Gadgeturi de TOP din gama de produse Apple

Gadgeturi de TOP din gama de produse Apple

Gama de produse de top de la Apple înseamnă reperul în tehnologie şi de aceea sunt cele mai bune gadgeturi. Păreri şi recenzii despre cel mai bun gadget Apple.

Apple se concentrează pe crearea de produse şi experienţe inovatoare. Produsele Apple oferă utilizatorilor metode noi pentru a-şi exprima creativitatea şi să se bucure de creativitatea celorlalţi. Apple a dezvoltat produsele sale cu fiecare model nou şi de aceea sunt un etalon de referinţă când vorbim despre evoluţia tehnologică. Gadgeturile Apple se remarcă prin designul simplu şi elegant, prin performanţa hardware de top combinată cu simplitatea şi rapiditatea sistemului de operare. La Apple creativitatea este incredibil de importantă pentru cine suntem şi pentru ce facem.

La Apple creativitatea este incredibil de importantă pentru cine suntem şi pentru ce facem.

Produsele Apple sunt cele mai dorite în rândul utilizatorilor de gadgeturi. Fanaticii Apple sunt cei care cumpără gadgetul dorit imediat după fiecare lansare pentru că au garanţia că vor avea cel mai avansat gadget din acel moment. Cei care sunt fani Apple nu vor dori niciodată să treacă pe alt tip de dispozitiv. Cei care au folosit cel putin o dată un iPhone sau un MacBook au înteles pe deplin de ce este atâta hype în jurul produselor Apple şi cu prima ocazie vor face trecerea către un gadget de la Apple. Cei care nu au folosit înca un produs de la Apple îşi doresc şi ei să pună mâna pe un gadget Apple în primul rand din curiozitate. Totuşi un utilizator care nu a folosit niciodată un produs Apple nu poate să înteleagă cu adevărat care este treaba cu gadgeturile Apple şi de ce toată lumea râvneşte după ele.


Gadgeturi de TOP din gama de produse Apple:

Iată mai jos cel mai bun gadget Apple din fiecare categorie de produse. Acestea sunt cele mai performante şi cele mai bune gadgeturi Apple recomandate de gadgetize.ro.

Cel mai bun telefon Apple: Telefon Apple iPhone 13 ProMax

Telefon Apple iPhone 13 ProMax
Telefon Apple iPhone 13 ProMax

Telefonul Apple iPhone 13 ProMax este lansat în toamna anului 2021 şi este cel mai bun telefon Apple. iPhone 13 Pro Max are o performanţă ce depăşeşte orice model similar din industrie şi îl poziţionează ca unul dintre cele mai bune telefoane din lume în acest moment. Oamenii iubesc telefoanele iPhone, iar Apple le dezvoltă pentru a fi şi mai bune.

Oamenii iubesc telefoanele iPhone, iar Apple le dezvoltă pentru a fi şi mai bune.

Sistemul de operare integrat cu hardware-ul produs acum de Apple fac ca telefoanele iPhone să fie liderul în tehnologia dispozitivelor mobile. Dacă vei compara 1 la 1 un iPhone cu alt telefon perfomant din piaţă bazat doar pe specificaţiile frecvenţei procesorului, memoria RAM şi pixelii de la cameră, află că te vei inşela amarnic pentru că produsele Apple sunt într-un alt ecosistem şi nu poţi compara doar pe astfel de criterii. Un iPhone este un telefon separat şi poate fi comparat doar cu un alt iPhone.

Telefonul Apple iPhone 13 ProMax este pus în funcţiune de chipul ultra rapid A15 Bionic dezvoltat chiar de Apple. Ecranul la iPhone 13 ProMax este de 6,7 inch Super Retina XDR cu rata de refresh până la 120Hz. Cu aceste specificaţii pentru ecran împreună cu chipul dezvoltat chiar de ei, Apple garantează o experienta mult mai placută a celor care folosesc telefonul pentru jocuri video sau streaming. Camera video are o inovaţie interesantă creată special pentru creatorii de conţinut, aceasta fiind modul de filmare cinematic, adică poţi crea clipuri video care să semene cu un film artistic. Pentru acest model capacitatea de stocare este disponibila pana la 1TB (1000GB), iar memoria RAM este de 6GB. Bateria telefonului are o durata de viată mai lungă faţă de modelul anterior.

