TOP 8 cele mai bune scutere electrice în 2023

TOP cele mai bune scutere electrice

Descoperă care este cel mai bun scuter electric cu sau fără permis. Alege din TOP 8 cele mai bune scutere electrice în 2023 pentru un transport sustenabil.

Scuterele electrice sunt un mod sustenabil și cool de a te deplasa prin oraș. Scuterele electrice sunt o variantă sigură și eficientă de a merge la muncă sau pentru a te plimba pe bulevard. Au autonomie excelentă pentru câteva drumuri, sunt ușor de întreținut și sunt prietenoase cu mediul. Scuterele electrice sunt propulsate de baterii eficiente și astfel nu sunt emisii de gaze poluante. Totodată sunt silențioase și sunt o variantă excelentă pentru a reduce impactul asupra mediului și a amprentei de carbon.

Scuterele electrice sunt distractive și îți oferă o bucurie în timpul unei călătorii liniștite. De asemenea, scuterele electrice îți oferă confort pe durata deplasării deoarece poți sta pe șa și să te bucuri de cursă. Scuterele electrice sunt mai ușor și mai ieftin de întreținut precum cele cu motor și de aceea sunt o investiție foarte avantajoasă pe termen lung.

TOP 8 cele mai bune scutere electrice în 2023

Alege cel mai bun scuter electric pentru nevoile tale. În articolul TOP 8 cele mai bune scutere electrice vei regăsi scuterul electric cu cea mai bună autonomie a bateriei, scuterul electric cu cel mai puternic motor, cel mai bun scuter electric fără permis, cel mai bun scuter electric cu 3 roți sau cel mai ieftin scuter electric. Indiferent ce model de scuter electric alegi trebuie să ai un buget generos pentru achiziția unui scuter nou. Chiar și cel mai ieftin model de scuter electric tot costă o sumă considerabilă de bani, însă este o investiție care merită din toate punctele de vedere.

1. Cel mai bun scuter electric în general: Scuter electric Super Soco Cux

Scuter electric Super Soco Cux
Scuter electric Super Soco Cux

Scuterul electric Super Soco Cux este cea mai bună alegere pe care o poți face datorită performanțelor și al autonomiei. Scuterul electric Super Soco Cux are un design plăcut cu faruri LED și afișaj digital luminos. Oferă o poziție de ședere confortabilă pe durata călătoriei, iar datorită șasiului robust beneficiezi de o stabilitate și o siguranță excelente. Îl poți supraveghea din aplicația telefonului datorită tracker-ului GPS. Este un scuter electric care necesită permis de conducere.

Scuterul electric Super Soco Cux are un motor electric Bosch cu o putere maximă de 2788 W, un cuplu de 115 Nm, iar viteza maximă este limitată la 45 km/h. Bateria are o capacitate de 30Ah, o autonomie reală de aproximativ 45-65km, iar timpul de încărcare este în medie de 3-5 ore. Bateria se poate încărca inclusiv la prizele casnice. Totodată are suspensie hidraulică, iar frânele pe disc au o reacție foarte rapidă. Este un scuter electric excelent din toate punctele de vedere, are autonomie bună, este de calitate și arată foarte bine.


2. Scuter electric alegere foarte bună: Scuter electric Lveng LX08

Scuter electric Lveng LX08
Scuter electric Lveng LX08

Scuterul electric Lveng LX08 este o alegere foarte bună deoarece are performanțe excelente și o autonomie foarte bună. Este un scuter electric compact dar cu performanțe excelente, are un design plăcut și sistem de iluminare LED. Scuterul electric este o variantă foarte bună și sustenabilă de oraș pentru drumurile zilnice. Acestea vor deveni mult mai distractive și plăcute. Este important de menționat că scuterul necesită permis AM sau B pentru a-l conduce.

Scuterul electric Lveng LX08 are un motor Bosch fără perii cu putere de 2030 W, cu un cuplu maxim de 102 Nm și o viteză maximă limitată electronic la 45 km/h. Bateria are o capacitate de 23.4 Ah, cu autonomie de până la 80-120 km, iar timpul de încărcare este de aproximativ 4-6 ore. Este o alegere excelentă pentru că are performanțe bune, un design plăcut și o autonomie mai mult decât suficientă.


3. Scuter electric alternativă foarte bună: Scuter electric Keeway E-ZI Plus

Scuter electric Keeway E-ZI Plus
Scuter electric Keeway E-ZI Plus

Scuterul electric Keeway E-ZI Plus este o alternativă foarte bună dacă dorești un mod de deplasare ecologic și confortabil. Scuterul are un design frumos, cu lumini și afișaj LED, are o masă de 65 kg și este ușor de utilizat și manevrat.

Scuterul electric Keeway E-ZI Plus este echipat cu un motor Bosch cu putere maximă de 2100 W, cuplu maxim 120 Nm și viteză limitată la 45 km/h. Bateria are o capacitate de 20 Ah și o autonomie de aproximativ 45-60 km în funcție de modul cum e condus. Timpul de încărcare este rapid și îți poți relua călătoria după aproximativ 3-5. Este o variantă compactă și modernă de mobilitate prin oraș și merită din toate aspectele să îl ai în vedere pentru achiziție.


