TOP cele mai bune gadgeturi Samsung

TOP cele mai bune gadgeturi Samsung

TOP cele mai bune gadgeturi produse de Samsung: telefoane, tablete, televizoare, electronice și electrocasnice. Păreri și recenzii cel mai bun gadget Samsung.

Samsung este o companie producătoare de electronice și electrocasnice din Coreea de Sud și în momentul de față este una dintre cele mai mari companii de tehnologie din lume. Comparativ cu alți producători de tehnologie din Asia, Samsung Electronics are o vechime încă din 1969 și este o companie cu tradiție. Samsung are o gamă variată de produse de top, printre care dispozitive electronice mobile (telefoane, tablete, ceasuri inteligente), televizoare dar și electrocasnice.

Samsung rămâne în topul preferințelor când vine vorba despre alegerea unui nou gadget întrucât a continuat să producă dispozitive de calitate și aduce îmbunătățiri și inovații pentru fiecare model nou din categoria sa. În momentul de față Samsung ocupă locul 2 mondial imediat după Apple și peste Google în topul celor mai profitabile companii de tehnologie. Samsung este cel mai mare producător de televizoare din lume și cel mai mare producător de telefoane mobile din 2011 până în 2021, când a fost detronat de Apple.


TOP Cele mai bune gadgeturi Samsung. Gama de TOP electronice în 2023.

Topul cu cele mai bune gadgeturi Samsung cuprinde dispozitive care au tehnologie, inovație și care îmbunătățesc calitatea vieții. Fix definiția reală al unui gadget.


Cel mai bun telefon Samsung: Telefon mobil Samsung Galaxy S23 Ultra

Telefon mobil Samsung Galaxy S23 Ultra
Telefon mobil Samsung Galaxy S23 Ultra

Telefonul mobil Samsung Galaxy S23 Ultra este cel mai bun telefon Samsung și cel mai bun telefon cu Android. Samsung Galaxy S23 Ultra se bate pentru locul 1 la cel mai bun telefon din lume cu iPhone 14 Pro Max. Părerile sunt împărțite și subiective în funcție de experiența fiecăruia și de subiectivitatea privind sistemul de operare. Dar concluzia este că S23 Ultra este un telefon puternic, cu design elegant, multiple funcții și perfect pentru mediul de afaceri.

Galaxy S23 Ultra

Samsung Galaxy S23 Ultra are un ecran Dynamic AMOLED mare cu dimensiunea de 6,8 inchi, o calitate foarte bună din punct de vedere al redării culorilor și a ratei de refresh care este de până la 120Hz. Samsung a renunțat la a mai produce seria Note, însă majoritatea spun că acesta este un înlocuitor al acestei serii întrucât a păstrat elemente de design și de performanță. S23 Ultra este primul telefon din seria Galaxy S care vine cu un S Pen incorporat pentru a lua notițe, pentru grafică sau pur și simplu pentru o experiență superioară de utilizare.


Cel mai bun telefon mobil cu ecran pliabil Samsung: Telefon Samsung Galaxy Z Fold 5

Telefon mobil Samsung Galaxy Z Fold 5
Telefon mobil Samsung Galaxy Z Fold 5

Telefonul Samsung Galaxy Z Fold 5 este pur și simplu o bijuterie de gadget și sunt bucuros că sunt contemporan cu astfel de inovații tehnologice. Samsung Galaxy Z Fold 5 este cel mai bun telefon cu ecran pliabil la ora actuală, chiar dacă este ușor să ocupi un podium în această categorie care încă nu este foarte exploatată de producătorii de gadgeturi.

Samsung Galaxy Z Fold 5 este la a cincea generație de telefoane pliabile iar acest model îți taie respirația. Are un ecran principal imens cu dimensiunea de 7,6 inchi și se poate încadra în categoria „phablet”, denumire mai puțin folosită în ziua de astăzi. Adică este la dimensiuni undeva între smartphone și tabletă.


Cea mai bună tabletă Samsung: Tabletă Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

Tabletă Samsung Galaxy Tab S8 Ultra
Tabletă Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

Tableta Samsung Galaxy Tab S8 Ultra este cel puțin cea mai bună tabletă Android, posibil chiar cea mai bună tabletă de pe piață la ora actuală. Inginerii de la Samsung au reușit să se autodepășească și au realizat tableta Samsung cu cel mai mare și cel mai subțire ecran de până acum. Din punct de vedere al designului Tab S8 Ultra este de o eleganță desăvârșită.

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra este destinată în special pentru cei care au ca activitate principală designul grafic și editarea video, iar tool-urile acestei tablete fac munca mult mai ușoară și mai distractivă. Cea mai bună tabletă Samsung este totodată ideală pentru cei care au ca pasiune jocurile video. Ai o experiență de utilizare specială pe ecranul imens de 14,6 inchi, cu rezoluția de 2960 x 1848 pixeli și rata de refresh 120 Hz.


Cel mai bun smartwatch Samsung: Ceas smartwatch Samsung Galaxy Watch 5 Pro

Ceas smartwatch Samsung Galaxy Watch 5 Pro
Ceas smartwatch Samsung Galaxy Watch 5 Pro

Smartwatch-ul Samsung Galaxy Watch 4 este la a patra generație de ceasuri inteligente și este unul dintre cele mai bune smartwatch-uri de pe piață. Este un ceas excelent din toate aspectele de vedere, are multiple funcții inclusiv de plată și se mișcă foarte rapid.


Cele mai bune căști Samsung: Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Căști wireless Samsung Galaxy Buds 2 Pro
Căști wireless Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Samsung Galaxy Buds 2 Pro sunt cele mai bune căști in-ear de la Samsung. Se aud excelent, sunetul este uimitor, au un design frumos și sunt ergonomice. Se integrează perfect cu ecosistemul Samsung, au active noise cancelling decent, iar bateria are o autonomie de aproximativ 5-6 ore. Stau bine în ureche, au un sunet foarte bun pe înalte și bași, iar din punct de vedere al alegerii sunt excelente din toate punctele de vedere.


Cel mai bun televizor Samsung: Televizor Smart Samsung Neo QLED 8K

Televizor Smart Samsung Neo QLED 8K
Televizor Smart Samsung Neo QLED 8K
Neo QLED 8K – QN900A: Official Introduction | Samsung

Televizorul Smart Neo QLED 8K de la Samsung este cel mai bun televizor de pe piață și o bijuterie de gadget. Tehnologia celor de la Samsung a depășit noi bariere și prin noul Quantum Mini LED și redarea în 8K, experiența de vizionare devine extraordinară și imersivă pe diagonala gigant de 214 cm.


Vezi și articolul: Gadgeturi de TOP din gama de produse Apple

Vezi și articolul: Gadgeturi performante din gama de top Huawei

Vezi și articolul: TOP cele mai bune gadgeturi produse de Xiaomi

Engage!

Imagini: eMAG, CEL, evoMAG.

Ovidiu

Blogger part-time pasionat de gadgeturi și tot ce înseamnă progresul tehnologic. Am experiență profesională de peste 10 ani în vânzări și studii de advertising, iar de aceea consider că am devenit un bun cumpărător. Aleg cu atenție produsele pe care le cumpăr în baza testelor efectuate și a recenziilor. Apoi împărtășesc cu tine concluziile, astfel încât și tu să poți face o achiziție corectă în baza nevoilor pe care le ai.

View all posts by Ovidiu →