Specificaţii Telefon Apple iPhone 13 ProMax:

 • Ecran: Super Retina XDR cu ProMotion, 6,7 inch, rezoluţie 2778 x 1284 pixeli, rata refresh adaptivă până la 120Hz;
 • Procesor: A15 Bionic chip, 6 nuclee;
 • Memorie RAM: 6 GB;
 • Stocare: 128GB / 256GB / 512GB / 1TB;
 • Camera: Triplă – 12MP (Telephoto) + 12MP (Wide) + 12MP (Ultra-Wide)
 • Camera frontală: 12MP;
 • Sistem de operare: iOS

Cea mai buna tabletă Apple: Tableta Apple iPad Pro 12,9″ (2021)

Tableta Apple iPad Pro 12,9"
Tableta Apple iPad Pro 12,9″

Tableta Apple iPad Pro 12,9″ este cea mai bună tabletă produsă de Apple şi cel mai probabil cea mai buna tabletă de pe piaţă. Tableta Apple iPad Pro este foarte performantă din punct de vedere al specificaţiilor datorită procesorului Apple M1 proiectat pentru a avea cea mai placută experienţă pentru jocurile video şi a aplicaţiilor ce solicită resursele. Procesorul Apple M1 de pe iPad Pro are CPU cu 8 nuclee şi GPU cu 8 nuclee. Împreună cu memoria RAM de 16GB iPad Pro este o tabletă care depăşeşte orice altă tabletă de pe piaţă.

iPad Pro are un ecran de 12,9 inch şi o rezoluţie de 2732 x 2048 pixeli. Ecranul Liquid Retina XDR garantează cea mai bună experienţă când vine vorba de urmărit filme şi seriale pe tabletă. Spaţiul de stocare de pe iPad Pro începe de la 128GB şi poate fi configurat până la 1TB.

Specificaţii Tableta Apple iPad Pro 12.9″ (2021):

 • Ecran: Display Liquid Retina XDR 12,9 inch, rezoluţie 2732 x 2048 pixeli;
 • Procesor: Apple M1, 8 nuclee;
 • Memorie RAM: 16 GB;
 • Stocare: 128GB / 256GB / 512GB / 1TB / 2TB;
 • Camera: 12MP (Wide) + 10MP (Ultra Wide);
 • Camera secundară: 12MP (Ultra Wide);
 • Sistem de operare: iPad OS.

Cel mai bun laptop Apple: Laptop Apple MacBook Pro 16″

Laptop Apple MacBook Pro 16"
Laptop Apple MacBook Pro 16″

Laptopul Apple MacBook Pro 16″ este cel mai bun laptop produs de Apple şi cel mai probabil unul dintre cele mai bune laptopuri din piata. Macul a fost întotdeauna uşor de utilizat şi în acelaşi timp o unealtă incredibil de puternică, astfel incât să încurajeze utilizatorii tot timpul să creeze ceva nou şi inovativ. Integrarea închegată dintre software şi hardware crează o experienţă de utilizare care este pur şi simplu fără rivali. Utilizatorii pro se bazează pe Mac şi aleg cel mai mult Macbook Pro pentru a dezvolta aplicaţii, pentru a crea muzică placută care ne ajunge la suflet şi pentru a crea filme care ne educă şi ne distrează. Userii de Mac se bazează pe MacBook acum mai mult ca niciodată pentru faptul că vor să fie conectaţi. Focusul intens pentru MacBook Pro este pe performanţă şi utilitate.

Macul a fost întotdeauna uşor de utilizat şi în acelaşi timp o unealtă incredibil de puternică, astfel incât să încurajeze utilizatorii tot timpul să creeze ceva nou şi inovativ.

