TOP 7 cele mai bune purificatoare de aer în 2023

TOP cele mai bune purificatoare de aer

Care sunt cele mai bune purificatoare de aer cu funcții smart în 2023? Alege cel mai bun purificator de filtrare a aerului să respiri sănătos în casa ta smart.

Purificatoarele de aer sunt cea mai bună metodă pentru a curăța și a îmbunătăți calitatea aerul din casă. Purificatoarele de aer sunt destinate să filtreze aerul de alergeni periculoși, praf sau polen. Totodată aceste gadgeturi te ajută să păstrezi o atmosferă sănătoasă în încăperile tale deoarece pot înlătura părul de animale, sporii de mucegai sau mirosurile neplăcute. Purificatoarele sunt utile în orice apartament sau casă deoarece crește calitatea aerului și a vieții implicit. Aparatele pentru filtrarea aerului sunt dispozitive smart care se pot controla pe deplin din aplicația de pe telefon și ai mereu la îndemână informații despre calitatea aerului.

Purificatoarele de aer sunt dispozitive cresc calitatea aerului din casă pentru a putea respira fără probleme. Au un rol important mai ales în casele și apartamentele din zonele urbane care care implicit au aerul poluat și inevitabil ajunge în interior. Aceste aparate iau aerul din cameră, îl trec printr-un filtru performant și îl eliberează din nou în încăpere curat și parfumat. Purificatoarele de aer sunt o investiție care merită făcută pentru sănătatea ta și a familiei tale.

TOP 7 cele mai bune purificatoare de aer în 2023

Pentru a alege cel mai bun purificator de aer pentru casa ta, trebuie să ai în considerare suprafața în acesta este capabil să funcționeze optim. Purificatorul de aer trebuie să aibă filtre HEPA și/sau de carbon pentru a avea siguranța că este unul de calitate. Cele mai bune purificatoare au funcții smart și se pot controla pe deplin din aplicațiile de pe telefon sau tabletă.

1. Cel mai bun purificator de aer: Purificator de aer Philips Seria 4000i

Purificator de aer Philips Seria 4000i
Purificator de aer Philips Seria 4000i

Purificatorul de aer Philips Seria 4000i este cea mai bună alegere pe care o poți face în privința aparatelor pentru filtrat aerul. Philips 4000i este un purificator de o calitate excepțională, este smart și are o foarte mare eficiență. Purifică încăperi de până la 73 mp, are un consum de energie scăzut și are un mod de funcționare nocturn care este aproape complet silențios. Are filtre HEPA și cu carbon activ care elimină virusuri, alergeni și substanțele poluante. Senzorii inteligenți scanează aerul din cameră de 1000 de ori pe secundă pentru a detecta cele mai fine particule din aer.

Purificatorul Philips Seria 4000i se poate conecta la internet și ai control deplin din aplicația Clean Home + de pe telefonul mobil. Ai opțiunea de a seta și monitoriza toate funcțiile aparatului, să programezi ciclurile de funcționare și să monitorizezi informațiile legate calitatea aerului. Primești notificare pe telefon când calitatea aerului din încăpere nu este bună pentru a putea porni de urgență purificatorul. Philips 4000i face o treabă foarte bună, funcționează impecabil și vei resimți imediat o calitate îmbunătățită a aerului din cameră.


2. Purificator de aer alegere foarte bună: Purificator de aer AlecoAir P120

Purificator de aer AlecoAir P120
Purificator de aer AlecoAir P120

Purificatorul de aer AlecoAir P120 este o alegere foarte bună datorită specificațiilor și a calității. AlecoAir P120 este un purificator complex care filtrează aerul excelent mulțumită filtrului Hepa și de carbon activ. Suplimentar pentru distrugerea bacteriilor și a virusurilor, purificatorul are o lampă UV-C și funcție de ionizare care împrospătează aerul. Purificatorul funcționează în parametrii optimi în încăperi de până în 120 mp și este ideal pentru case cu livinguri mari.

Purificatorul AlecoAir P120 are un panou de control digital cu touch screen. Pe display ai toate informațiile referitoare la calitatea aerului și indicatorii de stare. Poți controla purificatorul de la distanță cu ajutorul telecomenzii sau din aplicația AlecoAir. În aplicație ai acces la toate informațiile referitoare la calitatea aerului din cameră, poți să pornești sau să oprești aparatul din telefon și să ajustezi funcțiile sale. P120 poate fi coordonat prin comenzi vocale cu ajutorul asistenților pentru smart home Google Home, Amazon Alexa sau Siri. AlecoAir P120 este un purificator excelent care face o treabă foarte bună, este ușor de utilizat și per total te va mulțumi pe deplin.


3. Cel mai bun purificator de aer pentru încăperi mari: Purificator de aer Levoit Core 600s

Purificator de aer Levoit Core 600s
Purificator de aer Levoit Core 600s

Purificatorul de aer Levoit Core 600s este dispozitivul pentru filtrarea aerului cel mai bun pentru suprafețe foarte mari. Levoit Core 600s are o acoperire eficientă în încăperi de până în 147 mp. Folosește un filtru Hepa și de carbon activ pentru a filtra aerul de bacterii, viruși, praf, particule, păr și mirosuri. Are un senzor laser avansat care scanează aerul pentru orice impuritate.

