TOP 5 cele mai bune becuri inteligente (smart home) în 2023

TOP cele mai bune becuri inteligente (smart home)

Care este cel mai bun bec smart acum? Află din TOP 5 cele mai bune becuri inteligente pentru smart home în 2023 cu păreri, recenzii și recomandări.

Becurile inteligente sunt o soluție simplă și ieftină de automatizare a luminilor din casă. Becurile inteligente îți oferă ocazia de a experimenta conceptul de smart home datorită modului de operare. Poți înlocui becurile obișnuite cu unul LED smart și instant ai transformat iluminatul din casă într-unul inteligent. Becurile smart se conectează la internet wireless și le poți controla din aplicația dedicată de pe telefon sau tabletă. Ai în permanență acces la setările becurilor și poți modifica intensitatea sau culoarea luminii de la distanță și este un mod foarte comod de a le folosi. Iar dacă nu ai telefonul la îndemână, poți să aprinzi sau să stingi lumina doar cu comenzi vocale cu ajutorul asistenților inteligenți.

Becurile smart sunt o alegere excelentă din punct de vedere al confortului și totodată al reducerii de costuri. Becurile inteligente au un consum mic datorită luminilor LED, iar în același timp poți să ajustezi intensitatea luminii pentru a reduce suplimentar consumul de energie. Mai mult decât atât, becurile inteligente au o durată lungă de viață și nu este necesar să le înlocuiești foarte rapid. Iar în plus au un cost de achiziție accesibil pentru orice buget și sunt o investiție care merită pe deplin.

TOP 5 cele mai bune becuri inteligente pentru smart home în 2023

Alege becurile smart care să fie de calitate și care să fie fiabile. Un bec smart de calitate îți va oferi confortul necesar pe termen lung, fără să fie nevoie să le înlocuiești prea curând. Alege becurile inteligente care se potrivesc cel mai bine cu nevoile tale și care se încadrează perfect în bugetul tău.

1. Cel mai bun bec smart în general: Bec inteligent LED Philips Hue

Bec inteligent LED Philips Hue
Bec inteligent LED Philips Hue

Becul inteligent Philips Hue este cea mai bună alegere pe care o poți face de pe piață. Este un bec smart realizat la o calitate de top, are durată de viață lungă și oferă confortul necesar privind luminozitatea în casă. Este un bec cu lumini LED, are putere 10W, 806 lm, oferă lumină caldă sau rece și are culori RGB. Se conectează wireless și îl poți controla din aplicația de pe telefon sau tabletă. Este un mod interactiv de a modifica setările luminilor și este comod să le utilizezi.

Becul smart Philips oferă o experiență plăcută a iluminării casei. Mai mult decât atât, îți oferă o atmosferă excelentă când te uiți la filme sau când asculți muzică deoarece luminile colorate se sincronizează cu sunetul. Se conectează imediat, conexiunea este stabilă și aplicația merge perfect. Luminozitatea și culorile sunt plăcute și per total cu siguranță se va ridica la nivelul așteptărilor tale. Este o alegere care te va încânta pe deplin și este o achiziție care merită fiecare ban investit.


2. Bec smart alegere foarte bună: Bec inteligent LED Xiaomi Mi Smart Essential

Bec inteligent LED Xiaomi Mi Smart Essential
Bec inteligent LED Xiaomi Mi Smart Essential

Becul inteligent Xiaomi Mi Smart Essential este o alegere foarte bună din punct de vedere al calității. Este o soluție fiabilă pentru a automatiza iluminatul de la tine din casă. Se conectează wireless și ai un bec LED inteligent pe care-l poți controla din telefon sau tabletă. Are putere 9W, 950 lm, lumină reglabilă și culori ajustabile.

