Gadgeturi de TOP din gama de produse Apple

TOP cele mai bune gadgeturi Apple

Gama de produse de top de la Apple înseamnă reperul în tehnologie și de aceea sunt cele mai bune gadgeturi. Păreri și recenzii despre cel mai bun gadget Apple.

Apple se concentrează pe crearea de produse și experiențe inovatoare. Produsele Apple oferă utilizatorilor metode noi pentru a-și exprima creativitatea și să se bucure de creativitatea celorlalți. Apple a dezvoltat produsele sale cu fiecare model nou și de aceea sunt un etalon de referință când vorbim despre evoluția tehnologică. Gadgeturile Apple se remarcă prin designul simplu și elegant, prin performanța hardware de top combinată cu simplitatea și rapiditatea sistemului de operare. La Apple creativitatea este incredibil de importantă pentru cine suntem și pentru ce facem.

La Apple creativitatea este incredibil de importantă pentru cine suntem și pentru ce facem.

Produsele Apple sunt cele mai dorite în rândul utilizatorilor de gadgeturi. Fanaticii Apple sunt cei care cumpără gadgetul dorit imediat după fiecare lansare pentru că au garanția că vor avea cel mai avansat gadget din acel moment. Cei care sunt fani Apple nu vor dori niciodată să treacă pe alt tip de dispozitiv. Cei care au folosit cel puțin o dată un iPhone sau un MacBook au înțeles pe deplin de ce este atâta hype în jurul produselor Apple și cu prima ocazie vor face trecerea către un gadget de la Apple. Cei care nu au folosit încă un produs de la Apple își doresc și ei să pună mâna pe un gadget Apple în primul rand din curiozitate. Totuși un utilizator care nu a folosit niciodată un produs Apple nu poate să înțeleagă cu adevărat care este treaba cu gadgeturile Apple și de ce toată lumea râvnește după ele.


Gadgeturi de TOP din gama de produse Apple în 2023

Iată mai jos cel mai bun gadget Apple din fiecare categorie de produse. Acestea sunt cele mai performante și cele mai bune gadgeturi Apple recomandate de gadgetize.ro.

Cel mai bun telefon Apple: Telefon Apple iPhone 14 Pro Max

Telefon mobil Apple iPhone 14 Pro Max
Telefon mobil Apple iPhone 14 Pro Max

Telefonul Apple iPhone 14 Pro Max este este cel mai bun telefon Apple iPhone. iPhone 14 Pro Max are o performanță ce depășește orice model similar din industrie și îl poziționează ca unul dintre cele mai bune telefoane din lume în acest moment. Oamenii iubesc telefoanele iPhone, iar Apple le dezvoltă pentru a fi și mai bune.

Oamenii iubesc telefoanele iPhone, iar Apple le dezvoltă pentru a fi și mai bune.

Sistemul de operare integrat cu hardware-ul produs acum de Apple fac ca telefoanele iPhone să fie liderul în tehnologia dispozitivelor mobile. Dacă vei compara 1 la 1 un iPhone cu alt telefon performant din piață bazat doar pe specificațiile frecvenței procesorului, memoria RAM și pixelii de la cameră, află că te vei înșela amarnic pentru că produsele Apple sunt într-un alt ecosistem și nu poți compara doar pe astfel de criterii. Un iPhone este un telefon separat și poate fi comparat doar cu un alt iPhone.

Telefonul Apple iPhone 14 Pro Max este pus în funcțiune de chipul ultra rapid A16 Bionic dezvoltat chiar de Apple. Ecranul la iPhone 14 Pro Max este de 6,7 inch Super Retina XDR cu rata de refresh până la 120Hz. Cu aceste specificații pentru ecran împreună cu chipul dezvoltat chiar de ei, Apple garantează o experienta mult mai plăcută a celor care folosesc telefonul pentru jocuri video sau streaming. Camera video are o inovație interesantă creată special pentru creatorii de conținut, aceasta fiind modul de filmare cinematic, adică poți crea clipuri video care să semene cu un film artistic. Pentru acest model capacitatea de stocare este disponibila pana la 1TB (1000GB), iar memoria RAM este de 6GB. Bateria telefonului are o durata de viată mai lungă față de modelul anterior.

