TOP 7 cele mai bune espressoare automate de cafea smart 2023

Top cele mai bune espressoare automate de cafea smart

Care sunt cele mai bune espressoare automate de cafea cu funcții smart în 2023? Alege cel mai bun espressor automat de cafea pentru casa ta inteligentă.

Espressoarele automate de cafea sunt electrocasnice smart care îți îmbunătățesc viața încă de la prima oră a zilei. Espressoarele automate au funcții smart care te ajută să prepari cea mai bună cafea direct din aplicația de pe telefon sau prin comanda vocală. Ai toate opțiunile de selecție a cafelei pe care dorești să o bei și poți să ajustezi setările astfel încât să ai parte de cea mai bună cafea după gustul tău.

Espressoarele automate smart au un beneficiu real datorită faptului că poți să pornești prepararea cafelei când încă te afli în pat. Selectezi cafeaua pe care dorești să o bei și ajustezi opțiunile din telefon astfel încât să poți savura o cafea perfectă după preferințele tale. Cât timp se prepară cafeaua ai timp să te mai întinzi în pat. Partea cea mai rea este că după ce primești notificare din aplicație că este gata, tot trebuie să te ridici din pat până la bucătărie să-ți iei cafeaua. Aștept cu mare interes espressorul ultra smart cu robot inclus care să-mi aducă în dormitor cafeaua direct la pat.

TOP 7 cele mai bune espressoare automate smart de cafea în 2023

Alege cel mai bun espressor smart care să-ți facă diminețile plăcute. Un espressor automat smart este o alegere convenabilă care oferă o experiență de utilizare inedită. Alege espressorul automat smart care se potrivește cel mai bine cu nevoile tale și care se încadrează perfect în bugetul tău.

1. Cel mai bun espressor automat smart: Espressor automat DeLonghi Maestosa

Espressor automat DeLonghi Maestosa
Espressor automat DeLonghi Maestosa

Espressorul automat DeLonghi Maestosa este cea mai bună alegere în materie de espressoare smart. DeLonghi are cea mai bună reputație pe piața de aparate de cafea și este sinonimul perfecțiunii în privința esspressoarelor automate. Espressorul Maestosa este vârful de gamă de la DeLonghi si este cel mai bun espressor smart pe are îl poți alege. Are un design inspirat din pasiunea italiană, cu finisaj din oțel și sticlă neagră cu efect de oglindă. Are o râșniță avansată care eliberează toată aroma cafelei și poți să alegi din cele 24 de rețete de cafea.

Espressorul DeLonghi Maestosa are un ecran tactil de 5 inchi de pe care poți să selectezi și să personalizezi cafeaua dorită. Espressorul poate fi controlat de la distanță din aplicația Coffee Link de pe telefonul mobil. Din aplicație poți să selectezi cafeaua dorită, să personalizezi rețetele și să salvezi combinațiile preferate. Dimineața cât timp ești încă în pat poți să dai drumul la aparat ca să-ți prepare o cafea aromată, să mai câștigi câteva minute de lenevit. Când este gata ai o notificare pe telefon și poți să te îndrepți spre bucătărie să o savurezi.


2. Espressor automat smart alegere excelentă: Espressor automat Siemens EQ.700

Espressor automat Siemens EQ.700
Espressor automat Siemens EQ.700

Espressorul automat Siemens EQ.700 este un aparat smart alegere foarte bună deoarece este de o calitate excepțională. Are un ecran digital tactil cu diagonală de 5 inchi, de pe care poți selecta din cele 15 programe și totodată să le personalizezi după bunul plac. Selecțiile preferate le poți salva la favorite pentru a le avea mereu la îndemână.

Espressorul Siemens EQ.700 se conectează la internet și îl poți integra în casa ta smart. Acesta poate fi controlat de la distanță din telefon sau tabletă prin aplicația Home Connect, ori să-l activezi prin comenzi vocale din asistentul Amazon. Din telefon ai opțiunea de a selecta băutura preferată și să o prepari când încă ești în pat și mai vrei să te întinzi câteva minute. Tot din aplicație ai acces la o bază de date vastă cu specialități de cafea din toată lumea pe care care le poți adăuga în espressorul tău. Per total este un espressor premium excelent care merită toți banii.


3. Espressor automat smart alegere foarte bună: Espressor automat Jura Z10

Espressor automat Jura Z10
Espressor automat Jura Z10

Espressorul automat Jura Z10 este un aparat premium cu funcții smart și este o alegere foarte bună. Jura Z10 este un espressor cu tehnologie austriacă și este de o calitate excepțională. Este un espressor bine construit care prepară o cafea intensă. Are o râșniță performantă și o tehnologie de preparare a cafelei care eliberează aroma cafelei pentru specialitățile calde sau reci. Din punct de vedere al diversității ai de unde alege, deoarece aparatul prepară 32 de produse.

Espressorul Jura Z10 are un display digital cu touchscreen cu diagonală de 4,3 inchi. Jura Z10 se poate controla de la distanță din aplicația J.O.E. de pe telefonul mobil. Din aplicație poți să selectezi din dormitor cafeaua pe care o dorești și cum o dorești, astfel încât aceasta să fie gata până ajungi la bucătărie. Poți în același timp să faci o comandă de cafea cu ajutorul asistentului vocal al telefonului. Totodată vei primi notificare pe telefon dacă mai ai nevoie de cafea sau lapte în recipiente.


