TOP 6 cele mai bune cuptoare electrice smart în 2023

TOP cele mai bune cuptoare electrice smart

Care este cel mai bun cuptor electric incorporabil cu funcții smart acum? TOP 6 cele mai bune cuptoare electrice incorporabile smart pentru casa inteligentă în 2023.

Cuptoarele electrice incorporabile sunt electrocasnice smart care sunt parte din casele inteligente. Cuptoarele electrice au conectivitate la internet pentru a le putea controla și monitoriza de la distanță. Ai controlul complet asupra cuptorului tău smart din aplicația de pe telefonul mobil sau tabletă. Viața ta este mult mai ușoară și îmbunătățită cu aceste cuptoare smart.

Cuptoarele electrice smart se pot controla din aplicația de pe telefon pentru a-l preîncălzi, porni sau opri. Ai toate setările cuptorului direct din telefon, poți să faci ajustările necesare de temperatură sau timp, poți verifica în ce stadiu se află mâncarea ta, iar când este gata masa primești o notificare din aplicație. Chiar ai o viață îmbunătățită semnificativ cu un cuptor inteligent care te asistă pas cu pas și care îți este la controlul telefonului tău.

TOP 6 cele mai bune cuptoare electrice smart în 2023

Ai cele mai bune opțiuni de unde să alegi cel mai bun cuptor electric smart pentru bucătăria ta. Integrează cuptorul electric în casa ta smart pentru a avea controlul tuturor echipamentelor de pe telefonul mobil sau tabletă. Cuptoare electrice incorporabile sunt electrocasnice smart care pe lângă faptul că îți pregătesc cea mai bună mâncare, sunt pline de tehnologie pentru a avea o experiență unică de gătit.

1. Cel mai bun cuptor electric smart: Cuptor electric incorporabil Bosch HNG6764

Cuptor electric incorporabil Bosch HNG6764
Cuptor electric incorporabil Bosch HNG6764

Cuptorul electric incorporabil Bosch este cel mai bun cuptor smart în general. Este o tehnologie de vârf, are numeroase programe intuitive și curățare pirolitică ce este un mare avantaj. Este un cuptor electric excelent care nu te va dezamăgi nici măcar un pic. Coace foarte bine orice fel de mâncare inclusiv pâine și vei face mâncăruri excelente chiar și în situația când ai mai multe tăvi concomitent. Este ușor de utilizat și încăpător, iar în plus are funcția de cuptor cu microunde.

Cuptorul electric Bosch este smart și se poate conecta la internetul wireless. Astfel îl poți controla complet din aplicația Home Connect de pe telefonul mobil sau tabletă. Din aplicație ai acces de la distanță la funcțiile cuptorului pentru a-l monitoriza și ai totodată acces la o bază de date de rețete noi. Poți să-l pornești și să-l oprești de la distanță, să selectezi temperatura optimă pentru produsul preparat, să verifici statusul preparării dacă ai ieșit din casă, iar când mâncarea este gata vei primi o notificare pe telefon.


2. Recomandare cuptor electric smart: Cuptor electric incorporabil Candy Watch-Touch

Cuptor electric incorporabil Candy Watch-Touch
Cuptor electric incorporabil Candy Watch-Touch

Cuptor electric incorporabil Candy Watch-Touch este recomandarea gadgetize datorită caracteristicilor. Pe partea de specificații pentru un cuptor are tot ce-i trebuie. Este încăpător, are 70 de programe presetate, gătește bine, are un design elegant, nimic neobișnuit de la un cuptor premium. Dar partea interesantă este că în loc de geamul clasic pe care îl ai la un cuptor, acest model are un ecran de 19 inchi care este pe post de asistent, companion și panou de control. Este un cuptor unic, inteligent și chiar ai o experiență inedită față de cum știai până acum.

Cuptorul electric Candy Watch-Touch se conectează la internet și baza de date cu rețete, iar în timp ce pregătești mâncarea, cuptorul te asistă pas cu pas cu rețeta video ca să realizezi o mâncare excelentă. De pe ecran poți selecta felul de mâncare pe care îl gătești, ajustezi temperatura sau timpul, ori alte moduri de funcționare. Iar dacă dorești să verifici în ce stadiu se află mâncarea, cu ajutorul unei camere video din interior vezi pe ecranul cuptorului dacă masa este gata sau mai trebuie lăsată.

Cuptorul Candy Watch-Touch este conectat la internet și poate fi controlat de la distanță din aplicația SimplyFi de pe telefonul mobil sau tabletă. Pur și simplu selectezi felul de mâncare pe care dorești să-l gătești și pornești gătirea din telefon. Ori dacă ești pe drum și ai nevoie de preîncălzirea cuptorului, selectezi acest mod din aplicație și când ajungi totul este pregătit pentru a găti. Dacă în timpul preparării ai mâinile ocupate, cuptorul se conectează cu asistentul vocal Google sau Amazon Alexa și te ajută ori de câte ori ai nevoie dacă te împotmolești la o rețetă. Poți să ajustezi anumite presetări de temperatură și timp, sau poți să monitorizezi de la distanță în ce stadiu se află mâncarea. Cu ajutorul camerei video din interior ai imagini în timp real cu mâncarea din cuptor ca să vezi cum arată. Iar dacă nu ești prin bucătărie când este gata, ai o notificare pe telefon.


