TOP 5 cele mai bune telefoane Motorola în 2023

TOP cele mai bune telefoane mobile Motorola

TOP 5 cele mai bune și mai noi telefoane mobile Motorola în 2023. Cel mai bun telefon Motorola, cel mai bun telefon de buget și cel mai bun telefon ieftin.

Telefoanele mobile Motorola sunt în acest moment din nou în topul preferințelor. Au revenit pe piața de smartphone cu modele noi, performante și competitive din punct de vedere al prețurilor. Comparativ cu brandurile cele mai populare în acest moment, telefoanele Motorola oferă o calitate foarte bună la prețuri accesibile.

Telefoanele Motorola au revenit în atenția pasionaților de gadgeturi datorită varietății de modele și de poziționarea în piață. În oferta lor vei găsi diversitate, de la flagship-uri cu specificații de top, telefoane cu ecran pliabil, variante cu raport calitate-preț foarte bun, ori telefoane entry-level. Oferta de telefoane Motorola cuprinde varietate de modele pentru toate buzunarele și pentru toate așteptările din punct de vedere al performanțelor.

TOP 5 cele mai bune telefoane mobile Motorola în 2023

Care sunt cele mai bune telefoane mobile de la Motorola în 2023? TOP 5 cele mai noi și mai performante telefoane Motorola le găsești în acest clasament. Topul este realizat ținând cont de specificații, calitate și preț. Alege telefonul Motorola care se potrivește cel mai bine cu nevoile tale și care se încadrează perfect în bugetul tău.

1. Cel mai bun telefon Motorola: Telefon mobil Motorola Edge 40 Pro

Telefon mobil Motorola Edge 40 Pro
Telefon mobil Motorola Edge 40 Pro

Telefonul mobil Motorola Edge 40 Pro este cel mai bun telefon Motorola de până acum. Este un flagship care dorește să concureze direct cu cei mai consacrați producători de smartphone. Pe acest smartphone s-au ales cele mai performante componente și specificații. Procesorul este Snapdragon 8 Gen 2 cu 8 nuclee și frecvență până la 3 GHz, are 12 GB de memorie RAM și un spațiu de stocare de 256 GB.

Telefonul Motorola Edge 40 Pro are un ecran OLED de 6,67 inchi fluid și colorat, cu o rezoluție de 1080 x 2400 pixeli și o rată de reîmprospătare până la 165 Hz. Are un ecran excelent pentru jocuri și pentru vizionarea de filme care vor rula fluid și fără întreruperi. Camera este un alt punct forte pentru Edge 40 Pro. Are 4 camere cu până la 50 MP și posibilitatea de filmare 8K, iar camera pentru selfie are 60 MP. Vei realiza poze detaliate și bogate în culori pentru a le pune pe insta. Bateria are capacitate 4800 mAh și încărcare foarte rapidă TurboPower™ la 68 W. Este un telefon care merită din toate punctele de vedere dacă ai pretenții de la un smartphone și dorești performanță.


2. Cel mai bun telefon cu ecran pliabil Motorola: Telefon mobil Motorola RAZR 40 Ultra

Telefon mobil Motorola RAZR 40 Ultra
Telefon mobil Motorola RAZR 40 Ultra

Telefonul mobil Motorola RAZR 40 Ultra este cel mai bun telefon cu ecran pliabil de la Motorola. Modelul Razr este cunoscut de pe vremea când nu existau smartphone cu touchscreen și era doar un telefon cu clapetă. La momentul respectiv a fost un telefon foarte dorit datorită designului neconvențional cu tentă futuristă. Acum acest model este readus la viață și deja a ajuns la a patra generație de smartphone. Este și mai îmbunătățit față de modelele anterioare, are ecrane mai mari și este mult mai performant. Acest model a prins popularitate printre nostalgici dar și printre cei care își doresc un gadget adevărat.

Telefonul cu ecran pliabil Motorola RAZR are un ecran principal OLED de 6,9 inchi și unul secundar de 3,6 inchi pentru verificarea notificărilor. Razr are un hardware performant care include un procesor cu 8 nuclee și frecvență de 3,2 GHz, 8 GB de memorie RAM și 256 GB spațiu de stocare. Camera principală are 13 MP care filmează până la 4K, iar camera frontală are 32 MP. Este o alegere de calitate premium care merită din punct de vedere al designului și al performanțelor.


