TOP 5 cele mai bune încuietoare inteligente (smart home) 2023

TOP cele mai bune încuietoare inteligente (smart home)

Care este cea mai bună yală smart acum? Află din TOP 5 cele mai bune încuietoare inteligente pentru smart home în 2023 cu păreri, recenzii și recomandări.

Încuietoarele inteligente sau yalele inteligente te scapă de povara de a purta cheile după tine și îți oferă un mod inovativ de a-ți securiza locuința. Sunt o soluție interactivă pentru smart home și sunt echipamente de care le dorești. Încuietoarele smart se conectează la internet wireless și ai posibilitatea de a debloca ușa direct din telefon. Din aplicația telefonului poți oferi acces temporar unui vizitator sau poți să monitorizezi accesul dacă montezi yala la birou. Yalele smart îți oferă totodată posibilitatea de a accesa locuința prin amprentă, cod sau cartelă.

Încuietoarele smart sunt de asemenea o soluție viabilă pentru apartamentele închiriate în regim hotelier. Poți transmite chiriașilor un cod de acces temporar și nu mai ai bătăi de cap cu predatul cheilor. Aceste tipuri de yale te transpun cu un pas deja în viitor datorită modului inedit de interacționare și fac să ai un mod de utilizare foarte confortabil.

TOP 5 cele mai bune încuietoare inteligente pentru smart home în 2023

Alege o încuietoare inteligentă de calitate pentru a putea securiza locuința într-un mod smart. Alege încuietoarea inteligentă care se potrivește cel mai bine cu nevoile tale și care se încadrează perfect în bugetul tău.

1. Cea mai bună încuietoare smart în general: Încuietoare inteligentă Orvibo C1

Încuietoare inteligentă Orvibo C1
Încuietoare inteligentă Orvibo C1

Încuietoarea inteligentă Orvibo C1 este printre cele mai bune alegeri pe care o poți face. Este o yală smart de calitate, versatilă și fiabilă. Este ideală pentru a fi folosită pentru ușa de acasă ori de la birou sau pentru unități de cazare în regim hotelier. Te scapă de teancurile de chei și îți oferă un mod inovativ de a-ți securiza locuința. Poți debloca ușa cu telefonul, amprenta, cartela sau parola. Ai de asemenea acces cu cheie în caz că ceva nu funcționează conform.

Încuietoarea smart Orvibo este simplu de instalat și foarte ușor de utilizat. Este nevoie de o conexiune wireless la internet și ai transformat casa ta într-un smart home. Ai la dispoziție aplicația HomeMate de unde poți să monitorizezi accesul în timp real în locuință sau birou și poți să oferi acces de la distanță. Yala smart este realizată din materiale de calitate, are un design modern și elegant, iar funcționarea este impecabilă. Este o alegere excelentă care se va ridica la nivelul așteptărilor tale.


2. Încuietoare smart alegere foarte bună: Încuietoare inteligentă Monaco

Încuietoare inteligentă Monaco
Încuietoare inteligentă Monaco

Încuietoarea inteligentă Monaco este o alegere foarte bună din punct de vedere al calității. Este o yală smart cu un design elegant, are performanțe bune și este versatilă. Este ideală pentru locuință și se potrivește pentru uși din aluminiu sau PVC. Dispune de 6 modalități de deblocare a ușii prin Bluetooth, WiFi, amprentă, cod PIN, card RFID și cheie.

Încuietoarea smart Monaco transmite în aplicația TTLOCK informații despre istoricul accesărilor și pe poți vedea direct din telefon. Totodată poți crea coduri de acces temporare din telefon pentru a le putea transmite vizitatorilor. Se montează imediat și se utilizează intuitiv de simplu. Amprenta funcționează bine, yala arată bine și per total are o construcție de calitate. Este o alegere care te va încânta pe deplin și este o achiziție care merită banii investiți.


3. Încuietoare smart variantă bună: Încuietoare inteligentă Portass

Încuietoare inteligentă Portass
Încuietoare inteligentă Portass

Încuietoarea inteligentă Portass este o variantă foarte bună de luat în calcul deoarece este de calitate și este funcțională. Yala smart are un design modern și este ideală pentru locuințe sau închirieri în regim hotelier. Încuietoarea te scapă de chei și o poți descuia ușa cu amprenta, cod, card sau cod temporar generat din aplicație. Se potrivește inclusiv pe uși de PVC cu termopan.