3. Cuptorul electric smart alegere foarte bună: Cuptor electric incorporabil Electrolux EOA9S31CX

Cuptor electric incorporabil Electrolux EOA9S31CX
Cuptor electric incorporabil Electrolux EOA9S31CX

Cuptor electric incorporabil Electrolux este o alegere foarte bună din punct de vedere al calității și al funcțiilor smart pe care le are. Specificațiile cuptorului sunt de excepție întrucât are sensor de gătire pentru monitorizarea temperaturii, gătește cu aburi cu funcția Steamify, are ecran digital și este elegant.

Cuptorul electric Electrolux are conectivitate la internet și îl poți controla remote din aplicația My Electrolux Kitchen de pe telefon sau tabletă. Ai opțiuni de control de la distanță precum setarea temperaturii sau a timpului de gătire și poți să pornești sau să oprești cuptorul din telefon. Opțiunea CookView este una excelentă pentru că poți să monitorizezi tot procesul de gătire. Cu ajutorul camerei din interiorul cuptorului ai imagini în timp real al stadiului în care se află mâncarea ta. Când mâncarea este gata, ai o notificare pe telefon ca să o poți savura imediat.


4. Cuptorul electric smart alternativă foarte bună: Cuptor electric incorporabil AEG BSK999330M

Cuptor electric incorporabil AEG BSK999330M
Cuptor electric incorporabil AEG BSK999330M

Cuptorul electric incorporabil AEG este o alternativă foarte bună dintre cuptoarele smart. Cuptorul îți pregătește mâncarea excelent cu tehnologia Steamify care gătește cu abur, este un aparat de calitate și are tot ce ai nevoie pentru un preparat gustos.

Cuptorul electric AEG se conectează la WiFi și îl poți controla sau monitoriza din aplicația My AEG Kitchen de pe telefon sau tabletă. Din aplicație poți să selectezi programul optim pentru mâncarea pe care vrei să o gătești, să ajustezi setările de temperatură sau timp, ori să verifici în timp real în ce stadiu se află mâncarea. Cu ajutorul camerei video din interiorul cuptorului, ai imagini în timp real pe telefon sau tabletă și poți vedea din altă cameră dacă mâncarea este gata sau mai necesită timp. Iar la sfârșitul programului vei primi o notificare pe telefon că mâncarea este gata ca să te bucuri de ce ai gătit.


5. Cuptorul electric smart cu cel mai bun raport calitate-preț: Cuptor electric incorporabil Samsung NV75T8979RK

Cuptor electric incorporabil Samsung NV75T8979RK
Cuptor electric incorporabil Samsung NV75T8979RK

Cuptor electric incorporabil Samsung este o opțiune foarte bună de luat în calcul datorită raportului calitate-preț. Samsung produce electrocasnice de calitate și confirma încă o dată cu acest cuptor smart. Are un design foarte elegant și armonios, poți găti convențional sau cu aburi, are curățare pirolitică și are un consum eficient.

Cuptor electric Samsung se conectează la WiFi și îl poți controla din aplicația SmartThings de pe telefon. Din aplicație poți să-l preîncălzești, să pornești sau să oprești cuptorul, ori să ajustezi parametrii de gătire precum temperatura sau timp. Ai tot timpul posibilitatea să monitorizezi procesul de gătire, iar când mâncarea este gata primești o notificare pe telefon.


Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune hote smart

Vezi și articolul: TOP 6 cele mai bune plite electrice smart

Vezi și articolul: TOP cele mai bune mașini smart de spălat vase


6. Cel mai bun cuptor electric smart de buget: Cuptor electric incorporabil Beko BBIS13400

Cuptor electric incorporabil Beko BBIS13400
Cuptor electric incorporabil Beko BBIS13400

Cuptorul electric incorporabil Beko este un cuptor de buget foarte bun, iar ținând cont de celelalte prețuri la cuptoare smart, putem spune că este chiar ieftin. Cuptorul Beko se poate conecta la internet și astfel vei avea controlul pe deplin din aplicația HomeWhiz de pe telefon sau tabletă. Din aplicație ai opțiunea să selectezi programul de gătire, să ajustezi temperatura sau timpul, ori să consulți diferite rețete pe care să le prepari. Monitorizezi întreg procesul de gătire, iar la sfârșit când mâncarea este gata vei primi o notificare pe telefon ca să te întorci la fix în bucătărie.


Vezi și articolul: TOP cele mai bune frigidere smart

Vezi și articolul: TOP cele mai bune mașini smart de spălat rufe

Vezi și articolul: Cele mai bune electrocasnice smart

Engage!

Image by Freepik