TOP 7 cele mai bune tablete ieftine în 2023

TOP cele mai bune tablete ieftine

Cele mai bune tablete ieftine cu buget de 500 lei sau 1000 lei. TOP 7 cele mai bune tablete ieftine pe care le poți cumpăra în 2023.

Tabletele ieftine sunt destul de puține pe piață care să fie și bune. Prin tabletă ieftină înțeleg să fie la un preț de sub 1000 de lei. În intervalul de 500-1000 de lei sunt tablete pe care te poți baza și au specificații bune. Tabletele sub 500 de lei sunt de regulă un compromis și în oferta de pe piață vei găsi o gamă de tablete care sunt slabe și deja depășite din punct de vedere tehnologic.

TOP 7 cele mai bune tablete ieftine în 2023

Din oferta de pe piață am ales tabletele ieftine care sunt bune și pe care te poți baza. Deși nu sunt foarte multe opțiuni de tablete de calitate care să fie și ieftine. Prețurile tabletelor fluctuează și există posibilitatea ca la momentul când vei verifica prețul, acesta poate trece de limita de 1000 de lei la unele modele așa că trebuie să ai flexibilitate în buget.

1. Cea mai bună tabletă ieftină în general: Tabletă Samsung Galaxy Tab A8

Tabletă Samsung Galaxy Tab A8
Tabletă Samsung Galaxy Tab A8

Tableta Samsung Galaxy Tab A8 este în general cea mai bună tabletă pe care o poți cumpăra dacă ai un buget limitat. Tab A8 este una dintre cele mai cumpărate tablete deoarece oferă o calitate foarte bună la un preț corect. Samsung are cel mai bun renume pe piața de electronice și cu acest model de tabletă a confirmat acest lucru încă o dată.

Samsung Galaxy Tab A8 are un display TFT de de 10,5 inchi pe care poți să explorezi pe aplicațiile de social media sau să vizionezi lejer filme sau seriale. Designul tabletei este unul elegant cu linii precise și are o grosime de 6,9 mm. Partea de sunet este excelentă pentru a te uita la filme datorită sistemului surround Dolby Atmos. Procesorul cu 8 nuclee are o frecvență de 2GHz, iar pentru varianta de până în 1000 de lei memoria RAM este de 3 GB. Tableta Samsung funcționează fără probleme și are aprecieri pozitive din partea utilizatorilor care deja folosesc această variantă. Pentru a avea un plus de performanță există și modelul cu 4 GB de memorie RAM, însă bugetul trebuie ajustat spre 1500 de lei.


2. Tabletă ieftină alegere foarte bună: Tabletă Huawei MatePad

Tabletă Huawei MatePad
Tabletă Huawei MatePad

Tableta Huawei MatePad este o alegere foarte bună și este cea mai performantă din gama Huawei de până în 1000 de lei. MatePad are un ecran IPS cu diagonală de 10,4 inchi, procesor cu frecvență de până la 2,27 GHz și o memorie RAM de 4 GB. Spațiul de stocare este de 64 GB și dacă nu îți este suficient poți adăuga un card de memorie de maxim 512 GB. Bateria de 7250 mAh are o autonomie suficientă cât să te țină toată ziua.

Huawei MatePad se mișcă foarte bine în aplicații și jocuri. Pentru filme este excelentă datorită ecranului luminos și a sistemului audio stereo dezvoltat împreună cu Harman Kardon. Este o tabletă perfectă pentru productivitate, pentru citit și pentru a-ți exprima creativitatea în proiectele personale.


3. Tabletă ieftină alternativă bună: Tabletă Lenovo Tab M10

Tabletă Lenovo Tab M10
Tabletă Lenovo Tab M10

Tableta Lenovo Tab M10 este o alternativă bună pentru un buget de până în 1000 de lei. Tab M10 are un display IPS de 10,3 inchi, un procesor de 2,3 GHz și o memorie RAM de 4 GB. Memoria internă de 128 GB este cea mai mare pe care o poți găsi la o tabletă în acest buget și poți adăuga un card de până la 256 GB. Tableta Lenovo are o configurație bună și este o tabletă pe care te poți baza. Lenovo produce electronice de calitate, fapt pe care îl confirmă și cu acest model.


