TOP 7 cele mai bune tastaturi mecanice 2023

TOP cele mai bune tastaturi mecanice

Care este cea mai bună tastatură mecanică pentru programare, scris sau gaming? Află din articolul TOP 7 cele mai bune tastaturi mecanice în 2023.

Tastaturile mecanice sunt printre cele mai preferate în rândul programatorilor și a gamerilor. Tastaturile mecanice au de regulă un design apropiat de cel clasic, au taste precise și au o cromatică ce te ajută să vizualizezi mai bine tastele. Tastaturile mecanice sunt mult mai durabile decât cele standard, au o acuratețe excelentă la tastare și oferă un sunet distinct care este considerat liniștitor. Sunetul produs de tastele mecanice este similar cu cel al tastaturilor vechi și este foarte căutat în rândul programatorilor. Este un sunet ASMR care te ajută la concentrare astfel încât să termini taskurile cu succes.

Tastaturile mecanice sunt foarte practice din punct de vedere al funcționalităților, unele au dimensiuni compacte și sunt excelente pentru portabilitate. Tastaturile mecanice te ajută să ai o precizie excelentă la tastare pentru scris sau programare. Totodată ai o acuratețe foarte bună în jocurile video și te ajută să ai o eficientă mult mai bună. Sunetul produs de tastaturile mecanice completează experiența de utilizare, care este similară cu mașinile de scris de pe vremuri.

TOP 7 cele mai bune tastaturi mecanice în 2023

Alege o tastatură mecanică de calitate pentru a avea o experiență de utilizare extraordinară și pentru a avea granția că o vei folosi ani de zile fără probleme. Deși în general tastaturile mecanice au un design clasic, calitatea lor se află în membrană și în mecanism. O tastatură mecanică de calitate are un preț destul de ridicat, însă îți prezentăm și variante de buget dacă nu dorești să cheltui foarte mulți bani.

1. Cea mai bună tastatură mecanică: Tastatură Keychron K5 Pro

Tastatură Keychron K5 Pro
Tastatură Keychron K5 Pro

Tastatura Keychron K5 Pro este cea mai bună tastatură mecanică pe care o poți alege în general. Este o tastatură de calitate premium, de dimensiuni normale, care oferă o experiență superioară de tastare. Este construită dintr-un corp metalic solid și durabil, iar tastele sunt de cea mai bună calitate. Luminile RGB oferă iluminare pentru a vedea tastele chiar dacă lucrezi pe întuneric. Tastatura este ideală pentru programatori, dar se potrivește excelent pentru activitățile de zi cu zi sau pentru gameri.


2. Tastatură mecanică alegere foarte bună: Tastatură Ducky One 3

Tastatură mecanică Ducky One 3
Tastatură mecanică Ducky One 3

Tastatura Ducky One 3 este o alegere foarte bună dintre tastaturile mecanice. Este o tastatură de dimensiuni normale, are un design clasic și este de o calitate incontestabilă. Tastatura are conexiune cu fir, are o construcție robustă și este ușoară. Tastele sunt de calitate ridicată, iar caracterele imprimate pe taste nu se vor șterge nici după o perioadă lungă de utilizare intensă. Are un colorit excelent și luminile RGB te vor ajuta să lucrezi chiar și pe întuneric. Este o tastatură excelentă pentru programatori datorită feedback-ului tactil. Totodată este foarte bună pentru gameri sau utilizarea de zi cu zi.


3. Tastatură mecanică alternativă foarte bună: Tastatură Nuphy Air75

Tastatură mecanică Nuphy Air75
Tastatură mecanică Nuphy Air75

Tastatura Nuphy Air75 este o alternativă foarte bună dintre variantele mecanice. Are un design foarte plăcut și modern, cu taste rotunjite și un colorit frumos. Este o tastatură wireless compactă și slim de calitate excelentă. Este o tastatură perfectă pentru portabilitate datorită faptului că este de dimensiuni mici și este ușoară. Are o construcție solidă cu o ramă de aluminiu, taste PBT și iluminare RGB. Bateria are o autonomie de până la 48 de ore, adică până la o săptămână de utilizare normală. Este o tastatură mecanică foarte frumoasă, de calitate și perfectă pentru portabilitate.


