TOP 7 cele mai bune mașini smart de spălat rufe în 2023

TOP cele mai bune mașini smart de spălat rufe

Care este cea mai bună mașină smart de spălat rufe pentru o casă inteligentă în 2023? Alege din TOP 7 cele mai bune mașini de spălat rufe pentru smart home.

Mașinile de spălat rufe sunt electrocasnice smart ce se pot integra în casa inteligentă. Mașina de spălat se poate conecta la internet și o poți controla de la distanță din aplicația de pe telefonul mobil sau tabletă. Poți să programezi, să pornești sau să monitorizezi un program de spălare direct de pe telefon. Totodată primești notificare când este gata un ciclu de spălare. Din aplicație poți să verifici cât detergent mai este în dispenser sau să verifici dacă există probleme de funcționare.

Mașinile de spălat rufe smart îți fac viața cotidiană mult mai ușoară și mai eficientă datorită faptului că ai mereu asupra ta controlul. Ești mereu în conexiune cu mașina ta de spălat și o poți integra în sistemul de smart home. Mașinile de spălat smart sunt o alegere foarte bună din punct de vedere al calității și al fiabilității. Brandurile de electrocasnice au progresat din punct de vedere tehnologic și produc mașini de spălat smart pentru o viață mai bună.

TOP 7 cele mai bune mașini de spălat rufe smart în 2023

Alege cea mai bună mașină de spălat rufe pentru tine! O mașină de spălat smart face viața mult mai ușoară deoarece o poți integra în sistemul de casă inteligentă și o controlezi de la distanță. Din oferta de pe piață selectat pentru tine topul celor mai bune mașini de spălat rufe smart în 2023.

1. Cea mai bună mașină smart de spălat rufe în general: Mașină de spălat rufe Samsung WD12

Mașină de spălat rufe Samsung WD12
Mașină de spălat rufe Samsung WD12

Mașina de spălat rufe Samsung WD12 este cea mai bună alegere pe care o poți face din toate punctele de vedere. Este o mașină de spălat de foarte mare calitate, are uscător inclus, are o capacitate mare și are cel mai frumos aspect. Acest model de mașină de spălat smart se poate conecta la internet și o poți controla sau monitoriza de la distanță de pe telefonul mobil. Pe lângă toate acestea este plină de tehnologie astfel încât să poți spăla hainele foarte bine la temperaturi mici, cu programe rapide și eficiente din punct de vedere al economiei de energie.

Mașina de spălat rufe Samsung se conectează la aplicația SmartThings, prin care poți personaliza și memora diferite programe de spălare în funcție de preferințe. Totodată poți planifica un ciclu de spălare sau să rezolvi probleme de service dacă există. Din aplicație poți să verifici în orice moment în ce stadiu se află programul de spălare care este în derulare sau nivelul de detergent și balsam rămas în recipient. Dispenserul automat distribuie cantitatea de detergent și balsam necesară pentru spălare în funcție de programul selectat.


2. Mașina mart de spălat rufe cu raport calitate-preț foarte bun: Mașină de spălat rufe LG F4WV

Mașină de spălat rufe LG F4WV
Mașină de spălat rufe LG F4WV

Mașina de spălat rufe LG este o alegere foarte bună în privința calității și al prețului. Este o mașină de spălat smart cu o capacitate de 10,5 kg și este bine tehnologizată. Are o tehnologie cu inteligență artificială care detectează greutatea și delicatețea materialelor pentru a alege cel mai optim program de spălare. Mașina de spălat poate fi controlată de la distanță prin aplicația ThinQ pentru a monitoriza și personaliza programele de spălare. Se poate conecta de asemenea la asistentul vocal Google sau Alexa pentru a putea face comenzi vocale dacă ai mâinile ocupate.


3. Mașina smart de spălat rufe de buget: Mașină de spălat rufe Beko WTE

Mașină de spălat rufe Beko WTE
Mașină de spălat rufe Beko WTE

Mașina de spălat rufe Beko WTE este o alegere foarte bună din punct de vedere al calității și al bugetului. Este o mașină de spălat smart ce se poate controla de la distanță din aplicația HomeWhiz de pe telefonul mobil. Din aplicație poți să selectezi, să personalizezi și să monitorizezi programele de spălare. Primești o notificare pe telefon dacă sunt probleme cum ar fi lipsa apei sau a detergentului, dacă ai uitat ușa deschisă sau dacă filtrul este blocat și când s-a terminat ciclul de spălare. Are o capacitate de 10 kg, este silențioasă, iar per total este o mașină de spălat foarte bună din toate punctele de vedere.


