TOP 10 cele mai bune tastaturi PC în 2023

TOP cele mai bune tastaturi

Care este cea mai bună tastatură standard, mecanică sau de gaming? Află din TOP 10 cele mai bune tastaturi PC wireless sau cu fir în 2023 cu păreri și recenzii.

Tastaturile sunt periferice esențiale pentru PC deoarece ai controlul asupra calculatorului tău. De pe o tastatură poți să scrii sau să controlezi caracterele din jocurile video. O tastatură de calitate trebuie să te țină ani de zile și să nu îți bați capul cu achiziția uneia noi. Tastaturile de calitate au o fiabilitate excelentă, sunt robuste și confortabile la utilizare.

TOP 10 cele mai bune tastaturi PC în 2023

Fie că dorești o tastatură standard cu design clasic, o tastatură mecanică sau o tastatură de gaming, alege întotdeauna o variantă de calitate. O tastatură standard este o alegere excelentă din punct de vedere al raportului calitate-preț. Variantele standard wireless îți oferă flexibilitate, iar cele cu fir sunt foarte accesibile ca buget. Tastaturile mecanice sunt o alegere pentru cunoscători și sunt ideale pentru programatori sau gameri. Tastaturile mecanice au de regulă prețuri mai ridicate, însă acestea sunt o preferință specială. Tastaturile de gaming sunt special concepute pentru pasionații de jocuri video, sunt foarte robuste și au iluminare RGB. Alege cea mai bună tastatură care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

1. Cea mai bună tastatură standard wireless: Tastatură Logitech MX Keys Advanced

Tastatură Logitech MX Keys Advanced
Tastatură Logitech MX Keys Advanced

Tastatura Logitech MX Keys este cea mai bună alegere pe care o poți face dintre variantele standard wireless. Tastatura are un design modern plăcut cu aspect premium, tastele au o formă concavă pentru un confort la atingere și are iluminare inteligentă care se reglează automat. O caracteristică importantă este că poți controla simultan până la 3 calculatoare sau laptopuri cu o singură tastatură. Bateria durează până la 5 luni fără lumini aprinse sau 10 zile cu iluminatul aprins și se poate folosi în timpul încărcării cu cablul USB-C. Este o tastatură bună, silențioasă, foarte fiabilă și este de o calitate ireproșabilă.


2. Tastatura standard wireless cu cel mai bun raport calitate preț: Tastatură Logitech K270

Tastatură Logitech K270
Tastatură Logitech K270

Tastatura Logitech K270 este o alegere foarte bună dintre variantele standard wireless deoarece are un raport calitate-preț excelent. Tastatura are un aspect clasic, este robustă, rezistentă, silențioasă și foarte fiabilă. Bateria are o durată de viață de 24 de luni și nu trebuie să ai grija că se descarcă. Funcționează foarte bine chiar și la distanțe de 5-10 metri. Este cea mai bună alegere dacă dorești o tastatură wireless cu care să-ți faci treaba fără probleme și să o poți folosi ani de zile.


3. Cea mai bună tastatură standard cu fir: Tastatură Logitech Comfort K280E

Tastatură Logitech Comfort K280E
Tastatură Logitech Comfort K280E

Tastatura Logitech Comfort K280E este cea mai bună alegere pe care o poți face din variantele standard cu fir. Este o tastatură cu un aspect clasic și elegant, fără a avea elemente de design inutile. Tastatura este de calitate, are o construcție robustă și este fiabilă astfel încât să-ți faci treaba foarte bine vreme lungă de timp. Este silențioasă la tastare precum tastaturile de laptop, are aderență bună pe birou și este confortabilă datorită sprijinului pentru palme. Peste toate este accesibilă ca preț și nu-ți va afecta bugetul.


4. Tastatura standard cu fir cu cel mai bun raport calitate-preț: Tastatură Microsoft Wired Keyboard 600

Tastatură Microsoft Wired Keyboard 600
Tastatură Microsoft Wired Keyboard 600

Tastatura Microsoft Wired Keyboard 600 este o alegere foarte bună deoarece are un raport calitate-preț foarte avantajos. Este o tastatură standard cu fir de calitate și destul de ieftină ca preț. Tastatura este foarte fiabilă, robustă și rezistentă, iar cu siguranță o vei putea folosi ani de zile fără probleme. Are un aspect modern care împrumută din design-ul tastaturilor clasice și are taste foarte silențioase. Este o tastatură care merge foarte bine și fără bătăi de cap, iar din punct de vedere al bugetului este o alegere excelentă.


