TOP 5 cele mai bune telefoane Nokia în 2024

TOP cele mai bune telefoane mobile Nokia

Cel mai bun smartphone cu touchscreen Nokia și cel mai bun telefon mobil cu butoane Nokia. TOP 5 cele mai noi și mai bune telefoane mobile Nokia în 2024.

Telefoanele mobile Nokia sunt de încredere, sunt fiabile și te poți baza pe ele pe termen lung. Nokia produce telefoane bune, cu specificații onorabile, iar peste toate sunt foarte accesibile ca preț. De exemplu cel mai bun telefon produs de Nokia este în categoria de preț mid range, care la alți producători îl vei găsi mult mai scump. Nokia perseverează în producerea de telefoane mobile și aduc pe piață o ofertă variată pentru toate bugetele.

Telefoanele Nokia au fost la un moment dat cele mai populare din lume. Nokia era lider de piață pe telefoanele clasice cu butoane. După apariția telefoanelor cu touchscreen au avut o perioadă de dispariție în piață, însă de câțiva ani buni au o revenire foarte bună pe segmentul de smartphone. Totodată Nokia sunt printre puținii care încă mai produc telefoane clasice cu taste. Telefoanele cu butoane au un segment de piață bine definit printre seniori care doresc un telefon clasic pe care să poată să apese pe taste.

TOP 5 cele mai bune telefoane mobile Nokia în 2024

Află care este cel mai bun smartphone Nokia și care este cel mai bun telefon clasic cu butoane. Nokia produce telefoane smart cu specificații foarte bune și telefoane clasice cu taste care sunt foarte rezistente și au o durată foarte mare a bateriei.

1. Cel mai bun smartphone Nokia: Telefon mobil Nokia XR21

Telefon mobil Nokia XR21
Telefon mobil Nokia XR21

Telefonul mobil Nokia XR21 este cel mai bun telefon smart produs de Nokia. Deși XR21 are cea mai bună configurație din gama de telefoane Nokia, acesta este foarte accesibil ca preț și se poziționează în categoria de telefoane mid-range. Este un telefon cu design plăcut de care te vei atașa cu ușurință. Nokia XR21 este un telefon bine construit care te va încânta și de care te va mulțumi din punct de vedere al specificațiilor.

Telefonul Nokia XR21 are un ecran generos cu diagonală de 6,49 inchi și este durabil datorită protecției Corning Gorilla Glass 5. Telefonul rulează cu un procesor Snapdragon 695 cu 8 nuclee ce are o frecvență de 2,2 GHz, are o memorie RAM de 6 GB și un spațiu de stocare de 128 GB. Are un sistem de camere AI, camera foto principală are 64 MP, camera pentru selfie are 16 MP și filmează 4K. Este un telefon rezistent și fiabil, cu un soft care se mișcă foarte bine, iar bateria ține toată ziua. Este o alegere excelentă din gama de top Nokia.


2. Smartphone Nokia cu cel mai bun raport calitate-preț: Telefon mobil Nokia G42

Telefon mobil Nokia G42
Telefon mobil Nokia G42

Telefonul mobil Nokia G42 este un smartphone cu un foarte bun raport calitate-preț. Nokia G42 este un telefon cu preț accesibil care este fiabil și durabil. Are o configurație care se potrivește pentru tine dacă nu ai cele mai mari pretenții de la un smartphone, dar în același timp ai nevoie să te mulțumească. Nokia G42 are un design inspirat din minimalismul scandinav și în același timp are o personalitate aparte.

Telefonul Nokia G42 are un display mai mult decât suficient ca dimensiune, cu o diagonală de 6,56 inchi și o rată de refresh de 120 Hz. Configurația telefonului nu este cea mai de top, însă este suficient cât să rulezi aplicațiile de social media fluid și fără probleme, ori să vizionezi clipuri video. Procesorul de pe G22 este Qualcomm Snapdragon 480 cu 8 nuclee și frecvență de 2,2 GHz, are 6 GB memorie RAM și un spațiu de stocare de 128 GB. Are un sistem de camere cu tehnologie AI, cu cea principală de 50 MP și camera frontală de 2 MP. Bateria este punctul forte al telefonului, cu o capacitate de 5050 mAh, iar Nokia promite o autonomie de până la 3 zile.


