TOP 7 cele mai bune tablete ieftine în 2024

TOP cele mai bune tablete ieftine

Cele mai bune tablete ieftine cu buget de 500 lei sau 1000 lei. TOP 7 cele mai bune tablete ieftine pe care le poți cumpăra în 2024.

Tabletele ieftine sunt destul de puține pe piață care să fie și bune. Prin tabletă ieftină înțeleg să fie la un preț de sub 1000 de lei sau foarte puțin peste. În intervalul de 500-1000 de lei sunt tablete pe care te poți baza și au specificații bune. Sunt suficient de performante pentru a te putea juca, să vizionezi filme sau clipuri video, ori să stai pe social media. Tabletele sub 500 de lei sunt de regulă un compromis și în oferta de pe piață vei găsi o gamă de tablete care sunt slabe și deja depășite din punct de vedere tehnologic.

TOP 7 cele mai bune tablete ieftine în 2024

Din oferta de pe piață am ales tabletele ieftine care sunt bune și pe care te poți baza. Deși nu sunt foarte multe opțiuni de tablete de calitate care să fie și ieftine în bugetul de 1000 de lei. Prețurile tabletelor fluctuează și există posibilitatea ca la momentul când vei verifica prețul, acesta poate trece de limita de 1000 de lei la unele modele așa că trebuie să ai flexibilitate în buget.

1. Cea mai bună tabletă ieftină în general: Tabletă Samsung Galaxy Tab A8

Tabletă Samsung Galaxy Tab A8
Tabletă Samsung Galaxy Tab A8

Tableta Samsung Galaxy Tab A8 este în general cea mai bună tabletă pe care o poți cumpăra dacă ai un buget limitat. Tab A8 este una dintre cele mai cumpărate și apreciate tablete de buget deoarece oferă o calitate foarte bună la un preț corect. Samsung are cel mai bun renume pe piața de electronice și cu acest model de tabletă a confirmat acest lucru încă o dată acest lucru.

Samsung Galaxy Tab A8 are un display TFT de de 10,5 inchi pe care poți să explorezi pe aplicațiile de social media sau să vizionezi lejer filme sau seriale. Designul tabletei este unul elegant cu linii precise și are o grosime de 6,9 mm. Partea de sunet este excelentă pentru a te uita la filme datorită sistemului surround Dolby Atmos. Procesorul cu 8 nuclee are o frecvență de 2 GHz, memoria RAM este de 3 sau 4 GB, iar spațiul de stocare este de 32 sau 64 GB. Tableta Samsung funcționează fără probleme și are aprecieri pozitive din partea utilizatorilor care deja folosesc această variantă. Este o alegere de buget care te va încânta pe deplin și faci o achiziție excelentă.


2. Tabletă ieftină alegere bună: Tabletă Xiaomi Redmi Pad SE

Tabletă Xiaomi Redmi Pad SE
Tabletă Xiaomi Redmi Pad SE

Tableta Xiaomi Redmi Pad SE are o configurație bună și este o variantă viabilă de luat în calcul dintre cele ieftine. Xiaomi Redmi Pad SE are un ecran IPS cu diagonală de 11 inchi, un procesor de 2,4 GHz și memorie RAM de 4 sau 6 GB. Memoria internă este de 128 GB și poți adăuga un card de memorie dacă nu este suficient pentru tine. Tableta are un design elegant și minimalist cu margini drepte și subțiri. Xiaomi Redmi Pad SE are specificații excelente pentru rutina de zi cu zi pe internet și pentru a viziona filme. Deși are performanță bună pentru divertisment sau jocuri video, această tabletă este versatilă astfel încât să o folosești pentru productivitate, apeluri video sau pentru citit. Este o alegere de buget care cu siguranță te va surprinde plăcut.


3. Tabletă ieftină bună de luat în calcul: Tabletă Lenovo Tab M10

Tabletă Lenovo Tab M10
Tabletă Lenovo Tab M10

Tableta Lenovo Tab M10 are specificații bune și merită atenție. Tab M10 are un display IPS de 10,1 inchi, un procesor de 2,18 GHz și o memorie RAM de 4 GB. Memoria internă de 64 GB și poți adăuga un card de până la 256 GB. Tableta Lenovo are o configurație bună și este o tabletă pe care te poți baza. Se miscă foarte bine și fără lag, vizionarea de filme este foarte plăcută, are un sunet bun și este totodată potrivită pentru jocuri video. Lenovo produce electronice de calitate, fapt pe care îl confirmă și cu acest model. Este o alegere care cu siguranță te va încânta din punct de vedere al calității și al performanțelor.