4. Mașină de spălat rufe smart alegere foarte bună: Mașină de spălat rufe Electrolux EW9

Mașină de spălat rufe Electrolux EW9
Mașină de spălat rufe Electrolux EW9

Mașină de spălat rufe Electrolux este o alegere excelentă din categoria premium de mașini smart. Are diferite tehnologii pentru optimizarea programelor de spălare, pentru a trata cât mai eficient murdăria și pentru a proteja calitatea și culorile hainelor. Mașina de spălat se poate conecta la internet și o poți controla de la distanță prin aplicația My Electrolux. Aplicația te poate asista pentru a alege cel mai potrivit program de spălare în funcție de cât de delicate sunt hainele.


5. Mașină de spălat rufe smart variantă foarte bună: Mașină de spălat rufe Bosch WAX32

Mașină de spălat rufe Bosch WAX32
Mașină de spălat rufe Bosch WAX32

Mașina de spălat rufe Bosch este o alternativă foarte bună din categoria smart. Este o mașină de spălat premium cu funcții inteligente și poate fi controlată de la distanță din aplicația HomeConnect de pe telefonul mobil sau tabletă. Din aplicație poți să alegi programul de spălare optim pentru tipul de rufe pe care le speli sau gradul de murdărie. Poți ajusta din telefon temperatura dorită pentru ciclul de spălare, iar la sfârșitul programului vei primi o notificare. Mașina de spălat poate fi controlată și prin asistentul vocal Amazon Alexa cu comenzi vocale pentru momentele când ai mâinile ocupate.


6. Mașina de spălat rufe smart premium: Mașină de spălat rufe Miele WWV 980

Mașină de spălat rufe Miele WWV 980
Mașină de spălat rufe Miele WWV 980

Mașina de spălat rufe Miele WWV 980 este un aparat electrocasnic smart din categoria premium. Este de o calitate excelentă, este durabilă și inteligentă. Cu aplicația Miele@home pentru telefon sau tabletă, mașina de spălat Miele devine un gadget smart pe care îl poți monitoriza de la distanță. Îți faci viața de zi cu zi mai ușoară și mai inteligentă. Poți trimite comenzi din aplicație sau prin comenzi vocale.


Vezi și articolul: TOP cele mai bune mașini smart de spălat vase

Vezi și articolul: TOP 6 cele mai bune uscătoare smart de rufe


7. Cea mai bună mașină de spălat rufe slim și smart: Mașină de spălat rufe Haier HWD100

Mașină de spălat rufe Haier HWD100
Mașină de spălat rufe Haier HWD100

Mașina de spălat rufe Haier este o alegere bună datorită calității și a performanțelor. Este o mașină de spălat slim, are o capacitate de 10 kg și un sistem inteligent de dozare automată. Mașina de spălat rufe Haier smart se poate conecta prin internet și o poți monitoriza de pe aplicația hOn. Din aplicația de pe telefonul mobil poți selecta programul de spălare, să programezi un ciclu de spălare sau să personalizezi programele.

Mașina de spălat Haier poate fi controlată complet din aplicație. Poți monitoriza și optimiza consumul de energie sau să primești informații referitoare la tratamentul petelor. Pe telefon ai mereu informațiile referitoare la nivelul de detergent din dispenser, la stadiul ciclului de spălare și la final primești o notificare. Este o mașină de spălat superbă cu controale digitale, este silențioasă și are consum redus de energie.


Vezi și articolul: TOP 6 cele mai bune cuptoare electrice smart

Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune hote smart

Vezi și articolul: TOP cele mai bune frigidere smart

Engage!

Image by Freepik

Ovidiu

Blogger part-time pasionat de gadgeturi și tot ce înseamnă progresul tehnologic. Am experiență profesională de peste 10 ani în vânzări și studii de advertising, iar de aceea consider că am devenit un bun cumpărător. Aleg cu atenție produsele pe care le cumpăr în baza testelor efectuate și a recenziilor. Apoi împărtășesc cu tine concluziile, astfel încât și tu să poți face o achiziție corectă în baza nevoilor pe care le ai.

View all posts by Ovidiu →