3. Cel mai ieftin și bun smartphone Nokia: Telefon mobil Nokia C22

Telefon mobil Nokia C22
Telefon mobil Nokia C22

Telefonul mobil Nokia C22 este cel mai bun și ieftin telefon cu touchscreen de la Nokia. Este un telefon entry-level și este perfect dacă ai un buget limitat și ai nevoie de un smartphone. Este un telefon cu care îți faci treaba, să poți sta pe social media sau să vizionezi clipuri video. Totodată are o baterie care durează 3 zile și este unul dintre cele mai puternice caracteristici pentru mulți. În plus, are un design plăcut și nu îl poți deosebi prea ușor de un telefon mai scump.

Telefonul Nokia C22 are un ecran cu diagonală de 6,5 inchi, un procesor octa-core cu frecvență de 1,6 GHz, 2 GB memorie RAM și spațiu de stocare de 64 GB. Dacă spațiul din telefon ți se pare insuficient, are posibilitatea de adăugare a unui card de memorie. Camera principală are 13 MP și cea pentru selfie 8 MP, adică suficient cât să faci o poză cât de cât ok pentru a o posta pe internet. Este o alegere de buget care te va încânta cu siguranță dacă nu ai pre mari pretenții de la un telefon.


4. Cel mai bun telefon cu taste Nokia: Telefon mobil clasic cu butoane Nokia 230

Telefon mobil clasic cu butoane Nokia 230
Telefon mobil clasic cu butoane Nokia 230

Telefonul mobil Nokia 230 este cel mai bun telefon cu taste mari de la Nokia. Este un telefon clasic cu butoane foarte bun pentru seniori. Nokia 230 are un preț rezonabil, este bun și fiabil, iar pentru bătrâni este cea mai bună alegere pe care o poți face. În general vârstnicii sunt cei care doresc să folosească un telefon clasic cu taste, iar Nokia împlinește această cerere în piață.

Telefonul Nokia 230 este excelent pentru un telefon clasic cu butoane. Are două camere de 2MP pentru poze și selfie, are un ecran de 2,8 inchi, este dual SIM și este foarte rezistent. Memoria internă este de doar 16MB, dar are posibilitatea de a adăuga un card MicroSD. Caracteristica principală a telefonului este bateria care ține până la o săptămână și este ideal pentru cei bătrâni care nu au dorința să stea cu telefonul la încărcat.


5. Cel mai ieftin și bun telefon cu taste Nokia: Telefon mobil clasic cu butoane Nokia 150

Telefon mobil clasic cu butoane Nokia 150 (2023)
Telefon mobil clasic cu butoane Nokia 150 (2023)

Telefonul mobil Nokia 150 (2023) este cel mai bun și ieftin telefon cu taste mari de la Nokia. Este un telefon de buget ideal pentru persoanele de vârsta a treia care doresc un telefon cu butoane. Nokia 150 este ieftin, robust și fiabil, iar pentru seniori este o foarte bună alegere. Nokia produce în continuare telefoane clasice cu taste și acestea sunt printre cele mai bune și mai ieftine de pe piață.

Telefonul Nokia 150 (2023) este un telefon clasic minimalist cu butoane care este foarte rezistent, fiabil și pe deasupra este foarte ieftin. Bateria ține până la 5-7 zile și aproape că uiți să-l mai pui la încărcat, se aude tare și are taste suficient de mari. Nokia 150 are un ecran de 2,4 inchi, este dual SIM și are radio FM. Telefonul are și o cameră foto care realist vorbind nu este cea mai bună la 0.3 MP, dar nu este un telefon pentru poze.


Fie că alegi un telefon cu touchscreen de la Nokia sau un telefon clasic cu butoane, vei face o alegere foarte bună. Telefoanele Nokia au o fiabilitate foarte bună, sunt foarte accesibile ca preț și au configurații mai mult decât suficiente pentru a te folosi cu ușurință de telefonul tău. Reputația Nokia pentru telefoanele sale este bună și datează de foarte mult timp.

Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile VIVO

Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile Realme

Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile Asus

Engage!

Ovidiu

Blogger part-time pasionat de gadgeturi și tot ce înseamnă progresul tehnologic. Am experiență profesională de peste 10 ani în vânzări și studii de advertising, iar de aceea consider că am devenit un bun cumpărător. Aleg cu atenție produsele pe care le cumpăr în baza testelor efectuate și a recenziilor. Apoi împărtășesc cu tine concluziile, astfel încât și tu să poți face o achiziție corectă în baza nevoilor pe care le ai.

View all posts by Ovidiu →