Specificații Telefon Apple iPhone 14 Pro Max:

 • Ecran: Super Retina XDR cu ProMotion, 6,7 inch, rezoluție 2796 x 1290 pixeli, rata refresh adaptivă până la 120Hz;
 • Procesor: A16 Bionic chip, 6 nuclee;
 • Memorie RAM: 6 GB;
 • Stocare: 128GB / 256GB / 512GB / 1TB;
 • Camera: Triplă – 12 MP (Telephoto) + 48 MP (Wide) + 12 MP (Ultra-Wide)
 • Camera frontală: 12 MP;
 • Sistem de operare: iOS.

Apple iPhone 15 Pro Max este disponibil pentru precomandă

Telefon mobil Apple iPhone 15 Pro Max
Telefon mobil Apple iPhone 15 Pro Max

Cea mai buna tabletă Apple: Tableta Apple iPad Pro 12,9″

Tabletă Apple iPad Pro 12,9"
Tabletă Apple iPad Pro 12,9″

Tableta Apple iPad Pro 12,9″ este cea mai bună tabletă Apple și cel mai probabil cea mai buna tabletă de pe piață. Tableta Apple iPad Pro este foarte performantă din punct de vedere al specificațiilor datorită procesorului Apple M1 proiectat pentru a avea cea mai plăcută experiență pentru jocurile video și a aplicațiilor ce solicită resursele. Procesorul Apple M2 de pe iPad Pro are CPU cu 8 nuclee și GPU cu 8 nuclee. Împreună cu memoria RAM de 8GB iPad Pro este o tabletă care depășește orice altă tabletă de pe piață.

iPad Pro are un ecran de 12,9 inch și o rezoluție de 2732 x 2048 pixeli. Ecranul Liquid Retina XDR garantează cea mai bună experiență când vine vorba de urmărit filme și seriale pe tabletă. Spațiul de stocare de pe iPad Pro începe de la 128GB și poate fi configurat până la 2TB.

Specificații Tableta Apple iPad Pro 12.9″ (2022):

 • Ecran: Display Liquid Retina XDR 12,9 inch, rezoluție 2732 x 2048 pixeli;
 • Procesor: Apple M2, 8 nuclee;
 • Memorie RAM: 8 GB;
 • Stocare: 128GB / 256GB / 512GB / 1TB / 2TB;
 • Camera: 12MP (Wide) + 10MP (Ultra Wide);
 • Camera secundară: 12MP (Ultra Wide);
 • Sistem de operare: iPad OS.

Cel mai bun laptop Apple: Laptop Apple MacBook Pro 16″

Laptop Apple MacBook Pro 16"
Laptop Apple MacBook Pro 16″

Laptopul Apple MacBook Pro 16″ este cel mai bun laptop produs de Apple și cel mai probabil unul dintre cele mai bune laptopuri din piață. Macul a fost întotdeauna ușor de utilizat și în același timp o unealtă incredibil de puternică, astfel încât să încurajeze utilizatorii tot timpul să creeze ceva nou și inovativ. Integrarea închegată dintre software și hardware creează o experiență de utilizare care este pur și simplu fără rivali. Utilizatorii pro se bazează pe Mac și aleg cel mai mult MacBook Pro pentru a dezvolta aplicații, pentru a crea muzică plăcută care ne ajunge la suflet și pentru a crea filme care ne educă și ne distrează. Userii de Mac se bazează pe MacBook acum mai mult ca niciodată pentru faptul că vor să fie conectați. Focusul intens pentru MacBook Pro este pe performanță și utilitate.

Macul a fost întotdeauna ușor de utilizat și în același timp o unealtă incredibil de puternică, astfel încât să încurajeze utilizatorii tot timpul să creeze ceva nou și inovativ.

Laptopul Apple MacBook Pro vine cu noile procesoare dezvoltate de Apple pentru Mac: procesorul M1 Pro care este înspăimântător de rapid și procesorul M1 Max care este înspăimântător de ultra rapid. Procesorul M1 Max are CPU cu 10 nuclee, GPU cu 32 de nuclee ceea ce înseamnă că este de 2 ori mai performant decât un procesor de pe un laptop obișnuit. Acest procesor a fost dezvoltat și cu scopul de a avea un consum de energie mult mai mic.

Laptopul Apple MacBook Pro are un ecran Liquid Retina XDR de 16,2 inch cu rata de refresh 120Hz. Marginile laptopului sunt mai subțiri și ecranul ocupă o suprafață foarte mare. Au lăsat totuși un notch care deranjează un pic, însă cred că dacă ne-am obișnuit cu el pe telefoane presupun că ne putem obișnui cu el și pe laptopuri.

