TOP 9 cele mai bune boxe PC în 2023

TOP cele mai bune boxe PC

Care este cel mai bun sistem audio pentru calculator în 2023? Află din TOP 9 cele mai bune boxe PC pentru a beneficia de cea mai bună calitate audio.

Boxele PC sunt device-uri utile dacă dorești să beneficiezi de o calitate audio de înaltă performanță. Acestea sunt utile dacă asculți muzică la calculator, vizionezi filme sau dacă ești pasionat de jocuri video. Indiferent care este pasiunea ta, un sunet bun dezvoltat de boxele PC face atmosfera să fie mai plăcută și mai antrenantă.

Boxele PC pe care le poți găsi pe piață sunt de diferite configurații. Cea mai întâlnită variantă este să alegi 2 boxe de calitate pentru a-ți face treaba cu ele. Totodată ai opțiunea de a alege un sistem audio pentru calculator 2.1 sau 5.1. Acestea vin cu 2 boxe, respectiv 5 și un subwoofer care dezvoltă un bass puternic.

TOP 9 cele mai bune boxe PC (calculator) în 2023

Alege cele mai bune boxe PC pentru a beneficia de o calitate audio excelentă. În funcție de nevoile tale poți opta pentru un sistem audio pentru calculator 5.1 format din 5 sateliți și un subwoofer, un sistem audio 2.1 format din 2 boxe și un subwoofer sau doar 2 boxe PC. Indiferent de alegerea pe care dorești să o faci este necesar să investești în niște boxe PC de cea mai bună calitate deoarece ai parte de cea mai bună performanță audio și ai garanția că te poți baza pe ele pe termen lung.

1. Cele mai bune boxe PC 5.1: Boxe PC 5.1 Logitech Z906

Boxe PC 5.1 Logitech Z906
Boxe PC 5.1 Logitech Z906

Boxele PC Logitech Z906 sunt cel mai bun sistem audio 5.1 pe care îl poți alege pentru calculator. Sistemul are 5 sateliți și un subwoofer ce dezvoltă un sunet excelent care te cuprinde și te cutremură. Basul este unul foarte puternic de zguduie casa, care efectiv se simte și la vecini datorită subwoofer-ului cu 165 W. Poți să dai lejer o petrecere cu acest sistem audio pentru calculator și sunt perfecte pentru vizionat filme sau pentru jocuri. Sunt niște boxe PC de foarte mare calitate care dezvoltă o putere de 500 W RMS. Pot fi conectate inclusiv pe TV sau consola de gaming. Sunt foarte fiabile, au un design modern și te poți baza pe ele pe termen foarte lung. Sistemul este excelent, își merită toți banii și te va mulțumi pe deplin.


2. Boxe PC 5.1 alegere foarte bună: Boxe PC 5.1 Genius SW-HF5.1 6000

Boxe PC 5.1 Genius SW-HF5.1 6000
Boxe PC 5.1 Genius SW-HF5.1 6000

Boxele PC 5.1 Genius SW-HF5 sunt o alegere foarte bună deoarece sunt de calitate, au un aspect plăcut și dezvoltă un sunet puternic. Sistemul audio Genius pentru calculator are carcase realizate din lemn și are un design elegant. Au un sunet foarte bun și dezvoltă o putere totală de 200 W RMS de la subwoofer-ul puternic de 100 W și cei 5 sateliți. Sunt niște boxe PC excelente din toate punctele de vedere și îți vor satisface nevoile dacă sunt folosite domestic. Se pot folosi inclusiv pentru TV sau consolele de gaming. Este un sistem audio PC care merită toți banii deoarece se aude foarte bine pe muzică, filme sau jocuri și te poți baza pe el pe termen lung fiind foarte fiabil.


3. Boxele PC 5.1 cu cel mai bun raport calitate-preț: Boxe PC 5.1 Serioux SoundRise

Boxe PC 5.1 Serioux SoundRise
Boxe PC 5.1 Serioux SoundRise

Boxele PC 5.1 Serioux SoundRise au un raport calitate-preț foarte bun și se pot încadra cu ușurință la sisteme audio de buget. Au un sunet clar și un bass puternic, perfecte pentru filme, muzică sau gaming. Sistemul dezvoltă o putere totală de 105 W compusă din cei 5 sateliți și un subwoofer de 30 W. Sunt ideale pentru calculator, dar în același timp datorită conectivității complexe pot fi folosite pe diferite surse audio externe, inclusiv pe telefon prin Bluetooth. Ținând cont de prețul acestui sistem audio 5.1 nu prea ai ce să-i reproșezi deoarece se aud foarte bine și îți faci treaba cu ele.