Încuietoarea smart Portass oferă o experiență plăcută și interactivă de a securiza locuința. Se montează simplu și este ușor de configurat. Utilizarea este comodă, funcționarea este impecabilă și modul de folosire te transpune cu un pas în viitor. Este o alegere potrivită pentru toate nevoile și este o achiziție excelentă.


4. Încuietoarea smart cu cel mai bun raport calitate-preț: Încuietoare inteligentă Mentor SY010

Încuietoare inteligentă Mentor SY010
Încuietoare inteligentă Mentor SY010

Încuietoarea inteligentă Mentor SY010 este o alegere convenabilă din punct de vedere al raportului calitate-preț avantajos. Are configurația unei yale smart premium la un preț accesibil pentru orice buget. Este potrivită pentru locuință, birou sau închirieri hoteliere. Are un design modern cu o utilizare comodă, iar achiziția este o afacere profitabilă.

Încuietoarea smart Mentor are 5 modalități de deblocare yală printre care parolă, amprentă sau aplicație. Are totodată multiple funcții de automatizare pe care le poți configura din telefon. Se montează ușor, aplicația se utilizează intuitiv, iar per total oferă o experiență de utilizare foarte confortabilă. Este o alegere care te va mulțumi din toate punctele de vedere.


5. Cea mai ieftină și bună încuietoare smart: Încuietoare inteligentă iHunt Yala Smart Lock

Încuietoare inteligentă iHunt Yala Smart Lock
Încuietoare inteligentă iHunt Yala Smart Lock

Încuietoarea inteligentă iHunt Yala Smart Lock este cea mai bună alegere pentru tine dacă ai un buget limitat. Este o yală smart ieftină și bună cu care să-ți faci treaba fără probleme. Încuietoarea smart oferă performantțe excelente la un preț de chilipir. Are un design modern și multiple funcții care sunt foarte utile în securizarea locuinței smart. Se potrivește cu orice tip de ușă inclusiv metalice sau de termopan.

Încuietoarea smart iHunt îți oferă multiple modalități de a încuia și descuia ușa. Poți folosi aplicația de pe telefon sau tabletă, card, cod, amprentă sau cheie. Este o yală inteligentă foarte practică și utilă pentru smart home. Este o alegere entry-level dar îți satisface toate nevoile și nu te va dezamăgi niciun pic.


Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune sonerii inteligente (smart home)

Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune camere de supraveghere


6. Recomandare bonus: Încuietoare inteligentă Yale Linus

Încuietoare inteligentă Yale Linus
Încuietoare inteligentă Yale Linus

Încuietoarea inteligentă Yale Linus este o soluție excelentă de a transforma orice yală într-una smart. Încuietoarea inteligentă se montează peste butucul existent și instant ai trecut în modul smart. De acum ai acces la încuietoare din aplicația de pe telefon sau tabletă. Poți să deschizi ușa de la distanță, ori să se deschidă automat când ajungi acasă sau să verifici din telefon dacă ai închis ușa când ai plecat.

Încuietoarea smart Yale se instalează imediat și conectarea este ușoară. Îți oferă un mod practic de a experimenta conceptul de smart home fără să faci modificări majore în casă. Rezultatele sunt excelente și modul de utilizare este atractiv și confortabil. Este o alegere care te va încânta cu siguranță.


Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune becuri inteligente (smart home)

Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune prize inteligente (smart home)

Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune întrerupătoare inteligente (smart home)

Engage!

Ovidiu

Blogger part-time pasionat de gadgeturi și tot ce înseamnă progresul tehnologic. Am experiență profesională de peste 10 ani în vânzări și studii de advertising, iar de aceea consider că am devenit un bun cumpărător. Aleg cu atenție produsele pe care le cumpăr în baza testelor efectuate și a recenziilor. Apoi împărtășesc cu tine concluziile, astfel încât și tu să poți face o achiziție corectă în baza nevoilor pe care le ai.

View all posts by Ovidiu →