Gadgeturi performante din gama de top Huawei

Gadgeturi performante din gama de top Huawei

Gama de top de la Huawei din acest moment este pe bună dreptate apreciată de tot globul datorită designului, performanţelor şi a preţurilor competitive.

Compania Huawei cu sediul în Shenzhen China, a fost înfiinţată in anul 1987, iar in prezent este cel mai mare producător de telefoane mobile din lume. În anul 2020 a depăsit Apple şi Samsung în ceea ce priveşte vânzările la telefoane mobile, deşi in SUA, care este cea mai mare piaţă din lume, au fost restricţii din punct de vedere al vânzărilor cauzate de probleme privind securitatea datelor. Totodată, Huawei produce alte gadgeturi performante precum tablete, laptopuri şi wearables, care concurează cu alte branduri din punct de vedere al performaţelor si al designului.


Cel mai bun telefon mobil Huawei: Telefon Huawei Mate 40 Pro

Telefon mobil Huawei Mate 40 Pro
Telefon mobil Huawei Mate 40 Pro
HUAWEI P40 Series

Telefonul mobil Huawei Mate 40 Pro este cel mai bun telefon produs de Huawei şi are câteva specificaţii impresionante care merită menţionate:

  • Procesor Octa-core cu frecvenţă de până la 3.13 GHz, model 5nm Kirin 9000 5G SoC
  • AI Gesture Control (Air Wake, Air Swipe, Air Scroll, Air Press, Air Answering şi Eye Control): Inovaţiile aduse de Huawei cu ajutorul inteligenţei artificiale ne aduc din ce în ce mai aproape de viitor. În momentele în care nu ai posibilitatea să atingi ecranul, poţi să navighezi prin news feed sau să răspunzi la telefon doar cu anumite gesturi.
  • Producătorul poziţionează simetric sistemul de cameră Space Ring – Cine Ultra Vision Leica 50 Megapixeli, iar camera pentru selfie Ultra Vision are 13 megapixeli;
  • SuperCharge HUAWEI 66W cu fir şi 50W fără fir
  • GPU 24 core Mali G7 – excelent pentru gaming
  • Altele: Dual sim, Floating Windows, deblocare cu amprenta digitală pe ecran şi deblocare facială 3D.

Cea mai bună tabletă Huawei: Tabletă Huawei MatePad Pro

Tabletă Huawei MatePad Pro
Tabletă Huawei MatePad Pro
HUAWEI MatePad Pro

Huawei MatePad Pro este cea mai bună tabletă produsă de Huawei şi este un gadget excelent. Experienţa utilizării tabletei Huawei MatePad Pro este una plăcută datorită designului acesteia. Carcasa de 460g în culorile naturii este imbrăcată într-o peliculă de fibră de sticlă lucioasă şi netedă. Raportul dintre carcasă şi ecran este de 90%, rama este îngustă şi măsoară până în 5mm, iar ecranul are aproape 27,5 cm. De asemenea fidelitatea vizionării este crescută datorită culoriilor cinematice şi a tehnologiei ecranului care reduce culorile albastre pentru a proteja ochii.
Specificaţii interesante care merită menţionate:

  • Comutare PC Mode rapidă: poate funcţiona instant precum un laptop, iar pentru aceasta este necesară o tastatură magnetică smart pentru tabletă.
  • M-pencil în formă hexagonală de la Huawei pentru desenat sau scris; fixare magnetică, încărcare fără cablu

Cel mai bun laptop Huawei: Laptop Huawei MateBook X Pro

Laptop Huawei MateBook X Pro
Laptop Huawei MateBook X Pro
HUAWEI MateBook X

Laptopul ultraportabil Matebook X Pro 2021 este laptopul de top din gama celor de la Huawei şi în 2021 au adus o versiune cu mici îmbunătăţiri faţă de varianta MateBook X Pro de anul trecut. Chiar dacă preţul este unul ridicat, ai garanţia că prin tehnologia cu care a fost conceput, te va ţine la curent câţiva ani cu performanţele solicitate.
MateBook X Pro este un laptop performant datorită componentelor sale: un procesor Intel i7 cu 4 nuclee şi o frecvenţă de 4.7 GHz, memorie RAM 16GB, placă video integrată Intel Iris Xe şi un HDD de 1TB.

Laptopul Matebook X Pro este atractiv pentru că ecranul are marginile subţiri şi ocupă peste 90% din suprafaţa totală. Ecranul este deasemenea este cu touch screen ceea ce favorizează de multe ori atunci când nu ai răbdare să pozitionezi cursorul cu touchpadul. Dacă tot am menţionat touchpadul, este de precizat că Huawei a dezvoltat această parte pentru a avea un răspuns mult mai rapid la miscarea degetelor pe pad şi pentru a naviga cu mai multă precizie.


Cele mai bune căsti Huawei: Căşti wireless Huawei FreeBuds 4i

Căşti wireless Huawei FreeBuds 4i
Căşti wireless Huawei FreeBuds 4i
HUAWEI FreeBuds 4i

Cele mai bune căsti wireless de la Huawei au un design ergonomic şi stau ferm fixate iar în acelaşi timp comfortabile; totodată ai o experienţă placută la atingerea căştilor şi a carcasei datorită faptului că au toate marginile rotunjite. Au anularea activă a zgomotului (noise cancellation) adică reduc zgomotul din zonă pentru a reda muzica la cea mai inaltă fidelitate. Bateria durează până la 10 ore de redare continuă. Din recenziile utilizatorilor rezultă că aceste căsti sunt o alegere foarte bună şi cei mai mulţi sunt foarte mulţumiţi de căştile Huawei FreeBuds.


Cea mai bună boxă portabilă Huawei: Boxă portabilă Huawei Sound X

Boxă portabilă Huawei Sound X
Boxă portabilă Huawei Sound X

Boxele portabile sunt ca esenţele tari ţinute în sticluţe mici. Boxa Huawei Sound X are 20 cm înălţime şi cântăreşte aproape 3kg, dar dezvoltă un sunet impresionant de 93 dB. Huawei colaborează cu Devialet (producător francez de boxe şi amplificatoare) şi au integrat două subwoofere care redau muzica la calitate foarte ridicată.


Vezi şi articolul: Gadgeturi de TOP din gama de produse Apple


Cel mai bun smartwatch Huawei: Ceas smartwatch Huawei Watch 3

Ceas smartwatch Huawei Watch 3
Ceas smartwatch Huawei Watch 3
HUAWEI WATCH 3

Ceasul Huawei Watch 3 are tot ce ţi-ai putea dori de la un smartwatch. Ai toate aplicaţiile pe un ecran de 1.43 inch, memoria RAM de 2 GB, cântăreşte 54g şi bateria poate dura până la 2 săptămâni. Pe partea de sănătate este top, întrucât monitorizează ritmul cardiac, saturaţia oxigenului din sânge, asistenţă la peste 100 de moduri de exercitii fizice, ai monitorizări periodice ale paşilor efectuaţi/kilometri parcurşi, ale caloriilor arse, monitorizează calitatea somnului, nivelul de stres, plus multe altele astfel încât să putem preveni multe afectiuni.


Huawei are standardele ridicate si aduce inovaţie in gadgeturile pe care le produc, iar consumatorii tehnologiei Huawei confirma acestea prin faptul ca sunt in TOP 3 in lume.

HUAWEI – Together in just one tap

Sursa foto si specificaţii tehnice: eMAG, Altex, cel, evoMAG, Flanco.

One thought on “Gadgeturi performante din gama de top Huawei

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *