TOP 5 cele mai bune telefoane Nokia în 2023

TOP cele mai bune telefoane mobile Nokia

Cel mai bun smartphone cu touchscreen Nokia și cel mai bun telefon mobil cu butoane Nokia. TOP 5 cele mai noi și mai bune telefoane mobile Nokia în 2023.

Telefoanele mobile Nokia sunt de încredere, sunt fiabile și te poți baza pe ele pe termen lung. Nokia produce telefoane bune, cu specificații onorabile, iar peste toate sunt foarte accesibile ca preț. De exemplu cel mai bun telefon produs de Nokia este în categoria de preț mid range, care la alți producători îl vei găsi mult mai scump. Nokia perseverează în producerea de telefoane mobile și aduc pe piață o ofertă variată pentru toate bugetele.

Telefoanele Nokia au fost la un moment dat cele mai populare din lume. Nokia era lider de piață pe telefoanele clasice cu butoane. După apariția telefoanelor cu touchscreen au avut o perioadă de dispariție în piață, însă de câțiva ani buni au o revenire foarte bună pe segmentul de smartphone. Totodată Nokia sunt printre puținii care încă mai produc telefoane clasice cu taste. Telefoanele cu butoane au un segment de piață bine definit printre seniori care doresc un telefon clasic pe care să poată să apese pe taste.

TOP 5 cele mai bune telefoane mobile Nokia în 2023

Află care este cel mai bun smartphone Nokia și care este cel mai bun telefon clasic cu butoane. Nokia produce telefoane smart cu specificații foarte bune și telefoane clasice cu taste care sunt foarte rezistente și au o durată foarte mare a bateriei.

1. Cel mai bun telefon Nokia: Telefon mobil Nokia X30

Telefon mobil Nokia X30
Telefon mobil Nokia X30

Telefonul mobil Nokia X20 este cel mai bun telefon smart produs de Nokia. Deși X30 are cea mai bună configurație din gama de telefoane Nokia, acesta este foarte accesibil ca preț și se poziționează în categoria de telefoane mid-range. Este un telefon cu design plăcut de care te vei atașa cu ușurință. Nokia X30 este un telefon bine construit care te va încânta și de care te va mulțumi din punct de vedere al specificațiilor.

Telefonul Nokia X20 are un ecran generos cu diagonală de 6,43 inchi și este durabil datorită protecției Corning Gorilla Glass 5. Telefonul rulează cu un procesor Snapdragon 695 cu 8 nuclee ce are o frecvență de 2,2 GHz, are o memorie RAM de 8GB și un spațiu de stocare de 256 GB. Are un sistem de camere quad cu lentile Zeiss, camera foto principală are 50 MP, camera pentru selfie are 16 MP și filmează HD.


2. Telefonul Nokia cu cel mai bun raport calitate-preț: Telefon mobil Nokia G22

Telefon mobil Nokia G22
Telefon mobil Nokia G22

Telefonul mobil Nokia G22 este un smartphone cu un foarte bun raport calitate-preț. Nokia G22 este un telefon cu preț accesibil care este fiabil și durabil. Are o configurație care se potrivește pentru tine dacă nu ai cele mai mari pretenții de la un smartphone, dar în același timp ai nevoie să te mulțumească. Nokia G22 are un design inspirat din minimalismul scandinav și în același timp are o personalitate aparte.

Telefonul Nokia G22 are un display mai mult decât suficient ca dimensiune, cu o diagonală de 6,5 inchi și o rată de refresh de 90Hz. Configurația telefonului nu este cea mai de top, însă este suficient cât să rulezi aplicațiile de social media fluid și fără probleme, ori să vizionezi clipuri video. Procesorul de pe G22 este Unisoc T606 cu 8 nuclee și frecvență de 1,6 GHz, are 4 GB memorie RAM și un spațiu de stocare de 128GB. Are un sistem de camere cu tehnologie AI, cu cea principală de 50MP și camera frontală de 8MP. Bateria este punctul forte al telefonului, cu o capacitate de 5050 mAh, iar Nokia promite o autonomie de până la 3 zile.


