TOP 9 cele mai bune frigidere smart în 2023

TOP cele mai bune frigidere smart

Care sunt cele mai bune frigidere side by side, multidoor și combine frigorifice pentru smart home în 2023? Cel mai bun frigider smart pentru o casă inteligentă.

Frigiderele și combinele frigorifice sunt electrocasnice smart care pot fi integrate în sistemul de casă inteligentă. Acestea se pot conecta la aplicația de pe telefonul mobil, tabletă sau smartwatch pentru a le putea controla de la distanță. Poți primi notificări dacă ai uitat ușa deschisă, poți ajusta temperatura din interior sau să pornești congelarea rapidă.

Frigider sau combină frigorifică? În principiu sunt cam același lucru. Denumirea de frigider era dată la un moment dat aparatelor frigorifice de dimensiuni mici care au spațiu de congelare în interior. Combinele frigorifice când au apărut pe piață erau modele cu dimensiuni mai mari, cu congelatoarele cu ușă separată și cu rafturi separate în interior. În realitatea de astăzi vei găsi congelator separat la ambele tipuri de aparate frigorifice, iar frigiderele side by side au dimensiuni mai mari decât combinele frigorifice. Pe piață vei întâlni totuși frigidere de dimensiuni mici cu congelatorul în interior, precum sunt cele din hoteluri.

TOP 9 cele mai bune frigidere smart în 2023

Alege un frigider smart pentru a-ți simplifica viața și pentru a avea parte de un aparat electrocasnic de o calitate high-end. Cu un frigider smart de calitate ai garanția că faci o investiție inteligentă pe termen lung pe care să te poți baza ani de zile. Alege frigiderul smart care se potrivește excelent cu nevoile tale și care se încadrează cel mai bine cu bugetul alocat pentru achiziție.

1. Cel mai bun frigider smart în general: Frigider Side by Side Family Hub Samsung

Frigider Side by Side Family Hub Samsung
Frigider Side by Side Family Hub Samsung

Frigiderul Family Hub Samsung este cel mai bun aparat frigorific smart pe care îl poți găsi pe piață. Pe lângă funcțiile de bază pe care le are un frigider normal, acest model te conectează cu familia, are rol de a oferi divertisment în bucătărie și te asistă în timpul gătitului. Frigiderul este unul deosebit și nici nu ai fi antipat că aparatele frigorifice pot ajunge la un nivel smart.

Family Hub Samsung are un ecran imens cu touchscreen cu diagonală de 21,5 inchi și se poate conecta la internet. Acest display are rolul de asistent și de a rula aplicațiile preferate, pentru că se comportă fix ca un laptop sau o tabletă. Ecranul devine un punct de conexiune cu familia întrucât poți distribui și afișa mesaje importante, fotografii sau desenele copiilor. Pe acest ecran poți rula orice fel de conținut video, muzică, știri sau alte aplicații precum calendar sau vremea. Totodată poți rula rețete video care să te asiste pe timpul preparării mâncării, să faci apeluri telefonice sau să verifici cine este la ușă.

Family Hub Samsung se poate conecta la aplicația SmartThings de pe telefonul mobil pentru funcții suplimentare de mentenanță sau control de la distanță. Prin aplicație poți verifica de la distanță în orice moment ce mai ai sau ce îți lipsește din frigider cu ajutorul camerelor din interior. Când ești în bucătărie poți verifica de pe display ce ai în frigider fără să îl deschizi. Aplicația are o bază de date cu rețete, iar odată ce ai ales ce dorești să o prepari, frigiderul va trimite la cuptorul smart setările de timp și temperatură de gătire. Din punct de vedere al specificațiilor are tot ce ai nevoie de la un aparat frigorific, iar per total este un frigider excelent cu un aspect elegant și care are multe alte lucruri de descoperit.


2. Frigider smart cu un bun raport calitate-preț: Frigider Side by Side LG

Frigider Side by Side LG
Frigider Side by Side LG

Frigiderul Side by Side LG este un aparat frigorific smart cu un bun raport calitate-preț. Acest frigider smart se poate conecta prin internet la asistentul vocal din casă și la aplicația Smart ThinQ. Astfel ai controlul de la distanță a frigiderului. Asistentul vocal poate primi comenzi de răcire rapidă, iar prin aplicație primești notificări dacă ai uitat ușa deschisă și să monitorizezi consumul de energie, să ajustezi temperatura din interior sau să pornești congelarea rapidă.

Frigiderul LG are o caracteristică destul de interesantă și amuzantă. Pe una din uși are un panou transparent InstaView, care îți permite să vezi în interiorul frigiderului dacă bați de două ori. Cu acest cioc-cioc verifici dacă mai ai ceva pe acele rafturi și poate fi o activitate distractivă. Ce-i drept, nu este chiar un ecran multifuncțional, dar e suficient cât să poți face o glumiță. Este un frigider de calitate care este încăpător și are un design foarte frumos.


3. Frigider smart alegere foarte bună: Frigider MultiDoor Bosch

Frigider MultiDoor Bosch
Frigider MultiDoor Bosch

Frigiderul MultiDoor Bosch este un apart frigorific smart o alegere foarte bună. Acest frigider se poate conecta la aplicația Home Connect pentru a-l putea controla de la distanță. Poți ajusta temperatura din interior sau să monitorizezi consumul de energie. Totodată aplicația te poate ghida pentru a așeza alimentele cât mai eficient în interior în funcție de temperatura necesară pentru depozitare. Poți primi sugestii de rețete în funcție de ai în frigider, să ții evidența alimentelor pe care le ai și să te anunțe data lor de expirare. Pentru a preveni orice fel de situație în care uiți ușa de la frigider deschisă, vei primi o notificare pe telefon.


