TOP 6 cele mai bune plite electrice smart în 2023

TOP cele mai bune plite electrice smart

Care este cea mai bună plită electrică cu inducție care este incorporabilă și cu funcții smart? Află din TOP 6 cele mai bune plite electrice smart în 2023.

Plitele electrice cu inducție sunt cea mai bună alegere când vine vorba despre plite incorporabile. Plitele cu inducție sunt cele mai eficiente din punct de vedere al consumului de energie deoarece folosesc electromagneți puternici care încălzesc doar vasul de gătit. Aceste tipuri de plite incorporabile sunt cele mai sigure din acest motiv și sunt cele mai indicate pentru siguranța casei și a copiilor. Plitele electrice cu inducție au funcții smart și se pot integra în sistemul de casă inteligentă. Plitele electrice se pot controla de la distanță prin aplicația de pe telefon sau tabletă și astfel ai aceste electrocasnice incluse în smart home.

Plitele electrice cu inducție sunt o opțiune excelentă comparativ cu plitele electrice cu vitroceramică sau cu plitele cu gaz. Plitele cu inducție sunt concepute să incălzească direct vasul de gătit și nu suprafața. Plitele cu inducție consumă mai puțină energie, sunt eficiente pe partea de transfer de căldură și au funcții smart. Plitele electrice cu vitroceramică sunt confecționate din sticlă ceramică sub care sunt elemente de metal spiralate. Acestea se încălzesc de la energia electrică și transferă căldura la suprafața de sticlă.

TOP 6 cele mai bune plite electrice smart în 2023

Din oferta de plite electrice cu inducție pe care o găsești pe piață am ales pe cele mai bune care au funcții smart. Acestea se pot integra în smart home și le poți controla sau monitoriza de la distanță din aplicația de pe telefonul mobil sau tabletă. Astfel ai mereu la îndemână informațiile necesare despre plita ta electrică sau poți să ajustezi setările acesteia. Alege din TOP 6 cele mai bune plite electrice cu inducție care au funcții smart pe cea care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

1. Cea mai bună plită electrică smart: Plită electrică cu inducție Siemens iQ700

Plită electrică cu inducție Siemens iQ700
Plită electrică cu inducție Siemens iQ700

Plita electrică cu inducție Siemens iQ700 este cea mai bună alegere pe care o poți face dintre plitele cu funcții smart. Plita incorporabilă are 5 zone de gătit, 17 niveluri de temperatură și control parental. Este o plită inteligentă care se adaptează nevoilor tale astfel încât să poți extinde zona de inducție dacă ai un vas mai mare și ai nevoie de o suprafață suplimentară. Plita are un panou de comandă digital cu touchscreen care duce gătitul la un nivel superior.

Plita Siemens iQ700 are funcții smart și se conectează la internet pentru a putea fi controlata din aplicația Home Connect de pe telefonul mobil. Plita are senzori integrați care măsoară și reglează permanent temperatura, iar din aplicație poți face ajustările necesare pentru fiecare tip de preparat pe care-l gătești. Din aplicație poți seta controlul parental astfel încât să ai mereu siguranța ca cei mici nu vor avea acces la plita electrică.


2. Plită electrică smart alegere excelentă: Plită electrică cu inducție Miele KM 7564

Plită electrică cu inducție Miele KM 7564
Plită electrică cu inducție Miele KM 7564

Plita electrică cu inducție Miele KM 7564 este o alegere excelentă dintre plitele incorporabile cu funcții smart. Plita Miele are 4 zone de gătit și se activează automat în funcție de cum așezi vasele. Plita comunică inteligent cu hota astfel încât să pornească sau să se oprească în același timp cu plita. Plita electrică se poate conecta la internet și ai acces la funcțiile acesteia din aplicația Miele@home de pe telefon. Ai de asemenea un asistent digital care te ajută să alegi setările perfecte și îți oferă instructaj pas cu pas astfel încât să gătești felul de mâncare pe care-l dorești.


