TOP 7 cele mai bune tastaturi de gaming 2023

TOP cele mai bune tastaturi de gaming

Care este cea mai bună tastatură de gaming mecanică sau standard în 2023? Află din TOP 7 cele mai bune tastaturi de gaming wireless sau cu fir.

Tastaturile de gaming sunt periferice PC extrem de dorite de pasionații de jocuri datorită faptului că sunt performante și au un design specific. Tastaturile de gaming sunt de o calitate superioară față de cele standard și astfel ai parte de o fiabilitate excelentă. Pe o tastatură de gaming te poți baza o vreme îndelungată și ai garanția că va funcționa excelent în condiții de utilizare intensă. Totodată tastaturile de gaming au un design specific și iluminare RGB care sunt un fel de exprimare și o declarație fermă a pasiunii pentru jocuri video.

Tastaturile de gaming pe care le vei găsi pe piață sunt în general mecanice astfel încât poți tasta cu o rapiditate mult mai mare pentru a avea precizie și eficiență sporite. Tastaturile de gaming au de regulă butoane macro programabile pentru a avea diferite comenzi rapide în jocul tău. Tastaturile de gaming oferă un confort bun pentru sesiunile lungi de joc pentru a avea o poziție mai bună a mâinii și încheieturilor. Luminile RGB sunt obligatorii pentru o tastatură de gaming, în primul rând că sunt destul de cool, dar au o utilitate excelentă pentru a vedea tastele chiar și dacă te joci pe întuneric. Calitatea tastaturii de gaming pe care o folosești poate face diferența dintre un un joc câștigat sau pierdut.

TOP 7 cele mai bune tastaturi de gaming în 2023

Alege o tastatură de gaming performantă și de calitate astfel încât să ai garanția că o vei folosi mult timp chiar și în condiții intense de utilizare. O tastatură de gaming bună te va ajuta să ai o experiență de joc foarte plăcută și fără frustrări. Tastaturile de gaming de calitate au prețuri direct proporționale cu performanțe ridicate și este o investiție care merită pe deplin. Desigur că există pe piață tastaturi de gaming care sunt ieftine și pe care le alegi dacă ai un buget limitat. Am organizat TOP 7 cele mai bune tastaturi de gaming în funcție de performanță, raport calitate-preț foarte bun sau de buget pentru a face cea mai bună achiziție.

1. Cea mai bună tastatură de gaming: Tastatură Corsair K95

Tastatură Corsair K95
Tastatură de gaming Corsair K95

Tastatura Corsair K95 este cea mai bună tastatură de gaming în general pe care o poți alege de pe piață. Este o tastatură mecanică de calitate, are conexiune cu fir, lumini RGB și taste macro programabile. Are un design plăcut special pentru gaming, este construită din materiale de calitate și rezistente, are palm rest detașabil, iar din punct de vedere al funcționalității este excelentă. Tastatura Corsair K95 este cea mai bună alegere deoarece este fiabilă, ai opțiuni multiple de personalizare și este foarte bine gândită pentru gaming. Este o tastatură de calitate ridicată care merită fiecare ban investit și te va mulțumi pe deplin.


2. Tastatură de gaming alegere foarte bună: Tastatură Logitech Orion Spark G910

Tastatură Logitech Orion Spark G910
Tastatură de gaming Logitech Orion Spark G910

Tastatura Logitech Orion Spark G910 este o alegere foarte bună pentru gaming datorită calității și a performanțelor. Este o tastatură mecanică de calitate foarte bună, are un design excelent de atrăgător pentru gaming și oferă o performanță extraordinară în sesiunile de joc. Tastatura are o rapiditate incredibilă, are 9 taste programabile pentru comenzi macro și luminile RGB în 16 milioane de culori pot fi personalizate pentru fiecare tastă. Este o alegere excelentă deoarece este o tastatură de calitate, arată foarte bine și este fiabilă.


3. Tastatură de gaming alternativă foarte bună: Tastatură HyperX Alloy Elite 2

Tastatură HyperX Alloy Elite 2
Tastatură HyperX Alloy Elite 2

Tastatura HyperX Alloy Elite 2 este o alternativă foarte bună de luat în calcul dacă dorești să ai parte de sesiuni de gaming excelente. Este o tastatură mecanică de gaming de calitate excelentă, construită dintr-un cadru metalic solid care oferă o rezistență sporită, are o precizie extraordinară a tastelor și un design plăcut pentru gaming. Are lumini RGB dinamice care sunt personalizabile pentru fiecare tastă și oferă o experiență de utilizare excelentă. Este o alegere bună în general deoarece este fiabilă, este ergonomică și este construită din materiale de calitate.