Specificații Laptop Apple MacBook Pro 16″:

 • Ecran: Liquid Retina XDR, 16.2 inch, rezoluție 3456 x 2234 pixeli;
 • Procesor: M1 Max, CPU 10 nuclee și GPU cu 32 nuclee;
 • Memorie RAM: 64GB;
 • Stocare: de la 512GB până la 8TB;
 • Camera: HD 1080p;
 • Sistem de operare: Mac OS.

Cel mai bun smartwatch Apple: Apple Watch 8

Ceas smartwatch Apple Watch 8
Ceas smartwatch Apple Watch 8

Apple Watch 8 este redesenat și îmbunătățit din punct de vedere al performanțelor, iar acum celelalte smartwatch-uri rămân în urmă. Este cel mai bun smartwatch Apple de până acum. Apple declară că este cel mai frumos smartwatch, iar designul iconic poate fi customizat cu brățări realizate în exclusivitate cu Nike și Hermes.

Apple Watch 8 este cu 40% mai subțire și are colțurile rotunjite. Ecranul este cu 70% mai luminos, este cu 20% mai mare față de modelul precedent și ocupă aproape toată suprafața ceasului. Are carcasa din aluminiu reciclat și este rezistent la șocuri, la praf și la apa (rezistent la apă înseamnă cel mai probabil rezistent la câteva picături de ploaie sau de transpirație). Bateria ține toată ziua și are încărcare și mai rapidă față de modelul anterior; încarcă 85% din baterie în aproximativ 45 minute.


Cel mai bun desktop computer Apple: Desktop PC iMac

Apple iMac desktop computer
Apple iMac desktop computer

Apple iMac este cel mai bun desktop computer pe care îl poți achiziționa. Apple iMac are un ecran imens, un design foarte elegant și este plin de componente performante. Utilizatorii care sunt creatori de muzică și video au ca primă opțiune un iMac. Totodată programatorii și dezvoltatorii de tehnologie sunt adepții utilizării unui iMac.

Specificații PC Apple iMac:

 • Ecran: LCD LED Retina, 24 inch, rezoluție 4480 x 2520 pixeli;
 • Procesor: Apple M1, 8 nuclee;
 • Memorie RAM: 16 GB DDR4;
 • Stocare: 256 GB;
 • Sistem de operare: macOS.

Cele mai bune căști Apple: Căsti Apple Airpods Max – On Ear

Căsti Apple Airpods Max - On Ear
Căști Apple Airpods Max – On Ear

Căştile Apple Airpods Max au un design unic și elegant. Apple Airpods Max combină sunetul de înaltă fidelitate cu anularea activă a zgomotului pentru a avea o experiență plăcută când asculți muzica favorită.


Boxă inteligentă Apple HomePod Mini

Boxă inteligentă Apple HomePod Mini
Boxă inteligentă Apple HomePod Mini

Boxa inteligentă Apple HomePod Mini este o alegere excelentă pentru a deține controlul asupra casei tale smart doar cu simple comenzi vocale. Este un gadget inteligent care îți oferă posibilitatea de a ajusta luminile, termostatul sau să controlezi electrocasnicele smart. Totodată este un asistent inteligent care îți oferă răspunsurile la toate întrebările pentru a afla răspunsuri în momentele când ai mâinile ocupate. Este una dintre cele mai bune boxe inteligente de pe piață și este o alegere de calitate care îți va îndeplini așteptările.


Mușcă și tu din măr pentru că e bun și mult mai natural.

Vezi și articolul: TOP Cele mai bune gadgeturi Samsung

Vezi și articolul: Gadgeturi performante din gama de top Huawei

Vezi și articolul: TOP cele mai bune gadgeturi produse de Xiaomi

Engage!

Sursa foto și specificații tehnice: eMAG, CEL, evoMAG.

Ovidiu

Blogger part-time pasionat de gadgeturi și tot ce înseamnă progresul tehnologic. Am experiență profesională de peste 10 ani în vânzări și studii de advertising, iar de aceea consider că am devenit un bun cumpărător. Aleg cu atenție produsele pe care le cumpăr în baza testelor efectuate și a recenziilor. Apoi împărtășesc cu tine concluziile, astfel încât și tu să poți face o achiziție corectă în baza nevoilor pe care le ai.

View all posts by Ovidiu →