TOP 6 cele mai bune uscătoare de rufe smart în 2023

TOP cele mai bune uscătoare de rufe smart

Care este cel mai bun uscător de rufe cu funcții smart pentru o casă inteligentă? Află din TOP 6 cele mai bune uscătoare de rufe în 2023 pentru smart home.

Uscătoarele de rufe sunt electrocasnice foarte utile într-o casă deoarece te scutesc de timpul de uscare și te scapă de umezeală. Uscătoarele de rufe au funcții smart și se pot integra în sistemul de casă inteligentă. Aceste electrocasnice se pot conecta la internet wireless pentru a fi controlate complet de la distanță din aplicația de pe telefonul mobil. Astfel ai toate funcțiile uscătorului de rufe disponibile din telefon pentru a programa și monitoriza aparatul tău de uscat haine.

Uscătoarele de rufe sunt o alegere foarte bună în casă datorită faptului că îți oferă beneficii reale în privința timpului și a efortului. Cu un uscător nu mai este necesar un spațiu foarte mare pentru a întinde rufele umede, îți protejează rufele împotriva acarienilor și le scoate împrospătate. Uscătoarele de rufe sunt o investiție excelentă și datorită faptului că pot fi integrate în smart home și le poți controla de la distanță din telefon.

TOP 6 cele mai bune uscătoare de rufe smart în 2023

Alege cel mai bun uscător de rufe cu funcții smart din recomandările gadgetize. Ai cele mai bune opțiuni în TOP 6 cele mai bune uscătoare de rufe cu funcții smart în 2023. Cel mai bun uscător de rufe are capabilitatea de a se conecta la internet pentru a putea fi controlat și monitorizat din aplicația de pe telefon sau tabletă. Astfel ai cel mai bună aparatură pentru uscarea hainelor care poate fi integrată în sistemul de smart home.

1. Cel mai bun uscător de rufe: Uscător de rufe Miele TSL783

Uscător de rufe Miele TSL783
Uscător de rufe Miele TSL783

Uscătorul de rufe Miele TSL783 este cea mai bună alegere dintre uscătoarele cu funcții smart. Uscătorul de haine are o capacitate de 9 kg, consum eficient de energie și este plin de tehnologie. Are multiple funcții pentru a proteja țesăturile delicate, uscarea se face prin pompa de căldură pentru a avea un consum economic de curent și are funcții smart. Este silențioasă, ai 12 programe disponibile și are o calitate excepțională. Cu funcția Wash2Dry, uscătorul se conectează cu mașina de spălat pentru a transmite programul optim de uscare în funcție de setările stabilite la spălare.

Uscătorul Miele se poate conecta la internetul wireless din casă pentru a-l putea controla pe deplin din aplicația Miele@home de pe telefonul mobil. Uscătorul se conectează împreună cu celelalte electrocasnice din casă și ai controlul de la distanță asupra acestora. Din aplicație poți să setezi programul de uscare în funcție de tipul de țesătură, să ajustezi diferite opțiuni sau să programezi un ciclu de uscare. Totodată poți transmite comenzi vocale către uscător cu ajutorul asistenților vocali smart. Este un uscător de o calitate incontestabilă care funcționează perfect și te va mulțimi pe deplin.


2. Uscător de rufe alegere foarte bună: Uscător de rufe LG RH90V9JV2N

Uscător de rufe LG RH90V9JV2N
Uscător de rufe LG RH90V9JV2N

Uscătorul de rufe LG RH90V9JV2N este o alegere foarte bună dintre uscătoarele cu funcții smart. Uscătorul LG are o capacitate de 9 kg, utilizează o pompă de căldură pentru o uscare eficientă, are 14 programe și un consum de energie economic. Uscătorul este tehnologizat cu funcții pentru a reduce timpul și energia consumată, pentru a trata hainele cu delicatețe și pentru a înlătura bacteriile sau scamele.

Uscătorul LG are posibilitatea de a se conecta la internetul wifi pentru a fi controlat din aplicația de pe telefon. Din SmartThinQ ai acces la funcțiile uscătorului de la distanță, poți să pornești sau să oprești mașina, ori poți să descarci noi programe de uscare. Ai cea mai inteligentă și ușoară formă de interacțiune cu aparatul tău electrocasnic.


3. Uscător de rufe alternativă foarte bună: Uscător de rufe AEG TR838H4CE

Uscător de rufe AEG TR838H4CE
Uscător de rufe AEG TR838H4CE

Uscătorul de rufe AEG TR838H4CE este o alternativă bună de luat în calcul dintre uscătoarele cu funcții smart. Uscătorul AEG are o capacitate de 8 kg, are pompă de căldură pentru o uscare eficientă și are un consum optim de energie. Are tehnologii speciale pentru a proteja țesăturile delicate și pentru a detecta nivelul de umezeală din haine.

