TOP 5 cele mai bune SSD-uri externe în 2023

TOP cele mai bune SSD-uri externe

Care este cel mai bun SSD portabil acum? Află din TOP 5 cele mai bune SSD-uri externe în 2023 cu păreri, recenzii și recomandări.

SSD-urile externe sunt dispozitive portabile foarte utile pentru a păstra date prețioase ori pentru a transfera fișiere de pe diferite computere. SSD-urile externe au o construcție compactă și nu ocupă foarte mult spațiu. Au conexiune USB și se pot atașa cu ușurință la un laptop sau PC pentru a face backup de fișiere. SSD-urile externe au de regulă viteză mare de citire și de scriere, iar transferul de date se realizează într-un timp foarte scurt. Sunt o soluție excelentă dacă vrei să-ți protejezi anumite fișiere sau să faci o copie la cele existente pe computer. Vei putea alege dintre diferite variante cu capacitate de 500 GB, 1 TB, 2 TB sau 4 TB în funcție de nevoile tale. SSD-urile externe sunt o alegere practică și utilă, iar achiziția merită fiecare ban investit.

TOP 5 cele mai bune SSD-uri externe în 2023

Alege un SSD extern de calitate pentru a putea face backup la fișierele tale și pentru a ști că vor fi mereu în siguranță. Un SSD extern de calitate îți asigură o funcționare impecabilă și viteze de transfer foarte rapide. Totodată un SSD extern de calitate îți garantează că este o achiziție fiabilă pe care să te poți baza pe termen lung. Alege SSD-ul extern care se potrivește cel mai bine cu nevoile tale și care se încadrează perfect în bugetul tău.

1. Cel mai bun SSD extern în general: SSD extern Samsung T7

 SSD extern Samsung T7
SSD extern Samsung T7

SSD-ul extern Samsung T7 este în general cea mai bună alegere pe care o poți face de pe piață. Este un SSD extern de calitate de top cu performanțe excelente. SSD-ul portabil este unul de încredere pe care să te poți baza că datele tale sunt stocate în siguranță. Are toate elementele pentru a fi o alegere perfectă și de aceea este unul dintre cele mai populare modele din oferta disponibilă. SSD-ul extern are un design minimalist elegant, are dimensiuni compacte și este disponibil în culorile gri, albastru și roșu.

SSD-ul extern Samsung T7 are diferite capacități de stocare și poți alege dintre 500 GB, 1 TB și 2 TB. Varianta de 1 TB cu conectare USB 3.2 are viteză de citire 1050 MB/s și viteză de scriere de până 1000 MB/s. SSD-ul extern este unul rapid și te ajută să transferi fișierele într-un timp foarte scurt. Mai mult decât atât, este un dispozitiv fiabil și te poți baza că datele tale rămân în siguranță pe termen lung. Este o alegere perfectă pentru stocarea datelor și este o achiziție care merită toți banii.


2. SSD extern alegere foarte bună: SSD extern Sandisk Extreme Portable V2

SSD extern Sandisk Extreme Portable V2
SSD extern Sandisk Extreme Portable V2

SSD-ul extern Sandisk Extreme Portable V2 este o alegere foarte bună din punct de vedere al calității și al performanțelor. Este un SSD extern cu un design modern, arată frumos și are dimensiuni compacte. Este perfect pentru backup sau transfer de fișiere. Poți alege diferite variante cu capacitate de 500 GB, 1 TB, 2 TB și 4 TB. Varianta de 1 TB cu conexiune USB 3.2 are viteze de citire de 1050 MB/s și de scriere de 1000 MB/s. SSD-ul extern are o construcție robustă și este rezistent la apă și praf. Funcționează excelent, are viteze rapide de transfer și este fiabil. Este o alegere pentru stocarea datelor care se va ridica la nivelul așteptărilor tale.


3. SSD extern alegere premium: SSD extern LaCie Portable

SSD extern LaCie Portable
SSD extern LaCie Portable

SSD-ul extern LaCie Portable este o alegere premium dacă ești genul care nu te mulțumești cu un produs obișnuit. Este un SSD extern de calitate, cu un design elegant și care oferă performanțe de top. Este disponibil cu variante de stocare de 1 TB și 2 TB, iar viteza de transfer este de până la 540 MB/s. Este un SSD extern foarte rapid și capabil să-ți ofere posibilitatea de a edita direct de pe el fără să ai probleme. Mai mult decât atât, este durabil și fiabil, astfel încât să te poți baza că fișierele tale sunt în siguranță. Este o alegere care face toți banii și investiția merită pe deplin.


4. SSD-ul extern cu cel mai bun raport calitate-preț: SSD extern WD Elements Portable SE

SSD extern WD Elements Portable SE
SSD extern WD Elements Portable SE

SSD extern WD Elements Portable SE este o alegere convenabilă datorită raportului calitate-preț avantajos. Este un SSD portabil care îți îndeplinește toate nevoile la un preț accesibil pentru orice buget. Are un design elegant și o construcție compactă. SSD-ul extern de 1 TB cu conexiune USB 3.2 are viteză de citire de până la 400 MB/s. Este disponibil și în varianta de 480 GB și 2 TB. Funcționează perfect, transferul se face foarte rapid și nu face probleme. Este o alegere care te va mulțumi din toate punctele de vedere.


5. Cel mai ieftin și bun SSD extern: SSD extern Verbatim Store ‘n’ Go Mini

SSD extern Verbatim Store 'n' Go Mini
SSD extern Verbatim Store ‘n’ Go Mini

SSD-ul extern Verbatim Store ‘n’ Go Mini este o alegere bună dacă ai un buget mic. Este un SSD extern ieftin și bun cu care să-ți faci treaba fără probleme. Este disponibil în variante de stocare de 256 GB, 511 GB și 1 TB. Are viteze de transfer de aproximativ 400 MB/s și este remarcabil pentru un model ieftin. Se comportă foarte bine, este silențios și nu face probleme. Este o alegere la preț de chilipir care nu te va dezamăgi niciun pic.


6. SSD recomandare bonus: SSD extern Samsung T7 Touch

SSD extern Samsung T7 Touch
SSD extern Samsung T7 Touch

SSD-ul extern Samsung T7 Touch este recomandarea bonus din partea gadgetize. Este un SSD portabil elegant care oferă funcții suplimentare pentru protejarea datelor tale de pe disk. Este disponibil în variante de capacitate de 500 GB, 1 Tb și 2 TB. Are dimensiuni compacte, un design elegant și o construcție rezistentă. Piesa de rezistență a acestui SSD extern este că poți să-l criptezi cu amprentă și ai mereu siguranța că nu are nimeni acces la fișierele tale. Are viteze de transfer foarte bune, nu se încinge, este silențios și funcționează impecabil. Este o alegere premium practică și utilă care te va încânta pe deplin.


Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune SSD-uri de PC și laptop

Engage!