4. Cele mai bune boxe PC 2.1: Boxe PC 2.1 Edifier S360DB

Boxe PC 2.1 Edifier S360DB
Boxe PC 2.1 Edifier S360DB

Boxele PC Edifier S360DB sunt cea mai bună alegere dintre sistemele 2.1 datorită performanțelor și al aspectului. Boxele Edifier au un design foarte elegant și sunt construite din materiale de calitate. Redau un sunet cu volum mare fără distorsiuni, clar și de o fidelitate foarte bună, iar basul este limpede și foarte puternic. Boxele dezvoltă o putere de 155W, iar conectivitatea este variată și ușoară. Sunt niște boxe PC care cu siguranță se vor ridica la așteptările tale, iar dacă dorești un sistem 2.1 de calitate, cu acest model mergi la sigur.


5. Boxe PC 2.1 alegere foarte bună: Boxe PC 2.1 Logitech Z623

Boxe PC 2.1 Logitech Z623
Boxe PC 2.1 Logitech Z623

Boxele PC Logitech Z623 sunt o alegere foarte bună dintre sistemele 2.1 deoarece sunt performante și fiabile. Boxele dezvoltă o putere de 200 W, au un sunet tare și clar, iar basul este foarte puternic. Pentru o incăpere de apartament sunt mai mult decât suficiente și îți faci treaba excelent dacă vrei să asculți muzică sau să te uiți la filme. Sunt foarte populare printre utilizatorii de PC deoarece au o calitate foarte bună la un preț corect. Utilizatorii boxelor recomandă cu încredere acest model deoarece au fost mulțumiți pe deplin de performanțele acestora.


6. Boxele PC 2.1 cu cel mai bun raport calitate-preț: Boxe PC 2.1 Genius SW-G2.1 1250

Boxe PC 2.1 Genius SW-G2.1 1250
Boxe PC 2.1 Genius SW-G2.1 1250

Boxele PC Genius SW-G2.1 sunt o variantă foarte bună de luat în calcul deoarece au un raport calitate-preț foarte bun și sunt disponibile într-un buget rezonabil. Boxele dezvoltă un sunet echilibrat la un volum mare, iar basul este clar și puternic. Volumul poate să umple o cameră de apartament fără probleme. Ai conectivitate multiplă precum console de gaming, TV. PC sau laptop. Boxele sunt foarte fiabile și te poți bucura de ele vreme lungă. Calitatea este foarte bună, iar dacă ai in vedere prețul ieftin, poți considera că este un chilipir.


7. Cele mai bune boxe PC 2.0: Boxe PC Microlab SOLO6C

Boxe PC Microlab SOLO6C
Boxe PC Microlab SOLO6C

Boxele PC Microlab SOLO6C sunt cele mai bune boxe 2.0 pentru utilizarea la calculator. Acestea redau un sunet de o calitate excelentă, ideal pentru audiofili, însă sunt foarte potrivite atât pentru filme cât și pentru jocuri video. Incintele sunt din lemn și îi oferă boxelor o eleganță desăvârșită. Înaltele sunt clare și dinamice, în timp ce basul este profund și bine definit. Boxele sunt de calitate, au o putere de 100 W RMS, au un sunet formidabil și sunt foarte fiabile. Cu aceste două boxe PC mergi la sigur și nu vei avea nici un fel de regret pentru alegerea făcută.


8. Boxe PC 2.0 alegere foarte bună: Boxe PC Genius SP-HF1800A II

Boxe PC Genius SP-HF1800A II
Boxe PC Genius SP-HF1800A II

Boxele PC Genius SP-HF1800A II sunt o alegere foarte bună pentru calculator. Au un preț rezonabil și sunt de calitate acceptabilă. Boxele dezvoltă o putere de 50 W, au un design plăcut și sunt foarte fiabile. Volumul este acceptabil, basul este bun, iar per total îți faci treaba cu ele foarte bine.


Vezi și articolul: TOP 7 cele mai bune monitoare PC

Vezi și articolul: TOP 9 cele mai bune mouse-uri


9. Boxele PC 2.0 cu cel mai bun raport calitate-preț: Boxe PC Edifier R1280DBb

Boxe PC Edifier R1280DBb
Boxe PC Edifier R1280DBb

Boxele PC Edifier R1280DBb sunt recomandate datorită calității foarte bune ale sunetului la un preț corect. Redau un sunet excelent în general, bași puternici, medii bune și înalte clare. Au o conectivitate diversă și pot fi folosite pentru calculator sau TV. Sunt bune pentru muzică, filme și inclusiv jocuri video. Per total sunt excelente la acest preț, te vor mulțumi pe deplin și te vor încânta.


Vezi și articolul: TOP 10 cele mai bune tastaturi PC

Vezi și articolul: TOP 8 cele mai bune camere web

Vezi și articolul: TOP 8 cele mai bune microfoane PC

Engage!

Ovidiu

Blogger part-time pasionat de gadgeturi și tot ce înseamnă progresul tehnologic. Am experiență profesională de peste 10 ani în vânzări și studii de advertising, iar de aceea consider că am devenit un bun cumpărător. Aleg cu atenție produsele pe care le cumpăr în baza testelor efectuate și a recenziilor. Apoi împărtășesc cu tine concluziile, astfel încât și tu să poți face o achiziție corectă în baza nevoilor pe care le ai.

View all posts by Ovidiu →