Uscătorul AEG are posibilitatea de a fi conectat la internet wireless și îl poți controla din aplicația de pe telefon. Ai acces la toate programele uscătorului și poți primi diferite recomandări privind cel mai eficient ciclu de uscare în funcție de selecția pe care o faci. Per total este un uscător de calitate și alegerea acestui model face să fie o afacere foarte bună.


4. Uscător de rufe recomandare: Uscător de rufe Haier HD80

Uscător de rufe Haier HD80
Uscător de rufe Haier HD80

Uscătorul de rufe Haier HD80 este recomandarea redacției dintre uscătoarele cu funcții smart. Uscătorul are o capacitate de 8 kg, un consum eficient de energie și funcționează cu pompă de căldură. Are diferite tehnologii smart care au grijă de hainele din țesături delicate, care detectează și controlează umiditatea și funcții care .

Uscătorul Haier se conectează la wifi și ai posibilitatea de a-l controla din aplicația hOn de pe telefon. Aplicația îți permite controlul și monitorizarea de la distanță a uscătorului. Poți să selectezi din peste 20 de programe de uscare, primești informații importante despre consumul de energie și poți să monitorizezi sau să optimizezi programele de uscare. Ai parte de un uscător de foarte mare calitate cu funcții extrem de inteligente pentru smart home.


5. Uscătorul de rufe cu cel mai bun raport calitate-preț: Uscător de rufe Samsung DV90

Uscător de rufe Samsung DV90
Uscător de rufe Samsung DV90

Uscătorul de rufe Samsung DV90 are cel mai bun raport calitate-preț dintre uscătoarele cu funcții smart. Uscătorul Samsung are 16 programe, are o eficiență energetică foarte bună, o capacitate de 9 kg și este full de tehnologie. Este un uscător pentru haine excelent, util și foarte fiabil. Tehnologia cu pompa de căldură eficientizează consumul de energie și performează excelent în uscarea hainelor tale. Uscătorul este atent cu tipurile de țesătură delicate și își optimizează setările în funcție de gradul de umiditate.

Uscătorul Samsung se poate conecta la internet Wi-Fi și îl poți controla de la distanță din aplicația SmartThings din telefonul mobil sau tabletă. Din aplicație ai acces la toate programele mașinii, să planifici un ciclu de uscare sau să rezolvi problemele de service. Tehnologia de control prin inteligență artificială îți sugerează sfaturi și informații bazate pe obiceiurile tale astfel încât să eficientizezi programele de uscare. Uscătorul de rufe Samsung este o investiție foarte bună datorită calității excelente în raport cu prețul rezonabil.


Vezi și articolul: TOP 7 cele mai bune mașini smart de spălat rufe

Vezi și articolul: TOP 6 cele mai bune mașini smart de spălat vase


6. Cel mai bun uscător de rufe de buget: Uscător de rufe Candy Rapido ROE H10A2TCEX-S

Uscător de rufe Candy Rapido ROE H10A2TCEX-S
Uscător de rufe Candy Rapido ROE H10A2TCEX-S

Uscătorul de rufe Candy Rapido ROE este cel mai bun uscător cu funcții smart dacă ai un buget limitat. Dacă dorești un uscător ieftin și smart, acest model este alegerea cea mai bună. Uscătorul Candy are o capacitate de 10 kg, are o eficiență foarte bună privind consumul de energie și poți selecta din cele 14 programe de uscare. Are o atenție foarte bună privind țesăturile delicate, are senzor care detectează gradul de umiditate și datorită pompei de căldură ai cea mai bună eficiență din punct de vedere al consumului de energie și al calității de uscare.

Uscătorul Candy se conectează la internet sau Bluetooth și se poate integra în casa ta inteligentă. Din aplicația hOn de pe telefon sau tabletă ai acces de la distanță la toate funcțiile uscătorului. Poți să pornești uscătorul și să programezi un ciclu de uscare din aplicație. Totodată ai posibilitatea de a monitoriza uscătorul și să primești informații dacă există vreo eroare de funcționare. Ai acces la toate programele din aplicație și poți să personalizezi și să salvezi programele favorite. De asemenea ai posibilitatea de a controla uscătorul prin comenzi vocale din asistentul smart Google Home și Amazon Alexa.


Vezi și articolul: TOP 9 cele mai bune frigidere smart

Vezi și articolul: Cele mai bune electrocasnice smart

Engage!

Image by Freepik