KIT gadgeturi pentru petreceri instant

Kit pentru a da start unei petreceri instant oriunde, oricând

Anul acesta a demonstrat că românii sunt un neam de petrecăreţi şi au reuşit să facă o petrecere oriunde, chiar dacă s-au închis cluburile devreme. Trebuie să recunoaştem că boxa portabilă a fost gadgetul nelipsit de la orice chef cu prietenii noaptea pe plajă sau dacă asculţi singur în casă muzică lăutărească de jale. Chiar dacă este la mintea cocoşului, dacă iţi cumperi o boxă portabilă mai ai nevoie de câteva gadgeturi pentru a fi sigur că petrecerea este mereu fierbinte, ai tot ce îţi trebuie pentru ca aceasta să nu se întrerupă, iar toţi care se adună la party se vor distra pe cinste.

Acest kit este necesar pentru a da startul unei petreceri oriunde, oricum, oricând: noaptea pe plajă dacă s-au închis cluburile devreme şi vrei să petreci până la răsărit, ziua pe plajă dacă pur şi simplu asta ai chef să faci când e soarele sus, la cabana de la munte cu prietenii de familie, în autocar în drum spre mare sau spre munte că oricum stai în coloană bară la bară, pe stradă în cartier când nu ai chef să ieşi în oras, dacă rămâne nevasta gravidă, dacă se marită amanta sau pur şi simplu dacă ai chef să deranjezi vecinii la 2 noaptea cu un Michael Jackson (true story).


KIT pentru a da start unei petreceri instant oriunde, oricând:

Telefon mobil – recomandarea gadgetize: Huawei P40 Lite

Telefon mobil Huawei P40 Lite
Telefon mobil Huawei P40 Lite

Un telefon are oricine la el, dar trebuie să fie menţionat că este necesar ca să ai kitul complet pentru petrecerea instant. De pe telefon vei reda muzica pentru petrecere şi vei avea rolul de DJ pentru party. Eu recomand un telefon mai bun din 2 motive: datorita faptului că este mult mai calitativ nu face buffer în timp ce schimbi melodiile şi flexezi la prietenii tăi cu un telefon de valoare.
Totuşi este şi reversul dacă dai bani mulţi pe un telefon. Din cauză că la astfel de petreceri spontane este multă agitaţie, trebuie să ai grijă să îl manevrezi cu grijă când schimbi melodiile. Nu vrei să scapi telefonul scump pe asfalt sau în piscină; dar chiar dacă se întâmplă vreun accident, găseşti repede la prieteni un telefon de pe care să dai play în continuare.

Telefonulul mobil Huawei P40 Lite are un raport calitate-pret foarte bun şi este foarte potrivit pentru petreceri instant.


Vezi şi articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile


Husă din cauciuc pentru protecţie telefon

Exact cum menţionam mai sus, la petreceri este multă agitaţie şi pentru a proteja telefonul mobil îţi recomand o husă de telefon din cauciuc. Mai bine să previi decât sa-ţi pară rău.


Baterie externă să nu te lase telefonul

Baterie externă Hama
Baterie externă Hama

La petrecerile în aer liber este necesar să iei în considerare că nu ai nicio priză prin preajmă şi există posibilitatea ca la un moment dat să rămâi fără baterie. Mai ales dacă asculţi muzică pe YouTube şi nu ai premium, că va trebui să stai cu ecranul mereu aprins şi va consuma rapid bateria. Recomand un raport calitate/preţ bun şi cu posibilitatea de multiple încărcări.


Abonament nelimitat la internet sau cu mulţi giga:

Ai nevoie de cel mai bun abonament la internet la cel mai bun pret. Cel mai neplăcut moment în timpul petrecerii este buffering-ul, că ai depăşit limita de internet. Pe vremuri când se ascultau mp3-uri nu era această problemă, însă acum este o adevarată provocare.

Recomand internet pe telefon de la YOXO (care funcţionează in reţeaua Orange). E bună orice reţea, dar pe YOXO te portezi digital instant sau poţi să-ţi iei un număr nou şi ai preţuri foarte bune. De exemplu cea mai buna opţiune costă cât un meniu mare la Mec şi ai 100 GB de internet, iar de minute şi sms nici nu mai are rost menţionez pentru că sunt nelimitate. În plus ai extraopţiune să adaugi internet până la 280 GB. Check it out!


Boxă portabilă cu microfon şi luminiţe

Boxă portabilă cu microfon şi luminiţe
Boxă portabilă cu microfon şi luminiţe

Noul trend de boxe portabile a crescut foarte mult printre români. Sunt foarte multe optiuni de cumparare când vine vorba de boxe portabile. Pentru a te asigura că muzica ta se aude pe toată plaja sau pe o distanţă de 3 străzi, recomand să achiziţionezi o boxă cât mai mare. Chiar dacă o boxă portabilă mică este mai uşor de transportat, rişti să nu se mai audă nimic de la gălăgie dacă se adună foarte multă lume. Boxele portabile mari au un mâner ca la valizele pe roţi şi o poţi plimba după tine foarte uşor. De asemenea, un lucru foarte important la boxele portabile este să aibă luminiţe disco. Recunosc că nu se compară cu orgile de lumini din cluburi, insă ele vor anima atmosfera şi îţi vor da o senzaţie de club. Unele boxele portabile vin la pachet cu un microfon, pentru că ce este o petrecere fără să cânţi peste melodie chiar dacă nu ai ureche muzicală şi nu cunoşti bine versurile. Microfonul este un element important la fiecare petrecere pentru că oricine din grup îşi poate lua rolul de MC sa menţină atmosfera.

Sfat pentru o durată de viaţă cât mai lungă a boxelor portabile:

  • nu o ridica pe umeri ca să se audă muzica mai tare la toată lumea. Ai băut şi nu mai ai echilibrul perfect; o s-o scapi pe jos în mai multe cazuri decât crezi. Petrecerea se stinge instant dacă se strică boxa;
  • nu o folosi pe post de masuţă şi să laşi băuturile pe boxă; în 1 din 4 cazuri cineva o să dea peste boxă şi nu vrei să facă scurt-circuit aiurea;
  • nu mergi cu ea prin Vama Veche pe Magheru în timp ce asculţi manele. În Mamaia este acceptat, iar in Costineşti este chiar recomandat!

Microfon de karaoke cu ecou pentru dedicaţii ca la lăutari

Microfon de karaoke cu ecou pentru dedicaţii ca la lăutari
Microfon de karaoke cu ecou pentru dedicaţii ca la lăutari

Acest gadget este unul dintre cele mai distractive pentru astfel de petreceri. Chiar dacă ai deja un microfon la care cânţi fără să ai voce, acest microfon cu ecou distrează pe toata lumea şi poţi să dai o dedicaţie până se încarcă reclama de la YouTube. Este un gadget complet pentru că are o boxă incorporată, se conectează la orice fel de device şi are funcţii de ajustare înalte, başi, etc.


Totuşi recomand desfăşurarea petrecerilor în limita bunului simţ pentru a nu deranja pe cei din jur care poate vor să doarmă.

Vezi şi articolul: Idei de cadouri: Ce gadget să faci cadou în funcţie de zodie?

Party ON!

Sursa foto şi specificaţii tehnice: eMAG, CEL, evoMAG, Flanco.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.