3. Telefonul Motorola cu cel mai bun raport calitate-preț: Telefon mobil Motorola Edge 30

Telefon mobil Motorola Edge 30
Telefon mobil Motorola Edge 30

Telefonul mobil Motorola Edge 30 este un smartphone cu un raport calitate-preț foarte bun. Dacă dorești un telefon mid-range bun care să nu te coste o avere, atunci acesta este ce îți trebuie. Are o calitate apropiată cu varianta Pro dar la un preț accesibil. Are un ecran AMOLED cu rată de reîmprospătare de 144 Hz și diagonală de 6,55 inchi, care este un pic mai mic decât pe Pro, un procesor Snapdragon 778G+ cu 8 nuclee și 8 GB memorie RAM.

Telefonul Motorola Edge 30 are o cameră triplă foarte avansată, cu 50 MP pe camera principală și 32 MP pe camera pentru selfie. Bateria este cu capacitate 4020 mAh și are fast charging. Este un telefon mobil de care vei fi mulțumit pentru că se mișcă foarte bine, nu vei întâmpina probleme și pentru acest preț ai parte de o calitate foarte bună. Edge 30 este o alegere avantajoasă privind performanțele sale și foarte convenabilă ca preț de achiziție. Este o investiție care merită pe deplin.


4. Cel mai bun telefon Motorola de buget: Telefon mobil Motorola Moto G82

Telefon mobil Motorola Moto G82
Telefon mobil Motorola Moto G82

Telefonul mobil Motorola Moto G82 este un smartphone bun pentru tine dacă ai un buget limitat. Este un telefon bun dacă ai nevoie de o calitate cât de cât acceptabilă dar în același timp să aibă un preț decent. Dacă nu ai nevoie de cele mai de top specificații, acest smartphone te va mulțumi deoarece se mișcă fluid, te ține bateria suficient și arată ok.

Telefonul Motorola Moto G82 are un display OLED cu diagonală de 6,55 inchi și rata de refresh de 120 Hz, care consider că este destul de bunicel. Pe partea de hardware se descurcă respectabil cu un procesor Snapdragon 695 cu 8 nuclee și frecvență 2,2 GHz, spațiu de stocare 128 GB și 6 GB memorie RAM. Are cameră triplă cu camera principală de 50 MP și camera pentru selfie de 16 MP. G82 promite poze impecabile cu stabilizator de imagine, fotografii detaliate și o calitate bună pe timp de noapte.


Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile Samsung

Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile Google Pixel


5. Cel mai ieftin și bun telefon Motorola: Telefon mobil Motorola Moto E22

Telefon mobil Motorola Moto E22
Telefon mobil Motorola Moto E22

Telefonul mobil Motorola Moto E22 este un smartphone entry-level cu specificații bune. Este un telefon ieftin și bun, iar dacă nu ai pretenții de la un smartphone și ai nevoie de unul nou, atunci modelul E22 este ce ai nevoie. Chiar dacă vei porni cu așteptările scăzute, Motorola Moto E22 te va surprinde pentru că se mișcă nesperat de bine, are baterie cu autonomie bună și face poze frumoase. Este un telefon bun pentru categoria de preț scăzut și cu care îți faci treaba fără bătăi de cap.

Telefonul Motorola Moto E22 este subțire, fiabil și are un ecran de 6,5 de inchi pe care te poți bucura de clipurile preferate. Are un procesor cu 8 nuclee și frecvență de 2,3 GHz, spațiu de stocare 64 GB și 4 GB de memorie RAM. Partea de hardware este la minim, dar este suficientă astfel încât să rulezi decent pe aplicațiile de social media sau să vizionezi clipuri video fără probleme. Camera foto video nu excelează, dar este suficient cât să faci niște poze decente pentru a le posta. Este un smartphone la preț de chilipir care nu te va dezamăgi.


Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile Sony

Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile Asus

Vezi și articolul: TOP cele mai bune telefoane mobile Apple iPhone

Engage!

Ovidiu

Blogger part-time pasionat de gadgeturi și tot ce înseamnă progresul tehnologic. Am experiență profesională de peste 10 ani în vânzări și studii de advertising, iar de aceea consider că am devenit un bun cumpărător. Aleg cu atenție produsele pe care le cumpăr în baza testelor efectuate și a recenziilor. Apoi împărtășesc cu tine concluziile, astfel încât și tu să poți face o achiziție corectă în baza nevoilor pe care le ai.

View all posts by Ovidiu →