TOP 7 cele mai bune biciclete electrice 2022

TOP cele mai bune biciclete electrice

Care este cea mai bună bicicletă electrică (e-bike) de pe piață pentru munte sau oraș? Descoperă din articolul TOP 7 cele mai bune biciclete electrice în 2022.

Bicicletele electrice (e-bike) sunt niște gadgeturi destul de cool, utile și interesante. Bicicletele asistate electric sunt excelente în special pentru drumețiile pe munte deoarece sistemul electric te va ajuta să urci mai ușor dealurile și drumurile înclinate. Totodată vei pune mai puțină presiune pe articulații și vei reduce posibilele dureri. Bicicletele electrice au o utilitate extraordinară inclusiv în oraș întrucât poți parcurge distanțe lungi cu un efort depus mai mic. Sunt excelente mai ales vara pentru că te vor ajuta să nu mai transpiri până ajungi la locul de muncă.

Bicicletele electrice sunt o metodă foarte bună și eficientă de a face exerciții fizice. Este ideală pentru cei care nu prea au obiceiul de a face sport, pentru că dacă tot ești pe bicicletă, chiar dacă ai asistență electrică tot îți mai vine să dai la pedale. Utilitatea bicicletelor electrice este incontestabilă deoarece te ajută să ajungi la destinație cu mai puțin efort și cel mai probabil într-un timp mult mai scurt.

TOP 7 cele mai bune biciclete electrice în 2022

Piața și oferta de biciclete electrice este destul de variată și ai opțiuni de alegere de la biciclete electrice premium care sunt și foarte scumpe, până la biciclete de buget cu prețuri rezonabile. Orice model ai alege, trebuie să ai în vedere că un buget rezonabil alocat pentru achiziția unei biciclete electrice nouă, te va satisface din punct de vedere al calității, al fiabilității și al specificațiilor tehnice. Alege o bicicletă electrică de calitate pentru a beneficia de o autonomie a bateriei foarte bună și pentru a te baza pe aceasta vreme îndelungată.

1. Cea mai bună bicicletă electrică în general: Bicicletă electrică Coswheel T26

Bicicletă electrică Coswheel T26
Bicicletă electrică Coswheel T26

Bicicleta electrică Coswheel T26 este cea mai bună alegere pe care o poți face în general. Are un design modern și un aspect futuristic care cu siguranță va atrage toate privirile pe stradă ca și cum ai conduce un supercar. Este o bicicletă electrică de calitate foarte versatilă și cu specificații excelente. Este bună pentru oraș și perfectă pentru trekking. Te poți bucura de bicicletă pe orice tip de teren. Bicicleta are o construcție solidă care suportă maxim 150 kg, dar în același timp este ușoară datorită cadrului de aluminiu iar în total cântărește 38 kg.

Bicicleta electrică Coswheel T26 are un motor cu putere 750 W, o baterie cu capacitate de 25 Ah și autonomie de până în 100 km, iar în plus este echipată cu schimbător Shimano. Roțile fat cu diametrul de 26 inch sunt foarte solide și arată excelent pe acest design. Este o alegere foarte bună datorită faptului că este foarte ușor de condus și îți oferă o experiență plăcută, este confortabilă, are o autonomie a bateriei foarte mare, iar frânele sunt eficiente. Este o bijuterie în adevăratul sens al cuvântului și cu siguranță îți va depăși așteptările.


2. Bicicletă electrică alegere foarte bună pentru trekking: Bicicletă electrică Cube Stereo Hybrid 140 HPC PRO 625

Bicicletă electrică Cube Stereo Hybrid 140 HPC PRO 625
Bicicletă electrică Cube Stereo Hybrid 140 HPC PRO 625

Bicicleta electrică Cube Stereo Hybrid 140 este o alegere foarte bună datorită calității și a performanțelor. Este un e-bike premium cu specificații excelente și este ideală pentru munte, dar o poți folosi cu ușurință și în oraș. Are un design elegant și este construită dintr-un cadru de carbon, iar în total cântărește 24,8 kg.

Bicicleta electrică Cube Stereo Hybrid 140 este echipată cu un motor Bosch cu putere de 250 W și schimbătoare Shimano. Se manevrează foarte ușor, este confortabilă și solidă. Suportă o sarcină maximă de 150 kg și are roți cu diametrul de 29 inchi. Bateria Bosch are o autonomie maximă de până la 70 km, iar viteza maximă este de 25 km/h. Este o alegere excelentă dacă dorești o bicicletă electrică la o calitate premium, solidă și fiabilă.


3. Bicicletă electrică de munte cu cel mai bun raport calitate-preț: Bicicletă electrică Bezior X500Pro

Bicicletă electrică Bezior X500Pro
Bicicletă electrică Bezior X500Pro

Bicicleta electrică Bezior X500Pro este o alegere foarte bună datorită raportului calitate-preț. Este performantă, are un design plăcut și este pliabilă. Este ideală pentru drumeții pe munte, dar în același timp o poți folosi cu drag în oraș. Are un motor de 500 W, atinge o viteză maximă de 30 km/h, iar bateria cu capacitate de 10,4 Ah are o autonomie de până la 45 km.