4. Frigider smart variantă bună: Frigider Side by side Electrolux

Frigider Side by side Electrolux
Frigider Side by side Electrolux

Frigiderul Side by side Electrolux este un aparat frigorific smart de calitate și este o variantă foarte bună. Frigiderul se poate conecta la internet și să-l poți controla sau monitoriza de la distanță. De pe aplicația My Electrolux Kitchen poți să ajustezi temperatura din interiorul frigiderului și sfaturi pentru a menține o performanță optimă. Totodată vei primi notificare pe telefon dacă ai uitat ușa deschisă. Din punct de vedere al specificațiilor este un frigider de calitate, cu spațiu de depozitare enorm și diferite tehnologii pentru a păstra alimentele într-o stare cât mai bună.


5. Frigider smart de buget: Frigider Side by Side Haier

Frigider Side by Side Haier
Frigider Side by Side Haier

Frigiderul Side by Side Haier este un aparat frigorific smart foarte bun și este cel mai ieftin dintre cele inteligente. Este un aparat electrocasnic smart care se poate conecta la aplicația hOn de pe telefonul mobil pentru a avea controlul de la distanță a frigiderului. De pe telefon poți monitoriza și ajusta temperatura din interior sau să programezi o mentenanță. Poți face liste de cumpărături și să scanezi etichete de vin pentru a crea propria colecție. Aplicația are o funcție interesantă ce detectează momentul când te afli la supermarket să faci cumpărături și va comanda pornirea compresorului pentru a scădea temperatura din frigider pentru a fi pregătit pentru alimentele proaspete.


6. Cel mai ieftin și bun frigider smart: Frigider side by side Beko

Frigider side by side Beko
Frigider side by side Beko

Frigiderul Beko este cel mai accesibil side by side smart pe care îl poți găsi pe piață. Acesta se poate conecta la internet și să-l poți controla de la distanță de pe aplicația HomeWhiz. Primești notificare pe telefon dacă ai uitat ușa deschisă ori dacă ceva nu funcționează cum trebuie. Gestionezi fiecare aliment în parte și știi mereu dacă e ceva care urmează să expire sau dacă îngheață o băutură în congelator. Totodată poți ajusta de la distanță temperatura din interior sau să pornești înghețarea rapidă a alimentelor.


7. Combină frigorifică smart alegere foarte bună: Combină frigorifică Bosch

Combină frigorifică Bosch
Combină frigorifică Bosch

Combina frigorifică Bosch este un aparat frigorific alegere foarte bună. Combina poate fi controlată de la distanță prin aplicația Home Connect. Aplicația te ajută să depozitezi cât mai optim alimentele în frigider în funcție de temperatura necesară. Poți optimiza consumul de curent ajustând temperatura interioară dacă ești plecat. Primești notificare pe telefon dacă ai uitat ușa deschisă la frigider. Cea mai interesantă specificație este că poți verifica oricând pe telefon ce ai în frigider. Dacă ești la supermarket și nu mai știi dacă ai acasă tot ce îți trebuie, poți deschide aplicația și cu ajutorul camerei din interior ai opțiunea de a vedea ce mai ai nevoie.


8. Combină frigorifică smart cu un bun raport calitate-preț: Combină frigorifică LG

Combină frigorifică LG
Combină frigorifică LG

Combina frigorifică LG are un raport calitate-preț foarte bun și este un aparat frigorific smart. Se poate conecta cu aplicația Smart ThinQ pentru a primi notificări pe telefon dacă ai uitat ușa deschisă sau să ajustezi temperatura din interior de la distanță.


Vezi și articolul: TOP 6 cele mai bune plite electrice smart

Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune hote smart

Vezi și articolul: TOP cele mai bune cuptoare electrice smart


9. Combină frigorifică smart accesibilă ca preț: Combină frigorifică Beko

Combină frigorifică Beko
Combină frigorifică Beko

Combina frigorifică Beko este cea mai accesibilă ca preț dintre aparatele frigorifice smart. Frigiderul se poate conecta la internet și vei avea control de la distanță cu aplicația HomeWhiz. Ai notificare pe telefon dacă ai uitat ușa deschisă sau dacă ceva nu funcționează optim. Poți ajusta temperatura frigiderului de la distanță dacă ai nevoie de mai puține grade în interior pentru alimentele proaspete sau să pornești înghețarea rapidă în congelator.


Vezi și articolul: TOP cele mai bune mașini smart de spălat vase

Vezi și articolul: Cele mai bune electrocasnice smart

Vezi și articolul: TOP cele mai bune mașini smart de spălat rufe

Engage!

Image by Freepik

Ovidiu

Blogger part-time pasionat de gadgeturi și tot ce înseamnă progresul tehnologic. Am experiență profesională de peste 10 ani în vânzări și studii de advertising, iar de aceea consider că am devenit un bun cumpărător. Aleg cu atenție produsele pe care le cumpăr în baza testelor efectuate și a recenziilor. Apoi împărtășesc cu tine concluziile, astfel încât și tu să poți face o achiziție corectă în baza nevoilor pe care le ai.

View all posts by Ovidiu →