4. Scuterul electric cu cel mai bun raport calitate-preț: Scuter electric Evolio Kuba GTS Smart

Scuter electric Evolio Kuba GTS Smart
Scuter electric Evolio Kuba GTS Smart

Scuterul electric Evolio Kuba GTS Smart este o variantă de luat în calcul deoarece are un raport calitate-preț foarte bun. Are un motor cu putere suficientă, autonomie bună și în plus are funcții smart. Este un scuter electric care necesită permis de conducere. Puterea motorului electric este de 2000 W și îți asigură necesarul pentru a te deplasa prin oraș la o viteză maximă de 45 km/h. Bateria are o capacitate de 20 Ah, cu o autonomie de aproximativ 50-60 km în funcție de intensitatea condusului, iar timpul de încărcare este de aproximativ 6-7 ore.

Scuterul electric Evolio Kuba GTS are funcții smart astfel încât să ai controlul și să-l monitorizezi de pe telefonul mobil. Scuterul este echipat cu GPS și poți să verifici în fiecare moment unde se află, ori mai corect spus să verifici dacă se află în continuare în locul unde l-ai lăsat. Din aplicație poți să activezi alarma, iar dacă scuterul este mișcat vei primi pe telefon o notificare și să urmărești traseul dacă a fost furat. Totodată poți să verifici nivelul bateriei, autonomia rămasă și alte informații despre kilometri parcurși sau viteza de deplasare.


5. Cel mai bun scuter electric fără permis: Scuter electric RDB Sulina

Scuter electric RDB Sulina
Scuter electric RDB Sulina

Scuterul electric RDB Sulina cea mai bună variantă de scuter dacă dorești să achiziționezi un vehicul electric fără permis. Este un model limitat la o viteză de 25 km/h și nu necesită un permis de conducere. Este un scuter electric care arată foarte bine, este compact și totodată are performanțe foarte bune. Are un motor cu putere de 500 W, baterie cu capacitate de 20 Ah și o autonomie de aproximativ 45 km. Îți faci treaba foarte bine cu acest scuter electric, arată foarte bine și te va mulțumi din punct de vedere al performanțelor.


6. Cel mai bun și ieftin scuter electric fără permis: Scuter electric ZTech ZT-27 Warrior

Scuter electric ZTech ZT-27 Warrior
Scuter electric ZTech ZT-27 Warrior

Scuterul electric ZTech ZT-27 Warrior este printre cele mai bune opțiuni dintre cele ieftine și nu necesită permis de conducere. Este o alegere foarte bună dacă ai un buget limitat pentru achiziția unui scuter electric. Are un motor cu putere de 900 W, o baterie cu capacitate de 13.2 Ah, o autonomie de aproximativ 35 km, iar limitarea vitezei este la 25 km/h. Este un scuter electric cu care îți faci treaba foarte bine prin oraș și te poți deplasa suficient la viteză de croazieră.


7. Scuter electric recomandare gadgetize: Scuter electric Mangosteen M1PS-A

Scuter electric Mangosteen M1PS-A
Scuter electric Mangosteen M1PS-A

Scuterul electric Mangosteen M1PS-A este recomandarea gadgetize deoarece este un scuter foarte cool care cu siguranță va întoarce toate privirile pe stradă. Dacă tot faci o investiție într-un scuter electric, atunci fă-o cu stil. Are un design atât de atractiv inspirat din chopper-ele americane. Scuterul are un motor de 2000 W, iar viteza este limitată la 65 km/h. Bateria are o capacitate de 50 Ah, cu o autonomie de maxim 120 km în funcție de modul de condus. Este un scuter electric de calitate care arată foarte bine și este ideal pentru a te plimba cu stil pe bulevard.8. Cel mai bun scuter electric cu 3 roți: Scuter electric Bili Bike

Scuter electric Bili Bike
Scuter electric Bili Bike

Scuterul electric Bili Bike este cea mai bună variantă cu 3 roți și este o opțiune excelentă pentru un condus lejer. Ai o stabilitate mult mai bună în timpul deplasării datorită faptului că are 3 roți, iar în plus beneficiezi de o experiență plăcută a condusului. Scuterul Bili Bike are un motor cu putere de 4000 W limitat la 45 km/h, iar bateria are o capacitate de 20 Ah care îți oferă o autonomie de maxim 60 km. Scuterul se comportă excelent inclusiv la urcare în pantă ușoară, îți oferă o experiență interesantă de condus, arată foarte bine și funcționează excelent.


Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune motociclete electrice

Vezi și articolul: TOP 7 cele mai bune biciclete electrice

Vezi și articolul: TOP 7 cele mai bune trotinete electrice

Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune trotinete electrice pentru copii

Engage!