4. Espressorul automat smart cu cel mai bun raport calitate-preț: Espressor automat Miele CM 6360

Espressor automat Miele CM 6360
Espressor automat Miele CM 6360

Espressorul automat Miele CM 6 este o alegere bună deoarece este aparatul de cafea din gama cu funcții smart care are cel mai bun raport calitate-preț. Espressorul are 19 programe preselectate de cafea și butoane one-touch pentru selecții rapide. Aparatul de cafea are un ecran LCD cu touchscreen de pe care poți să navighezi în meniu și să selectezi cafeaua preferată. Ai opțiunea de a salva 8 profile favorite în funcție de preferințele tale.

Espressorul Miele CM 6 poate fi controlat de la distanță din aplicația Miele@Home de pe telefonul mobil. Astfel ai acces la toate funcțiile espressorului astfel încât să prepari cafeaua ta direct din capul patului.


5. Espressorul automat smart de buget: Espressor automat Melitta Barista T Smart

Espressor automat Melitta Barista T Smart
Espressor automat Melitta Barista T Smart

Espressorul automat Melitta Barista T Smart este o opțiune foarte bună de luat în calcul deoarece are un preț accesibil. Dintre espressoarele automate cu funcții smart, acest model are prețul cel mai ieftin. Aparatul de cafea are un ecran digital cu touchscreen de unde poți selecta 18 de specialități presetate de cafea.

Espressorul Melitta se poate conecta la internet și îl poți controla de la distanță prin aplicația Melitta Connect de pe telefonul mobil. În aplicație poți selecta ce cafea dorești să bei, să ajustezi diferite preferințe și să salvezi băuturile favorite. Pornești prepararea cafelei de la distanță și primești pe telefon o notificare când este gata de băut.


6. Alternativă foarte bună la espressoarele smart: Espressor automat SAECO Xelsis Suprema by Philips

Espressor automat SAECO Xelsis Suprema by Philips
Espressor automat SAECO Xelsis Suprema by Philips

Espressorul automat Saeco Xelsis Suprema este un aparat pentru cafea foarte bun și complex. Are un ecran touchscreen cu diagonala de 7,8 inchi de pe care poți să-ți prepari din cele 22 de feluri de cafea. Pentru fiecare fel ai opțiuni de reglare a parametrilor precum tărie, gust, temperatură ori cantitatea de lapte. Poți salva până la 8 profiluri personalizate în funcție de rețeta preferată de fiecare membru din casă. Este full digital așa că nu ai un manual de utilizare fizic și toate instrucțiunile și tutorialele sunt în format photo sau video care se pot reda pe ecranul tactil.

Espressorul Saeco Xelsis Suprema se poate conecta la internet wireless pentru a face actualizări de software și pentru a descărca rețete noi. Are un sistem de inteligență artificială care îți învață obiceiurile, astfel încât aparatul să-ți ofere recomandări personalizate și să-ți prepare cafeaua perfectă în funcție de preferințele tale. Cu siguranță va apărea un model Saeco pe care îl poți controla din aplicația de pe telefon, însă dacă nu ai nevoie de așa ceva atunci acest espressor este cea mai bună variantă pentru tine.


Vezi și articolul: TOP cele mai bune aspiratoare robot

Vezi și articolul: TOP cele mai bune televizoare smart TV


7. Alternativă bună la espressoarele smart: Espressor automat KRUPS Intuition

Espressor automat KRUPS Intuition
Espressor automat KRUPS Intuition

Espressorul automat Krups Intuition este printre cele mai bune aparate pentru cafea cu funcții non-smart. Nu este neapărat un aparat ieftin, dar comparat cu espressoarele smart acesta este o opțiune excelentă dacă nu ai un buget foarte mare pentru achiziție.

Aparatul automat de cafea Krups Intuition îți prepară 11 băuturi delicioase la o simplă atingere de ecran. Espressorul are un ecran tactil de pe care poți selecta băutura dorită și o poți personaliza după dorințele tale. Ai 8 programe pe care le poți memora astfel încât orice personalizare să-ți fie mereu la îndemână. Este un espressor automat foarte bun, practic, cu meniu intuitiv și ușor de personalizat, iar per total te va mulțumi pe deplin.


Vezi și articolul: TOP 7 cele mai bune purificatoare de aer

Vezi și articolul: Cele mai bune electrocasnice smart

Engage!

Imagini: eMAG, Image by ArthurHidden on Freepik.

Ovidiu

Blogger part-time pasionat de gadgeturi și tot ce înseamnă progresul tehnologic. Am experiență profesională de peste 10 ani în vânzări și studii de advertising, iar de aceea consider că am devenit un bun cumpărător. Aleg cu atenție produsele pe care le cumpăr în baza testelor efectuate și a recenziilor. Apoi împărtășesc cu tine concluziile, astfel încât și tu să poți face o achiziție corectă în baza nevoilor pe care le ai.

View all posts by Ovidiu →