TOP 7 cele mai bune monitoare PC în 2023

TOP cele mai bune monitoare PC

Care este cel mai bun monitor LED de computer, pentru gaming sau curbat? Află din TOP 7 cele mai bune monitoare PC în 2023.

Monitoarele PC sunt excelente pentru lucrul de acasă, pentru vizionare de filme sau gaming. Monitoarele de calculator trebuie să aibă o diagonală generoasă și o rezoluție mare pentru o experiență de utilizare foarte bună. Dacă dorești un monitor de gaming trebuie să iei în considerare rata de refresh să fie cât mai mare. Totodată monitoarele curbate sunt excelente pentru productivitate dar și pentru gaming.

TOP 7 cele mai bune monitoare PC în 2023

Alege un monitor PC de calitate pentru a avea garanția că beneficiezi de cea mai bună experiență de utilizare. Un monitor de calitate are o fiabilitate excelentă și îl poți utiliza ani de zile fără probleme. Totodată calitatea monitorului înseamnă o imagine impecabilă și este necesară dacă petreci multe ore în fața monitorului pentru muncă sau gaming. Află care se potrivește cel mai bine nevoilor tale din TOP 7 cele mai bune monitoare PC în 2023.

1. Cel mai bun monitor PC în general: Monitor LED IPS Dell 27”

Monitor LED IPS Dell 27''
Monitor LED IPS Dell 27”

Monitorul Dell este în principiu cea mai bună alegere pentru calculator. Este un monitor PC LED potrivit pentru activitățile de zi cu zi și pentru productivitate. Are o diagonală de 27”, un design slim și oferă o imagine clară. Este un monitor de calitate, robust și foarte fiabil, astfel încât să te poți baza pe el ani de zile. Poți să lucrezi mai multe ore la monitor deoarece are o luminozitate bună și nu obosește ochii. Este excelent pentru munca de acasă și cu siguranță diagonala mare te va ajuta la eficiența de lucru. Este o alegere foarte bună din toate punctele de vedere.


2. Monitorul PC cu cel mai bun raport calitate-preț: Monitor LED IPS LG 27”

Monitor LED IPS LG 27''
Monitor LED IPS LG 27”

Monitorul LG este o alegere bună datorită raportului calitate-preț avantajos. Calitatea și performanțele monitorului sunt excelente, iar prețul este unul accesibil. Monitorul are diagonală de 27”, rezoluție 4K și rată de refresh de 60 Hz. Oferă o imagine cu culori autentice și un unghi de vizualizare larg pentru productivitate la lucru. Este excelent pentru orice tip de activitate și oferă o imagine exemplară pentru filme, editare sau gaming. Pe lângă calitatea excepțională are un preț convenabil și este fiabil.


3. Cel mai bun monitor PC de buget: Monitor LED IPS Philips 23.8″

Monitor LED IPS Philips 23.8"
Monitor LED IPS Philips 23.8″

Monitorul Philips este o alegere bună dacă dorești un monitor PC de buget. Este un monitor ieftin și performant în același timp. Monitorul are diagonală de 23.8″, rată de refresh de 75 Hz și rezoluție Full HD. Este perfect pentru activitățile de zi cu zi și pentru munca de acasă. Culorile sunt vii și naturale, ai un unghi de vizualizare mare și are un design slim. Este o opțiune foarte bună de buget cu care îți faci treaba foarte bine.


4. Cel mai bun monitor curbat în general: Monitor LED VA curbat Samsung Odyssey 34”

Monitor LED VA curbat Samsung Odyssey 34''
Monitor LED VA curbat Samsung Odyssey 34”

Monitorul Samsung Odyssey este cea mai bună alegere pe care o poți face dintre monitoarele PC curbate. Este un monitor excelent din toate punctele de vedere și nici nu este extrem de scump, comparativ cu celelalte variante. Monitorul LED este ultra wide, are o diagonală de 34” și oferă o experiență de utilizare extraordinară. Este perfect pentru productivitate și foarte bun pentru gaming. Are o rată de refresh de până la 165 Hz, timp de răspuns de 1 ms și rezoluție de 3440 x 1440.

Monitorul Samsung Odyssey are un design extraordinar care iese din tiparele monitoarelor obișnuite. Culorile sunt vibrante, are o dinamică foarte bună și rezoluția este perfectă. Este un monitor superb la aspect și foarte performant când îl pui la treabă. Este chiar mare și poți lucra pe el la o eficiență maximă, iar totodată se va comporta impecabil în jocurile video. Este un monitor curbat care merită fiecare ban investit.


5. Monitorul curbat cu cel mai bun raport calitate-preț: Monitor LED VA curbat DELL 27″

Monitor LED VA curbat DELL 27"
Monitor LED VA curbat DELL 27″

Monitorul curbat DELL este o alegere foarte bună datorită faptului că are un raport calitate-preț foarte bun. Este un monitor de calitate care este ideal pentru productivitate și gaming datorită diagonalei generoase. Monitorul LED are diagonală de 27″, rată de refresh de 144 Hz și timp de răspuns de 1 ms.

Monitorul DELL este incredibil de rapid și oferă o experiență de utilizare captivantă. Are un design plăcut, cu margini slim și posibilitatea de a ajusta înălțimea și înclinarea. Monitorul are un preț accesibil și cu siguranță se va ridica la nivelul așteptărilor din punct de vedere al performanțelor.


6. Cel mai bun monitor de gaming: Monitor LED IPS Asus ROG Swift 32″

Monitor LED IPS Asus ROG Swift 32"
Monitor LED IPS Asus ROG Swift 32″

Monitorul Asus ROG Swift este printre cele mai bune monitoare de gaming de pe piață pe care îl poți alege. Monitorul este perfect pentru gaming din toate punctele de vedere. Este un monitor LED cu diagonală de 32″, rată de răspuns de 175 Hz și timp de răspuns de 1 ms. Diagonala este extrem de generoasă, este foarte rapid și oferă un contrast al culorilor excelent. Are o imagine impecabilă, un unghi larg de vizualizare și o experiență de utilizare ideală.

Monitorul Asus ROG Swift are o rezoluție foarte bună, compatibilitate G-Sync și pe deasupra este foarte fiabil. Este în general cea mai bună alegere pe care o poți face dacă dorești o experiență de gaming impecabilă.


Vezi și articolul: TOP 10 cele mai bune tastaturi PC

Vezi și articolul: TOP 9 cele mai bune mouse-uri


7. Monitorul de gaming cu cel mai bun raport calitate-preț: Monitor LED IPS Lenovo Legion 24.5″

Monitor LED IPS Lenovo Legion 24.5"
Monitor LED IPS Lenovo Legion 24.5″

Monitorul Lenovo Legion este o variantă foarte bună pentru gaming datorită raportului calitate-preț excelent. Este un monitor LED cu diagonală de 24.5″, are o rată de refresh de 240Hz și timp de răspuns de 1 ms. Este un monitor extrem de rapid și performant, iar diagonala sa îl face să fie foarte bine proporționat.

Monitorul Lenovo Legion este un best-buy calitativ pentru gameri, dar este în același timp excelent și pentru programatori. Este confortabil chiar și după ore lungi de utilizare, iar din punct de vedere al imaginii orice se vede impecabil. Bugetul monitorului te va convinge că este o alegere foarte inteligentă din toate punctele de vedere.


Vezi și articolul: TOP 9 cele mai bune boxe PC

Vezi și articolul: TOP 8 cele mai bune microfoane PC

Vezi și articolul: TOP 8 cele mai bune camere web

Engage!