TOP 5 cele mai bune prize inteligente (smart home) în 2023

TOP cele mai bune prize inteligente (smart home)

Care este cea mai bună priză smart acum? Află din TOP 5 cele mai bune prize inteligente (smart home) în 2023 cu păreri, recenzii și recomandări.

Prizele smart sunt gadgeturi utile pentru a putea face automatizări în propria casă. Se instalează în orice priză de perete și instant ai trecut pe modul smart. Totodată există modele încastrabile în perete dacă dorești să le schimbi pe cele normale. Aceste dispozitive te ajută să monitorizezi și să controlezi toată aparatura conectată la priza inteligentă. Se conectează la rețeaua de internet și ai toate informațiile pe aplicația de pe telefon sau tabletă. Priza inteligentă îți furnizează date despre consumul de energie și totodată poți să pornești sau să oprești aparatele sau luminile care sunt alimentate de priză.

Prizele inteligente sunt obligatorii dacă dorești să ai într-adevăr o casă smart. Sunt multiple moduri de a utiliza o priză smart și este foarte convenabil șă le ai în casă. Îți economisesc bani cheltuiți pe consumul de energie și în același timp vei câștiga timp prin comenzile de la distanță. Prizele smart se configurează foarte simplu și poți transforma imediat casa ta într-una smart. Sunt o investiție care merită pe deplin pentru avantajele oferite și mai mult decât atât, sunt o achiziție convenabilă ca preț și este accesibilă oricui.

TOP 5 cele mai bune prize inteligente pentru smart home în 2023

Alege o priză inteligentă pentru a realiza casa ta să fie smart. O priză inteligentă de calitate îți va automatiza aparatura și luminile din casă pentru a resimți confort și pentru a economisi energie. Alege priza smart care se potrivește cel mai bine cu nevoile tale și care se încadrează perfect în bugetul tău.

1. Cea mai bună priză smart în general: Priză inteligentă Xiaomi Mi Smart Plug

Priză inteligentă Xiaomi Mi Smart Plug
Priză inteligentă Xiaomi Mi Smart Plug

Priza inteligentă Xiaomi Mi Smart Plug este o alegere excelentă pentru casa ta smart. Este simplu de utilizat din aplicația de pe telefon sau tabletă și te ajută să reduci consumul de energie. Ștecherul se introduce în priza de perete și ai control wireless de la distanță la gadgeturi și electrocasnice. Priza inteligentă funcționează de asemenea cu comandă vocală din Amazon Alexa și Google Assistant.

Priza smart Xiaomi este o soluție perfectă pentru controlul remote și pentru a avea controlul facturilor la energie. Este un produs de calitate care funcționează impecabil și totul este conform promisiunilor făcute. Este comod să folosești aplicația de la distanță și să pornești centrala sau aerul condiționat astfel încât să ai confortul necesar când ajungi acasă. Este o alegere ideală din toate punctele de vedere și este o achiziție care merită pe deplin.


2. Priza smart cu cel mai bun raport calitate-preț: Priză inteligentă TP-Link Mini Tapo P110

Priză inteligentă TP-Link Mini Tapo P110
Priză inteligentă TP-Link Mini Tapo P110

Priza inteligentă TP-Link Mini Tapo P110 este o alegere convenabilă deoarece are un raport calitate-preț avantajos. Este de o calitate excelentă și are un preț accesibil pentru orice buget. Priza smart este o soluție perfectă pentru tine pentru a-ți transforma casa într-una inteligentă. Cu un cost rezonabil poți să-ți automatizezi luminile și micile electrocasnice, iar în același timp să monitorizezi consumul de energie.

Priza smart TP-Link este realizată din materiale de calitate și funcționează exemplar. Programarea este ușoară, se conectează facil în aplicație prin WiFi și ai tot controlul din telefon sau tabletă. Totodată este compatibilă cu toți asistenții vocali și poate fi controlată prime comenzi vocale. Este tot ce ai nevoie pentru a accesa aparatura de la distanță. Este o alegere care te va mulțumi din toate punctele de vedere.


3. Cea mai ieftină și bună priză smart: Priză inteligentă Gosund SP111

Priză inteligentă Gosund SP111
Priză inteligentă Gosund SP111

Priza inteligentă Gosund SP111 este o alegere foarte bună dacă nu vrei să cheltui foarte mulți bani. Este o priză smart ieftină și bună cu care să-ți faci treaba fără probleme. Este o soluție la preț de chilipir pentru a-ți face casa inteligentă și pentru a automatiza aparatura. Priza inteligentă este compatibilă cu aplicația Tuya și este convenabil de controlat din telefon sau tabletă.

Priza smart Gosund este o alegere ideală deoarece îți oferă totodată informații referitoare la consumul de energie. Este util șă ai la îndemână controlul și rapoartele de măsurare și este comod să o folosești. Priza inteligentă funcționează foarte bine și nu ai ce să-i reproșezi. Este o alegere ieftină care nu te va dezamăgi niciun pic.


4. Cea mai bună priză smart de exterior: Priză inteligentă Ledvance Smart+

Priză inteligentă Ledvance Smart+
Priză inteligentă Ledvance Smart+

Priza inteligentă Ledvance Smart+ este cea mai bună alegere pentru exterior. Priza este special concepută pentru a rezista condițiilor de afară și este ideală pentru grădini, terase sau balcoane. Este o priză smart de calitate care funcționează excelent și este o alegere care te va încânta pe deplin. Rezistă cu brio pe timp de ploaie și te poți baza pe ea că ai mereu acces la priză.

Priza smart Ledvance este controlabilă din aplicația dedicată de pe telefon sau tabletă și este totodată compatibilă cu asistenții vocali Google și Amazon. Poate fi programată pe diferite intervale orare sau de zile, primește comenzile instant și este foarte comod de folosit. Este o alegere care se ridică la nivelul așteptărilor tale și este o achiziție perfectă pentru exterior.


Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune becuri inteligente (smart home)

Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune întrerupătoare inteligente (smart home)


5. Cea mai bună priză smart de perete: Priză inteligentă Mosehouse

Priză inteligentă Mosehouse
Priză inteligentă Mosehouse

Priza inteligentă Mosehouse este o alegere excelentă dacă dorești să pui priza în perete. Este o soluție ideală dacă dorești să schimbi permanent prizele normale cu unele smart. Are un design elegant cu un panou frontal din sticlă albă sau neagră care oferă un aspect deosebit în noua ta casă smart. Priza are totodată o construcție de calitate și te poți baza că faci o investiție bună pe termen lung. Ai control din aplicația de pe telefon sau tabletă și de asemenea din asistenții vocali.

Priza smart Mosehouse este potrivită pentru o casă inteligentă deoarece îți furnizează informații legate despre consumul de energie electrică. Astfel ai mereu date legate de care dintre aparatele din casă au un consum mare și astfel poți face economii la factura de energie. Este o alegere funcțională și utilă care te ajută să ai o casă smart și o utilizare comodă.


Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune încuietoare inteligente

Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune sonerii inteligente

Engage!

Ovidiu

Blogger part-time pasionat de gadgeturi și tot ce înseamnă progresul tehnologic. Am experiență profesională de peste 10 ani în vânzări și studii de advertising, iar de aceea consider că am devenit un bun cumpărător. Aleg cu atenție produsele pe care le cumpăr în baza testelor efectuate și a recenziilor. Apoi împărtășesc cu tine concluziile, astfel încât și tu să poți face o achiziție corectă în baza nevoilor pe care le ai.

View all posts by Ovidiu →