4. Tastatură de gaming recomandare gadgetize: Tastatură Asus ROG Claymore 2

Tastatură Asus ROG Claymore 2
Tastatură de gaming Asus ROG Claymore 2

Tastatura Asus ROG Claymore 2 este recomandarea gadgetize datorită faptului că este o variantă excelentă pentru gaming. Este o tastatură mecanică de calitate, este foarte versatilă și fiabilă. Numpad-ul este detașabil și poate fi montat pe ambele părți ale tastaturii după preferințe. Numpad-ul poate fi folosit ca tastatură macro pentru comenzi complexe de joc astfel încât să le programezi după dorințe și necesități. Tastele oferă o precizie și rapiditate excelente, iar din punct de vedere al rezistenței nu trebuie să-ți faci griji. Luminile RGB oferă iluminare dinamică excelentă și poate fi folosită atât în modul wireless cât și cu firul atașat. Totodată ai confort excelent datorită suportului pentru încheietura mâinii.


5. Tastatura de gaming cu cel mai bun raport calitate-preț: Tastatură Razer Ornata V2

Tastatură Razer Ornata V2
Tastatură de gaming Razer Ornata V2

Tastatura Razer Ornata V2 este varianta pentru gaming care are un raport calitate-preț foarte bun. Are un design simplu, oferă un confort excelent datorită suportului pentru încheietura mâinii și are lumini RGB. Tastatura are o precizie excelentă și are un feedback rapid, luminile RGB sunt personalizabile și dinamice, iar din punct de vedere al conectivității este o tastatură USB cu fir. Per total este o alegere bună deoarece are un preț accesibil, se comportă excelent, sistemul hibrid mecha-membane se simte foarte bine și te va mulțumi pe deplin.


6. Cea mai bună tastatură de gaming de buget: Tastatură Redragon Varuna

Tastatură Redragon Varuna
Tastatură de gaming Redragon Varuna

Tastatura Redragon Varuna este o alegere foarte bună pentru gaming dacă dorești o tastatură bună dar ai un buget limitat. Este o tastatură mecanică de calitate dacă ținem cont de buget, este solidă și fiabilă, iar designul este unul plăcut. Luminile RGB oferă un iluminat foarte bun al tastelor, are un timp de răspuns foarte bun și se comportă foarte bine. Chiar dacă ai un buget limitat, poți alege această tastatură de gaming deoarece te va mulțumi pe deplin și îți vei face treaba cu ea foarte bine.


Vezi și articolul: TOP 10 cele mai bune tastaturi PC

Vezi și articolul: TOP 7 cele mai bune tastaturi mecanice

Vezi și articolul: TOP 7 cele mai bune mouse-uri de gaming


7. Cea mai ieftină și bună tastatură de gaming: Tastatură Redragon Centaur

Tastatură Redragon Centaur
Tastatură Redragon Centaur

Tastatura Redragon Centaur este printre cele mai ieftine și mai bune tastaturi pentru gaming. Dacă nu dorești să cheltui foarte mulți bani pe o tastatură de gaming atunci acest model este cea mai bună alegere pentru tine. Este o tastatură de gaming solidă și fiabilă, are lumini RGB, este silențioasă și are un aspect foarte plăcut. Nu ar trebui să ai așteptări excelente pentru o tastatură de gaming ieftină, dar cu siguranță acestea vor fi depășite. Este o tastatură de gaming cu care îți faci treaba foarte bine și te va mulțumi pe deplin.


Vezi și articolul: TOP 7 cele mai bune monitoare de gaming

Vezi și articolul: TOP 7 cele mai bune PC-uri de gaming

Vezi și articolul: TOP 7 cele mai bune căști de gaming

Vezi și articolul: TOP 7 cele mai bune microfoane de gaming

Engage!

Ovidiu

Blogger part-time pasionat de gadgeturi și tot ce înseamnă progresul tehnologic. Am experiență profesională de peste 10 ani în vânzări și studii de advertising, iar de aceea consider că am devenit un bun cumpărător. Aleg cu atenție produsele pe care le cumpăr în baza testelor efectuate și a recenziilor. Apoi împărtășesc cu tine concluziile, astfel încât și tu să poți face o achiziție corectă în baza nevoilor pe care le ai.

View all posts by Ovidiu →