Asus 2023.

Telefoanele mobile Asus sunt foarte bune datorită faptului că folosesc cele mai performante componente și au și au specificații de top. Asus abordează cu foarte mare responsabilitate categoria de smartphone. Telefoanele Asus pentru gaming sunt excepționale iar categoria de smartphone normale concurează cu cele mai renumite branduri de pe piață. Asus produce telefoane care sunt extrem de subapreciate. Acestea au hardware de primă clasă, au ecrane grozave și o bună calitate audio.

Telefoanele Asus nu sunt foarte populare la noi deși produc telefoane high-end din categoria premium. Asus are cea mai mare popularitate pe partea de laptopuri, PC și monitoare. Ei au confirmat de-a lungul timpului că produc dispozitive de o foarte mare calitate mai ales pe partea de gaming. Telefoanele mobile completează portofoliul lor de produse și sunt extrem de performante. Telefoanele Asus sunt de o calitate excepțională, iar telefoanele pentru gaming sunt ceva ce nu vei întâlni la un alt producător. Asus nu are o diversitate foarte mare pentru telefoanele sale, se află într-un interval de prețuri ridicat și nu vei găsi un smartphone Asus ieftin.

TOP 3 cel mai bune telefoane mobile Asus în 2023

Din gama de telefoane mobile produse de Asus le-am ales pe cele mai noi și pe cele mai bune. Pe acestea le regăsești în TOP 3 cel mai bune telefoane mobile Asus în 2023.

1. Cel mai bun telefon Asus: Telefon mobil ASUS ROG Phone 7

Telefon mobil ASUS ROG Phone 7
Telefon mobil ASUS ROG Phone 7

Telefonul mobil Asus Rog Phone 7 este cel mai bun telefon Asus disponibil pe piața din România și cu specificațiile la superlativ este telefonul suprem pentru jocuri video. Rog Phone 7 are o configurație de hardware extraordinară și este cel mai bun telefon de gaming. Nu vei găsi la nici un alt producător un telefon atât de performant și cu astfel de specificații. Este un telefon special dezvoltat pentru a te bucura la maxim de cel mai noi și mai solicitante jocuri video din punct de vedere al resurselor. Rog Phone 7 este un telefon incredibil de puternic, are un software fantastic și o durată de viață a bateriei foarte bună.

Telefonul Asus Rog Phone 7 te atrage la prima vedere deoarece are un design care iese din tipare. Arată destul de robotic de parcă așteaptă să se transforme. Pe spate are un logo luminat în culori RGB și un mini ecran pentru previzualizarea notificărilor ori pentru a rula diferite visuals. Rog Phone 7 are un display AMOLED cu diagonală de 6,78 inchi și o rată de refresh de până la 165 Hz.

Asus Rog Phone 7 folosește un procesor Snapdragon 8 Gen 2 cu o frecvență de 3,2 GHz. Are 16 GB memorie RAM și spațiu de stocare de 512 GB. Este o mașinărie nervoasă și nici un joc nu îi poate pune probleme din punct de vedere al cerințelor sau al redării pe ecran. În plus are o baterie cu o capacitate de 6000 mAh astfel încât experiența ta de joc să nu fie întreruptă și încărcare super rapidă de 65W. Totodată are un slot lateral pentru cablul de încărcare ca să continui jocul fără constrângeri. De asemenea are un sistem inteligent de răcire pentru a asigura o funcționare cât mai optimă. Iar pentru ca experiența ta de gaming să fie completă, cele două difuzoare stereo oferă o calitate premium a sunetului.

Rog Phone 7 deși are ca obiectiv principal performanța pentru jocuri video, are o cameră foto avansată. Camera principală are 50 MP, camera pentru selfie are 32 MP și are posibilitatea de filmare cu o rezoluție de până la 8K. În concluzie este un telefon terifiant care poate rula jocurile video fără nicio problemă și te vei delecta cu experiența de joc pe un ecran extraordinar de avansat. Indiferent dacă ești un devorator de jocuri sau doar dorești un telefon pentru alte activități, Asus Rog Phone 7 este o alegere care te va impresiona pe deplin.


2. Telefon Asus alegere foarte bună: Telefon mobil ASUS Zenfone 10

Telefon mobil ASUS Zenfone 10
Telefon mobil ASUS Zenfone 10

Telefonul mobil Asus Zenfone 10 este o alegere foarte bună dacă ai în plan să achiziționezi un smartphone Asus. Este un smarphone high-end ce concurează cot la cot cu oricare telefon din categoria premium și este destul de subapreciat. Are un design elegant, cu margini drepte și camere proeminente care ies cu ușurință în evidență. Este perfect pentru orice activitate și este totodată un telefon elegant potrivit pentru mediul business.

Telefonul Asus Zenfone 10 are un ecran Super AMOLED cu diagonală de 5,92 inchi și o rată de reîmprospătare de până la 144 Hz. Folosește un procesor Snapdragon 8 Gen 2 cu frecvență de până la 3,2 GHz, are o memorie RAM de 8/16 GB și spațiul de stocare este de 256/512 GB. Camera principală are 50 MP, camera pentru selfie are 32 MP și filmează cu o rezoluție de până la 8K. Bateria are o capacitate de 4300 mAh și încărcare rapidă de 30W. Este o alegere de top care te va încânta și este o achiziție de calitate.


3. Telefonul Asus alternativă bună: Telefon mobil ASUS ROG Phone 6

Telefon mobil ASUS ROG Phone 6
Telefon mobil ASUS ROG Phone 6

Telefonul mobil Asus Rog Phone 6 are specificații de top și este un telefon pentru gaming foarte bun. Are un design care iese în evidență și va atrage toate privirile. Rog Phone 6 are un ecran AMOLED de 6,78 inchi și rată de refresh de 165 Hz. Este o alternativă bună care rămâne în picioare pentru o experiență de gaming excelentă.

Telefonul Asus Rog Phone 6 folosește un procesor Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 cu frecvență de până la 3,2 GHz. Are 16 GB memorie RAM și 512 GB spațiu de stocare. Camera principală de pe Rog Phone 6 are 50 MP, camera de selfie are 24MP și filmează cu o rezoluție de până la 8K. Bateria are o capacitate de 6000 mAh și încărcare rapidă de 65 W.


Dacă alegi oricare dintre modelele de telefoane mobile produse de Asus vei face o alegere foarte bună. Dacă te pasionează gamingul și vrei să rulezi cele mai noi jocuri video pe smartphone-ul tău atunci telefoanele Asus Rog sunt soluția care este incontestabil cea mai bună. Totodată dacă ai nevoie de un telefon premium pentru business, de asemenea Asus are soluția pentru tine. Este imposibil să ai vreun regret când alegi un telefon Asus, ba chiar vei avea cea mai mare mulțumire pentru achiziția făcută.

Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile Vivo

Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile Realme

Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile Nokia

Engage!

Ovidiu

Blogger part-time pasionat de gadgeturi și tot ce înseamnă progresul tehnologic. Am experiență profesională de peste 10 ani în vânzări și studii de advertising, iar de aceea consider că am devenit un bun cumpărător. Aleg cu atenție produsele pe care le cumpăr în baza testelor efectuate și a recenziilor. Apoi împărtășesc cu tine concluziile, astfel încât și tu să poți face o achiziție corectă în baza nevoilor pe care le ai.

View all posts by Ovidiu →