TOP 6 cele mai bune mașini smart de spălat vase în 2023

TOP cele mai bune mașini smart de spălat vase

Care este cea mai bună mașină de spălat vase incorporabilă smart în 2023? Află din TOP 6 cele mai bune mașini de spălat vase smart care sunt incorporabile.

Mașinile de spălat vase sunt printre cele mai bune invenții dintre electrocasnicele pentru casă. Nimănui nu-i place să stea să spele de mână un munte de vase după ce petreci ore în bucătărie cu gătitul. Vasele se strâng când gătești în familie, iar după o masă copioasă nu îți mai arde de spălat. Mașinile de spălat vase te scutesc de această activitate casnică și mai mult decât atât, aceste electrocasnice au devenit smart. Le poți controla de la distanță din aplicația de pe telefonul mobil și le poți integra în sistemul de smart home.

Mașinile de spălat vase au o eficiență mult mai bună în ceea ce privește consumul de energie sau apă și spală vasele mult mai bine decât de mână. Aceste electrocasnice au sisteme inteligente pentru a doza cât mai optim apa și detergentul care sunt folosite într-un ciclu de spălare. Totodată vasele ies mult mai curate datorită faptului că mașinile de spălat vase folosesc apă fierbinte și ai programe speciale pentru fiecare grad de murdărie.

TOP 6 cele mai bune mașini încorporabile smart de spălat vase în 2023

Află din TOP 6 care este cea mai bună mașină de spălat vase incorporabilă smart. Am selectat mașinile de spălat vase care sunt smart și pot fi integrate în sistemul de casă inteligentă. Acestea se conectează la internetul wireless și le poți controla din aplicația de pe telefonul mobil. Acestea sunt cele mai bune mașini de spălat vase incorporabile de pe piață în 2023.

1. Cea mai bună mașină smart de spălat vase: Mașină de spălat vase incorporabilă Bosch SMV8YCX03

Mașină de spălat vase incorporabilă Bosch SMV8YCX03
Mașină de spălat vase incorporabilă Bosch SMV8YCX03

Mașină de spălat vase incorporabilă Bosch este cea mai bună alegere pe care o poți face. Mașina de spălat vase Bosch are caracteristici excelente, are cea mai bună calitate și este smart. Se poate conecta la internet și o poți gestiona și controla din aplicația Home Connect de pe telefonul mobil. Din aplicație poți să selectezi programul cel mai optim, să pornești mașina și să monitorizezi procesul de spălare. Ai opțiunea de a selecta reducerea zgomotului sau să accelerezi programul de spălare dacă ești pe grabă. Primești notificări când a terminat ciclul de spălare sau când s-a golit recipientul cu detergent. Este o mașină de spălat vase de o calitate excepțională, este încăpătoare și silențioasă.


2. Mașină smart de spălat vase alegere foarte bună: Mașină de spălat vase incorporabilă Neff

Mașină de spălat vase incorporabilă Neff
Mașină de spălat vase incorporabilă Neff

Mașină de spălat vase Neff este o alegere foarte bună datorită calității și a performanțelor. Este o mașină de spălat vase smart pe care se poate conecta la internet wireless și o poți controla de la distanță din aplicația Home Connect de pe telefonul mobil. Din aplicație ai opțiunea de a selecta din cele 8 programe, să le personalizezi și să salvezi preferințele tale. Totodată ai tot controlul asupra mașinii tale de spălat vase și poți porni programul de spălare, să monitorizezi consumul de energie și să afli dacă este ceva în neregulă. Ai notificări pe telefon dacă ai uitat ușa deschisă sau când s-a finalizat programul de spălare. Este o mașină de spălat vase de mare calitate, este silențioasă și poartă grija mare pentru vasele tale.