Purificatorul Levoit Core 600s se conectează la internet și poate fi controlat de la distanță din aplicația VeSync de pe telefon, ori se poate integra cu asistenții vocali Amazon Alexa sau Google Assistant. Din aplicație ai în permanență informații referitoare la calitatea aerului din casă, poți să pornești sau să oprești purificatorul și să programezi cicluri de filtrare. Ai notificări pe telefon dacă detectează o calitate scăzută a aerului și este necesară pornirea aparatului, ori dacă este nevoie să schimbi filtrele.


4. Purificatorul de aer cu cel mai bun raport calitate-preț: Purificator de aer Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro

Purificator de aer Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro
Purificator de aer Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro

Purificatorul de aer Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro este o alegere foarte bună deoarece are cel mai bun raport calitate-preț. Este printre cele mai populare dispozitive pentru filtrarea aerului datorită faptului că este de o calitate ridicată, este smart și are un preț accesibil. Folosește un filtru Hepa și are un sensor laser de mare precizie care detectează cele mai fine particule. Are o înaltă eficiență în filtrarea aerului și elimină părul de animale, praf, polen, fum, mirosuri neplăcute și alte particule fine. Este silențios astfel încât nici nu îl auzi și este recomandat să fie utilizat în camere de până în 60 mp.

Purificatorul Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro poate fi controlat de la distanță din aplicația Mi Home de pe telefon sau prin comenzi vocale cu Google Assistant și Amazon Alexa. Din aplicație poți să-l pornești sau să-l oprești, să-l programezi și să reglezi parametrii. Aplicația și aparatul sunt foarte ușor de folosit și utilizarea este intuitivă. Aparatul are un ecran tactil OLED pentru afișajul și setarea funcționalităților. Per total este un purificator bun care își face treaba foarte bine și care te va mulțumi pe deplin.


5. Cel mai bun purificator de aer de buget: Purificator de aer AlecoAir P40

Purificator de aer AlecoAir P40
Purificator de aer AlecoAir P40

Purificatorul de aer AlecoAir P40 este o opțiune foarte bună de luat în calcul dacă ai un buget limitat. AlecoAir P40 este ideal pentru încăperi de până în 40 mp și are funcții smart. Purificatorul este unul complex și pentru filtrarea și igienizarea aerului folosește filtru Hepa și de carbon, lampă UV-C și funcție de ionizare.

Purificatorul AlecoAir P40 poate fi controlat de la distanță din aplicația de pe telefon sau cu ajutorul asistentului vocal. Din aplicație ai acces la toate funcțiile aparatului și informații despre calitatea aerului astfel încât să ai mereu la îndemână controlul asupra aerului pe care îl respiri. Purificatorul elimină praful și mirosurile neplăcute din casă, funcționează foarte bine și este o achiziție excelentă raportată la cost.


6. Cel mai ieftin și bun purificator de aer: Purificator de aer Levoit Core 200s

Purificator de aer Levoit Core 200s
Purificator de aer Levoit Core 200s

Purificatorul de aer Levoit Core 200s este cel mai bun aparat smart pentru filtrarea aerului dintre cele ieftine. Levoit Core 200s are un preț accesibil și poate fi folosit în încăperi de până în 35 mp. Pentru purificarea aerului sunt folosite filtre Hepa și de carbon activ. Purificatorul poate fi controlat din aplicația de pe telefon, unde ai acces la toate funcțiile aparatului și la informațiile legate de calitatea aerului. Totodată poți activa funcțiile aparatului cu ajutorul comenzilor vocale datorită compatibilității cu asistenții Amazon Alexa și Google Assistant.


7. Cel mai estetic purificator de aer: Purificator de aer Dyson TP09

Purificator de aer Dyson TP09
Purificator de aer Dyson TP09

Purificatorul de aer Dyson TP09 este un dispozitiv de filtrare premium și are cel mai plăcut design. Dyson produce aparatură de foarte mare calitate, iar purificatorul TP09 este vârful de gamă. Purificatorul Dyson TP09 elimină particulele ultrafine și purifică întreaga cameră cu ajutorul filtrului HEPA. Are patru senzori avansați care detectează când aerul necesită să treacă prin filtrare. Aparatul are o telecomandă pentru control de la distanță și este magnetizată pentru a putea fi depozitată cu ușurință pe suprafața aparatului.

Purificatorul Dyson TP09 se conectează la wifi și poate fi controlat complet și din aplicația Dyson Link de pe telefon sau tabletă. Din aplicație ai toate informațiile referitoare la calitatea aerului din cameră în timp real, temperatura și umiditatea. Totodată ai posibilitatea de a urmări și monitoriza graficele și rapoartele din istoricul acestor măsurători. Aplicația are rol de control remote și poți să ajustezi toți parametrii precum temperatură, flux de aer și să programezi un program de filtrare. Este un purificator smart foarte cool și smart, iar dacă dorești un aparat premium pentru filtrarea aerului din casă acest model este o alegere excelentă.


Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune umidificatoare

Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune aparate smart de aer condiționat

Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune stații meteo

Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune aspiratoare robot

Engage!

Imagini: eMAG, Image by Freepik

Ovidiu

Blogger part-time pasionat de gadgeturi și tot ce înseamnă progresul tehnologic. Am experiență profesională de peste 10 ani în vânzări și studii de advertising, iar de aceea consider că am devenit un bun cumpărător. Aleg cu atenție produsele pe care le cumpăr în baza testelor efectuate și a recenziilor. Apoi împărtășesc cu tine concluziile, astfel încât și tu să poți face o achiziție corectă în baza nevoilor pe care le ai.

View all posts by Ovidiu →