3. Cel mai bun și ieftin telefon Nokia: Telefon mobil Nokia C21

Telefon mobil Nokia C21
Telefon mobil Nokia C21

Telefonul mobil Nokia C21 este cel mai bun și ieftin telefon cu touchscreen de la Nokia. Este un telefon entry-level și este perfect dacă ai un buget limitat și ai nevoie de un smartphone. Este un telefon cu care îți faci treaba, poți sta pe social media sau să vizionezi clipuri video.

Telefonul Nokia C21 are un ecran cu diagonală de 6,52 inchi, un procesor octa-core cu frecvență de 1,6 GHz, 2Gb memorie RAM și spațiu de stocare de 32GB. Dacă spațiul din telefon ți se pare insuficient, are posibilitatea de adăugare a unui card de memorie. Camera principală are 8MP și cea pentru selfie 5 MP, adică suficient cât să faci o poză cât de cât ok pentru a o posta pe internet.


4. Cel mai bun telefon cu taste Nokia: Telefon mobil clasic cu butoane Nokia 230

Telefon mobil clasic cu butoane Nokia 230
Telefon mobil clasic cu butoane Nokia 230

Telefonul mobil Nokia 230 este cel mai bun telefon cu taste mari de la Nokia. Este un telefon clasic cu butoane foarte bun pentru seniori. Nokia 230 are un preț rezonabil, este bun și fiabil, iar pentru bătrâni este cea mai bună alegere pe care o poți face. În general vârstnicii sunt cei care doresc să folosească un telefon clasic cu taste, iar Nokia împlinește această cerere în piață.

Telefonul Nokia 230 este excelent pentru un telefon clasic cu butoane. Are două camere de 2MP pentru poze și selfie, are un ecran de 2,8 inchi, este dual SIM și este foarte rezistent. Memoria internă este de doar 16MB, dar are posibilitatea de a adăuga un card MicroSD. Caracteristica principală a telefonului este bateria care ține până la o săptămână și este ideal pentru cei bătrâni care nu au dorința să stea cu telefonul la încărcat.


5. Cel mai bun și ieftin telefon cu taste Nokia: Telefon mobil clasic cu butoane Nokia 150

Telefon mobil clasic cu butoane Nokia 150
Telefon mobil clasic cu butoane Nokia 150

Telefonul mobil Nokia 150 este cel mai bun și ieftin telefon cu taste mari de la Nokia. Este un telefon de buget ideal pentru persoanele de vârsta a treia care doresc un telefon cu butoane. Nokia 150 este ieftin, robust și fiabil, iar pentru seniori este o foarte bună alegere. Nokia produce în continuare telefoane clasice cu taste și acestea sunt printre cele mai bune și mai ieftine de pe piață.

Telefonul Nokia 150 este un telefon clasic minimalist cu butoane foarte rezistent, fiabil și pe deasupra este foarte ieftin. Nokia 150 are un ecran de 2,4 inchi, este dual SIM și are radio FM. Telefonul are și o cameră foto care realist vorbind nu este cea mai bună la 0.3 MP, dar nu este un telefon pentru poze. Bateria ține până la 5-7 zile și aproape că uiți să-l mai pui la încărcat.


Fie că alegi un telefon cu touchscreen de la Nokia sau un telefon clasic cu butoane, vei face o alegere foarte bună. Telefoanele Nokia au o fiabilitate foarte bună, sunt foarte accesibile ca preț și au configurații mai mult decât suficiente pentru a te folosi cu ușurință de telefonul tău. Reputația Nokia pentru telefoanele sale este bună și datează de foarte mult timp.

Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile VIVO

Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile Realme

Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile Asus

Engage!

Ovidiu

Blogger part-time pasionat de gadgeturi și tot ce înseamnă progresul tehnologic. Part-time social media manager și digital marketer. Am experiență profesională de peste 10 ani în vânzări și studii de advertising.

View all posts by Ovidiu →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 + 3 =