TOP 8 cele mai bune tablete grafice în 2023

TOP cele mai bune tablete grafice

Descoperă care este cea mai bună tabletă grafică pentru desenat în 2023. Află din TOP 8 cele mai bune tablete grafice pentru designeri profesioniști și amatori.

Tabletele grafice îți deschid noi orizonturi când vine vorba de dezvoltarea ta în drumul tău artistic și merită investiția dacă dorești să urmezi o cale în arta digitală. Tabletele grafice îți facilitează viteza de lucru în desen, au o acuratețe foarte bună și sunt versatile. Tabletele grafice sunt dispozitive care se conectează la computer pentru a desena manual ilustrații, animații și elemente grafice.

Tabletele grafice sunt special concepute pentru graficieni și designeri amatori sau profesioniști pentru a le facilita arta. Aceste dispozitive sunt folosite împreună cu un pen special care face ca desenatul să fie similar cu creionul pe hârtie. Tabletele grafice sunt niște unelte foarte practice deoarece ai posibilitatea de a obține niște rezultate uimitoare pe care nu le poți realiza cu creionul și hârtia.

TOP 8 cele mai bune tablete grafice în 2023

Tabletele grafice sunt cu display sau fără. Cel cu display sunt mult mai scumpe, însă vei avea o productivitate mult mai bună. Totodată ai posibilitatea de a alege niște tablete grafice cu ecran mare, care sunt mai degrabă monitoare grafice pentru desenat. Variantele de buget sunt fără display și sunt în general mai ieftine. Acestea sunt ideale pentru începători fiind niște tablete entry-level. Orice alegere vei face, investește într-o tabletă grafică de calitate pentru a putea duce pasiunea ta pentru arta digitală la un nivel superior.

1. Cea mai bună tabletă grafică în general: Tabletă grafică Wacom Cintiq 22

Tabletă grafică Wacom Cintiq 22
Tabletă grafică Wacom Cintiq 22

Tableta grafică Wacom Cintiq 22 este în principiu cea mai bună alegere pe care o poți face. Este mai degrabă un monitor grafic datorită faptului că are un ecran imens de 21,5 inchi. Ai parte de o tabletă performantă pentru ca sesiunile tale creative să fie productive și confortabile. Tableta are o tehnologie excepțională, pen-ul are o sensibilitate la presiune și recunoaștere a înclinării excelente. Este o tabletă profesională care tinde spre perfecțiune și este ideală pentru pasionații de artă digitală. Se mișcă foarte bine, ai parte de o suprafață care face desenatul să fie organic și este foarte versatilă. Este o achiziție fenomenală care merită toți banii investiți și va fi exact cum ți-ai imaginat că trebuie să fie o tabletă grafică.


2. Tabletă grafică alegere excelentă: Tabletă grafică XP-PEN Artist 22R PRO

Tabletă grafică XP-PEN Artist 22R PRO
Tabletă grafică XP-PEN Artist 22R PRO

Tableta grafică XP-PEN Artist 22R PRO este o alegere foarte bună din punct de vedere al performanțelor și al calității. Are un ecran uimitor de 21,5 inchi care îți permită să desenezi, să proiectezi și să modelezi, adică să-ți dezlănțui posibilitățile creative la un al nivel. Experiența de desen este una extraordinară și pentru a spori productivitatea ai 20 de taste de comandă personalizabile. Ai parte de culori vii și detalii rafinate. Este un produs excelent pentru artiști grafici deoarece se comportă foarte bine și este ușor de utilizat.


3. Tabletă grafică alegere foarte bună: Tabletă grafică Huion Kamvas Pro 22

Tabletă grafică Huion Kamvas Pro 22
Tabletă grafică Huion Kamvas Pro 22

Tableta grafică Huion Kamvas Pro 22 este o alegere bună de luat în calcul datorită faptului că este de calitate și este cea mai ieftină variantă pentru această dimensiune. Tableta are un ecran de 21,5 inchi, are stylus fără baterie și 20 de taste programabile care sunt utile pentru a-ți face munca mai ușoară. Tableta are o precizie excelentă cu funcție de suport pentru înclinare și face ca experiența de desen să fie una realistă. Ai parte de o calitate excelentă și este ideală pentru artiștii cu buget limitat. Este o tabletă superbă care merge foarte bine, este ușor de configurat și cu siguranță îți va depăși așteptările.