5. Cea mai bună tastatură mecanică: Tastatură Keychron K5 Pro

Tastatură Keychron K5 Pro
Tastatură Keychron K5 Pro

Tastatura Keychron K5 Pro este cea mai bună tastatură mecanică pe care o poți alege de pe piață. Este o tastatura mecanică premium de o calitate excelentă, cu suport QMK/VIA și un design cu garnitură dublă. Are o construcție rezistentă metalică din aluminiu, este robustă și fiabilă. Tastatura este dimensiuni normale, are conexiune cu fir, lumini RGB și este ideală pentru programatori, gameri sau chiar pentru utilizarea de zi cu zi. În general este cea mai bună tastatură mecanică pe care o poți alege de pe piață.


6. Tastatura mecanică cu cel mai bun raport calitate-preț: Tastatură Logitech MX Mechanical Perfomance

Tastatură Logitech MX Mechanical Perfomance
Tastatură Logitech MX Mechanical Perfomance

Tastatura Logitech MX Mechanical Perfomance este o alegere foarte bună dintre variantele mecanice datorită faptului că are un raport calitate-preț foarte bun. Este o tastatură mecanică de calitate, are dimensiune completă și oferă o precizie excelentă la tastare. Are un aspect în două culori special conceput pentru a te ghida mult mai simplu în utilizare, are iluminare backlight care se ajustează automat pentru utilizarea pe întuneric și o poți folosi pe 3 dispozitive simultan. Este o tastatură wireless, bateria durează aproximativ 2 săptămâni cu iluminatul aprins sau până la 10 luni cu lumina oprită, iar încărcarea se face prin cablul USB-C. Tastatura este solidă și robustă, este de calitate și este fiabilă.


7. Cea mai bună tastatură mecanică de buget: Tastatură A+ K77B

Tastatură A+ K77B
Tastatură A+ K77B

Tastatura A+ K77B este cea mai bună alegere dintre variantele mecanice dacă ai un buget limitat. Este o tastatură mecanică cu fir, este compactă și are 14 tipuri de lumini RGB. Tastatura funcționează foarte bine și îți faci treaba fără probleme. Dacă iei în considerare că este destul de ieftină, te va mulțumi pe deplin și te va încânta. Este o alegere bună dacă dorești o tastatură mecanică de buget, compactă și ușoară.


8. Cea mai bună tastatură de gaming: Tastatură Corsair K95

Tastatură Corsair K95
Tastatură Corsair K95

Tastatura Corsair K95 este cea mai bună tastatură de gaming. Este o tastatură mecanică special concepută pentru o experiență de gaming care tinde spre perfecțiune, are taste macro programabile și lumini RGB cu efecte pentru fiecare tastă. Este o tastatură premium construită din materiale de calitate și are un design plăcut special pentru pasionații de gaming. Este cea mai bună tastatură de gaming pe care o poți alege de pe piață și merită fiecare ban investit datorită calității și performanțelor.


9. Tastatura de gaming cu cel mai bun raport calitate-preț: Tastatură Razer Ornata V2

Tastatură Razer Ornata V2
Tastatură Razer Ornata V2

Tastatura Razer Ornata V2 este o alegere inteligentă pentru gaming datorită raportului calitate-preț foarte bun. Este o tastatură cu fir special concepută pentru pasionații de jocuri video, are precizie excelentă, are iluminare RGB dinamică și suport pentru mâini confortabil. Are un aspect foarte plăcut, se comportă excelent și se simte foarte bine la utilizare. Este o alegere excelentă din punct de vedere al calității și al prețului, iar din punct de vedere al achiziției pentru gaming este o afacere foarte bună.


Vezi și articolul: TOP 9 cele mai bune mouse-uri wireless

Vezi și articolul: TOP 8 cele mai bune microfoane PC

Vezi și articolul: TOP 7 cele mai bune monitoare PC


10. Cea mai bună tastatură de gaming de buget: Tastatură Redragon Varuna

Tastatură Redragon Varuna
Tastatură Redragon Varuna

Tastatura Redragon Varuna este cea mai bună alegere pentru gaming dacă ai un buget limitat și vrei o tastatură bună și ieftină. Este o tastatură mecanică cu fir este de o calitate bună, are iluminare RGB și un design excelent. Are un timp de răspuns foarte bun, este fiabilă astfel încât te poți baza pe ea mult timp și te va mulțumi pe deplin.


Vezi și articolul: TOP 10 cele mai bune căști audio

Vezi și articolul: TOP 9 cele mai bune boxe PC

Vezi și articolul: TOP 8 cele mai bune camere web

Engage!

Ovidiu

Blogger part-time pasionat de gadgeturi și tot ce înseamnă progresul tehnologic. Am experiență profesională de peste 10 ani în vânzări și studii de advertising, iar de aceea consider că am devenit un bun cumpărător. Aleg cu atenție produsele pe care le cumpăr în baza testelor efectuate și a recenziilor. Apoi împărtășesc cu tine concluziile, astfel încât și tu să poți face o achiziție corectă în baza nevoilor pe care le ai.

View all posts by Ovidiu →