4. Tabletă ieftină bună de luat în calcul: Tabletă Realme Pad

Tabletă Realme Pad
Tabletă Realme Pad

Tableta Realme Pad are o configurație bună și este o variantă viabilă de luat în calcul dintre cele ieftine. Realme Pad are un ecran IPS cu diagonală de 10,4 inchi, un procesor de 2 GHz și memorie RAM de 4 GB. Memoria internă este de 64 GB și poți adăuga un card de până la 1 TB. Tableta are un design elegant și minimalist cu margini drepte și subțiri. Realme Pad are specificații excelente pentru rutina de zi cu zi pe internet și pentru a viziona filme. Deși are performanță bună pentru divertisment sau jocuri video, această tabletă este versatilă astfel încât să o folosești pentru productivitate, apeluri video sau pentru citit.


5. Tableta ieftină subapreciată: Tabletă Blackview Tab 13

Tabletă Blackview Tab 13
Tabletă Blackview Tab 13

Tableta Blackview Tab 9 are specificații bune și merită atenție. Are un display IPS de 10,1 inchi, un procesor cu 8 nuclee de 2 GHz și o memorie RAM de 6 GB. Spațiul de stocare este de 128 GB cu posibilitatea de a o extinde cu un card de maxim 128 GB. Bateria de 7280 mAh are o capacitate pentru o tabletă de buget. Tableta se mișcă foarte bine și nu se blochează în aplicații sau jocuri. Are ecran mare, un design elegant și un preț de buget. Este o alegere care te va mulțumi pe deplin și achiziția nu te va dezamăgi.


6. Tableta ieftină cu cel mai bun raport calitate-preț: Tabletă TOSCIDO T151

Tabletă TOSCIDO T151
Tabletă TOSCIDO T151

Tableta Toscido T151 are cel mai bun raport calitate-preț pe care îl poți găsi printre tabletele ieftine și are un feedback foarte bun din partea celor care deja o folosesc. Tableta are un ecran IPS de 10,1 inchi, un procesor octa-core de 1,6 GHz, memorie RAM de 4 GB și memorie internă suficientă de 64 GB. Este o tabletă pe care te poți baza în orice situație fie că vizionezi clipuri video sau seriale, ori că o folosești pentru jocuri video. Când ai de lucru poți folosi tableta fără probleme pentru productivitate, studiu sau apeluri video. Este o alegere mulțumitoare cu care să-ți faci treaba fără probleme.


Vezi și articolul: TOP 7 cele mai bune tablete

Vezi și articolul: Cele mai bune tablete pentru școală

Vezi și articolul: TOP 8 cele mai bune tablete pentru copii


7. Cea mai bună tabletă sub 500 de lei: Tabletă YOTOPT G13

Tabletă YOTOPT G13
Tabletă YOTOPT G13

Tableta YOTOPT G13 este cea mai bună tabletă pe care o poți cumpăra dacă ai un buget de până în 500 de lei. Dacă nu ai nevoie de specificații de top la tabletă atunci aceasta este cea mai potrivită pentru tine. YOTOPT G13 are un ecran IPS de 10,1 inchi, memorie RAM de 4 GB și memorie internă de 64 GB , cu posibilitatea de a adăuga un card de memorie de până la 128 GB. Tableta are o configurație minimă, suficient cât să te poți distra pe internet în aplicațiile de social media sau pe YouTube, iar peste toate este și ieftină. Este cam singura alegere ieftină de calitate pe care o poți face cu un cost de sub 500 de lei.


Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune tablete Apple iPad

Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune tablete Huawei

Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune tablete e-ink

Vezi și articolul: TOP 10 cele mai bune ebook readere

Engage!

Ovidiu

Blogger part-time pasionat de gadgeturi și tot ce înseamnă progresul tehnologic. Part-time social media manager și digital marketer. Am experiență profesională de peste 10 ani în vânzări și studii de advertising.

View all posts by Ovidiu →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × one =