4. Tastatura mecanică cu cel mai bun raport calitate-preț: Tastatură Logitech MX Mechanical Perfomance

Tastatură mecanică Logitech MX Mechanical Perfomance
Tastatură mecanică Logitech MX Mechanical Perfomance

Tastatura Logitech MX Mechanical Perfomance este o alegere inteligentă din punct de vedere al raportului calitate-preț. Este o tastatură mecanică wireless de dimensiuni normale, este silențioasă și are un design potrivit pentru orice persoană. Tastatura este de o calitate excelentă, este robustă și oferă o precizie foarte bună la tastare. Are o acuratețe extraordinară și este ideală pentru orice fel de activitate, fie că o folosești la birou sau pentru programare. Are un design slim, un colorit neutru, iar tastele au o formă confortabilă pentru tastare. Totodată tastele au iluminare care se ajustează automat pentru a o putea utiliza chiar și pe întuneric. Este o alegere excelentă deoarece este grozavă ca aspect, funcționalitate și calitate.


5. Cea mai bună tastatură mecanică de gaming: Tastatură Corsair K95

Tastatură mecanică Corsair K95
Tastatură mecanică Corsair K95

Tastatura Corsair K95 este cea mai bună tastatură de gaming dintre cele mecanice. Deși cam toate tastaturile mecanice sunt potrivite pentru gaming, acest model este special construit pentru o experiență de joc excelentă. Are un design foarte bun, specific pentru gaming, are lumini RGB dinamice și personalizabile, plus taste macro programabile pentru comenzi rapide. Are suport detașabil pentru mâini și oferă un confort excelent chiar și în sesiuni lungi de gaming. Per total este o tastatură de gaming de cea mai bună calitate și este cea mai bună alegere pe care o poți face.


6. Cea mai bună tastatură mecanică de buget: Tastatură Logitech Pop Keys Blast

Tastatură mecanică Logitech Pop Keys Blast
Tastatură mecanică Logitech Pop Keys Blast

Tastatura Logitech Pop Keys Blast este o variantă foarte bună dacă dorești o tastatură mecanică și nu ai un buget extraordinar. Are un design foarte interesant care iese în evidență, are dimensiuni compacte și oferă o experiență incredibilă de tastare. Are taste programabile pentru comenzi rapide și poate fi utilizate pe 3 dispozitive în același timp. Tastatura este wireless, are o autonomie a bateriei excelentă și este perfectă pentru portabilitate. Este o tastatură mecanică superbă, foarte fiabilă și este la un preț de buget foarte accesibil.


7. Cea mai ieftină și bună tastatură mecanică: Tastatură A+ K77B

Tastatură A+ K77B
Tastatură A+ K77B

Tastatura A+ K77B este o tastatură mecanică ieftină și bună cu care să-ți faci treaba fără probleme. Este o tastatură cu fir, de dimensiuni compacte și are iluminare RGB. Tastatura mecanică funcționează foarte bine în ciuda prețului foarte mic. Totodată produce un sunet plăcut pe care îl aștepti de la o tastatură mecanică. Fiind o tastatură ieftină vei pleca cu așteptări reduse, însă te va impresiona din punct de vedere al performanțelor și te va mulțumi pe deplin. Dacă dorești o tastatură mecanică ieftină și bună, atunci acest model este ceea ce cauți.


Vezi și articolul: TOP 10 cele mai bune tastaturi PC

Vezi și articolul: TOP 7 cele mai bune mouse-uri de gaming

Vezi și articolul: TOP 9 cele mai bune mouse-uri wireless

Engage!

Ovidiu

Blogger part-time pasionat de gadgeturi și tot ce înseamnă progresul tehnologic. Am experiență profesională de peste 10 ani în vânzări și studii de advertising, iar de aceea consider că am devenit un bun cumpărător. Aleg cu atenție produsele pe care le cumpăr în baza testelor efectuate și a recenziilor. Apoi împărtășesc cu tine concluziile, astfel încât și tu să poți face o achiziție corectă în baza nevoilor pe care le ai.

View all posts by Ovidiu →