4. Tableta ieftină alternativă bună: Tabletă Blackview Tab 13

Tabletă Blackview Tab 13
Tabletă Blackview Tab 13

Tableta Blackview Tab 13 este o alternativă bună pentru un buget de până în 1000 de lei. Are un display IPS de 10,1 inchi, un procesor cu 8 nuclee de 2 GHz și o memorie RAM de 6 GB. Spațiul de stocare este de 128 GB cu posibilitatea de a o extinde cu un card de maxim 128 GB. Bateria de 7280 mAh are o capacitate pentru o tabletă de buget. Tableta se mișcă foarte bine și nu se blochează în aplicații sau jocuri. Are ecran mare, un design elegant și un preț de buget. Este o alegere care te va mulțumi pe deplin și achiziția nu te va dezamăgi.


5. Tableta ieftină cu cel mai bun raport calitate-preț: Tabletă BRILLAR T16

Tabletă BRILLAR T16
Tabletă BRILLAR T16

Tabletă BRILLAR T16 este o opțiune excelentă deoarece are un raport calitate-preț foarte bun. Este o alegere foarte bună de buget pentru că este foarte echilibrată pe toate planurile. Are un ecran mare, specificații cel puțin decente, iar prețul este unul accesibil pentru orice buget. Ecranul are diagonală 10.1 inchi, are memorie RAM de 6 GB și spațiu de stocare de 128 GB este mai mult decât suficient. Funcționează bine, se mișcă decent, se vede suficient de bine și bateria ține mult. Este foarte potrivită pentru vizionare de filme și totodată este o alegere bună ca tabletă pentru copii pentru a se juca. Este o achiziție cu preț mic care nu te va dezamăgi niciun pic.


6. Alternativă ieftină cu raport calitate-preț bun: Tabletă TOSCIDO T151

Tabletă TOSCIDO T151
Tabletă TOSCIDO T151

Tableta Toscido T151 are un raport calitate-preț bun pe care îl poți găsi printre tabletele ieftine și are un feedback foarte bun din partea celor care deja o folosesc. Tableta are un ecran IPS de 10,1 inchi, un procesor octa-core de 1,6 GHz, memorie RAM de 4 GB și memorie internă suficientă de 64 GB. Este o tabletă pe care te poți baza în orice situație fie că vizionezi clipuri video sau seriale, ori că o folosești pentru jocuri video. Când ai de lucru poți folosi tableta fără probleme pentru productivitate, studiu sau apeluri video. Este o alegere mulțumitoare cu care să-ți faci treaba fără probleme.


Vezi și articolul: TOP 7 cele mai bune tablete

Vezi și articolul: Cele mai bune tablete pentru școală

Vezi și articolul: TOP 8 cele mai bune tablete pentru copii


7. Cea mai bună tabletă cu buget 500 de lei: Tabletă SIMPLORI K18

Tabletă SIMPLORI K18
Tabletă SIMPLORI K18

Tableta SIMPLORI K18 este cea mai bună tabletă pe care o poți cumpăra dacă ai un buget de până în 500 de lei. Dacă nu ai nevoie de specificații de top la tabletă atunci aceasta este cea mai potrivită pentru tine. Tableta are o configurație minimă, suficient cât să te poți distra pe internet în aplicațiile de social media sau pe YouTube, iar peste toate este și ieftină. Calitatea imaginii este bună, are o luminozitate excelentă și este potrivită pentru a viziona filme. Simplori K18 are un ecran IPS de 10,1 inchi, memorie RAM de 4 GB și memorie internă de 64 GB, cu posibilitatea de a adăuga un card de memorie de până la 256 GB. Este cam singura alegere ieftină de calitate pe care o poți face cu un cost de sub 500 de lei.


Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune tablete Apple iPad

Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune tablete Huawei

Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune tablete e-ink

Vezi și articolul: TOP 10 cele mai bune ebook readere

Engage!

Ovidiu

Blogger part-time pasionat de gadgeturi și tot ce înseamnă progresul tehnologic. Am experiență profesională de peste 10 ani în vânzări și studii de advertising, iar de aceea consider că am devenit un bun cumpărător. Aleg cu atenție produsele pe care le cumpăr în baza testelor efectuate și a recenziilor. Apoi împărtășesc cu tine concluziile, astfel încât și tu să poți face o achiziție corectă în baza nevoilor pe care le ai.

View all posts by Ovidiu →