4. Tabletă grafică recomandare gadgetize: Tabletă grafică Wacom Cintiq 16

Tabletă grafică Wacom Cintiq 16
Tabletă grafică Wacom Cintiq 16

Tableta grafică Wacom Cintiq 16 este recomandarea gadgetize pentru artiștii grafici care doresc un asemenea dispozitiv dar nu doresc să se înhame la o cheltuială extraordinară. Wacom Cintiq 16 are un ecran de 15,6 inchi și este ideală pentru schițe, ilustrații și desen tehnic. Este special concepută pentru graficieni care nu au nevoie de toate funcțiile avansate. Cu tehnologia Wacom Pro Pen 2 ai parte de un desen profesional deoarece îți oferă 8192 niveluri de sensitivitate la presiune și înclinare. Este o tabletă compactă dar versatilă în același timp, se mișcă impecabil, este de calitate și fiabilă astfel încât să te bucuri de ea multă vreme.


5. Tableta grafică cu cel mai bun raport calitate-preț: Tabletă grafică Huion Kamvas Pro 13

Tabletă grafică Huion Kamvas Pro 13
Tabletă grafică Huion Kamvas Pro 13

Tableta grafică Huion Kamvas Pro 13 are cel mai bun raport calitate-preț. Este ideală dacă dorești o tabletă grafică de calitate cu display la un preț decent. Are un ecran IPS de 13 inchi, este ușoară și are un design slim. Este o tabletă care face desenul digital să fie natural și aproape fără compensare. Pentru a spori productivitatea ai disponibile 4 butoane expres și bară tactilă. Este o tabletă grafică avantajoasă din punct de vedere al bugetului, este compactă, are culori foarte vii, iar per total este o alegere inteligentă.


6. Tabletă grafică alternativă foarte bună: Tabletă grafică XP-PEN Artist 13.3 Pro

Tabletă grafică XP-PEN Artist 13.3 Pro
Tabletă grafică XP-PEN Artist 13.3 Pro

Tableta grafică XP-PEN Artist 13.3 Pro este o variantă mid-range care poate fi o alternativă foarte bună de luat în calcul. Are un display de 13,3 inchi, 8 taste de scurtătură care sunt personalizabile și este ușor de utilizat. Ecranul oferă culori bogate, imagini vii și detalii amețitoare. Are o performanță rapidă și fluidă, iar cu ajutorul stylus-ului fără baterie ai parte de o experiență naturală de desen. Este o alegere foarte bună deoarece are o suprafață de lucru generoasă, solidă și rezistentă, un pen comod în utilizare și are un preț convenabil.


7. Cea mai bună tabletă grafică de buget: Tabletă grafică Wacom Intuos M

Tabletă grafică Wacom Intuos M
Tabletă grafică Wacom Intuos M

Tableta grafică Wacom Intuos M este o variantă de buget foarte bună și merită să o achiziționezi dacă ai în plan să nu cheltui foarte mulți bani. Este variantă de tabletă grafică fără display, intuitivă și ușor de utilizat. Este ideală pentru desen digital, pictură sau editare foto. Stiloul are un nivel de presiune 4K, cu precizie și control foarte bune.


8. Cea mai ieftină și bună tabletă grafică: Tabletă grafică One by Wacom

Tabletă grafică One by Wacom
Tabletă grafică One by Wacom

Tableta grafică One by Wacom este varianta entry-level și este printre cele mai bune opțiuni dintre cele ieftine. Este o tabletă grafică fără display care este foarte bună pentru începătorii care doresc să experimenteze cu arta digitală. Are un creion cu vârf sensibil la presiune care în combinație cu suprafața netedă îți oferă rezultate uimitoare.


Vezi și articolul: TOP 7 cele mai bune tablete

Vezi și articolul: TOP 5 cele mai bune tablete e-ink

Engage!

Ovidiu

Blogger part-time pasionat de gadgeturi și tot ce înseamnă progresul tehnologic. Am experiență profesională de peste 10 ani în vânzări și studii de advertising, iar de aceea consider că am devenit un bun cumpărător. Aleg cu atenție produsele pe care le cumpăr în baza testelor efectuate și a recenziilor. Apoi împărtășesc cu tine concluziile, astfel încât și tu să poți face o achiziție corectă în baza nevoilor pe care le ai.

View all posts by Ovidiu →