3. Plită electrică smart alegere foarte bună: Plită electrică cu inducție Bosch Seria 8

Plită electrică cu inducție Bosch Seria 8
Plită electrică cu inducție Bosch Seria 8

Plita electrică cu inducție Bosch Seria 8 este o alegere foarte bună dintre plitele incorporabile cu funcții smart. Plita Bosch are 4 zone de gătit și îți oferă flexibilitate astfel încât să le combini în funcție de preferințele tale. Plita are posibilitatea de a detecta automat dimensiunea și poziția vaselor pentru un gătit eficient. Panoul de control este unul cu touchscreen ce are un design minimalist și elegant.

Plita electrică Bosch se poate conecta la internet și o poți controla din aplicația Home Connect de pe telefonul mobil sau tabletă. Din aplicație ai acces la toate funcțiile plitei precum setările acesteia legate de temperatură, poți opri sau porni plita din telefon, ori poți activa controlul parental. Totodată ai informații legate de orice eroare de funcțiune și ai posibilitatea de a programa un diagnostic de la distanță din aplicație.


4. Plita electrică smart cu cel mai bun raport calitate-preț: Plită electrică cu inducție Haier Series 6

Plită electrică cu inducție Haier Series 6
Plită electrică cu inducție Haier Series 6

Plita electrică cu inducție Haier Series 6 are cel mai bun raport calitate-preț dintre plitele incorporabile cu funcții smart. Plita electrică Haier are 8 zone de gătit pe care le poți eficientiza în funcție de ce gătești. Plita se poate conecta la internet și ai acces la aplicația hOn de pe telefon. În aplicație ai funcția de asistent de gătit și ai acces la o bază de date de rețete pentru a putea pregăti mâncăruri excelente. Este o plită electrică de calitate care poate fi controlată foarte ușor din panoul cu touchscreen și gesturi de glisare.


5. Cea mai bună plită electrică smart de buget: Plită electrică cu inducție Whirlpool WFS2765

Plită electrică cu inducție Whirlpool WFS2765
Plită electrică cu inducție Whirlpool WFS2765

Plita electrică cu inducție Whirlpool WFS2765 este cea mai bună plită incorporabilă cu funcții smart dacă ai un buget limitat. Are 4 zone de gătit și ai flexibilitate în ceea ce privește alegerea și poziționarea vaselor de gătit. Panoul de control este un ecran digital cu touchscreen. Plita electrică se conectează la internet și o poți controla sau monitoriza de la distanță din aplicația 6th Sense Live de pe telefon sau tabletă. Din aplicație poți să pornești sau să oprești plita sau să reglezi intensitatea zonelor de gătire. Totodată în aplicație ai acces la o bază de date de rețete video care te vor ghida astfel încât să poți prepara o mâncare excelentă.


Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune hote smart

Vezi și articolul: TOP 6 cele mai bune cuptoare electrice smart


6. Cea mai ieftină și bună plită electrică smart: Plită electrică cu inducție Samsung NZ64

Plită electrică cu inducție Samsung NZ64
Plită electrică cu inducție Samsung NZ64

Plita electrică cu inducție Samsung NZ64 este cea mai ieftină și bună plită incorporabilă cu funcții smart. Plita Samsung are 4 zone de gătire, are flexibilitate în opțiunile de gătit, cu design elegant și dimensiuni optime. Plita se poate conecta la internet wireless și ai posibilitatea de a o monitoriza de la distanță din aplicația SmartThings de pe telefon. Poți verifica din telefon dacă plita este pornită, să pornești temporizatorul când nu ești acasă ori să primești alerte în aplicație dacă sunt erori de funcționare. Totodată se poate conecta cu hota Samsung pentru a putea fi pornite împreună.


Vezi și articolul: TOP 9 cele mai bune frigidere smart

Vezi și articolul: TOP 6 cele mai bune mașini smart de spălat vase

Vezi și articolul: Cele mai bune electrocasnice smart

Engage!

Imagini: eMAG, Image by Freepik

Ovidiu

Blogger part-time pasionat de gadgeturi și tot ce înseamnă progresul tehnologic. Am experiență profesională de peste 10 ani în vânzări și studii de advertising, iar de aceea consider că am devenit un bun cumpărător. Aleg cu atenție produsele pe care le cumpăr în baza testelor efectuate și a recenziilor. Apoi împărtășesc cu tine concluziile, astfel încât și tu să poți face o achiziție corectă în baza nevoilor pe care le ai.

View all posts by Ovidiu →