Laptopul Apple MacBook Pro vine cu noile procesoare dezvoltate de Apple pentru Mac: procesorul M1 Pro care este înspăimântător de rapid şi procesorul M1 Max care este înspăimântător de ultra rapid. Procesorul M1 Max are CPU cu 10 nuclee, GPU cu 32 de nuclee ceea ce inseamnă că este de 2 ori mai performant decât un procesor de pe un laptop obişnuit. Acest procesor a fost dezvoltat şi cu scopul de a avea un consum de energie mult mai mic.

Laptopul Apple MacBook Pro are un ecran Liquid Retina XDR de 16,2 inch cu rata de refresh 120Hz. Marginile laptopului sunt mai subţiri şi ecranul ocupă o suprafaţă foarte mare. Au lăsat totusi un notch care deranjează un pic, însă cred că dacă ne-am obişnuit cu el pe telefoane presupun că ne putem obişnui cu el şi pe laptopuri.

Specificaţii Laptop Apple MacBook Pro 16″:

 • Ecran: Liquid Retina XDR, 16.2 inch, rezoluţie 3456 x 2234 pixeli;
 • Procesor: M1 Max, CPU 10 nuclee si GPU cu 32 nuclee;
 • Memorie RAM: 64GB;
 • Stocare: de la 512GB până la 8TB;
 • Camera: HD 1080p;
 • Sistem de operare: Mac OS.

Cel mai bun smartwatch Apple: Apple Watch 7

Smartwatch Apple Watch 7
Smartwatch Apple Watch 7

Apple Watch 7 este redesenat şi îmbunătăţit din punct de vedere al performanţelor, iar acum celelalte smartwatchuri rămân în urmă. Este cel mai bun smartwatch Apple de până acum. Apple declară că este cel mai frumos smartwatch, iar designul iconic poate fi customizat cu brătări realizate în exclusivitate cu Nike şi Hermes.

Apple Watch 7 este cu 40% mai subţire şi are colţurile rotunjite. Ecranul este cu 70% mai luminos, este cu 20% mai mare faţă de modelul precedent si ocupă aproape toată suprafaţa ceasului. Are carcasa din aluminiu reciclat şi este rezistent la şocuri, la praf si la apa (rezistent la apă inseamnă cel mai probabil rezistent la câteva picături de ploaie sau de transpiraţie). Bateria ţine toată ziua şi are încărcare şi mai rapidă faţă de modelul anterior; încarcă 85% din baterie în aproximativ 45 minute.


Vezi şi articolul: Gadgeturi performante din gama de top Huawei


Cel mai bun desktop computer Apple: iMac

Apple iMac desktop computer
Apple iMac desktop computer

Apple iMac este cel mai bun desktop computer pe care îl poţi achiziţiona. Apple iMac are un ecran imens, un design foarte elegant şi este plin de componente performante. Utilizatorii care sunt creatori de muzică şi video au ca primă opţiune un iMac. Totodată programatorii şi dezvoltatorii de tehnologie sunt adepţii utilizării unui iMac.

Specificaţii PC Apple iMac:

 • Ecran: LCD LED Retina, 27 inch, rezoluţie 5120 x 2880 pixeli;
 • Procesor: Intel i7, 8 nuclee, frecvenţă 3.8 GHz;
 • Memorie RAM: 8GB DDR4;
 • Stocare: 512GB;
 • Sistem de operare: macOS.

Cele mai bune căsti Apple: Căsti Apple Airpods Max – On Ear

Căsti Apple Airpods Max - On Ear
Căsti Apple Airpods Max – On Ear

Căştile Apple Airpods Max au un design unic şi elegant. Apple Airpods Max combină sunetul de înaltă fidelitate cu anularea activă a zgomotului pentru a avea o experienţă placută când asculţi muzica favorită.


Muşcă şi tu din măr pentru că e bun şi mult mai natural.

Engage!

Sursa foto si specificaţii tehnice: eMAG, CEL, evoMAG, Flanco.

2 thoughts on “Gadgeturi de TOP din gama de produse Apple

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.