Bicicleta electrică Bezior X500Pro are o construcție robustă, cu cadru din aluminiu și suportă o greutate maximă de 200 kg. Greutate bicicletei este de 23 kg, iar roțile au un diametru de 26.5 inchi. Este o alegere foarte bună din toate punctele de vedere și beneficiezi de o calitate foarte bună la un preț corect.


4. Cea mai bună bicicletă electrică MTB de buget: Bicicletă electrică Carpat Future E-Bike C271ME

Bicicletă electrică Carpat Future E-Bike C271ME
Bicicletă electrică Carpat Future E-Bike C271ME

Bicicleta electrică Carpat Future E-Bike C271ME este o variantă de buget excelentă. Este o bicicletă electrică produsă în România, are o calitate foarte bună și este printre cele mai ieftine și bune opțiuni pe care o poți face. Bicicleta electrică are un motor de 250 W, roți cu dimensiune de 27,5 inchi și o autonomie a bateriei de 60 km.

Bicicleta electrică Carpat are un aspect clasic de bicicletă de munte din punct de vedere al designului, însă decizia de alegere a acestei biciclete electrice o vei face din considerentul de buget. Suportă o sarcină maximă de 120 kg, are un cadru din aluminiu, iar bicicleta cântărește 30 kg. Este echipată cu schimbătoare Shimano, este robustă și fiabilă.


5. Cea mai bună bicicletă electrică pentru oraș: Bicicletă electrică Himo Z20

Bicicletă electrică Himo Z20
Bicicletă electrică Himo Z20

Bicicleta electrică Himo Z20 este cea mai bună pentru oraș. Himo Z20 este de o calitate foarte bună, are un motor puternic de 250 W și este pliabilă. Are un design foarte plăcut, este ușor de pliat și transportat, iar în plus este rezistentă la apă IPX7. Cadrul bicicletei este din aluminiu, iar în total cântărește 21,6 kg.

Bicicleta electrică Himo Z20 este echipată cu schimbător de viteze Shimano, are pompă de umflare roți inclusă și o sarcină maximă de 100 kg. Bateria are o capacitate de 10 Ah și poți parcurge o distanță maximă de până la 55 km full electric sau 80 km asistată. Viteza maximă pe care o poate atinge este de 25 km/h, iar roțile au diametru de 20 inchi. Autonomia și viteza maximă sunt excelente pentru oraș, iar per total este o alegere bună pentru oraș.


6. Bicicletă electrică de oraș cu cel mai bun raport calitate-preț: Bicicletă electrică Hitway 16″

Bicicletă electrică Hitway 16"
Bicicletă electrică Hitway 16″

Bicicleta electrică Hitway 16″ este o alegere foarte bună pentru oraș datorită raportului calitate-preț foarte bun. Este o bicicletă electrică pliabilă cu un design modern și specificații bune pentru transport urban. Are un motor cu putere de 250 W, viteza maximă de 25 km/h, iar bateria are o capacitate de 7.5 Ah și o autonomie de până la 45 km.

Bicicleta electrică Hitway 16″ are o sarcina maximă suportată este de 120 kg, iar greutatea bicicletei este de 22,5 kg. Este o alegere excelentă pentru oraș din punct de vedere al specificațiilor și se încadrează într-un buget rezonabil. Bicicleta electrică Hitway este foarte utilă pentru făcut naveta și îți faci treaba foarte bine cu ea.


7. Bicicletă de oraș alegere foarte bună: Bicicletă electrică Evolio X-Bike Fiz

Bicicletă electrică Evolio X-Bike Fiz
Bicicletă electrică Evolio X-Bike Fiz

Bicicleta electrică Evolio X-Bike Fiz este o alegere foarte bună pentru oraș. Bicicleta electrică este echipată cu un motor de 250 W, viteza maximă de 25 km/h, o baterie cu capacitate de 10 Ah și o autonomie maximă de 60 km. Are un aspect plăcut care este excelent pentru oraș, este pliabilă și are roți cu diametrul de 20 inchi.

Bicicleta electrică Evolio X-Bike Fiz are capacitatea maximă suportată de 124 kg, iar bicicleta are o greutate de 24 kg. Este o bicicletă electrică foarte practică datorită faptului că este pliabilă, are o autonomie decentă pentru oraș și este ușor de manevrat. Este o alegere foarte bună și îți vei face treaba cu ea fără probleme.


Vezi și articolul: TOP 7 cele mai bune trotinete electrice

Vezi și articolul: TOP 8 cele mai bune scutere electrice

Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune hoverboard-uri

Engage!

Ovidiu

Blogger part-time pasionat de gadgeturi și tot ce înseamnă progresul tehnologic. Part-time social media manager și digital marketer. Am experiență profesională de peste 10 ani în vânzări și studii de advertising.

View all posts by Ovidiu →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × two =