Becul smart Xiaomi funcționează excelent și furnizează o experiență interactivă privind iluminatul casei. Aplicația este bună, becul are conexiune stabilă și răspunde bine la comenzi. Este comod de utilizat din telefon, lumina albă este puternică, iar culorile sunt fascinante. Este o alegere de calitate care se ridică la nivelul așteptărilor tale.


3. Bec inteligent variantă bună: Bec inteligent LED TP-Link Tapo L530E

Bec inteligent LED TP-Link Tapo L530E
Bec inteligent LED TP-Link Tapo L530E

Becul inteligent TP-Link Tapo L530E este o variantă bună de luat în calcul deoarece are un preț accesibil și oferă o experiență de utilizare smart. Este un bec inteligent foarte popular printre utilizatori și este o alegere entry-level pentru cei care vor să experimenteze pentru prima dată conceptul de smart home. Becul LED are putere 8,7 W, 806 lm și conexiune Wi-Fi.

Becul smart TP-Link se poate controla din aplicația te pe telefon sau tabletă, ori din asistentul vocal Amazon Alexa sau Google Assistant. Are un echilibru bun între luminozitate, materiale de calitate și funcționalitate. Alegerea te va mulțumi din toate punctele de vedere și îți satisface nevoile.


4. Becul inteligent cu cel mai bun raport calitate-preț: Bec inteligent LED Ledvance Smart+

Bec inteligent LED Ledvance Smart+
Bec inteligent LED Ledvance Smart+

Becul inteligent Ledvance Smart+ este o alegere echilibrată din punct de vedere al raportului calitate-preț. Este un bec smart bun și are un preț accesibil pentru orice buget. Este o opțiune perfectă dacă vrei să experimentezi conceptul de smart home și poți începe cu iluminatul casei.

Becul smart Ledvance are putere 9W, 806 lm, lumină caldă și rece, plus culori reglabile. Controlul este wireless prin aplicația de pe telefon și este foarte comod de utilizat. Se instalează rapid și ușor, iar conexiunea este stabilă. Cu siguranță poate deveni jucăria ta favorită. Este o alegere convenabilă din punct de vedere al calității și al prețului de achiziție.


5. Cel mai ieftin și bun bec inteligent: Bec inteligent LED Nous P3

 Bec inteligent LED Nous P3
Bec inteligent LED Nous P3

Becul inteligent Nous P3 este o opțiune excelentă pentru tine dacă ai un buget limitat. Este un bec smart ieftin și bun cu care să-ți faci treaba fără probleme. Are putere 9W, 810 lm, lumină albă și colorată. Controlul de la distanță se face din aplicația de pe telefon sau tabletă și este compatibil cu asistenții vocali Google și Amazon.

Becul smart Nous este o achiziție care nu te va dezamăgi din punct de vedere al experienței de utilizare. Se instalează rapid, are o conexiune bună și comenzile le execută imediat. Funcționează perfect, iși face treaba foarte bine și este o alegere la preț de chilipir pentru o casă inteligentă.


Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune întrerupătoare inteligente (smart home)

Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune prize inteligente (smart home)

Becurile inteligente reprezintă un pas mic, dar important pentru automatizarea casei. Cei mai mulți curioși de sistemul smart home, încearcă pentru prima dată cum funcționează un bec smart și ce beneficii îi aduce. Cu siguranță de va încânta și pe tine modul de folosire a becurilor smart și achiziția te va bucura pe deplin.

Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune încuietoare inteligente (smart home)

Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune sonerii inteligente (smart home)

Engage!

Image by Freepik

Ovidiu

Blogger part-time pasionat de gadgeturi și tot ce înseamnă progresul tehnologic. Am experiență profesională de peste 10 ani în vânzări și studii de advertising, iar de aceea consider că am devenit un bun cumpărător. Aleg cu atenție produsele pe care le cumpăr în baza testelor efectuate și a recenziilor. Apoi împărtășesc cu tine concluziile, astfel încât și tu să poți face o achiziție corectă în baza nevoilor pe care le ai.

View all posts by Ovidiu →