3. Mașina smart de spălat vase cu cel mai bun raport calitate-preț: Mașină de spălat vase incorporabilă Electrolux KEZA9310W

Mașină de spălat vase incorporabilă Electrolux KEZA9310W
Mașină de spălat vase incorporabilă Electrolux KEZA9310W

Mașină de spălat vase Electrolux este o alegere foarte bună deoarece are un foarte bun raport calitate-preț. Aceasta are o calitate desăvârșită și o poți cumpăra la un preț rezonabil. Partea de conectivitate a acestui model se poate face prin internet wireless. Poți controla și monitoriza mașina de spălat vase din aplicația My Electrolux Kitchen de pe telefon. Poți să selectezi programul de spălare cel mai optim și primești notificări când a terminat ciclul de spălare sau când s-a terminat detergentul din dispozitiv. Este o alegere bună deoarece spală foarte bine, este silențioasă și este foarte practică.


4. Mașina smart de spălat vase recomandare gadgetize: Mașină de spălat vase incorporabilă Miele G 7460

Mașină de spălat vase incorporabilă Miele G 7460
Mașină de spălat vase incorporabilă Miele G 7460

Mașină de spălat vase Miele este recomandarea gadgetize. Este o mașină de spălat vase de înaltă calitate și este din categoria premium. Poate fi integrată în sistemul de smart home prin aplicația Miele@home și astfel ai controlul de la distanță a mașinii tale de spălat vase. Din aplicația de pe telefonul mobil ai toate opțiunile de selectare a programului de spălare, poți personaliza ciclurile în funcție de dorințe sau necesități și primești notificări când a finalizat programul sau dacă este vreo eroare.


5. Cea mai bună mașină smart de spălat vase de buget: Mașină de spălat vase incorporabilă Beko BDIN39640A

Mașină de spălat vase incorporabilă Beko BDIN39640A
Mașină de spălat vase incorporabilă Beko BDIN39640A

Mașina de spălat vase incorporabilă Beko este cea mai bună mașină smart pentru tine dacă ai un buget limitat. Dacă îți dorești o mașină de spălat vase care să fie și smart, dar vrei sa fie ieftină și să nu cheltui foarte mulți bani, atunci acest model este alegerea cea mai bună. Mașina de spălat vase Beko se conectează la internet pentru a o controla și a o monitoriza pe deplin de la distanță din aplicația HomeWhiz de pe telefonul mobil.

Mașina de spălat vase Beko are 11 programe pe care le poți selecta din aplicație și să le personalizezi în funcție de preferințe. De pe telefon poți să pornești programul de spălare și să-l monitorizezi, iar la sfârșit primești o notificare când a terminat. Mașina are un sistem inteligent de dozare optimă a detergentului și când se golește recipientul aplicația te anunță printr-o notificare. Totodată ai posibilitatea de a te notifica dacă ușa a rămas deschisă, dacă sunt probleme de funcționare sau dacă este o întrerupere de alimentare cu apă.


Vezi și articolul: TOP 6 cele mai bune plite electrice smart

Vezi și articolul: TOP cele mai bune cuptoare electrice smart

Vezi și articolul: TOP cele mai bune mașini smart de spălat rufe

Vezi și articolul: TOP 6 cele mai bune uscătoare smart de rufe


6. Mașina smart de spălat vase variantă foarte bună: Mașină de spălat vase incorporabilă AEG

Mașină de spălat vase incorporabilă AEG
Mașină de spălat vase incorporabilă AEG

Mașină de spălat vase AEG este o alternativă foarte bună din categoria electrocasnicelor smart. Mașina de spălat vase AEG o poți conecta la internet Wi-Fi și o poți controla remote din telefon sau tabletă de pe aplicația My AEG Kitchen. Ai toate opțiunile de selecție a programelor, de personalizarea lor și salvare a celor favorite. Ai notificări pe telefon când programul este gata sau dacă mașina are vreo eroare de funcționare. Este o mașină de spălat vase de calitate care spală și igienizează foarte bine, incăpătoare și fiabilă.


Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune hote smart

Vezi și articolul: TOP cele mai bune frigidere smart

Vezi și articolul: Cele mai bune electrocasnice smart

Engage!

Imagini: Freepik, eMAG.